70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşkrler canım ben bu hafta vermemiş hissediyom kendimi tutuyom walla tartılmamak için pazartesiyi bekliyom yemeye dikkat ediyom ama değişen bişi yok ama moralimi bozmuyoım bu hafta olmazsa bir dahaki hafta gider inş. :Saruboceq:

kızlar maşallah hızınıza yetişmek çok zor gene sayfalarca döktürmüşsünüz...ben de de çok fazla bir değişim yok yavaş ilerliyorum ama hala umudum var şimdilik 200 gr vermiş görünüyorum haftaya dah ii olcak inşallah...

merhabalar ben geldim misafirim vardı uğrayamadim kimseler yok hrhalde ben sabah klasik kahvaltımı ettim 1 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltımı geç yaptığımn için araöğünüm olmadı öğlen bir dilim börek yedim malum misafir vardı akşam 1kase çorba içerim herhalde.

valla arkadaslar
sabahleyin hesapladim
300 kalori almisim
demin de ogle yemegimi yedim
yarim domates bir kibrit kutusu peynir bir kac cubuk kirmizi biber bir tane de tortilla ekmegi yanina portakal suyu tortilla ekmegi 190 kaloriymis ( anam nedir bu ya) portakal suyu da 85 kalori digerlerini de eklersek 800 kaloriyi tamamladim herhalde sabahla beraber
burada karla karisik yagmur yagiyor ona ragmen 2 km yurudum
aksami da hafif gecireyim ne olurrrrrrsenağlama
sonra gitsin kilolar nasil mi boyle yandaki gibi ama

herkese tunaydinlar,
else'cim tebrik ederim. Insan alissa da rejime girdiginde sanki seytan durtukluyoooo yaaa
Tebrik ederim vallahi,
kizlar ben bugun elma ve meyveli yogurtla baslayacam yanina biraz da sut ile tam bugdayli flake koyacam

sağol tatlım şeytan arada dürtüklüyor ama dayanmaya çalışıyorum
bugün sabah poğaça yedim mesela dayanamayıp
öğlen haşlanmış 2 adet patates
şimdi canım spagetti istedi,yağsız onu yicemcokacimcoook

kızlar, ne oldu bulamıyorum kilo takip listemizi:)

ben aynıyım (77):tomatomalum zımbırtı yüzünden sabit kaldım)

hemen bulayım canım

2 ŞUBAT-9 ŞUBAT YARIŞMA LİSTESİ

adasu.............................72,3

güleysa..........................71,8

muhasebe22...................70,8

inci478...........................70

aysana...........................68,7

bhk.................................73

xxgizemxx.......................73

else.................................70,5

u2rem..............................74,5

sevilcan............................69,3

kuusuum..........................72,8

madamxl..........................72,6

lilyum..............................71,9

yellowdaisy......................70,5

hoşşum...........................70.7

*toprak*...........................75,6

whitehall..........................72

plazmiq............................75.8

serwenay.........................76

Isce................................70

zeynepberre.....................76

kulhana...........................72

gülkokusu.......................72,5

deniko............................74

merci74..........................78

maki..............................78

hazadt2008.....................70

yokrumuzfalan.................75

karakedibu......................72,9

ggo...............................76

dodo.............................77

kaanmm.......................77

frezya.....................70,5

siafirm.....................73

misis.....................76

aapplee..................71,5

özgekrd.................74

nesli.......................78

yağmurtası..............76,5

Son düzenleme:
madamxl yaaa
bmi 26 senin neren kilolu yahuuuuuu hele xl demek biraz ayip olmuyor muhihoyyyt
aglarim bak simdi:teselli:
sana en fazla medium denir kaydirigubbakcemile5

ben hala aynı kilodayım kolay kolay kilo veremem ben zaten ama azimliyim heheh yemeğimi yedim sonra da yürüyüş yapcam
siz napıosunuzzzkaydirigubbakcemile

ben de akşam yemeğinden sonra mutfağı temizledim geldim. haşlanmış tavuk yedim sadece.bir kase kadar.üzerine de çay içicem şimdi beyaz peynir falan çekti canım sabah yemeyince. zaten bütün gün çay içmeden duramıyorum. şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum zaten bi haftadır.çok şekerli içmem zaten ama kilonun neresinden dönsem kardır

ya arkaslar napıyım nerelere gıdeyım yemekteyızı izledım izledıkce yıyesım gelıyocokacimcoook evdede yanlızım bızımkı geceya kadar mesaıd benı bırı durdursun kaydirigubbakcemileyoksa valla yemeklere gıdecem offf napıcam kızlar açç dıgılım ama pısıkolojık olarak canım yemek istıyo

canım benim yazı düşün çok zayıf olduğunu diüşün seni sinir edenleri düşün yapma gitme mutfağaklava:

canım benim yazı düşün çok zayıf olduğunu diüşün seni sinir edenleri düşün yapma gitme mutfağaklava:

sagol canım benım şimdi bi salatalık aldımyiyorum yanlızım oyuzden böyle olurum ya bız bu beynımızdekı yemek canavarını nasıl yenecez sen burdamısın konusalım yanlızlık bana gelmıyo benı yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…