size bugün farkettiğim ve kendime bile şaşırdıgım bişey oldu...anlatim sizlere .....tatlı delisi biriyim..nezamandır canım tatlı istemiyo görünce bile yemek gelmiyodu içimden...bundan 2 ay öncede diete niyetlenip eczaneden apple cider diye bi sirke tozu almıştım..onuda içiyorum ve tatlı isteni kesiyomuş....bugün tatlıların içindeyim ve inanın tadına bile bakmadım..ben ve ekler pastaya dayanmak mümkün degill yaniiii..eee gerçek gibi sankiii.nedersiniz?
oğlum 12 buçuk oldu 7.sınıfa gidiyo. kızım da 6 buçuk yaşında ilkokula yeni başladı. erken anne oldum ama vücutta ona göre erken yıpranıyo. tabi daha kolay toparlıyosun bu yaşta ama ruhen çöktüm valla. en iyisini yapıyosunuz hazır olmadan ne evlenin ne de çocuk yapın. sonra benim gibi her streste buzdolabının önünde alırsınız soluğu
çalışıyosun heralde sende i mi
akşamları yapamaz mısın?
çok uzun sürmüyo zaten
valla gerçekten işe yarıyosa süper olur. haftaya adet döneminde tatlı diye dört dönerim ortalıkta. hiçbir şey yapamazsam helva kavuruyorum 15 dakkada. o kadar iştahlı ve üşengeçlik de sıfır olunca bir de bu tatlı kriziyle haftayı kolay geçiririm işe yararsa delikafadulden
elsecım özle bak msj yolladım
sende bendensin aynen helvalar. pdingler fındıklı çikolatalar...v.s,sonra gelsin kilolar....
şimdi canım istemiyo....gerçekten ...ben ona yoruyorummm...
iyi geceler hanımlar.mirmirmirmir
ya selam kızalr giremedim bugün hiç ...doğum günümdü çook yoğundum ....yarın yazıcam bişeyler hadi öptüm herkesi ...kiol durumlarını merak ediyorum ..neyse yarın görüşürüz ...
ya selam kızalr giremedim bugün hiç ...doğum günümdü çook yoğundum ....yarın yazıcam bişeyler hadi öptüm herkesi ...kiol durumlarını merak ediyorum ..neyse yarın görüşürüz ...
dogum gününü kutlar....nice saglıklı,mutlu,bereketli,uzun yıllar dilerim....herşey gönlünce canımmm....kaydirigubbakcemile5
ben de zaten bu yüzden sürekli kilo alıp veriyorum.akordiyon gibi oldum yaa.
kızlar yemesen olmaz yesen olmaz artık şöyle düşünüyorum yarın akşama kadar cok hafif şeyler yiycem ordada az yerim dengelerim diye düşünüyorum artık:bbo:
benimde 24 subatta ben bile pasta yemiyim diye kutlama yapmıycam :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?