hayırlı geceler kızlar.. uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum.. ben yurt disinda yasiyorum.. turkiyeye okumaya gelmistim bundan yaklasik 5 6 yil once. bu 5 yil icerisinde 20 kilo aldim
ağlamak istiyorum.. gittikce dombik oldum. uc yil once hayatimda ilk defa 83 kiloyu gordum akapunktura gittim 73 e inmistim. fakat iki yil sonra kapali ortamda kalinca birazda arkadaslarin gazina gelip yedim surekli (ortamdan dolayi) tekrar 81.3 oldum.. kendimce zayiflamaya calistim ama 79 da kaldim. 78 79 80 gidip geliyorum. artik kendime hakim olamiyorum. sanirim cok yoruldum. motivasyonumu kaybettim.. suan tekrar evimdeyim fakat calistigim icin evime gitmeye vaktim olmuyor. dolayisiyla orda patates kizartlasi tarzi yiyorum hic sevmesemde. veyahut bir gun saglikli besleniyorsam ikinci gun bozulmasi icin bir neden cikiyor karsima. burada diyetisyene gitmek istemiyorum nihayetinde yabanci. spora yazilmak istiyorum fakat gorevli oldugum yerde cok yoruluyorum eve zor dusuyorum ^^ aksam 8 gibi geliyorum o saatten sonra hic bir sey yapasim gelmiyor.. sabahlari erken kalkip spor yapim diyorum uyanamiyorum.. bana yardim edin..