• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menu
kahvaltı 1 tane krep kk kadar peynir
Ara 1 petitio
akşam 4 adet çiğ köfte 1 bardak ayran
Benim bugun cok sacmaydi ya sabah 1 elma 3 4 kuru kayisi 2 3 bardak su 1 yesil cay oglen midem kotu olunca tuzlu salatalik yedim 1 tane kucuk 2 yumurta kizartmasi ikindin 1 elma yesil cay daha sonra aksam 3 4 kasik tavuk corbasi 2 3 kasik salata ve nohut yemeği ama cok az tukettim su ictim bugun boyle bitti cokmus gibi girunsegörünse de bisey yemedim

hayırlı geceler kızlar.. uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum.. ben yurt disinda yasiyorum.. turkiyeye okumaya gelmistim bundan yaklasik 5 6 yil once. bu 5 yil icerisinde 20 kilo aldim :( ağlamak istiyorum.. gittikce dombik oldum. uc yil once hayatimda ilk defa 83 kiloyu gordum akapunktura gittim 73 e inmistim. fakat iki yil sonra kapali ortamda kalinca birazda arkadaslarin gazina gelip yedim surekli (ortamdan dolayi) tekrar 81.3 oldum.. kendimce zayiflamaya calistim ama 79 da kaldim. 78 79 80 gidip geliyorum. artik kendime hakim olamiyorum. sanirim cok yoruldum. motivasyonumu kaybettim.. suan tekrar evimdeyim fakat calistigim icin evime gitmeye vaktim olmuyor. dolayisiyla orda patates kizartlasi tarzi yiyorum hic sevmesemde. veyahut bir gun saglikli besleniyorsam ikinci gun bozulmasi icin bir neden cikiyor karsima. burada diyetisyene gitmek istemiyorum nihayetinde yabanci. spora yazilmak istiyorum fakat gorevli oldugum yerde cok yoruluyorum eve zor dusuyorum ^^ aksam 8 gibi geliyorum o saatten sonra hic bir sey yapasim gelmiyor.. sabahlari erken kalkip spor yapim diyorum uyanamiyorum.. bana yardim edin..

Canim ben de arkadaşla
hayırlı geceler kızlar.. uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum.. ben yurt disinda yasiyorum.. turkiyeye okumaya gelmistim bundan yaklasik 5 6 yil once. bu 5 yil icerisinde 20 kilo aldim :KK43: ağlamak istiyorum.. gittikce dombik oldum. uc yil once hayatimda ilk defa 83 kiloyu gordum akapunktura gittim 73 e inmistim. fakat iki yil sonra kapali ortamda kalinca birazda arkadaslarin gazina gelip yedim surekli (ortamdan dolayi) tekrar 81.3 oldum.. kendimce zayiflamaya calistim ama 79 da kaldim. 78 79 80 gidip geliyorum. artik kendime hakim olamiyorum. sanirim cok yoruldum. motivasyonumu kaybettim.. suan tekrar evimdeyim fakat calistigim icin evime gitmeye vaktim olmuyor. dolayisiyla orda patates kizartlasi tarzi yiyorum hic sevmesemde. veyahut bir gun saglikli besleniyorsam ikinci gun bozulmasi icin bir neden cikiyor karsima. burada diyetisyene gitmek istemiyorum nihayetinde yabanci. spora yazilmak istiyorum fakat gorevli oldugum yerde cok yoruluyorum eve zor dusuyorum ^^ aksam 8 gibi geliyorum o saatten sonra hic bir sey yapasim gelmiyor.. sabahlari erken kalkip spor yapim diyorum uyanamiyorum.. bana yardim edin..
canım benim de arkadaşlarım hic kilo almayan hatta almaya calisan insanlar bende onlara uyup yedim sorun yasadifim halde bide salak kafa iste bide uni ogrencisiyim kolay degil saglikli beslenmem ama insan emin ol isteyince yapiyp bende senin gibi 81 kilodan suan 73e indim saglikli yedim tuz sker un asla kullanma bence sende porsiyonlari kucult ve isinde daha hareketli olmaya calis calistigin yere yuruyerek gitmeye calis mesela kucuk degisikliklerle bile bence farki gorursun mesela surekli yesil cay ve su tuket yemegi azalt evden kendin gotur yiyecegini

Benim bugun cok sacmaydi ya sabah 1 elma 3 4 kuru kayisi 2 3 bardak su 1 yesil cay oglen midem kotu olunca tuzlu salatalik yedim 1 tane kucuk 2 yumurta kizartmasi ikindin 1 elma yesil cay daha sonra aksam 3 4 kasik tavuk corbasi 2 3 kasik salata ve nohut yemeği ama cok az tukettim su ictim bugun boyle bitti cokmus gibi girunsegörünse de bisey yemedim

cnm benim gibi sabak öğle akşam yazsan daha net görünür böyle karışık geliyor bana öyle daha iyi görünüyor rica etsme sende öyle yazar mısın göze daha hoş görünüyor hem yazı :) bence ihlal yapmamışsın bir sorun yok menünde .

benim menüm de :

sabah : biraz sosis 1 tane poğaça 1 bardak limonata
öğlen yemedim
ara : 1 dondurma
akşam : fırında soslu kırmızı et 100 gram kadar . bi yemek kaşığı pilav 1 bardak kola ( kola olmamalıydı biliyorum )
benimde menüm böyle akşamda 2 bardak çay içtim :)

Canim ben de arkadaşla

canım benim de arkadaşlarım hic kilo almayan hatta almaya calisan insanlar bende onlara uyup yedim sorun yasadifim halde bide salak kafa iste bide uni ogrencisiyim kolay degil saglikli beslenmem ama insan emin ol isteyince yapiyp bende senin gibi 81 kilodan suan 73e indim saglikli yedim tuz sker un asla kullanma bence sende porsiyonlari kucult ve isinde daha hareketli olmaya calis calistigin yere yuruyerek gitmeye calis mesela kucuk degisikliklerle bile bence farki gorursun mesela surekli yesil cay ve su tuket yemegi azalt evden kendin gotur yiyecegini

yeşil çay bana yasak cnm su zaten sıcakta baya çk içiliyor istemesek dahi :)
işe gtmiyorum ben evdeyim malesef . ama işte yürüşe gidiyorduk ona gitmiyoruz gitcez artık ne zaman başlarsak eşimle günde 5 km yürüyorduk başlıycaz bi başlasak dvm etcez bi ara verdik geri başlayamadık malesef ..
porsiyonlara gelirsekde zaten yemeyince mide küçülüyor yaptığım minik porsiyon dahi çok gelmeye başlıyor bir süre sonra . O knuda sıkıntı yok da bayramd abi saldım öle kaldı aslnda kafamada fena koymuştum . artık tekrar başlamam lazm diyet ve spora süper olacak tam başlayabilsem

cnm benim gibi sabak öğle akşam yazsan daha net görünür böyle karışık geliyor bana öyle daha iyi görünüyor rica etsme sende öyle yazar mısın göze daha hoş görünüyor hem yazı :) bence ihlal yapmamışsın bir sorun yok menünde .

benim menüm de :

sabah : biraz sosis 1 tane poğaça 1 bardak limonata
öğlen yemedim
ara : 1 dondurma
akşam : fırında soslu kırmızı et 100 gram kadar . bi yemek kaşığı pilav 1 bardak kola ( kola olmamalıydı biliyorum )
benimde menüm böyle akşamda 2 bardak çay içtim :)
Canim dediğim gibi sacma bi gun olduğu için siralamam da sacma olmus :) haklisin

Sabah:
1 yumurtanın beyazi karabiberli
maydonoz
1 tane salatalik
3 4 ceri domates
Bitki cayi

Ara olarak
1 sekersiz turk kahvesi
geceden 1 2 cevizle 3 4 kayisi islamistim ilik suya onu ictim ve yedim

Ogle
biraz bamya yemegi
yagsiz tuzsuz salata

Aralarda bitki cayi kuru kayisi
1 elma
karpuz

Aksam
Bisey yemedim

Simdi de yesil cayimu içiyorum canım
sabah da egzersiz yaptim biraz yatmadan da yapcam

yeşil çay bana yasak cnm su zaten sıcakta baya çk içiliyor istemesek dahi :)
işe gtmiyorum ben evdeyim malesef . ama işte yürüşe gidiyorduk ona gitmiyoruz gitcez artık ne zaman başlarsak eşimle günde 5 km yürüyorduk başlıycaz bi başlasak dvm etcez bi ara verdik geri başlayamadık malesef ..
porsiyonlara gelirsekde zaten yemeyince mide küçülüyor yaptığım minik porsiyon dahi çok gelmeye başlıyor bir süre sonra . O knuda sıkıntı yok da bayramd abi saldım öle kaldı aslnda kafamada fena koymuştum . artık tekrar başlamam lazm diyet ve spora süper olacak tam başlayabilsem
Anladim canim yaparsın bence ;)

bende 29. çok iyi olur tatlım insan birini arıyor yanına. bende boy yok 1.58. zayıflasam minyon bir hatun olacağım ama işte yol uzun sabır birde yol arkadaşı gerek :)
Evet canim yol arkadasi olabilirz o zaman :) benim boyum da 170 kilo 73 bi gunde neler yapiyosun ne yiyosun mesela?

Evet canim yol arkadasi olabilirz o zaman :) benim boyum da 170 kilo 73 bi gunde neler yapiyosun ne yiyosun mesela?
ah ya negzel sende boy varmış :) ben sabahları kellogs yiyorum öğlen salata bazen peynirli bazen yumurtalı akşamda haşlanmış tavuk su içmeye çalışıyorum genelde su içebilen biri değilim. iki litreyi tamamlıyorum zorla. sen neler yapıyorsun

Canim dediğim gibi sacma bi gun olduğu için siralamam da sacma olmus :) haklisin

Sabah:
1 yumurtanın beyazi karabiberli
maydonoz
1 tane salatalik
3 4 ceri domates
Bitki cayi

Ara olarak
1 sekersiz turk kahvesi
geceden 1 2 cevizle 3 4 kayisi islamistim ilik suya onu ictim ve yedim

Ogle
biraz bamya yemegi
yagsiz tuzsuz salata

Aralarda bitki cayi kuru kayisi
1 elma
karpuz

Aksam
Bisey yemedim

Simdi de yesil cayimu içiyorum canım
sabah da egzersiz yaptim biraz yatmadan da yapcam

menün yine süper canım böyle devam eleştirecek tek birşşey bulamadım valla :D hehe

menün yine süper canım böyle devam eleştirecek tek birşşey bulamadım valla :KK70: hehe
Canim seninki de super ama sadece hamurisi yerine kola yerine baska bi tercih ekle bence ben yemin ettim hamurisine el surmucem kola zaten icmem sevmem sansliyim ama iste benim kilo vermem durdu sadece bide evde hareketsizim ama bugun 45 dk leslie yaptim hergun yapicam bence sende yap faydali olur diye düşünüyorum hayatim ;)

bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 mnik kahvaltılık pizza . 1 bardak ayran .
öğlen : çok az kırmızı et baya az . bi lokma ekmek 1 bardak ayran
ara : 1 tane dondurma .
akşam : balık ekmek bir bardak kola .
bi de çikolata yedim :KK43:
Bugunku benim menüm
sabah kalkinca
2 bardak limonlu ilik su

1 tabak karpuz yedim kahvalti istemedi canim
bitki çayım
20 25 dk egzersiz yaptim

Ara
Yeşil cay
3 tane aksamdan isladigim kayisi

Oglen
kabak yemegi
salata

Ara
2 kucuk elma

Aksam
canim bisey istemedi 2 salatalik yedim

45 dk leslie bugunu boyle bitirdim hergun leslie yapmayi düşünüyorum artik canim

ah ya negzel sende boy varmış :) ben sabahları kellogs yiyorum öğlen salata bazen peynirli bazen yumurtalı akşamda haşlanmış tavuk su içmeye çalışıyorum genelde su içebilen biri değilim. iki litreyi tamamlıyorum zorla. sen neler yapıyorsun
Canim bende eskiden 2 bardak suyla deve gibi yasayabilen hatta su icmeyi unutan biriydim ama artik 3bucuk litre tuketiyorum faydali bence. Sabahlari yesillikli bazen yumurtali kahvalti arada bitki cayi muhakkak ve daha sebze ağırlıklı yaşıyorum tuz un seker hic tuketmiyorum aksamlari da olabildigince az yiyorum en son 6da yiyorum baska da yok. Boy var ama masallah kalca basen ne ararsan da var eski kiloma donmek amacim... :(

Back