En sevdiğim pilav ekmekBenim kızım da bıraksam kahvaltida bile ekmek yemeyecek bir çocuk ,ama ben mantıyı bile ekmekle yiyenlerdenim
Pardon yazmışsın zaten görmemişimNasıl bir detoks yapacaksın Anamnez ?Şu an hiç yapabileceğimi sanmıyorum ama belki sonra düşünürüm. Cumartesi tartı günü ve bu sabah hiçbir değişiklik görmedim tartıda
Sen niyetlisin diye anladım.Niyetliyken bence uygulanacak birşey degilNasıl bir detoks yapacaksın Anamnez ?Şu an hiç yapabileceğimi sanmıyorum ama belki sonra düşünürüm. Cumartesi tartı günü ve bu sabah hiçbir değişiklik görmedim tartıda
Evet canım,toz karışımlardan.Gun boyu 5 paket onu tuketiyorsun.Ama ben sana Ramazan'dan sonra kesinlikle elma diyetini öneririm.4 günde 2 kilo ödem vermezsen gel beni tokatlaPardon yazmışsın zaten görmemişim
Evet yapamam, daha sonra artıkSen niyetlisin diye anladım.Niyetliyken bence uygulanacak birşey degil
Nasıl yapılacağını anlatırsan çok sevinirimEvet canım,toz karışımlardan.Gun boyu 5 paket onu tuketiyorsun.Ama ben sana Ramazan'dan sonra kesinlikle elma diyetini öneririm.4 günde 2 kilo ödem vermezsen gel beni tokatla
Aaa ben daha önce anlattım sanıyorum.Sabah saatlerinde 8/9 gibi kepekli ekmek (ben büyük olmayan iki dilim yiyorum) ,5 zeytin,peynir,domates,salatalık ve bir haşlanmış yumurtadan oluşan kahvaltımı yapıyorum.Yaninda şekersiz çay içiyorum.Sonra akşam 6 ya kadar iki saatte bir bir yeşil elma yiyorum(dilimleyip saklama kabiyla plaja bile götürdüm).Akşam çok az bulguru kaynar suya isliyorum.Bugday da kaynatabilirsin.Salatalik,taze nane,az marol,varsa roka iri doğrayıp salcasiz yağsız bir kısır yapmış oluyorum.Bunu limon ve baharatla tatlandirip(az nar ekşisi de koyarım ben) akşam bunu yiyorum.Sonra gece migdem kazinirsa (kaziniyor emin ol)şekersiz bitki çayı içiyorum.iki akşam bu kısıri yap bir akşam fırında yağsız tavuk/balık yap,ekmeksiz ye .Pazartesi baslamis Cuma sabahı ben 66 dan 63 e dusmustum.Ama sen iki kilo verme beklenti ile hareket et.Bu sürekli uygulanacak bişey değil.Kilo vermen durduğunda ve ya ödem atmak istediğinde ayda bir filan yaniNasıl yapılacağını anlatırsan çok sevinirim
SüpermişAaa ben daha önce anlattım sanıyorum.Sabah saatlerinde 8/9 gibi kepekli ekmek (ben büyük olmayan iki dilim yiyorum) ,5 zeytin,peynir,domates,salatalık ve bir haşlanmış yumurtadan oluşan kahvaltımı yapıyorum.Yaninda şekersiz çay içiyorum.Sonra akşam 6 ya kadar iki saatte bir bir yeşil elma yiyorum(dilimleyip saklama kabiyla plaja bile götürdüm).Akşam çok az bulguru kaynar suya isliyorum.Bugday da kaynatabilirsin.Salatalik,taze nane,az marol,varsa roka iri doğrayıp salcasiz yağsız bir kısır yapmış oluyorum.Bunu limon ve baharatla tatlandirip(az nar ekşisi de koyarım ben) akşam bunu yiyorum.Sonra gece migdem kazinirsa (kaziniyor emin ol)şekersiz bitki çayı içiyorum.iki akşam bu kısıri yap bir akşam fırında yağsız tavuk/balık yap,ekmeksiz ye .Pazartesi baslamis Cuma sabahı ben 66 dan 63 e dusmustum.Ama sen iki kilo verme beklenti ile hareket et.Bu sürekli uygulanacak bişey değil.Kilo vermen durduğunda ve ya ödem atmak istediğinde ayda bir filan yani
Bir kere kendin için zayıfla, eşin için değil..
Evde yapabilen sporlarda var befit 21 i indir kolaydan başlamanı tavsiye ederim. Ücretsiz bu arada Ben oğlumla beraber yapıyorum hergün.
Madem canın sıkıldığında yiyorsun kalorisi düşük şeyler yiyebilirsin kapya biber gibi veya kabaklı yoğurt salatası gibi veya befit 21 den hareketler yap tıkanıyorsun..
Bitki çayları içebilirsin..
Çocuğun kaç yaşında küçükse koy bebek arabana yürüyüşe git büyükse kızınla beraber parkta oyna ...
Valla süpersin 72.6 değil mıydın bize katıldığında ??Zaten önce kendim ama onun hakeretlerine karşıda iyi bir ders olacak... Kızım 2.5 yaşında bir kaç kere yürüş yaptım kızımla birlikte fakat oturduğumuz yerde kadınlar sadece evlerinde oturuyor veya günlere gidiyorlar öyle spor falan yok bende spor yapmaya çıkınca biraz göze battım açıkcası... O yüzden evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum maydanoz limon kürü de uyguluyorum şuan kilom 70,5
Be fit 21,öneririm ücretsiz ve güzel kızında sana eşlik eder veya leslie de deneyebilirsin..Zaten önce kendim ama onun hakeretlerine karşıda iyi bir ders olacak... Kızım 2.5 yaşında bir kaç kere yürüş yaptım kızımla birlikte fakat oturduğumuz yerde kadınlar sadece evlerinde oturuyor veya günlere gidiyorlar öyle spor falan yok bende spor yapmaya çıkınca biraz göze battım açıkcası... O yüzden evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum maydanoz limon kürü de uyguluyorum şuan kilom 70,5
Allah kabul etsin canım.İlk günler kilon stabil kalabilir ama bir haftadan sonra kilo verirsin.Yuruyuse devam etmene sevindim.Dun ben ve eşim de yürüdük ama pusetle aheste sallana sallanaGünaydın herkese, gece 7km yürüdüm iftardan sonra arkadaşlar. Yediklerime de dikkat ettim. Ramazanda 2 öğün besleniyorum ama dün iftardan sahura 2lt. Su içmeme rağmen sanki vücudumda ödem var. Tabi ramazanda vücut susuz da kalmamalı. Tartıda eksilmeyeceğim diye biraz endişe içersindeyim. Akşam yürüyüşü olmasa çok hareketsizim iftara kadar. Allahım inşallah kilo verebilirim. Öpüyorum herkesi
Nasıl birseydi? Böle soğuk soğuk muyduMerhaba güzel hanımlaar. Bende bazen dayanamıyorum çok sıcak olmaya başladı havalar. Dün akşam dayanamdım dondurma yedim. Kendime çok kızıyorum çok.Anamnez in söylediği elma diyetini yapacağım bende iki üç gün sonra.. İki gündür yollardayım bir de işlerden dolayı enerjimmi düştü nedir dün akşam dondurma yedim artık :/
Aslında iki top gerçek dondurmanın zararı olmaz.Tatli krizini engeller,besleyici olur.Ama hazır market dondurmaları kremadan ve şekerden ibaret.Bir Magnum yiyecegime oturur bir tabak dolusu yemek yerim.Sen anladığım kadarıyla yüksek tempolu çalışıyorsun.Ben öyle değilim o yüzden aynı şekilde bir programa ihtiyacimiz yok.Anamnez Deme öyle vallahi suçluyum kabuuul. Ama dedim ya iki gündür yaşadığım ildeki tüm ilçeleri gezdim nerdeyse şuan bunu yazarken bile yoldayım ):
Aynen mutlaka kilo verip vermediğimi yazacağım. Şmyle silkelenip kendime gelmem lazım.
Aslında iki top gerçek dondurmanın zararı olmaz.Tatli krizini engeller,besleyici olur.Ama hazır market dondurmaları kremadan ve şekerden ibaret.Bir Magnum yiyecegime oturur bir tabak dolusu yemek yerim.Sen anladığım kadarıyla yüksek tempolu çalışıyorsun.Ben öyle değilim o yüzden aynı şekilde bir programa ihtiyacimiz yok.
Kolay temin edebilirmisin bilmiyorum ama gün kurusu kayısı benim şeker ihtiyacımı müthiş bastırıyor.Yanina da birkaç badem oh ,mis.Ama kalori olarak çok düşük olmayabilir.Muz da beni yatıştıran biraz da tokluk veren bir meyve.Ama su an şeker ihtiyacımı milkshak imle gideriyorum.Hemen arkasindan su iciyorum.İki/üç saat de birşey yemiyorum.Yani hem öğün hem kaçamak oluyor banaAynen. Bazı haftalar ilçe veya il dışında duruşmalar vs. oluyor o günlerde enerjim çok düşüyor koşturmaktan.Aslında daha masumane ne atıştırabilirim bilemedim. Muz falan tüketsem aslında çikolata yerine daha mantıklı sanki. Ya da bu bazı markaların çikolatalı, meyveli diyet barları var hem kolayda temin edebilirim. Sizlerin önerebileceği kolay temin edebileceğim yiyecekler var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?