• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belkide rengli doneminde oldugum icin durmustur bilemedim.
ayrica bugun bir doktor arkadasimla konustum o da biraz aklimi karistirdi, ablasininda benim gibi diyet denemeleri basarisiz oldugu icin arastirma yapip pinnertest diye bir test yaptirmis test sonucunda domates ve patlican inteloransi cikmis bunlari yemeyi kesip normal ogunlerone devam etmis ve kilo vermis aslinda vucudu kilo verme konusunda zorlayan bu intoleransimiz olan yiyeceklermis ama test epey pahali :((

İlk 4 nisanda 76 kiloyla giş yapmışım sayfaya şu 71 kiloyum.ilk patates diyetini denedim 73oldum.patates haşlamasından nefret ettim.sonra karataya başladım.bugün 20.gündeyim 71 kiloyum yani 2 kilo gitti iki öğün yiyorum.ara öğün yok.hamur işleri.tatlı ,abur cubur hepsi hayatımdan defolup gittiler.çok sabırlı devam ediyorum.çok su içmeye çalışıyorum.akşam 18:00 akşam yemeginden sonra hiş birşey ağzıma sürmüyorum.canım artık tatlı istemiyor.çok mutluyum ya.

Kızlar merhabalarrr... Bundan bir ay önce 69 kiloydum. Sizlerin başarı öykülerini okuyarak ve kafamda sağlıklı beslenmeye geçerek tam 9 kilo vermiştim. Sonra ne olduysa yemeğe başladım. Hamur işleri kızartmalar... Herşey işte. Bugün bi tartılayım dedim. Tam 6 kilo almışım. 75 kilo olmuşum bile. Lütfen benide aranıza alın. Bende 65 kilo olmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorumm. Şimdiden hepinize teşekkürler

Merhaba kızlar ! Neredeyse 1 sene olmuş ben gelmeyeli. Tabi zayıflatacağima verilen kilolarına azimle geri alarak araniza geldim gene. 76 kilodan 69 a düşerek ayrilmistim. Su an 74 kiloyum. Klasik Zayıflamak isteyen ama bi turlu sonuca ulaşamayan biri olarak bu sefer kararlıyim. :) Ben gene geldim beni de aranıza alın !! :)

Son düzenleme:
bben diyetime 81.200 tok 80.200 aç halimle başladım . daha diyetimin 3. haftasına yeni başladım . cuma günleri tartılıyorum ama dayanamayıp bugünde tartıldım 12 haziranda başladım ve şuan tam 77.00 ım aç karna .
diyetimi gayet sıkı yapıyorum en sevdiğim çikolatadan bi lokmacık ağzıma koymadım . sıcak çikolata içiyorum cafe crown 'ın tatlı isteğini bastırsın diye günde 1 bardak içiyorum diyetime bi zararı olmuyo 77 kalori içindede antioksidan olsuğu için metabolizma hzlandırıyor . Abartmadığım için kiloma zararı olmuyor . hergün evde 20 dakka zumba dansı 20 dakka egzersşz 4 - 5 km de tempolu yürüyüş yapıyorum dışarda . ekmek sadece kahvaltıda bi dilm yiyorum bazen 1 dilim öğlen y aa da akşam yiyrum günde en fazla 2 tane ama genelde 1 dilim yiyorum .

BENDE SENINLE AYNI DURUMDAYIM.89 DAN 72 YE INDM.AYLARDIR 72 YIM.NAPMAK LAZIM BLMİYORUM

diyetini değiştir . 4 gün protein e yönelik yiyip yürüyüş yapıosan üstüne başka bişiyler daha ekle . ara öğün varsa yeme . 5. ve 6 . gün karbonhidrata dayalı ye . 7 .gün istediğin her şeyi abartmadan ye . sonra normal devam et . vücudun aç kaldığını düşünerek endişelenip yağları yavaş yavaş yakıo metabolizmayı yavaşlatıyo o yüzden kilo durması oluyormuş aynı şekilde dvm edersen kilo da aynı şekilde dururmuş hep . değişiklik yapıp vücudun kafasını karıştırmalı ona aç olmadığına inandırmalısın sonra diyetine dvm etmelisn o zaman oluyormuş .

Merhaba bende 3 ay oldu dogum yapalı suan 77 kilodayım normal kilom 60 nasıl vericem bilmiyorum siz ne kadar kilo verdiniz bu sekilde ekmek dısında asla yemediginiz birsey oldu mı tecrübelerinize ihtiyacım var teşk ederim
Canım merhaba bebeğin sağlıklı büyüyordur inşallah.Kilo verme serüvenin nasıl gidiyor merak ettim. Varmı bi ilerleme

Kızlar sizi gördüğüme çok sevindim gerçekten :) Ben malesef dediğim gibi eski kiloma geri döndüm ama az kaldı 15 gün sonra falan tekrar buraya geri dönücem. SeherUtku sen ne güzel kilonu korumuşsun. Otimoti sende hızla başlamışsın vermeye tekrar ne güzel. Eskiden ne güzeldi burası ne kadar aktifti. Bilmiyorum tabii belki yine öyledir. Her cuma bildirimler, o liste sıralama falan baya motive ediyodu beni. İnşallah tekrar aynı azimle başlarım ve bu sefer sonuna kadar devam ederim, İnşallah sizlerde burda olursunuz :KK15:

Aa e mail gelmiyo demek gruptan haberim olmadı hic. Bir hareketlenme var güzel. Seherutku da gelmiş ne hoş..

Ben de 1 ayda 5 kilo verdim ama oyle kaldı ya. Yarım kilo anca verebildim üstüne. Su an 77.5tan 72ye inmis durumdayim. Yani diyetimin ikinci ayında kacamaklarim oldu ondan veremedim sanırım. şimdi de Ramazan mode on.. Bakalım napicam.

Sen de 15 gun demişsin de başladın mı bakalım?

Bu Arada yeni arkadaslar sizlere de selamlar.. Benim gibi 72de takılan 1-2 kisi gördüm. Formülü bulursanız anlatınız piliiiz

Back