Şu an 76 kiloyum hedefim 60 inşallah :)Anladim canim hayirlisi uzulme sen elinden geleni yapmissin.esin ne is yapiyorr
Merhaba canim guncel kilonla hedef kilonu da yazar misin
başlangıç 74 diyelim. hedefim 63 olsun şimdilik . boyum 1.60 ,yaşım 35. 22 aylık bir bebeğim var artık yavaştan emzirmeyi bırakacağım. istediğim gibi diyet yapabilirim insşallahBirde kizlar kimler variz kac kiloyuz hedeflerimiz neler liste yapalim lutfen devam edenler listeyi kopyalayip bilgileri ekleyin.
70-79 kilo araligindakiler zayifliyooorrr
1.Yildiztozu16 guncel-78.5 hedef-65
2.lastrose6
3.Zmnesrin
4.Kanatsizkus
5.ebruliki
6.Esmahan38
Tebrikller canim sen de cok guzel kilo vermissin aynen devam :)Günaydın kizlar. Canim dün sınav görevim vardı hiç boş kakamadim. O yüzden ugrayamadim.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark -1.2
Canim benim haftalık kilom böyle carsambadab beri bir değişim olmadı insallah birden düşer.
Yildiztozu16 maşallah iyi kilo vermissin. Haftaya da hedefine ulasirsin inşallah.
Zmnesrin regl dönemi kilo verdiğine sukret ben hep artida oluyorum. Haftaya daha iyi olur inşallah.
Sanirim oyle olmus :) zorlugu da var guzelligi de diyelim :))sanırım aranızda tek bekar olan benim cocuk evle uğraşmak zor iş vesselam
Yulafla baya hasir nesirsin anlasilan :) faydasini gorursen bizimle de paylasBugün biraz fazla kaçırdım sanırımneyse yeni bi tarifle geldim yulaf sütü daha önce deneyen var mı aranızda?şimdi hazırlığını yaptım yarın da sütünü çıkarıp öğünlerden önce içicem bakalım neler olacak
Yulafla baya hasir nesirsin anlasilan :) faydasini gorursen bizimle de paylas
Ellerine sağlık arkadaşım.70-79 kilo araligindakilerzayifliyooorrr
1.Yildiztozu16 ---baslangic 80.8--- guncel 78.5--- hedef 65
2.lastrose6 ---baslangic 81.5 ---guncel 80.3--- hedef 65
3.Zmnesrin ---baslangic 74.4---guncel 72.8 ----hedef58
4.Kanatsizkus ---baslangic 75 ---guncel 74.8 ----hedef 67
5.ebruliki ---baslangic74 ---guncel ??? ---Hedef 63
6.Esmahan38 ----başlangıç 76 ---guncel 76 ---hedef 60
Kurabiye yulafli olunca diyette yenilebilir mi. Nasıl bir tarifmis canım yazsana.yulaflı kurabiye tarifi de vereyim mi
Kalori olarak düşük kalorili, onu da dikkatli tüketmek gerek ama en azından sağlıklı. 1,5 su bardağı yulafı robotta azıcık çek un haline gelmeyecek şekilde, yarım su bardağı çiğ fındığı da azıcık öğüt, içine 1 yumurta yarım paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı bal, 4 yemek kaşığı tahin ekle 180 derecede 10 dakika pişir. Hepsi bu kadarKurabiye yulafli olunca diyette yenilebilir mi. Nasıl bir tarifmis canım yazsana.
Ben iki öğün besleniyorum akşam yemeğini de en geç beşte bitirmiş oluyorum. Bu arada yulaf sütlü smoothie yaptım içine keten tohumu yarım muz 1 kayısı tarçın çok az da kakao koydum ara öğün olarak güzel bi karışım oldukızlar hepiniz iki öğün mü besleniyosunuz?
GÜNCEL 74 Ü KASTEDMİŞTİM CANIM YOKSA BAŞLANGICIM 8570-79 kilo araligindakiler zayifliyooorrr
1.Yildiztozu16 ---baslangic 80.8--- guncel 78.5--- hedef 65
2.lastrose6 ---baslangic 81.5 ---guncel 80.3--- hedef 65
3.Zmnesrin ---baslangic 73 ---guncel 72.8 ----hedef???
4.Kanatsizkus ---baslangic 75 ---guncel 74.8 ----hedef 67
5.ebruliki ---baslangic74 ---guncel ??? ---Hedef 63
6.Esmahan38 ----başlangıç 76 ---guncel 76 ---hedef 60
Kizlar eksik yerleri doldurup yanlis varsa duzeltirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?