• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar araniza katilmak istiyorum..3ay once dogum yaptim..70le hamile kalip 96yla doguma gittim..kendi cabalarimla 78.5e kadar dustum..hedefim 65..motivasyona ihtiyacim var..neler yapiyprsunuz sayfalara bakamadim..hergun yediklerinizi yazip haftalik tartiliyor musunuz nedir ne degildir biraz bilgilendirin beni..ben de diyet yapacagim ama benimki biraz esnek olmali cunku emziriyrm.hem emzirerek hem diyet yaparak bu işi goturmeliyim :)

Merhaba arkadaslar araniza katilmak istiyorum..3ay once dogum yaptim..70le hamile kalip 96yla doguma gittim..kendi cabalarimla 78.5e kadar dustum..hedefim 65..motivasyona ihtiyacim var..neler yapiyprsunuz sayfalara bakamadim..hergun yediklerinizi yazip haftalik tartiliyor musunuz nedir ne degildir biraz bilgilendirin beni..ben de diyet yapacagim ama benimki biraz esnek olmali cunku emziriyrm.hem emzirerek hem diyet yaparak bu işi goturmeliyim :)
Ben uzun zamandır diyetisyene gidiyorum . Bilirsiniz çoğu aynı diyetleri verir ama benim diyetisyenimin 2 3 tane olmazsa olmazı var.
Ananas- günde muhakak bir porsiyon yenmeli. Yağ yakımını hızlandıran ve ödem atmaya yardımcı bir besin.
Avakado- bir dilim sabahları yağsız lor ile ezip yediğiniz de hem çok lezzetli hemde içerdiği doymuş ya ile vücuda çok faydalı. Ya da bir kase salata içine yağ koymaj yerine bir veya 2 dilim doğrayıp yiyin harika bir tat.
Kefir!!!! Olmazsa olmaz.

Kefir
Ben uzun zamandır diyetisyene gidiyorum . Bilirsiniz çoğu aynı diyetleri verir ama benim diyetisyenimin 2 3 tane olmazsa olmazı var.
Ananas- günde muhakak bir porsiyon yenmeli. Yağ yakımını hızlandıran ve ödem atmaya yardımcı bir besin.
Avakado- bir dilim sabahları yağsız lor ile ezip yediğiniz de hem çok lezzetli hemde içerdiği doymuş ya ile vücuda çok faydalı. Ya da bir kase salata içine yağ koymaj yerine bir veya 2 dilim doğrayıp yiyin harika bir tat.
Kefir!!!! Olmazsa olmaz.
Kefir sut de yapiyor isime gelir ama sanki kalorisi fazla diye okumustum bir yerde..tesekkurler ..tavsiyeleriniz icin

Bende 74 kiloyum. 17 yaşındayım ve 168 boyundayım. Hedefim şuanlık 68 kiloyu görmek. sonra 60 lara inmek istiyorum. Kararlıyım artık.
Telefonuma kalori sayacı indirdim birde adım sayar. onlara göre hareket ediyorum. her gün 1,5 saat yürüyorum ,aldığım kalori de 1000-1200 arası. öğlen sade yoğırt,akşama doğruda yoğurdun içine tarçın ,zerdeçal koyup yiyiyorum.Doğadan 5 i bir arada çayını içiyorum. Şu anlık bunlar var. Bakalım gidicek mi bu kilolar :D

Bende 74 kiloyum. 17 yaşındayım ve 168 boyundayım. Hedefim şuanlık 68 kiloyu görmek. sonra 60 lara inmek istiyorum. Kararlıyım artık.
Telefonuma kalori sayacı indirdim birde adım sayar. onlara göre hareket ediyorum. her gün 1,5 saat yürüyorum ,aldığım kalori de 1000-1200 arası. öğlen sade yoğırt,akşama doğruda yoğurdun içine tarçın ,zerdeçal koyup yiyiyorum.Doğadan 5 i bir arada çayını içiyorum. Şu anlık bunlar var. Bakalım gidicek mi bu kilolar :KK70:
Merhaba tatlım
Yaşın daha çok küçük. Biraz hareket ve yediklerine dikkat edersen fıstık olursun fıstık :))

Merhaba tatlım
Yaşın daha çok küçük. Biraz hareket ve yediklerine dikkat edersen fıstık olursun fıstık :))

Ben zaten spor yapıyorum dikkat ediyorum fakat kilo veremiyorum bir türlü. Metebolizmam zayıflaı diye düşünüyorum pek fazla yemek yemiyordum çünkü.Zaten pilates yaptığım için 65 kilo gibi duruyorum. ama insan sayısal olarakta azalsın istiyor :DD

Merhaba arkadaşlar bende dün diyete başladım. 75 kiloyum sabah limonlu içiyorum akşamda yoğurt limon pul biber kürü yiyorum bide bir saat yürüyüş yapıyorum sizce faydası olur mu ? Yada bi tavsiyemiz var mı ?
Canım limonlu nun faydası olurmu bilmem ama. Yürüyüşün kesin olur.ama ben şunu bilir şunu söyleyerim gırtlağını tutmadan zayıflamak mümkün değil

Kızlar merhaba ben 20 yaşındayım daha önce en çok 62 63 kilo gelirken 3 yılda kilo ala ala hayatimdaki en yüksek rakami gördüm 80 kiloya ulaştım hatta bazen 81 oldum daha sonra bu işe bi dur demem gerektiğini anladim ve kendimce yola koyuldum diyete başladım ve 1 ayda 74 kiloya indim daha sonra 3gunluk lahana diyetine basvurdum ve suan 72 73 kilo arasinda gidip geliyorum ve okullar acilana kadar da vermek istiyorum 1 ekime kadar eski halime donmem lazim motiveye ihtiyacım var hem de çok eski halime donmek istiyorum

Back