- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Ben uzun zamandır diyetisyene gidiyorum . Bilirsiniz çoğu aynı diyetleri verir ama benim diyetisyenimin 2 3 tane olmazsa olmazı var.Merhaba arkadaslar araniza katilmak istiyorum..3ay once dogum yaptim..70le hamile kalip 96yla doguma gittim..kendi cabalarimla 78.5e kadar dustum..hedefim 65..motivasyona ihtiyacim var..neler yapiyprsunuz sayfalara bakamadim..hergun yediklerinizi yazip haftalik tartiliyor musunuz nedir ne degildir biraz bilgilendirin beni..ben de diyet yapacagim ama benimki biraz esnek olmali cunku emziriyrm.hem emzirerek hem diyet yaparak bu işi goturmeliyim :)
Kefir sut de yapiyor isime gelir ama sanki kalorisi fazla diye okumustum bir yerde..tesekkurler ..tavsiyeleriniz icinBen uzun zamandır diyetisyene gidiyorum . Bilirsiniz çoğu aynı diyetleri verir ama benim diyetisyenimin 2 3 tane olmazsa olmazı var.
Ananas- günde muhakak bir porsiyon yenmeli. Yağ yakımını hızlandıran ve ödem atmaya yardımcı bir besin.
Avakado- bir dilim sabahları yağsız lor ile ezip yediğiniz de hem çok lezzetli hemde içerdiği doymuş ya ile vücuda çok faydalı. Ya da bir kase salata içine yağ koymaj yerine bir veya 2 dilim doğrayıp yiyin harika bir tat.
Kefir!!!! Olmazsa olmaz.
Kefir ayran veya yoğurt yerine geçebilecek alternatif bir içecek . Ayrıca sindirim sistemini düzenliyor .Denemenizde fayda var.Kefir
Kefir sut de yapiyor isime gelir ama sanki kalorisi fazla diye okumustum bir yerde..tesekkurler ..tavsiyeleriniz icin
Evet deneyecegim insKefir ayran veya yoğurt yerine geçebilecek alternatif bir içecek . Ayrıca sindirim sistemini düzenliyor .Denemenizde fayda var.
Merhaba tatlımBende 74 kiloyum. 17 yaşındayım ve 168 boyundayım. Hedefim şuanlık 68 kiloyu görmek. sonra 60 lara inmek istiyorum. Kararlıyım artık.
Telefonuma kalori sayacı indirdim birde adım sayar. onlara göre hareket ediyorum. her gün 1,5 saat yürüyorum ,aldığım kalori de 1000-1200 arası. öğlen sade yoğırt,akşama doğruda yoğurdun içine tarçın ,zerdeçal koyup yiyiyorum.Doğadan 5 i bir arada çayını içiyorum. Şu anlık bunlar var. Bakalım gidicek mi bu kilolar
Merhaba tatlım
Yaşın daha çok küçük. Biraz hareket ve yediklerine dikkat edersen fıstık olursun fıstık :))
Canım limonlu nun faydası olurmu bilmem ama. Yürüyüşün kesin olur.ama ben şunu bilir şunu söyleyerim gırtlağını tutmadan zayıflamak mümkün değilMerhaba arkadaşlar bende dün diyete başladım. 75 kiloyum sabah limonlu içiyorum akşamda yoğurt limon pul biber kürü yiyorum bide bir saat yürüyüş yapıyorum sizce faydası olur mu ? Yada bi tavsiyemiz var mı ?
Yok dikkat ediyorum yediklerime :) umarım faydasını görürüm :) bide sabah yürüyüşüne çıksam çok iyi olacak :)Canım limonlu nun faydası olurmu bilmem ama. Yürüyüşün kesin olur.ama ben şunu bilir şunu söyleyerim gırtlağını tutmadan zayıflamak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?