Kızlar selam. bende 72 kiloydum yaklaşık 10 gündür çok az yiyerek 69.5 e düşmüşüm. sadece ekmeği çok aç olduğumda sabahları arasına nane taze soğan ve bir adet yumurtayı koyarak yedim. kafama göre bi diyet uyguladım. herşeyden canım istediğince yedim. hoş canımda bişey istemiyor bu aralar. size yediklerim çok tuhaf gelebilir. yiyecek konusunda ekstra şunu yapiyim bunu yapiyim demiyorum.sadece günlük 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum. hepsi o
örneğin sabah saat 10 buçuk gibi 1 kase mercimek çorbası içtim bitanede olmassa olmaz yumurta. 3 öğün 5 öğün gibi kısıtlamıyorum kendimi ne zaman aç hissedersem evde nevarsa çoka kaçmayak şekilde. Allaha şükür kendimi güçsüz yorgun falanda hissetmiyorum. okuyanlar çok sağlıksız falan demesinler böyle mutlu mesut gidiyorum.dedimya canım ne istiyorsa yiyorum.ha unutmadan abur cuburu bıraktım bu süreçte.
örneğin sabah saat 10 buçuk gibi 1 kase mercimek çorbası içtim bitanede olmassa olmaz yumurta. 3 öğün 5 öğün gibi kısıtlamıyorum kendimi ne zaman aç hissedersem evde nevarsa çoka kaçmayak şekilde. Allaha şükür kendimi güçsüz yorgun falanda hissetmiyorum. okuyanlar çok sağlıksız falan demesinler böyle mutlu mesut gidiyorum.dedimya canım ne istiyorsa yiyorum.ha unutmadan abur cuburu bıraktım bu süreçte.