• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa e mail gelmiyo demek gruptan haberim olmadı hic. Bir hareketlenme var güzel. Seherutku da gelmiş ne hoş..

Ben de 1 ayda 5 kilo verdim ama oyle kaldı ya. Yarım kilo anca verebildim üstüne. Su an 77.5tan 72ye inmis durumdayim. Yani diyetimin ikinci ayında kacamaklarim oldu ondan veremedim sanırım. şimdi de Ramazan mode on.. Bakalım napicam.

Sen de 15 gun demişsin de başladın mı bakalım?

Bu Arada yeni arkadaslar sizlere de selamlar.. Benim gibi 72de takılan 1-2 kisi gördüm. Formülü bulursanız anlatınız piliiiz
Merhaba canım evet mail gelmiyor banada. Bugün tesadüfen açtım şansıma gördüüm mesajını :) Ne güzel kilo vermişsin.Ben pazartesi ufaktan başladım rejime. Malesef 80,5 kilo olarak :( Ne güzel geçen sene burda 65 leri görmüştüm. Ama gerçekten hiç dikkat etmedim. Aslında tekrar burada devam etmek istiyordum diyetime ama pek aktif değil burası o yüzden takımlara bakıcam bakalım bende. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
Bu arada 70-79 daki bütün arkadaşlar umarım istedikleri hedeflere ulaşır ve umarım burası yine aktif olur eskisi gibi...

Merhaba canım evet mail gelmiyor banada. Bugün tesadüfen açtım şansıma gördüüm mesajını :) Ne güzel kilo vermişsin.Ben pazartesi ufaktan başladım rejime. Malesef 80,5 kilo olarak :KK43: Ne güzel geçen sene burda 65 leri görmüştüm. Ama gerçekten hiç dikkat etmedim. Aslında tekrar burada devam etmek istiyordum diyetime ama pek aktif değil burası o yüzden takımlara bakıcam bakalım bende. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
Bu arada 70-79 daki bütün arkadaşlar umarım istedikleri hedeflere ulaşır ve umarım burası yine aktif olur eskisi gibi...

Evet canım ben de şansımı ilk burada denedim ama cevap alamayınca cuma gruplarından birine geçtim.

Kilonu dert etme. Bak gecen sene benden cok vermissin. Bu sene yine vericez ama geri almiycaz. Yeter ki karar ver. Gerisi gelecek hemen

Evet canım ben de şansımı ilk burada denedim ama cevap alamayınca cuma gruplarından birine geçtim.

Kilonu dert etme. Bak gecen sene benden cok vermissin. Bu sene yine vericez ama geri almiycaz. Yeter ki karar ver. Gerisi gelecek hemen
İnşallah canım hayırlısı :) Bu arada bende gruplardan birine geçtim bakalım :)

buraya katıldığımda kilom 77'ydi şuan 69 ile 68 arası 9kilo verdimEn Büyük KK:KK68: hatta bi ara 66kg gördüm ama ve lakin geride aldım şuanda 69um bunada şükür insan kilo verince hafiflemiş hissediyor eskiden 44bedendim:KK57:
şimdi 40bedenim:21: arkadaşlar tekrar başlayalım buraya bildirim yapalım ve her hafta kilo bildirimi yapalım insan çok güzel motive oluyor:KK68::KK68:

Merhabalar, benim de kilom 72 boyum 1.75 hedef kilom 57. Hepimize kilo verme konusunda bol şans diliyorum. Birlikten kuvvet doğar deyip ben de katıldım aranıza kızlar. Desteklerinizi bekliyorum. Diyete yarın başlıyorum. Hepinizi öptüm :KK200::KK15::KK200::KK15:

Merhabalar, benim de kilom 72 boyum 1.75 hedef kilom 57. Hepimize kilo verme konusunda bol şans diliyorum. Birlikten kuvvet doğar deyip ben de katıldım aranıza kızlar. Desteklerinizi bekliyorum. Diyete yarın başlıyorum. Hepinizi öptüm :KK200::KK15::KK200::KK15:
hg canım aramıza benim hedefim 60:KK49::KK49:inş şu 9 kiloyuda vercem:KK3::KK3:

Ah eski topiğim nekadarda uzun zaman geçmiş sana bakmayalı duygulandım şaka maka :-(
Bütün kilolarımı bura sayesinde vermiştim,80kiloydum dile kolay 2çocuktan sonra irade sahibi olup hamilelikten önceki kilomunda altına inmiştim.buranın destek veren arkadaşlarımı hiç unutamam.ama hiç kopmadık eski arkadaşlarla facede beraberiz hala,dile kolay sene 2011de başlamıştım kilo verme serüvenime başardım.kendimin diyetisyeni oldum çok kişiyede yardımcı oldum mutluyum oyüzden..
İnşallah herkez başarır ve benim gibi istediği kiloya iner ve korumayı başarır.vermek kadar korumakta önemli çünkü..53kiloya düşmüştüm şükür daha 59un üstüne çıkmadım yıllardır..şuan tekrar inme çabalarım var dün biyönteme başladım 58.1le
Bu sabah 57.5çıktım 53kadar devam ...

Hosbulduk canim, sen 9 kiloyu ozel bir diyetlemi verdin, cok iyi kilo vermissin gercekten. Ben de istesem veriyorum bi sekilde ama bu ara motivasyonum dusuk sanirim :cool:
herşey kafada bitiyo canım bizim ailede herkez şişmandır onlarla yemek yemek iştahımı acıyordu tam doyarsın kalkcak olursun sofradan şunuda ye bunuda yeee aaa daha buda vardı drken 80lere baya yakınlamıştım artık doyduğumu anlayınca bırakıyorum yemeyi benim asıl problemim doyduğum halde çevremden etkilenip yememmiş:KK70:

Ah eski topiğim nekadarda uzun zaman geçmiş sana bakmayalı duygulandım şaka maka :-(
Bütün kilolarımı bura sayesinde vermiştim,80kiloydum dile kolay 2çocuktan sonra irade sahibi olup hamilelikten önceki kilomunda altına inmiştim.buranın destek veren arkadaşlarımı hiç unutamam.ama hiç kopmadık eski arkadaşlarla facede beraberiz hala,dile kolay sene 2011de başlamıştım kilo verme serüvenime başardım.kendimin diyetisyeni oldum çok kişiyede yardımcı oldum mutluyum oyüzden..
İnşallah herkez başarır ve benim gibi istediği kiloya iner ve korumayı başarır.vermek kadar korumakta önemli çünkü..53kiloya düşmüştüm şükür daha 59un üstüne çıkmadım yıllardır..şuan tekrar inme çabalarım var dün biyönteme başladım 58.1le
topik güzeldi ya her hafta kilo bldirimi yapardık iyi oluyordu:KK68:

Canım benim koruma diyetinde neler yaptın?
En zoru korumak bence

Hoşbulduk sağolasın. Benim hedefim 60 kg olmak bekarlık kilom. Nasıl bir diyet yapıyorsun
Sabah kahvaltida 1 dilim peynir 1 dilim kizarmis ekmek 3 zeytin ya da 1 yumurta yesillik domates salatalik

Ogle 1 kase corba 1 dilim kizarmis ekmek yanina salata-degisik salatalar yapiyorum icine haslanmis nohut,fasulye ya da mercimek filan atiyorum
ara ogun 1 porsiyon meyve yada 1 bardak sut
aksam 6 kasik sebze yemegi yogurt ya da cacik

Et yemiyorum vejeteryanim cunku

Sabah kahvaltida 1 dilim peynir 1 dilim kizarmis ekmek 3 zeytin ya da 1 yumurta yesillik domates salatalik

Ogle 1 kase corba 1 dilim kizarmis ekmek yanina salata-degisik salatalar yapiyorum icine haslanmis nohut,fasulye ya da mercimek filan atiyorum
ara ogun 1 porsiyon meyve yada 1 bardak sut
aksam 6 kasik sebze yemegi yogurt ya da cacik

Et yemiyorum vejeteryanim cunku

Günaydın güzel menü gayet hafif hoş ben de salata hastasıyım şimdi tavuklu salatalara taktım onu yapıcam ama sen vejateryenmişsin de eti çok severim tam tersi

Canım benim koruma diyetinde neler yaptın?
En zoru korumak bence
benim kalıcı kilom 57 59arası sanırım öyle bişey okumuştum naparsanız yapın o kiloda kalıcılık olur falan yazıyodu.sanırım benimde öyle
çünkü saldım kendimi hiç dikkat etmedim normal beslendim akşamları çok geç yediğimde oldu abur cuburun dibine vurduğumda oldu ama kilom değişmedi...bişeyi kafaya takınca olmuyo malesef...stres çok engelliyo oyüzden takmamak lazım kilo alıcam diye..
ama bazen olmuyo işte.mesela ben haftalardır takıyorum fena..oyüzden naparsam yapiyim inemiyorum istediğim kiloya..
kafaya başka şeyler takmak lazım..oyüzden az stres yapmaya çalışıyorum kilodan daha önemli dertler var hayatta ama bende bu şekilde diğer dertlerimden streslerimden uzak kalmaya çalışıyorum.kiloya takayım diğer dertleri unutayım diyorum.ama pekte başarılı olamıyorum.
neyse sağlıklı beslenmeye ve çok su içmeye çalışıyorum.bakalım bu sefer nolucak..eskiden bu yöntemle zayıfladım ve kalıcıda oldu....

Merhaba Kızlar :)
Bende 86 kkiloydum. Şubat 2015 te diyetistene başladım, günlük düzenli 1 saat Yürüyüş yaptım. Yaz kış yağmur çamur dinlemedim. 70,5 kg a kadar düştüm. Şuan güncel kilomu bilmiyorum çünkü 6 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Protezler ve şişlikler tartıya çıkamaya korkuyorum.
Bir ÇoğunuZun başarı öyküsünü okudum ve harika sonuçlar var. Bende aranıza katılmak istiyorum. Hedefim 10 kilo daha vermek. İnce vücutları seviyorum.
Beni de izlemeye alırsanız çok mutlu olurum :)

Back