• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben şuan 72.6 kilodayım bugün sabah aç karnına tartıldım... Ben su+limon maydanoz tarcın karışımlı su içiyorum ve bu karışım beni tok tutuyor... Tabi yediklerime artık daha dikkat ediyorum... Aslına bakarsanız gündüz değil ama akşamları canım çol fazla yemek istiyor ama kocacımın yüzüne bakıp söyledikleri aklıma gelince vazgeçiyorum galiba en büyük motivasyonum zayıfladıktan sonra kocamın yüzünün alacağı şekil...
Ben de limonlu su içiyordum. Şimdi tarçın da koyacağım:KK45:çok teşekkür ederim:p:KK24:

Günaydın hanımlar
83 kilo ile başladım şuanda 75.9 kiloyum..
Ama kilo vermem durdu..
İlk hedefim, 69 kilo olmak artık 70 li kiloları görmek istemiyorum tartıda...
Hadi bakalım ..
Harikasın:KK73:ben de ilk hedefime 69 u koydum:pinşallah hepberaber hedeflerimize ulaşırız:KK5:

Merhaba kızlaar. Sizlere birşey sormak istiyorum. Ben tam bir karpuz delisiyim. Akşam yemekleri niyetine karpuz yesem çok mu abartmış olurum. :KK70:
Karpuza çok şeker var diye biliyorum, belki arada az olmak koşulu ile olabilir.
Yada öğlen karpuz yesen de akşam daha da hafif bir şey olabilir

Karpuza çok şeker var diye biliyorum, belki arada az olmak koşulu ile olabilir.
Yada öğlen karpuz yesen de akşam daha da hafif bir şey olabilir

Doğru söylüyorsun ama ben dün akşam dayanamadım. 5 dilim kadar yedim ): Bundn sonra dediğiniz gibi yapacagım ama

Günaydın herkese, bugün yürüyüşümü iftardan sonra yapacağım. Karpuzu ben de çok severim hatta yazın en önemli besin kaynağımızdır. Peynir ekmek karpuz :kk77: bayılırım, malesef ölçüyü çok kaçırdığımdan bu üçlüden diyet boyunca uzak kalıcam en azından ekmekten:KK24:

Günaydın herkese, bugün yürüyüşümü iftardan sonra yapacağım. Karpuzu ben de çok severim hatta yazın en önemli besin kaynağımızdır. Peynir ekmek karpuz :kk77: bayılırım, malesef ölçüyü çok kaçırdığımdan bu üçlüden diyet boyunca uzak kalıcam en azından ekmekten:KK24:
Valla ben iki haftadır ağzıma dondurma sikmadim.Karpuz yanında çok ekmek yediren bir meyve.Ekmeksiz yiyip doyabilene aşk olsun:63:

Valla ben iki haftadır ağzıma dondurma sikmadim.Karpuz yanında çok ekmek yediren bir meyve.Ekmeksiz yiyip doyabilene aşk olsun:63:
Ben ekmeksiz yerim yanına yağsız beyaz peynirle bir öğün olabiliyor..
Ekmek tamami ile alışkanlık ben oğluma ekmek vermiyorum yemeğin yanına sadece kahvaltı da yiyor onuda bazen yemiyor yada ara öğün olarak veriyorum..
Bende eskiye göre daha az yiyorum...
İlk başlarda zordu ama alışıyorsun..

Kızlar bana yardım 74 kiloyum kollar üst bacak ve göbek var... Hangi diyeti uyguluyorsunuz...Diyetisyenin söyledikleri ile kilo veremedim... Aslında ben sinirlenince çok yiyorum bir saniye bile boş durmuyor ağzım ama şu günlerde ekmek hamur işleri yok ama kilo kaybı da yok... Eşim sürekli beni kilolarım yüzünden eleştiriyor bazen öyle ki 2 kere evi terk ettim ama kızım yüzünden geri döndüm çünkü kızım küçük ve babaya çok düşkün.. Şimdi ona iyi bir ders vermek için yardım istiyorum... Yürüş falan yapma gibi bir durumum yok...
Bir kere kendin için zayıfla, eşin için değil..
Evde yapabilen sporlarda var befit 21 i indir kolaydan başlamanı tavsiye ederim. Ücretsiz bu arada Ben oğlumla beraber yapıyorum hergün.
Madem canın sıkıldığında yiyorsun kalorisi düşük şeyler yiyebilirsin kapya biber gibi veya kabaklı yoğurt salatası gibi veya befit 21 den hareketler yap tıkanıyorsun..
Bitki çayları içebilirsin..
Çocuğun kaç yaşında küçükse koy bebek arabana yürüyüşe git büyükse kızınla beraber parkta oyna ...

Yok canım yemesem öyle derdim.Hafta sonu iskenderinden (benim neyime İskender) tatlısına,anneler günü kahvaltısına vur patlasin koy tabağa anamnez yesin şeklinde geçti
Böyle yaptığımızda ertesi gün bol su içer ve az kahvaltı öğlen ve akşamı hafif bir çorba ile geçiştirirsen gene aynıyla dönüyorsun.. Panik yok hepimiz yapıyoruz..

Böyle yaptığımızda ertesi gün bol su içer ve az kahvaltı öğlen ve akşamı hafif bir çorba ile geçiştirirsen gene aynıyla dönüyorsun.. Panik yok hepimiz yapıyoruz..
Canım ben zaten milkshak şeklinde tüketilen diyet bir ürünü detoks için kullanıyorum.Pazartesi bunu kullandım yeniden eski kiloya düştüm.Persembe,Cuma detoks yapicam umarım 68 i görürüm tartıda

Ben ekmeksiz yerim yanına yağsız beyaz peynirle bir öğün olabiliyor..
Ekmek tamami ile alışkanlık ben oğluma ekmek vermiyorum yemeğin yanına sadece kahvaltı da yiyor onuda bazen yemiyor yada ara öğün olarak veriyorum..
Bende eskiye göre daha az yiyorum...
İlk başlarda zordu ama alışıyorsun..
Benim kızım da bıraksam kahvaltida bile ekmek yemeyecek bir çocuk ,ama ben mantıyı bile ekmekle yiyenlerdenim

Canım ben zaten milkshak şeklinde tüketilen diyet bir ürünü detoks için kullanıyorum.Pazartesi bunu kullandım yeniden eski kiloya düştüm.Persembe,Cuma detoks yapicam umarım 68 i görürüm tartıda
Nasıl bir detoks yapacaksın Anamnez ? :pŞu an hiç yapabileceğimi sanmıyorum ama belki sonra düşünürüm. Cumartesi tartı günü ve bu sabah hiçbir değişiklik görmedim tartıda:KK61:

Back