- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
Merhaba canım evet mail gelmiyor banada. Bugün tesadüfen açtım şansıma gördüüm mesajını :) Ne güzel kilo vermişsin.Ben pazartesi ufaktan başladım rejime. Malesef 80,5 kilo olarak Ne güzel geçen sene burda 65 leri görmüştüm. Ama gerçekten hiç dikkat etmedim. Aslında tekrar burada devam etmek istiyordum diyetime ama pek aktif değil burası o yüzden takımlara bakıcam bakalım bende. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.Aa e mail gelmiyo demek gruptan haberim olmadı hic. Bir hareketlenme var güzel. Seherutku da gelmiş ne hoş..
Ben de 1 ayda 5 kilo verdim ama oyle kaldı ya. Yarım kilo anca verebildim üstüne. Su an 77.5tan 72ye inmis durumdayim. Yani diyetimin ikinci ayında kacamaklarim oldu ondan veremedim sanırım. şimdi de Ramazan mode on.. Bakalım napicam.
Sen de 15 gun demişsin de başladın mı bakalım?
Bu Arada yeni arkadaslar sizlere de selamlar.. Benim gibi 72de takılan 1-2 kisi gördüm. Formülü bulursanız anlatınız piliiiz
Bu arada 70-79 daki bütün arkadaşlar umarım istedikleri hedeflere ulaşır ve umarım burası yine aktif olur eskisi gibi...