ya selam kızalr giremedim bugün
dogum gününü kutlar....nice saglıklı,mutlu,bereketli,uzun yıllar dilerim....herşey gönlünce canımmm....kaydirigubbakcemile5
sağol canımcım hepimizin herşey gönlünce olsun ..fıstık gibi olalım ...
hanımlar ne güzel sohbet etmişsiniz ve ben kaçırmışım :çok üzgünüm: misafirim vardı ancak toparladım pc başına oturdum ve bir roman okur gibi sizleri okudum o yüzden toptan cvp vericem
Frezya annene geçmiş olsun canım umarım kötü bişeyi yoktur
kuusuum doğum günü kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
sağol xl cım sende inş en yakın zamanda s olursun ....sana madam s daha çok yakışır ...
else canım bende nisanda 29 olucam 30 a merdicen dayadım saçlar beyazlamaya başladı :bbo: kimse kalmamış heralde yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın yemeği fazla kaçırmayın yasakkelime a.s.
bende 27 oldum ...ah be 27
@kuusuum
dogum gunun kutlu olsun bu arada :içelim:
sağol canım cım...
kuuşum doğum günün kutlu olsun tatlım.elsecim bende 27 yaşındayım dahaaa :))
biz senle aynı yaşda olduk ..bende dün oldum 27 ...kutlaman için teşekkür ederim ...
günaydın kızlar iyi sabahlar
kuusum doğum günün kutlu olsun
sabah çay ve kepek ekmekli tostumu yedim dar bir badi giydim yakında bu göbek kalmıcak die bakıyorum heheh :))))hihoyyyt
cnmcım teşekkür ederim ...çok hafif yapmışsın kahvaltını ..aslında inadına dar şeyler giymek en iyisi rahat giyinince ne kadar yediğini fark etmiyo insan ...
herkese günaydın
kuusum nice mutlu yaşlara inşallah
sağol cnmcım ...
günaydın arkadaslar kızlar dünün cezasını verdım kendım 400 kalorılık spor yaptım kaydirigubbakcemile2şimdide kavaltımı edıp bulasıklarımı yıkıcam sonra yıne spor :sm_cool:yapıcam yoksa dunu kurtaramam kahvaltıdan sonra cay demlımcem :içelim:burdaysanız sohbet edelım motive yeee ihtıyacımız var hepimiz için söylüyorum
evet olmazmı ben plates topumu aldım kızlar daha doğrusu dün eşim doğum günü hediyesi olarak almış gerçi o eşantiyon hediye asıl heidyesi değildi ama küçük almış ben 75 cm istiyodum o 65 cm almış boyu 1.65 e kadar olanlar için 65 cm ideal ama 170 üstü olanlar için küçük kalıyo ..benim boyum 1.72 bakalım yapabilirmiyim ...onuda sevgililer gününde alırım dedi...bakalım ...bu sabah yaptım süper çalıştırıyo ..
günaydın sevilcan sabah sabah ne zaman yaktın o kalorileri bizde oturuyoz burda pc başında yaaa

ben gideim yeşil çay alayım kendime bariii
yapın sporunuzu ..kızlar çok faydalı valla ben 1 aydan biraz fazladır yapıyorum çok güzel iltifatlar alıyorum ...
günaydınnnnn. kuusum doğumgünün kutlu olsun bu arada.ben de yarım saatlik mola verip ev işlerine dalıcam.kahvaltı yerine bir kase hazır çorbayla idare edicem birazdan. bu saate kadar sıcak su içtim sadece.cokacimcoook ama bu açlıkla çorbanın tadı harika gelecek heralde
cnmcım teşekkür ederim ...kendini çok aç bırakma bence daha sonra biraz yicem dersin ..önüne geçemezsin sonra atıştırmalar çok oluyo bizler nedense atıştırmaları yemekten saymıyoruz ama yapılan araştırmalara göre asıl kiloyu yemek değil atıştırmalar aldırıyo..
afiyet olsun canım evet ya buna bı cözüm bulamadılar gitti nere gidiyo türkiyrnin hali böle işizlik aldı basın gıdıyo sabah haberlerı zor izliyorum valla yanı millet ne dertlerle ugrasıyo allah bütün müslüman aleminin yardımcısı olsun işllah en kısa zaman düzelir :Saruboceq: bizde kırızın baslarında dükkanımızı kapattık oysakı yrnı acılmıstı ama kısmet elden bısey gelmiyor tartıldınmı kısss söylesene merak edıyorum ilerleme varmı?CADIARZU
sizdemi ..dükkan kapatanlardansınız bizde geçmiş olsun evet allah sonumuzu hayır etsin ...bizde şurda daha 2 ay belki biraz fazla bir sürede hem satış mağazımızı hemde atölyemizi kapattık eşim kafayı yemek üzere evimizde kira ..neyse bu konular beni yeterince boğuyo zaten ...allah büyük ..herşeyde vardır bir hayır..
gunaydin kizlar
nasil geciyor gununuz
cnm sizi çok özledim hemen ilk fırsatta buraya kaçtım ..öpüyorum seni
amin canım Allah yardımcımız olsun
tartılmadım ama sanki vermedim gibi geliyor ya:çok üzgünüm:
haftasonu lapa diyeti yapçam galiba bu gidişlekafamçokkarıştı
üzülme kilolar böyle birden gider biraz yavaşlar sonra yine birden atarsın ...sakın pe etme ...
bende de değişiklik olmucak zaten kolay kolay kilo veremiyorum ama dün ölçülerimi aldım bakalım ölçülerden takip edicem :)
yeşil çayımı içiyorum bende öğle yemeğinden önce :)
yeşil çay çok iyi sadece kilo verdirmiyo yaşlanmayı geciktiriyo serbest radikallerin dolaşımını engelliyomuş ..
canım zaten artık bi süre sonra yiyesin gelmiyor.tabi arada kaçamaklar oluyodu ama artık yapmıyorum hiç
eskiden eve de götürürdüm akşam çayın yanınayasakkelime
inşallah zafer hepimizin olcak kızlar
hepimiz birer çıtır olarak gircez bu yaza:hooray::lepi:
ama yinede işin zor ..sabır meselesi...
a.s.merhabalar arkadaşlar ben geldim bu gün bütün enerjimle geldim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyytyine hava çok güzel çok mutluyum:dance: ama hiç kilo veremedim her gün bakıyorum kiloma gitmiyo:çok üzgünüm: yerdım edin
evet bugün hava çok güzel ....burdada ...ama yine misafir gelmiş ...annemlere oraya gidicem ...
ben geldim nasılsınız ben çok iyiyim
siz iyi olunca insan iyi olmasada iyi oluyo ama bugün bende iyiyim ..cnm ...birazdaha yaşlandım ya ondandır..hehe
afiyet olsun güleysa
bende öğle yemeğimi yadım fırında tavuk but biraz salata ama mayonezliydi

neyse napiym akşama daha hafif yerim :)
mayonez yeme ..yada yoğurtla karıştır sırf kalori ...:1no2:
herkese tunaydinlar,
else'cim tebrik ederim. Insan alissa da rejime girdiginde sanki seytan durtukluyoooo yaaa
Tebrik ederim vallahi,
kizlar ben bugun elma ve meyveli yogurtla baslayacam yanina biraz da sut ile tam bugdayli flake koyacam
diyet öyle oluyo maalesef belkide kendimizi şartlandırdığımız içindir ....
selam kulubün inşallah yakın zamanda en güzel fizikli olacak bayanlarıı:dance::hooray:
bugün çaylarımı içtim sporumu yaptım birazdan çarşıya gideceğim karar verdim gideceğim yerden uzakta inip yürücem sizler nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile5
kız allah mı söyletiyo inş hadi bakalım bende bugün çarşıya gidicektim ama zor gibi ...
kızlar, ne oldu bulamıyorum kilo takip listemizi:)
ben aynıyım (77):tomato

malum zımbırtı yüzünden sabit kaldım)
ay bu sefer bende çok bi değişiklik yok ama pastada çok yemedim ..yarım dı ..
delikafaduldenmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bu gün ben nette gezinirken keçi boynyzunu okudum her yemekte önce 2_3 keçi boynuzu yemek zayıflatıyomuş yağ yakıyormuş kullanan var mı aranızda ben denicem
ay hiç bir bilgim yok ..deneyelim görelim ama kızlar keçi boynuzuCADIARZUben onu başka bişeye iyi geliyo diye duymuştum amakaydirigubbakcemile3
eveeeeeeeet.herkes öğle yemeklerini yedi mi bakiim?ben bir bardak hazır çorba ve 2 bardak sıcak su ile öğünü bitirdim. iki saat sonra da elma ya da bir kase yoğurt yiycem.pc başına gelince en azından temizlikte mola vermiş oluyorum. akşama bitirmem lazım dip köşe heryeri yarın misafir çok olacak kayınpeder katarakt ameliyatı oldu bugün çünkü.( malum beraber oturuyorum kaynanalarla,bütün kalabalığı ,zahmeti ben çekicem)...hala hastanedeler. ben de yorgunluktan bitene kadar uğraştım sabahtan beri.bir yandan çocukların sömestr ödevlerine bakıyorum . imdaaaaaaaaat diye bağırasım var:bbo: inanın.
geçmiş olsun canım ...beraber oturmanın zor olduğu taraflar var ama inan kolaylığı daha çok bende kayınvalidemle beraber oturdum ...2 yıl kadar ..geri gelcek ...iyi oluyo ...sırnaşık şey