ben herhangi bi diyet uuygulamıyorum uygulamayıda pek sevmiyorum zaten yeşil çay da içmem yasak kanımda pıhtılaşma vardı yoğun bakmda falan yattım şimdi coraspirn kullanıyorum yeşil çay dda bu tür asprin ilaç vs. haplarla etkileşime giriyormuş yeşil çay işe yarıyor diyorlar bak sen de onu deneyebilrsin . evde dans ediyorsanda ben hergün 5km brde zumba dansı yapıyordum onu önerebilirim cidden baya işe yarıyo . bende 2014 ağustosta 76 dan 69 a inmiştim eylülde hastaneye yatınca hastaneden 72 kilo ile çıktım bir sürü iğne serum ağrı kesici kan sulandırcı morfin vsç derken kan da hergün 3 4 kez alıyorlardı baya iştah açılmıştı baya yedim 72 ile çıktım evlenirken de 76 oldum kasımda sonra evlendiktn sonra 81.200 ü görünce oturup ağladım öyle karar verdim şimdi 76 kiloyum işte benimde hedefim şimdilik 68 sonra 65 sonra 60 .
zumba dansını yap bence ben illk zamanlae 10 dakikasını yapabiliyordum baya zor geliyordu sonra 30 35 dakikaya çıktım linkini vereyim bak
http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2773-zumba-dansi-ile-zayiflayin-55-dakikalik-video/ video 55 dakika ama 55 dakika yapmak zorunda değilsin ben de 30 dakka dayanbiliyorm baya zor :)