bence olması gereken bu siz en iyisini yapıyosunuz kısıtlayınca vücut diyet piskolojisine giriyor aç kalcam diye sürekli bişeyler yemek istıyorKızlar selam. bende 72 kiloydum yaklaşık 10 gündür çok az yiyerek 69.5 e düşmüşüm. sadece ekmeği çok aç olduğumda sabahları arasına nane taze soğan ve bir adet yumurtayı koyarak yedim. kafama göre bi diyet uyguladım. herşeyden canım istediğince yedim. hoş canımda bişey istemiyor bu aralar. size yediklerim çok tuhaf gelebilir. yiyecek konusunda ekstra şunu yapiyim bunu yapiyim demiyorum.sadece günlük 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum. hepsi o
örneğin sabah saat 10 buçuk gibi 1 kase mercimek çorbası içtim bitanede olmassa olmaz yumurta. 3 öğün 5 öğün gibi kısıtlamıyorum kendimi ne zaman aç hissedersem evde nevarsa çoka kaçmayak şekilde. Allaha şükür kendimi güçsüz yorgun falanda hissetmiyorum. okuyanlar çok sağlıksız falan demesinler böyle mutlu mesut gidiyorum.dedimya canım ne istiyorsa yiyorum.ha unutmadan abur cuburu bıraktım bu süreçte.
Aynen katılıyorum size. Bi kere diyet kelimesinin yerini "yediklerime dikkat ediyorum "olarak değiştirmek lazım. insan, sağlığını olumsuz yönde etkilemeyecek herşeyi yemesi (tatması) lazım insanın. (Abartmadan) örneğin şekerli ve tatlı bişeylermi canın istiyor o baklavayı can çekiyorsa eğer 3 dilim yerine 1 dilip yiyip üzerine bir tane elma yada armut ne biliyim bir meyveyle nefsini körlemesi lazım. "açlığımı hissettiğim an" evimde ne varsa ondan yiyorum tabi miktarını azaltarak. bi önceki yazımda bazen sabahları ekmeğin arasına nane taze yeşil soğan maydonoz yumurta gibi yeşillik koyarak yiyorum dedimya...oturupta ekmeği bıçakla kesip adam akıllı ekmek arası yapmaya uğraşmıyorum. çeyrek ekmek büyüklüğünü düşünün yada birazcık daha küçük ...bol suda bekletilmiş yıkanmış yeşilliklerimi birer tutam koyup o şekilde tüketiyorum bazen bir çay kaşığının yarısı boyunda bir parça beyaz peynir koyuveriyorum. biraz uzun oldu ama okuyanlarda soru işareti kalmasın istedim. haftada bikaz kezde yürüme bandına çıkıyorum inanın 10 günde hissediyorsunuz hareket edrken bile hafif hissediyorsunuz kendinizibence olması gereken bu siz en iyisini yapıyosunuz kısıtlayınca vücut diyet piskolojisine giriyor aç kalcam diye sürekli bişeyler yemek istıyor
cok güzel yazmışsınızAynen katılıyorum size. Bi kere diyet kelimesinin yerini "yediklerime dikkat ediyorum "olarak değiştirmek lazım. insan, sağlığını olumsuz yönde etkilemeyecek herşeyi yemesi (tatması) lazım insanın. (Abartmadan) örneğin şekerli ve tatlı bişeylermi canın istiyor o baklavayı can çekiyorsa eğer 3 dilim yerine 1 dilip yiyip üzerine bir tane elma yada armut ne biliyim bir meyveyle nefsini körlemesi lazım. "açlığımı hissettiğim an" evimde ne varsa ondan yiyorum tabi miktarını azaltarak. bi önceki yazımda bazen sabahları ekmeğin arasına nane taze yeşil soğan maydonoz yumurta gibi yeşillik koyarak yiyorum dedimya...oturupta ekmeği bıçakla kesip adam akıllı ekmek arası yapmaya uğraşmıyorum. çeyrek ekmek büyüklüğünü düşünün yada birazcık daha küçük ...bol suda bekletilmiş yıkanmış yeşilliklerimi birer tutam koyup o şekilde tüketiyorum bazen bir çay kaşığının yarısı boyunda bir parça beyaz peynir koyuveriyorum. biraz uzun oldu ama okuyanlarda soru işareti kalmasın istedim. haftada bikaz kezde yürüme bandına çıkıyorum inanın 10 günde hissediyorsunuz hareket edrken bile hafif hissediyorsunuz kendinizi
Teşekkür ederim. 9 ay önce ikinci kez anne oldum çok şükür. oğlumda 10 kilo almıştım kızımdada 10 kilo aldım. şuanda o 10 kilo fazlayı atmak istiyorum. yazın güzelim tişörtlerimi giymek için can atıyorum.cok güzel yazmışsınızya bide yaşımız daha çok genç ömür boyu diyetle mi uğraşcaz resmen işkence gibiii
aminn inşallahTeşekkür ederim. 9 ay önce ikinci kez anne oldum çok şükür. oğlumda 10 kilo almıştım kızımdada 10 kilo aldım. şuanda o 10 kilo fazlayı atmak istiyorum. yazın güzelim tişörtlerimi giymek için can atıyorum.
Denemedim ama guzel oldugunu duymustum.seni topigin tarif kralicesi ilan ediyorum :) deneyince yorumlarini paylasHerkese mutlu günlerneler yapıyorsunuz? Bugün karnabahar kısırı deniyorum arkadaşlar daha önce deneyen var mı? Güzel olacağa benziyor
Ayy çok teşekkürlerDenemedim ama guzel oldugunu duymustum.seni topigin tarif kralicesi ilan ediyorum :) deneyince yorumlarini paylas
Evet biraz gec kaldi tarif karnabahar yoktu bugun ben baktim :/Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar çok güzel oldu karnabahar kısırım. acılı, kimyonlu, ekşili. Şu an yaz geliyor diye üzülüyorum
Vaaaaooowww bir haftada 9 kilo gitmiş harikasın bana sırrını söyler misin ? Ben hala 76 yım şimdi tartıldım ama regl oldum bebeğim iki aylık bu kadar çabuk regl olmayı beklemiyordum aslında belki o yüzden de kilom aynı ama sen baya iyisin ne olur sırrını paylaş ...Kizlar gunaydin ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 87.5 guncel 78.5 :) kilo verememisim arada kacamak yapmıştım bir de adetim gecikti ona bagliyorum.haftaya bomba gibi geliyorum ama haberiniz olsun :)
Kizlar gunaydin ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 87.5 guncel 78.5 :) kilo verememisim arada kacamak yapmıştım bir de adetim gecikti ona bagliyorum.haftaya bomba gibi geliyorum ama haberiniz olsun :)
Haftaya ödemini atmış olursun canım diyeti bırakmadın inşallahVaaaaooowww bir haftada 9 kilo gitmiş harikasın bana sırrını söyler misin ? Ben hala 76 yım şimdi tartıldım ama regl oldum bebeğim iki aylık bu kadar çabuk regl olmayı beklemiyordum aslında belki o yüzden de kilom aynı ama sen baya iyisin ne olur sırrını paylaş ...
Bol şans canım inşallah tek seferde geçersinHerkese günaydın mutlu haftasonlarıBen -600 gramdayım.
Bir saat sonra direksiyon sınavım var mesajı görenler dua etsinn lütfeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?