70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar iki ay önce Doğum yaptım 76 kiloyum şu an doğum sezeryan oldu ne zaman mekik falan çekerim ne yaparım bilmiyorum bilen varsa yardım etsin bana lütfen ve zayıflamak için size katılabilir miyim ?
Allah bağışlasın canım, emziriyorsan spor önermiyorlar sütün kalitesi bozuluyormuş. Ben de üç ay önce doğum yaptım sezeryanla ama maalesef emzirmiyorum keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydım

ŞU ARA TARTIM BOZULDU. YENİSİNİ ALACAĞIM . AMA TAHMİNİ 74 SANIRIM.HEDEFİM 60 ŞİMDİLİK. BİLDİRİM GÜNÜ NE ZAMAN
Ben de en son tartil bozulmadan once 73 kusurlerdeydim tartim bi bozuldu kendimi kaybettim 80e dayandim.biran once bi tarti temin etmeni tabsiye ederim yoksa insan kendini kaybediyor.bildirimlerimiz cumartrsi gunleri yapiyoruz ki zaten bugun ilk bildirimimizi yaptik.haftaya seninde bildirimde gormek isteriz :)
Aslına bakarsan ben de yeniyim burda, Cumartesi bildirim günü
Hepimiz yeniyiz canim aralarimizda bir gun ya var ya yok :) yeni aktif oldu topik
Günaydın bayanlar Bende sadece 200 gram gitmiş üzüldüm daha fazla bekliyodum mens dönemi vücutta ödem oluyormuş inş oyledir
Aynen canim o donemlerde su toplama oluyor malesef haftaya daha fazla eksi gorursun merak etme hem olsun da 200 olsun bosver :) hic olmamasindan yine iyidir.bu arada kilo bildirimi yaparken en son kac kiloydun ne kadar verdin belirtirsen daha acik olur

Merhaba kızlar iki ay önce Doğum yaptım 76 kiloyum şu an doğum sezeryan oldu ne zaman mekik falan çekerim ne yaparım bilmiyorum bilen varsa yardım etsin bana lütfen ve zayıflamak için size katılabilir miyim ?
Merhaba canim hosgeldin aramiza.yas boy gibi bi kac bilgi daha bizimle paylasirdan seni daha iyi taniriz.Canim diyete bi baslasan o kadar hizli kilo vereceksinki sen bile sasacaksin benim oglum 19 aylik son aylar emzirme de ve bu firsati kacirmadan emzirmeyi biraktirmadan zayiflamak benim gayem :)
Bu arada ben normal dogum yaptim mekik konusunu bilemiyorum ama sanki daha erken gibi biraz zayifla bu arada zaman gecer sonra da sikilasmasi icin spora baslarsin

Allah bağışlasın canım, emziriyorsan spor önermiyorlar sütün kalitesi bozuluyormuş. Ben de üç ay önce doğum yaptım sezeryanla ama maalesef emzirmiyorum keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydım
Canim ozel degilse sebebi neden emzirmiyorsun?

Özel bi durum değil, bebeğim biraz küçük doğdu ve hiç emmedi beni emmedikçe sütüm gelmedi sütüm gelmeyince emmedi böyle bi kısır döngüye girdik süt sağma makinası da bi işe yaramadı günde en fazla 40 cc çıkıyordu. Malt içecekleri, bulgur... duyduğum herşeyi denedim ama gitgide daha da azaldı bu arada bebeğim biberona alışmıştı bile bi de Doğum yaptığım ilk günden beri hep yalnızdım hiç yardım eden olmadı. Eşim yardım etti sağolsun ama çalışma saatleri çok kötü ayda 6-7 gün yoktu yetemedim hem kendime hem bebeğime

üzülme benimde bir buçuk aylıkken geldi sütüm çok acayip stres oldum hala az ama içiyor yinede burda hep birlikte zayıflayacağız inşallah:)

Anladim canim hayirlisi uzulme sen elinden geleni yapmissin.esin ne is yapiyorr
Canım merhaba yaş 29 boy 1.56 :)
Merhaba canim guncel kilonla hedef kilonu da yazar misin

Günaydın kizlar. Canim dün sınav görevim vardı hiç boş kakamadim. O yüzden ugrayamadim.
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.3
Fark -1.2
Canim benim haftalık kilom böyle carsambadab beri bir değişim olmadı insallah birden düşer.
Yildiztozu16 maşallah iyi kilo vermissin. Haftaya da hedefine ulasirsin inşallah.
Zmnesrin regl dönemi kilo verdiğine sukret ben hep artida oluyorum. Haftaya daha iyi olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…