Aramiza hos geldin canim arkadaslar eklemis listeye.biz biraz serbest bi grubumuz fazla kati kurallarimiz yok arada kendimizi hatirlatiyoruz :) bir de cumartrsi gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.bol eksikerin olsun insallah :)kizlar bende araniza katilmak istiyorum.Cok bilgim yok ama basari oykulerinde gruplarin cok faydasinin oldugunu gordum bende sizlerden destek almak istiyorum.27yasindayim boyum 1.65 3 cocuk annesiyim.7 ve 3 yaslarinda iki kizim 3 aylik bir oglusum var.Kirkim ciktiginda78 idim simdi 72.4 dum. Hicbir kiyafetim olmuyor esim ve kayinvalidemde cabasi..kilolarim beni cok rahatsiz ediyor lutfen sizlerden destek bekliyorum hedefim 55 insallah sizlerinde destegiyle verebilirim
Benim sert cizgilerim yok diyette kafama gore takiliyorum :)kızlar hepiniz iki öğün mü besleniyosunuz?
bu topige baslangic kilomuz canim :) ilk baslangiclari yazarsak isler degisir :)GÜNCEL 74 Ü KASTEDMİŞTİM CANIM YOKSA BAŞLANGICIM 85
Daha aktif olabliriz tabiki.onerilerini bekliyoruz :)diğer gruplara göre çok pasif değilmiyiz
masallah canim supersin1 yumurta ,7 zeytin ,2yk lor , kuymak ve 3 dilim tam bugday ekmeği yedim 15 dk oryantal oynadım
limonlu suda sanırım gastrite iyi gelmiyor ağrım oluyor yoksa işe yarıyormuş
Afiyet olsun :) aynen mideyi rahatsiz edebilir.bakalim benim bu hafta da ise yarayacak mi limonlu su1 yumurta ,7 zeytin ,2yk lor , kuymak ve 3 dilim tam bugday ekmeği yedim 15 dk oryantal oynadım
limonlu suda sanırım gastrite iyi gelmiyor ağrım oluyor yoksa işe yarıyormuş
afiyet olsun alışabildimi bu tempoyaAyy ben de yazayımsabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, tuzsuz lor, 5 zeytin, bol çay öğleden sonra 1 tabak etli kereviz. Akşam kızlar gelecek onlara hazırlık yaptım ama ben bugünü kapattım artık bişey yemem
Supersin :) boyle gidersen cumartesi guzel bi sonuc bekliyor seniAyy ben de yazayımsabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, tuzsuz lor, 5 zeytin, bol çay öğleden sonra 1 tabak etli kereviz. Akşam kızlar gelecek onlara hazırlık yaptım ama ben bugünü kapattım artık bişey yemem
İki kaşık patates salatası yarım tiramisuya yenik düştümSupersin :) boyle gidersen cumartesi guzel bi sonuc bekliyor seni
Ohooo nelere alışmadım ben, en son tüp bebek tedavimden önce glütensiz beslenmiştim 4 ay, asıl işkence oyduafiyet olsun alışabildimi bu tempoya
Afiyet olsun canim ben sabah onlet yedim lorlu bi kac zeytin aksam mucver yapacagim esime kendime de yagsiz tavada pisirir yerim artikGünaydın sabah menümü yazayım iki yumurta beyazını tereyağında kızarttım (dün tiramusu yapmıştım ondan kaldı) üsüne 1 tatlı kaşığı keten tohumu tuzsuz lor 5 zeytin. Öğlen yulaf sütümü içerim, akşama allah Kerim
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun canim ben sabah onlet yedim lorlu bi kac zeytin aksam mucver yapacagim esime kendime de yagsiz tavada pisirir yerim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?