70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar iyi sabahlar
kuusum doğum günün kutlu olsun
sabah çay ve kepek ekmekli tostumu yedim dar bir badi giydim yakında bu göbek kalmıcak die bakıyorum heheh :))))hihoyyyt

günaydın arkadaslar kızlar dünün cezasını verdım kendım 400 kalorılık spor yaptım kaydirigubbakcemile2şimdide kavaltımı edıp bulasıklarımı yıkıcam sonra yıne spor :sm_cool:yapıcam yoksa dunu kurtaramam kahvaltıdan sonra cay demlımcem :içelim:burdaysanız sohbet edelım motive yeee ihtıyacımız var hepimiz için söylüyorum

günaydın canım
ben işteyim ama sohbete dahil olmaya çalışırım
benim de motivasyona ihtiyacım var kaydirigubbakcemile2

günaydın sevilcan sabah sabah ne zaman yaktın o kalorileri bizde oturuyoz burda pc başında yaaa ben gideim yeşil çay alayım kendime bariii

ben geldım:1hug: arkaslar bulasıklarımı bıraktım geldım spordan sonra gözüm yemedımı yıkamayı 2 kepek ekmegı üzerine kırem peynır 6 zeytın yedım acıkmısım kızlar valla neyse sızler neler yaptınız else sen ne işle meşgulsün buarada benım yasım 25 kızlar 3 rakamlara az kaldı magrente iyyiki arkamızda senın gıbı kollayan arkadaslarımız var a.s.:içelim:

günaydınnnnn. kuusum doğumgünün kutlu olsun bu arada.ben de yarım saatlik mola verip ev işlerine dalıcam.kahvaltı yerine bir kase hazır çorbayla idare edicem birazdan. bu saate kadar sıcak su içtim sadece.cokacimcoook ama bu açlıkla çorbanın tadı harika gelecek heralde

canım gıda mühendisiyim aslında da işsizlik malum biliyosun
bir pastanede muhasebecilik yapıyorum
form çayımı aldım geldim:içelim:

canım gıda mühendisiyim aslında da işsizlik malum biliyosun
bir pastanede muhasebecilik yapıyorum
form çayımı aldım geldim:içelim:

afiyet olsun canım evet ya buna bı cözüm bulamadılar gitti nere gidiyo türkiyrnin hali böle işizlik aldı basın gıdıyo sabah haberlerı zor izliyorum valla yanı millet ne dertlerle ugrasıyo allah bütün müslüman aleminin yardımcısı olsun işllah en kısa zaman düzelir :Saruboceq: bizde kırızın baslarında dükkanımızı kapattık oysakı yrnı acılmıstı ama kısmet elden bısey gelmiyor tartıldınmı kısss söylesene merak edıyorum ilerleme varmı?CADIARZU

amin canım Allah yardımcımız olsun
tartılmadım ama sanki vermedim gibi geliyor ya:çok üzgünüm:
haftasonu lapa diyeti yapçam galiba bu gidişlekafamçokkarıştı

gunaydin kizlar
nasil geciyor gununuz

nolsun arkadasım hepbirlekte atlatmaya çalısıyoruz diyet badirelerimizi sen neler yapıyosun yulaf elsecım ayrıca ben senı ve pastane calısan bı arkadasımız var her ikinizide kutlamak istiyorum zorbi işiniz var diyetteylen ama buna ragmen bizlere güzel örnek oluyosunuz zafer sizlerin olucak:hooray:kocaman öpüyorum hepiniziŞeniz pc tasıcam yatak odasına hem spor için hemde gelrn giden olunca zor oluyo pc basında orası gözükmedıgı için daha sonra gelırım sana güvenıyorum else basarıcaksın hpinize güvenıyorum bugun cuma iyi sonuçlar alalım

bende de değişiklik olmucak zaten kolay kolay kilo veremiyorum ama dün ölçülerimi aldım bakalım ölçülerden takip edicem :)
yeşil çayımı içiyorum bende öğle yemeğinden önce :)

else pastanedemi çalışıosun aman allahım şaka gibi ben orda olsam hayatta rejim yapamam bütün gün yerim tutamıyorum kendimi yaaa allah sabır versin sana sen pastalara bakma pc ye bak :)

else pastanedemi çalışıosun aman allahım şaka gibi ben orda olsam hayatta rejim yapamam bütün gün yerim tutamıyorum kendimi yaaa allah sabır versin sana sen pastalara bakma pc ye bak :)

canım zaten artık bi süre sonra yiyesin gelmiyor.tabi arada kaçamaklar oluyodu ama artık yapmıyorum hiç
eskiden eve de götürürdüm akşam çayın yanınayasakkelime
inşallah zafer hepimizin olcak kızlar
hepimiz birer çıtır olarak gircez bu yaza:hooray::lepi:

a.s.merhabalar arkadaşlar ben geldim bu gün bütün enerjimle geldim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyytyine hava çok güzel çok mutluyum:dance: ama hiç kilo veremedim her gün bakıyorum kiloma gitmiyo:çok üzgünüm: yerdım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…