- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 36
Bu kadar erken regl olman cok iyi benim bebegim 19 aylik ve daha sadece 3 kez adet oldum.metabolizmam durmus durumdaVaaaaooowww bir haftada 9 kilo gitmiş harikasın bana sırrını söyler misin ? Ben hala 76 yım şimdi tartıldım ama regl oldum bebeğim iki aylık bu kadar çabuk regl olmayı beklemiyordum aslında belki o yüzden de kilom aynı ama sen baya iyisin ne olur sırrını paylaş ...
Çok mutluyum bunun için demekki biraz hızlı kilo gidecek:)Bu kadar erken regl olman cok iyi benim bebegim 19 aylik ve daha sadece 3 kez adet oldum.metabolizmam durmus durumda
Hosbuldum Canim yasim 21 3 cocugum var 4 bucuk yillik evliyim haliyle isimde cocuklarima analik etmek olduhoşgeldinneler yapıyosun ne işle meşgulsün yaşın kac
Boyum 1.68 3 cocuk var yas 21 canim :))Hos geldin boy kac bir de yas falan coluk cocuk :)
Allah bagislasin :)Boyum 1.68 3 cocuk var yas 21 canim :))
kizlar merhaba. bnde 80.600 ile araniza katildim. bekarken 55 kiloydum 64le hamile kaldim 79 ile dogurdum
sonra 60 kiloya geri dustum bazi sebeplerden kilo aldim yarin basliyorum allahin izniyle 65 hedef hadi kolay gelsin hepimize
Hosgeldiniz hanimlar suan icin cok aktof bir grup degiliz herkesin mesgaleleri var anlasilan hocbir sey yapmasak gunde bir kez yaziyoruz cumartesi gunlerinde kilo bildirimi yapiyoruz.bilginiz olsunHosbuldum Canim yasim 21 3 cocugum var 4 bucuk yillik evliyim haliyle isimde cocuklarima analik etmek oldu
Günaydın canım, hadi bakalım hayırlı olsun sana daKizlar herkese günaydin. Bugün yenice tartilabildim. 74.3 kiloyum. Bugünden itibaren sıkı sekilde devam etmeyi planliyorum.
Günaydın hoş geldingunaydinlar. ben de 78.6 ile araniza katiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?