70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne ayıbı hosbulduk 18 yasindayim
En güzel yaştasın Asla seninle alay ediliyor diye doğrularından hayallerinden vazgeçme. O yaşta çok daha hassas olunuyor biliyorum. Dalga geçsinler bırak. İstediklerini söylesinler. Sen yoluna bak. Zor olacak belki üzüleceksin ama sonunda sen mutlu olacaksın. İnsanlar kendi hayallerinin peşinden gidemediklerinden,belki kendilerine kızdıklarından seninle dalga geçerler. Bu seni yıldırmasın

Ne güzel insansınız beni en cok arkadaşlarımın dalga gecmeleri yordu tanimadigim erkeklerin arksmdan sisko diye bagirmalari..
bugun malesef kahvaltısız basladim yavas yavas duzenr giricek biseyler yapıcam elimden geldikçe cok sagolun

Arkadaşlar herkese merhaba
Ben biraz kendimden bahsedeyim. 23 yaşında, 1.75 boyundayım.Hayatım boyunca hep kilolu oldum ve boyumunda uzun olmasından ötürü kilolu ve iri yarı gözüktüğüm için kendimi hep kötü hissettim.Birçok diyet maceram oldu. Hatta bu yolda, isveç,şok diyet vs. birçok yol denedim fakat hem vücuduma çok zarar verdim hem de sonunda hep dahada kilo aldım.Lisede hep dalga geçtikleri için üniversitede kilo verdim fakat hukuk fakültesi okuduğum(Tahmin edersiniz ki sürekli ders,not vs.) için adam akıllı istediğim ve benim için sağlıklı olan kiloya ulaşamadım.Fakat meslek hayatıma 2016 yılında başladığımda artık bu duruma dur demek istememe rağmen yinede başarılı olamadım.. Tabi bu sürede sürekli sizlerin yorumlarını okuyarak yalnız olmadığımı hissettim.Bu yüzden herkese çok teşekkür ederim. Neyse çok uzatmak istemem ama bu sefer çok kararlıyım. 01.05.2018 tarihinde 78 kiloyla başladım. Hedefim 65 kilo olmak. Asla bir diyet programım yok sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Cumartesi günü tartılacağım ve sonucu yazacağım. Aranızda olmaktan mutluluk duyarım umarım herkes sağlıkla istediği kiloya iner.

Insallah ineriz arkadasim basarilar

Nacizane bir önerim ne olursa olsun kahvaltıyı sakın atlamamalısın. Benimlede aynı senin gibi sürekli dalga geçerlerdi.Hatta hala daha şişman şakası yapılıyor. Ama artık kilo vererek ve tartıda ki eksileri görerek daha iyi hissedeceğiz kendimizi. Sonraaa dalga geçenler görsün bakalımm

Yakamoz_,Berfin19 hoş geldiniz aramizaKizlar çok gencsiniz...cok sanslisiniz . Eğer bir sağlık probleminiz yoksa biraz spor ve yediklerinize dikkat ederek çok güzel kilo verirsiniz.Ben 38 yaşındayım .Spor yapacak vaktim yok.Biri 7 aylık iki çocuğum var ve haftada 1 kilo veriyorum .Tek amacım bir alt gruba kaçmak.Ama 67 olduğumda yapacağım bunu.O zamana kadar hep beraber zayifliyoruz

Cok gec uyanıyorum universiteyi kazanamadigimdan beri bi duzen olusturamadim kendime oturmaktan bile kilo almis olabilirim artık herseyi duzelticem simdi onlar dusunsun aynen

Çook teşekkürler Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin inşallah Evet haklısınız, çünkü yaşın vermiş olduğu delilik mi denir artık bilemiyorum öyle saçma sapan şeyler yaptım ki sanki bir ayda 10 kilo verebilecekmişim gibi Şimdi çok daha bilinçli ve bünyemin farkındalığına vararak ilerlemeye çalışıyoruum. İnşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırıızzz.

. Sağol canım.Allah istediğin ve hazır olduğun zaman sana da bebiş verir insallah.Hafta da 1/1.5 kilo vermek,arada bazı haftalar aynı kiloda saymak normal .Birden 10 kilo verenler benim gördüğüm kadari ile 120 kiloya yakın erkekler.Yarin sabah kilomuzu paylaşıyoruz haberiniz olsun

Evet evet itiraf ediyorum 40 yaşındayım İnanın içimde hep bir 21 yaş var niyeyse. 2 çocuğum var. İkinci hamileliğimde çok kilo almıştım ama hepsini de vermiştim. Benim kilo almama sebep başka şeylerdi. Ders çalışan arkadaşlara katılıyorum ders çalışmak insanı çok acıktıran ve mecbur bir yerde oturmak zorunda bırakan birşey. Hamilelik kilo almak için neden ama sonunda verilebiliyor. Ders çalışmak neden ama kilo vermeye engel değil. Benim sebeplerim ise başka şeyler. Bahaneleri bir kenara bırakıp artık kemdimizi düşünmenin zamanıdır. Bırakalım artık herkesi sadece kemdimize odaklanalım. Anne olanlar için bu çok zor ama biz hem anneliği hem de kendimize özen göstermeyi başarabiliriz. Ben şu anda hepimize inanıyorum

Kesinlikle!!İlk çocuğuma hamile kaldigimda 60 kiloydum.Dogumdan 4 ay sonra 75 kilo ile evde spora (hiçbir spor aletim yok) ve diyete başladım.Bebegimin 1.yas gününde ben 56 kilo taş gibi bir hatun oldum.O zaman başardım gene basarabilirim

Aynen yapabilirsin. Ben de 57 lere düşmüştüm. Üstelik dediğin gibi iki hamileliğimde de 1. Yaş günlerinde. Evde spor aleti yoktu. Ve sokağa çıkamıyordum çocuklardan. Şimdi derdim yok tasam yok yürüyüşe de imkanım var. Kendime bahaneler buluyorum. Yok artık bu yazı da bu kiloyla geçirmeyeceğim diyorum artık. Benim kemiklerim ince bu kilo bende daha da şişmanmışım gibi duruyor. Gerçekten çok üzülüyorum. Yapacağız beraber inşallah. Su içmeyi unutma. Şimdi suya dikkat ediyorum. Başaracağız

Ben yarın öğlen ailemin yanına gidecegim,kendi evime bilerek tartı almıyorum yoksa her evde oldugumda tartıya çıkarımGider gitmez tartılıp bildireceğim

Ben yarın öğlen ailemin yanına gidecegim,kendi evime bilerek tartı almıyorum yoksa her evde oldugumda tartıya çıkarımGider gitmez tartılıp bildireceğim
Bak al tartı.ilk günler hapşırmadan önce ayrı ,saçını kestirince ayrı tartiliniyor ama sonrasında nasil beslendiğinde şiştiğini , nasıl beslendiginde kilo kaybettiğini daha net görüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…