• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İki yıl önce ben de dukan yapmıştım. Ama gerçekten beni çok zorlamıştı. Bol su içmeyi sakın unutma, ben tedirgin olduğumdan böbrek fonksiyonlarıma da baktırmıştım çünkü sürekli protein yüklemesi yapıyorsun. Bir de dukan da en büyük sorun kabızlık. Hayatımda hiç bu sorunu yaşamamışken dukan boyunca çok sıkıntı çektim. Diyetteyken bozarım diye korkma günlük kayısı vb yemeyi bırakma derim. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız. Bende bir hafta sonra hurma yoğurt detoksu yapmayı düşünüyorum.Hoppa
yaa ama meyve yasak nasıl olcak o ama bakayım bugün ilk günüm inşallah kabız olmam ben zaten deli gibi su içen bi insanım sıkıntı yok su konusunda kaç kg vermiştin dukan yaptıgında ve geri aldınmı ??

ya kızlar ya benim böbreklerim ağrıyo nedeennn
suyu acayip fazla içiyorum sabahtan bu yana 2 lt falan geçmiştir ama bol böbreğimde bi agrı var hafif ilk gün diyemi dukanda acaba
bu arada yemeğim

sabah
haşlanmış yumurta
light peynir
hindi salam

öğlen
yağsız fırında tavuk
liğht yoğurt

ara
hindi füme
lıght peynir

akşam yoğurt ve yulaf yerim büyük ihtimal

yaa ama meyve yasak nasıl olcak o ama bakayım bugün ilk günüm inşallah kabız olmam ben zaten deli gibi su içen bi insanım sıkıntı yok su konusunda kaç kg vermiştin dukan yaptıgında ve geri aldınmı ??
Meyve olmasa bile sabahları ılık su ve kuru kayısı yemelisin bence :) Verdim baya kilo ama tabiki dikkat etmediğin zaman geri alıyorsun :110: Geri aldığım kilolar diyetin suçu değil sonuçta ::)
Kaç kilodasın? Şuan isveç diyeti yapıyorum ben ve herşeyden azar azar yiyorsun bu diyette. Bana daha sağlıklı geldi dukana göre, bir araştır derim :KK56:

ya kızlar ya benim böbreklerim ağrıyo nedeennn
suyu acayip fazla içiyorum sabahtan bu yana 2 lt falan geçmiştir ama bol böbreğimde bi agrı var hafif ilk gün diyemi dukanda acaba
2 lt su içmek o kadar ağrı yapmaz. İstiyorsan bir iki gün daha bak kendine ama ağrın devam ediyorsa bu diyeti bırak derim. Protein yüklemesi en çok böbrekleri zorluyor çünkü. Ben dediğim gibi o kadar tedirgin oldum ki diyetin bitişinde böbrek fonksiyonlarıma baktırdım.

Meyve olmasa bile sabahları ılık su ve kuru kayısı yemelisin bence :) Verdim baya kilo ama tabiki dikkat etmediğin zaman geri alıyorsun :110: Geri aldığım kilolar diyetin suçu değil sonuçta ::)
Kaç kilodasın? Şuan isveç diyeti yapıyorum ben ve herşeyden azar azar yiyorsun bu diyette. Bana daha sağlıklı geldi dukana göre, bir araştır derim :KK56:
79um.ama bugun dukanda ilk.günüm ve isten gelince tartildim 77.9 olmusummm bi dukana karar verdim atlamayim simdi olmazsa daha sonra ona devam ederim

2 lt su içmek o kadar ağrı yapmaz. İstiyorsan bir iki gün daha bak kendine ama ağrın devam ediyorsa bu diyeti bırak derim. Protein yüklemesi en çok böbrekleri zorluyor çünkü. Ben dediğim gibi o kadar tedirgin oldum ki diyetin bitişinde böbrek fonksiyonlarıma baktırdım.

Isten zaman kalsa da bende gitsem doktora yaa ama vaktim yok ben bir iskoligimmm

merhabaaa...:KK25:
kendimden bahsedeyim kısaca :) ben bi çok kez diyet yapmış kısmen başarılı olmuş olsa da kilosunu korumayarak herseferinde eski haline dönmüş birisiyim:KK67: ama hiç yılmayan pes etmeyen biriyim aynı zamanda:KK45: 70 e kadar düştüm geçen yıl nisanda kışın geri aldım ve hala veremedim. şuan 75:110: benimle yine yeniden diyete başlamak isteyen varmı??
ayrıca 2 sefer cuma yarışmasına girdim daha önce. birinde izin alarak ayrıldım diğerinde ise diskalifye oldum. üst üste zamanında bildirim yapmadım. geçen yıl bu zamanlar.
nasıl yol alacağımı bilmiyorum. benimle yol alacak takım arkadaşı arıyorm.:rolleyes:

merhaba marbling.valla grupda muhabbet iyi oldumu çok güzel motivasyon oluyo.ben bu grupda 74 den 67 ye inmiştim.sonra geri aldım o tamamen benim hatam.ama motive çok etkiliyo.birbirimizi güzel gaza getiriyoduk. bende 1 yıl aradan sonra geri döndüm gruba. herkes yeni bana göre.ama yeniden başlamaya ben varım :KK24::KK24:hoşgeldinn

Back