ben anlattığın şekilde yesem iki üç aya birşeyim kalmaz. çabuk pes ettiğim için kaldı bu kilolar en fazla bir hafta yapabiliyorum. keşke bu defa sonlandırabilsem çok istiyorum birlikte devam edersek ümitliyim. motivasyon bitince bende bitiyorum.Canim bende eskiden 2 bardak suyla deve gibi yasayabilen hatta su icmeyi unutan biriydim ama artik 3bucuk litre tuketiyorum faydali bence. Sabahlari yesillikli bazen yumurtali kahvalti arada bitki cayi muhakkak ve daha sebze ağırlıklı yaşıyorum tuz un seker hic tuketmiyorum aksamlari da olabildigince az yiyorum en son 6da yiyorum baska da yok. Boy var ama masallah kalca basen ne ararsan da var eski kiloma donmek amacim...
inşallah tatlım bende boy olsa bu kadar dert edermiydim bilmiyorum ama minyon olduğum için berbat duruyorveririz cnm inşallah kiloları ben bu ara saldımda pazartesi tamamen sıkcam . benimde boy 175 kilo 76 .
Canim bencede bu İşte en önemli sey motivasyon bu olunca diğerleri geliyo. Mesela yicegin hamurisi tatli kola falan neyse artik zarar vercegini seni zayiflatmicagini bildiğin seyleri yerken 2 kere düşün 1 bardak su iç ac 5 dk muzik ve dans et gerçekten kafani baska seylere verince yemek gelmiyo akla. Beraber hergün burada bulusalim ne yaptığımızı yazalım benim de motive olmaya ihtiyacım var beraber yol arkadaşı olaliminşallah tatlım bende boy olsa bu kadar dert edermiydim bilmiyorum ama minyon olduğum için berbat duruyor
elbette tatlım çok isterim.. insan yol arkadaşı arıyor yola çıktığında kendini yalnız hissettiğinden..Canim bencede bu İşte en önemli sey motivasyon bu olunca diğerleri geliyo. Mesela yicegin hamurisi tatli kola falan neyse artik zarar vercegini seni zayiflatmicagini bildiğin seyleri yerken 2 kere düşün 1 bardak su iç ac 5 dk muzik ve dans et gerçekten kafani baska seylere verince yemek gelmiyo akla. Beraber hergün burada bulusalim ne yaptığımızı yazalım benim de motive olmaya ihtiyacım var beraber yol arkadaşı olalim
Evet canim biz zombieyle hergün listemizi yaziyoruz zaten sende yaz katil bize. Canim ben dans ediyorum 20 25 dk . Dun de Youtube'dan leslie 3 mil yapıyorum 45 dk hergun yapicam 5 km yürümüş gibi oluyosun sende araştır yap bence.elbette tatlım çok isterim.. insan yol arkadaşı arıyor yola çıktığında kendini yalnız hissettiğinden..
şu dans ve müzik işini deneyeceğim :) zaten spor yapamıyorum bu işin belki faydası olur. her gün liste paylaşalım istersen. sabah olmadı akşam mutlaka uğra. sona gelinceye kadar bırakmayalım. başka türlü güç..
Canim bugun listemmenün yine süper canım böyle devam eleştirecek tek birşşey bulamadım vallahehe
Canim benim menumdüünkü menüm :
kahvaltı : bi boyoz biraz sucuk
öğlen: 1 karışık tost bir bardak kola
akşam : 7 adet ızgara tavuk biraz pilav
Canim benim menum
Sabah 1 salatalik
5 6 dal maydonoz
Ara olarak
1 küçük sut
1 tane acibadem kurabiyesi
Oglen
sekersiz turk kahvesi
1 açık şekersiz çay
Ikindi olarak
1 tane 66 kalorilik form biskuvi
Aksam
Tavuk corbasi
3 5 kasik pilav
Bugunluk bu kadar
Olsun canim bugun biraz daha dikkatnedersin aksamki menun salata olsun mesela dengeler onu bence. Benim menum de sumenün mükemmel cnm
benimde kahvaltı : çeğrek ekmek sucuk 1 bardak limonata
öğlen çok az patates kızartması azcık ekmek
akşam : 6 tane tavuk biraz şehriye pilavı
ama bozdum diyeti çikolata ve dondurma ile
Kaçamak yaptim kardesim cok kek istedi bende aksam salata yerine kek yedim 1 dilim yeşil çaylamenün mükemmel cnm
benimde kahvaltı : çeğrek ekmek sucuk 1 bardak limonata
öğlen çok az patates kızartması azcık ekmek
akşam : 6 tane tavuk biraz şehriye pilavı
ama bozdum diyeti çikolata ve dondurma ile
İki yıl önce ben de dukan yapmıştım. Ama gerçekten beni çok zorlamıştı. Bol su içmeyi sakın unutma, ben tedirgin olduğumdan böbrek fonksiyonlarıma da baktırmıştım çünkü sürekli protein yüklemesi yapıyorsun. Bir de dukan da en büyük sorun kabızlık. Hayatımda hiç bu sorunu yaşamamışken dukan boyunca çok sıkıntı çektim. Diyetteyken bozarım diye korkma günlük kayısı vb yemeyi bırakma derim. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız. Bende bir hafta sonra hurma yoğurt detoksu yapmayı düşünüyorum.Merhaba bayanlarrr bende 79kg ile yarin dabah dukana başliyorum varmi dukanciii
Kaçamak yaptim kardesim cok kek istedi bende aksam salata yerine kek yedim 1 dilim yeşil çaylaneyse telafi ederim aksam leslie yapicam 4 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?