- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 36
Canim en son ne zaman tartilmistin ve kac kiloydun ne kadar verdin onu da belirtirsen daha iyi olurGünaydınben tartımı yazayım ama Benin tartım dijital değil o yüzden sapmalar olabiliyor bugün 74. 800 gösterdi tartı bu da iyi bence
Tebrikler canimHaklısın canım baştan yazıyorum iki hafta önce 77 kiloydum 1 hafta lahana çorbası diyeti yaptım geçen Cumartesi 75 kiloya düştüm bugün de 74.800 çıktım tartıda, hedefim 67 yani eski kilom
Asıl tebrikler sana canım ne güzel vermişsinPazartesi 80.8 bugun 78.5 -2.3
Bu hafta icin hedefim 78.2 ydi hedefime ulamamamisim malesef.haftaya cumartesi hedefim 77.2
Tabiki katılabilirsin hoş geldin aramızaherkese merhabalar, aranıza ben de katılabilir miyim?
ŞU ARA TARTIM BOZULDU. YENİSİNİ ALACAĞIM . AMA TAHMİNİ 74 SANIRIM.HEDEFİM 60 ŞİMDİLİK. BİLDİRİM GÜNÜ NE ZAMANTabiki katılabilirsin hoş geldin aramızakaç kilosun hedefin kaç
Aslına bakarsan ben de yeniyim burda, Cumartesi bildirim günüŞU ARA TARTIM BOZULDU. YENİSİNİ ALACAĞIM . AMA TAHMİNİ 74 SANIRIM.HEDEFİM 60 ŞİMDİLİK. BİLDİRİM GÜNÜ NE ZAMAN
Allah bağışlasın canım, emziriyorsan spor önermiyorlar sütün kalitesi bozuluyormuş. Ben de üç ay önce doğum yaptım sezeryanla ama maalesef emzirmiyorum keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydımMerhaba kızlar iki ay önce Doğum yaptım 76 kiloyum şu an doğum sezeryan oldu ne zaman mekik falan çekerim ne yaparım bilmiyorum bilen varsa yardım etsin bana lütfen ve zayıflamak için size katılabilir miyim ?
Ben de en son tartil bozulmadan once 73 kusurlerdeydim tartim bi bozuldu kendimi kaybettim 80e dayandim.biran once bi tarti temin etmeni tabsiye ederim yoksa insan kendini kaybediyor.bildirimlerimiz cumartrsi gunleri yapiyoruz ki zaten bugun ilk bildirimimizi yaptik.haftaya seninde bildirimde gormek isteriz :)ŞU ARA TARTIM BOZULDU. YENİSİNİ ALACAĞIM . AMA TAHMİNİ 74 SANIRIM.HEDEFİM 60 ŞİMDİLİK. BİLDİRİM GÜNÜ NE ZAMAN
Hepimiz yeniyiz canim aralarimizda bir gun ya var ya yok :) yeni aktif oldu topikAslına bakarsan ben de yeniyim burda, Cumartesi bildirim günü
Aynen canim o donemlerde su toplama oluyor malesef haftaya daha fazla eksi gorursun merak etme hem olsun da 200 olsun bosver :) hic olmamasindan yine iyidir.bu arada kilo bildirimi yaparken en son kac kiloydun ne kadar verdin belirtirsen daha acik olurGünaydın bayanlarBende sadece 200 gram gitmiş üzüldüm daha fazla bekliyodum mens dönemi vücutta ödem oluyormuş inş oyledir
Merhaba canim hosgeldin aramiza.yas boy gibi bi kac bilgi daha bizimle paylasirdan seni daha iyi taniriz.Canim diyete bi baslasan o kadar hizli kilo vereceksinki sen bile sasacaksin benim oglum 19 aylik son aylar emzirme de ve bu firsati kacirmadan emzirmeyi biraktirmadan zayiflamak benim gayem :)Merhaba kızlar iki ay önce Doğum yaptım 76 kiloyum şu an doğum sezeryan oldu ne zaman mekik falan çekerim ne yaparım bilmiyorum bilen varsa yardım etsin bana lütfen ve zayıflamak için size katılabilir miyim ?
Canim ozel degilse sebebi neden emzirmiyorsun?
Allah bağışlasın canım, emziriyorsan spor önermiyorlar sütün kalitesi bozuluyormuş. Ben de üç ay önce doğum yaptım sezeryanla ama maalesef emzirmiyorum keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydım
Allah bağışlasın canım, emziriyorsan spor önermiyorlar sütün kalitesi bozuluyormuş. Ben de üç ay önce doğum yaptım sezeryanla ama maalesef emzirmiyorum keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydım
Canım merhaba yaş 29 boy 1.56 :)Birde kizlar kimler variz kac kiloyuz hedeflerimiz neler liste yapalim lutfen devam edenler listeyi kopyalayip bilgileri ekleyin.
70-79 kilo araligindakiler zayifliyooorrr
1.Yildiztozu16 guncel-78.5 hedef-65
2.lastrose6
3.Zmnesrin
4.Kanatsizkus
5.ebruliki
6.Esmahan38
Anladim canim hayirlisi uzulme sen elinden geleni yapmissin.esin ne is yapiyorrÖzel bi durum değil, bebeğim biraz küçük doğdu ve hiç emmedi beni emmedikçe sütüm gelmedi sütüm gelmeyince emmedi böyle bi kısır döngüye girdik süt sağma makinası da bi işe yaramadı günde en fazla 40 cc çıkıyordu. Malt içecekleri, bulgur... duyduğum herşeyi denedim ama gitgide daha da azaldı bu arada bebeğim biberona alışmıştı bilebi de Doğum yaptığım ilk günden beri hep yalnızdım hiç yardım eden olmadı. Eşim yardım etti sağolsun ama çalışma saatleri çok kötü ayda 6-7 gün yoktu yetemedim hem kendime hem bebeğime
Merhaba canim guncel kilonla hedef kilonu da yazar misinCanım merhaba yaş 29 boy 1.56 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?