• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

size bugün farkettiğim ve kendime bile şaşırdıgım bişey oldu...anlatim sizlere .....tatlı delisi biriyim..nezamandır canım tatlı istemiyo görünce bile yemek gelmiyodu içimden...bundan 2 ay öncede diete niyetlenip eczaneden apple cider diye bi sirke tozu almıştım..onuda içiyorum ve tatlı isteni kesiyomuş....bugün tatlıların içindeyim ve inanın tadına bile bakmadım..ben ve ekler pastaya dayanmak mümkün degill yaniiii..eee gerçek gibi sankiii.nedersiniz?

valla gerçekten işe yarıyosa süper olur. haftaya adet döneminde tatlı diye dört dönerim ortalıkta. hiçbir şey yapamazsam helva kavuruyorum 15 dakkada. o kadar iştahlı ve üşengeçlik de sıfır olunca bir de bu tatlı kriziyle haftayı kolay geçiririm işe yararsa delikafadulden

oğlum 12 buçuk oldu 7.sınıfa gidiyo. kızım da 6 buçuk yaşında ilkokula yeni başladı. erken anne oldum ama vücutta ona göre erken yıpranıyo. tabi daha kolay toparlıyosun bu yaşta ama ruhen çöktüm valla. en iyisini yapıyosunuz hazır olmadan ne evlenin ne de çocuk yapın. sonra benim gibi her streste buzdolabının önünde alırsınız soluğu

Allah uzun ömürler versin çocuklarınla sana inşallah
sözümü geri aldım valla
çok erken anne olmuşsun
özellikle oğlunla beraber büyümüşsün heralde:1hug:

canim benim bacaklarim da kalin su an dogal olarak kilodan dolayi. fakat haftada 3 4 gun min. 90 dakika ve hizli tempoda yurudugum icin bacaklarimin sıkılastigini ve inceldigini hissediyorum. youtube ya da benzer video sitelerinden bacak calistirma hareketlerini bulup onlari uygula canim. bizim birseyler yapmamiz sıkılastirmamiz lazim ki sarkiklik olmasin sıkılassin.

çalışıyosun heralde sende i mi
akşamları yapamaz mısın?
çok uzun sürmüyo zaten

ya malesef çalışıyorum akşamları 7de geliorum 7,30 gibi yemek faslı sonra 9 gibi yürüyüşe başlıom falan zaten pil bitio eh ütü falan oldumu anca bu saatte banyıodan çıkıyorum işte :) benim için zor oluyokaydirigubbakcemile3r yane

off off o bacaklar nasıl gidicek kilo alınca birazda göbek yaptım iice şişko oldum bende düzenli yürüyüş çözcek işimizi inşallah

valla gerçekten işe yarıyosa süper olur. haftaya adet döneminde tatlı diye dört dönerim ortalıkta. hiçbir şey yapamazsam helva kavuruyorum 15 dakkada. o kadar iştahlı ve üşengeçlik de sıfır olunca bir de bu tatlı kriziyle haftayı kolay geçiririm işe yararsa delikafadulden

sende bendensin aynen helvalar. pdingler fındıklı çikolatalar...v.s,sonra gelsin kilolar....

şimdi canım istemiyo....gerçekten ...ben ona yoruyorummm...

iyi geceler hanımlar.mirmirmirmir

sana da iyi geceler tatlı rüyalar canım :1hug:
ve hepinize iyi geceler arkadaşlar a.s.

bu akşam yemekte yine dışardaydık maalesef kaçırdım yine tatlı da yedim itiraf ediyorum :çok üzgünüm:
ama yarın çok dikkat edicem hatta bugün aldıklarımı verebilmek için lapa diyeti bile yapabilirim :asigim:

ya selam kızalr giremedim bugün hiç ...doğum günümdü çook yoğundum ....yarın yazıcam bişeyler hadi öptüm herkesi ...kiol durumlarını merak ediyorum ..neyse yarın görüşürüz ...

ya selam kızalr giremedim bugün hiç ...doğum günümdü çook yoğundum ....yarın yazıcam bişeyler hadi öptüm herkesi ...kiol durumlarını merak ediyorum ..neyse yarın görüşürüz ...

gecmis dogum gunun kutlu olsun canim. :)

yeni yasin sana saglik mutluluk huzur getirsin. kilolarini da gotursun :)

dogum gününü kutlar....nice saglıklı,mutlu,bereketli,uzun yıllar dilerim....herşey gönlünce canımmm....kaydirigubbakcemile5

ben de zaten bu yüzden sürekli kilo alıp veriyorum.akordiyon gibi oldum yaa.

bende aynen öyle...akardiyon oldumm..2 sezeryanla dogum yaptım...vücut ister istemez bozuluyo...kiloyu al ver...yaş 35 ama vücut yaşıma 50 diyorummm....offfffffffffffffffbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki....

valla arkadaslar
20'li yaslarimda hep kilomla ugrastim bir 49 u goryordum bir 83 leri zorluyordum
30'lu yaslarimda da bununla ugrasmak istemiyorum
Allahtan kocam bugune kadar kalbimi kirmadi bu konuda ama insanin kendine guveni kalmayinca ne olsun. Surekli kiloyla ugrasmak cok zor. hep saglikli verdim ama geri geldiler, yas 30 larda artik bebek konusunu daha fazla geciktiremem ama bu kilolari da ustumden attiktan sonra dusunebilirim ancak.
Eskiden cop gibi bacaklarim vardi. Simdi Allah Allah sesleriyle yer gok sarsiliyor:dilcikar:
Azmettim sizin de varliginizdan guc aliyorum, bu sefer verecem ve 30 larimda bir daha bu sorunun karsima cikmasina izin vermeyecem
Hepinize tatli ruyalar, yaza bacaklarimizla dans eden etekler giymeye diyorum

kızlar yemesen olmaz yesen olmaz artık şöyle düşünüyorum yarın akşama kadar cok hafif şeyler yiycem ordada az yerim dengelerim diye düşünüyorum artık:bbo:

benimde 24 subatta ben bile pasta yemiyim diye kutlama yapmıycam :çok üzgünüm:

canım benim oğlumun ve annemim doğum günü ynı gün ne güzel beraber 1 ince dilim tadarız artık sırnaşık şey

hanımlar ne güzel sohbet etmişsiniz ve ben kaçırmışım :çok üzgünüm: misafirim vardı ancak toparladım pc başına oturdum ve bir roman okur gibi sizleri okudum o yüzden toptan cvp vericem Frezya annene geçmiş olsun canım umarım kötü bişeyi yoktur kuusuum doğum günü kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara :nazar:
else canım bende nisanda 29 olucam 30 a merdicen dayadım saçlar beyazlamaya başladı :bbo: kimse kalmamış heralde yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın yemeği fazla kaçırmayın yasakkelime a.s.

Back
X