- 1 Haziran 2009
- 14.515
- 25.748
- 798
10 gundurdiyetteyim 3 kilo verdim 70 de takildi kaldiseytan durtuoboz diye engel oluuunnnn....:)))
ya devam eder 69 u görürsün ya bozar 75 i bulursun :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gundurdiyetteyim 3 kilo verdim 70 de takildi kaldiseytan durtuoboz diye engel oluuunnnn....:)))
Canım eğer yakabileceksen ye :)10 gundurdiyetteyim 3 kilo verdim 70 de takildi kaldiseytan durtuoboz diye engel oluuunnnn....:)))
benimde tek istegim 70 in altını görmek darısı başımaKızlar 70'in altına düştüm!
Tarih yazsın bunu 10 Haziran 2015'te..:)
Ah kızlaaaarrrrr kilo vermem durdu bana yardım edin ne güzel vermiştim.ama hala 72 kiloyum.nolur yardım edinnnnn
BENDE SENINLE AYNI DURUMDAYIM.89 DAN 72 YE INDM.AYLARDIR 72 YIM.NAPMAK LAZIM BLMİYORUM
Canım merhaba bebeğin sağlıklı büyüyordur inşallah.Kilo verme serüvenin nasıl gidiyor merak ettim. Varmı bi ilerlemeMerhaba bende 3 ay oldu dogum yapalı suan 77 kilodayım normal kilom 60 nasıl vericem bilmiyorum siz ne kadar kilo verdiniz bu sekilde ekmek dısında asla yemediginiz birsey oldu mı tecrübelerinize ihtiyacım var teşk ederim
Kızlar sizi gördüğüme çok sevindim gerçekten :) Ben malesef dediğim gibi eski kiloma geri döndüm ama az kaldı 15 gün sonra falan tekrar buraya geri dönücem. SeherUtku sen ne güzel kilonu korumuşsun. Otimoti sende hızla başlamışsın vermeye tekrar ne güzel. Eskiden ne güzeldi burası ne kadar aktifti. Bilmiyorum tabii belki yine öyledir. Her cuma bildirimler, o liste sıralama falan baya motive ediyodu beni. İnşallah tekrar aynı azimle başlarım ve bu sefer sonuna kadar devam ederim, İnşallah sizlerde burda olursunuz