kızlar sizi bu hafta kaybetmişiz ya
6ı rakamları görmüşsünüz artık
ben bu hafta tartılmadım daha
pazartesiye kadar beklicem
1 kilo versem iyidir:Saruboceq:
:teytey:ben 45 dakika yürüdm ve 160 kalori yaktım ama bende bittim-tatlicadiarzu-:uhm:kafamçokkarıştı
benim de canim cikolata istedi fena sekilde. ablam da bana inatmis gibi geldi gozumun onunde yedi
selam kızlar...bugun hiç yazamadım...gelincede butun yazdıklarınızı okudum...aslında sabah tartıldım ve gram vermemişim biraz moralim bozuldu..fakat hergun 45 dakka yürüyodum.şok tabi hem spor,hem diet:1shok: ....ama enterasan bişey oldu....diete başlarken bi kaç pantolon denemiştim kapanmıyodu bile...:.inanırmisınız bugun denedim ve içlerine girdim...terazide farketmesede vucutta farketmişş....bunuda sizinle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile.......:asigim:
ben de 25. 2009 yilina girdik derseniz 26
yaww yulafcım karıştırma 2009u ama yaa bak bütün moralim bozuldu24üm ben yaa 25 diiiiiiiiil . :1no2:senağlama:bbo:
(kabullenemiyorum napiym:)
ya bende hamım 2006 da spora gittim 6 ay bıtraktıktan sonra otura otura aldım başımı buraya kadar geldim yavaş yavaş alışcam umarım ama çok yoruldum şu nivea cd bende indirsemmi acaba die düşünüom ama ona vaktim yok ki
bu arada bende 24 yaşındaımm :)delikafadulden
yaww yulafcım karıştırma 2009u ama yaa bak bütün moralim bozuldu24üm ben yaa 25 diiiiiiiiil . :1no2:senağlama:bbo:
(kabullenemiyorum napiym:)
acikcasi ben de bu durumu kabullenmekte zorluk cekiyorum. kafa yapim kesinlikle 25 (26) degil orasi kesin :)
ben de 30 yaşındayım 1 ay var 31 olmama. kocaman çocuklar da var bu yaşa rağmen. erken yaşta bir kaç hamilelik geçirmek olmak+kansızlık ilaçları+andidepresan+sigarayı bırakmak =76 kilo.
iyi dayanmışım yine bu matematiğe
kendimi çok yabancı hissettim(kimse bişey dememiş moral vermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?