70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen baya vermişsin arkadaşımhihoyyytnaptın biraz anlatsana ben daha bugün katıldım buraya

canım ben akupunkturla verdim ma oğlumu bırakacağım bir yer bulamadığım için bırakmak zorunda kaldım çok faydsını gördüm oğlum kreşe başlar başlamaz tekrar gitmek istiyorum.

afiyet olsun güleysa
bende öğle yemeğimi yadım fırında tavuk but biraz salata ama mayonezliydi neyse napiym akşama daha hafif yerim :)

herkese tunaydinlar,
else'cim tebrik ederim. Insan alissa da rejime girdiginde sanki seytan durtukluyoooo yaaa
Tebrik ederim vallahi,
kizlar ben bugun elma ve meyveli yogurtla baslayacam yanina biraz da sut ile tam bugdayli flake koyacam

afiyet olsun merci74 biz öğle yemeğini bile yedik sen daha güne başlamak üzeresin çok geç kalmışın canım biraz erken kalk ne demişler erken kalkan yol alır :)kaydirigubbakcemile

selam kulubün inşallah yakın zamanda en güzel fizikli olacak bayanlarıı:dance::hooray:
bugün çaylarımı içtim sporumu yaptım birazdan çarşıya gideceğim karar verdim gideceğim yerden uzakta inip yürücem sizler nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile5

kızlar, ne oldu bulamıyorum kilo takip listemizi:)

ben aynıyım (77):tomatomalum zımbırtı yüzünden sabit kaldım)

delikafaduldenmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bu gün ben nette gezinirken keçi boynyzunu okudum her yemekte önce 2_3 keçi boynuzu yemek zayıflatıyomuş yağ yakıyormuş kullanan var mı aranızda ben denicem

eveeeeeeeet.herkes öğle yemeklerini yedi mi bakiim?ben bir bardak hazır çorba ve 2 bardak sıcak su ile öğünü bitirdim. iki saat sonra da elma ya da bir kase yoğurt yiycem.pc başına gelince en azından temizlikte mola vermiş oluyorum. akşama bitirmem lazım dip köşe heryeri yarın misafir çok olacak kayınpeder katarakt ameliyatı oldu bugün çünkü.( malum beraber oturuyorum kaynanalarla,bütün kalabalığı ,zahmeti ben çekicem)...hala hastanedeler. ben de yorgunluktan bitene kadar uğraştım sabahtan beri.bir yandan çocukların sömestr ödevlerine bakıyorum . imdaaaaaaaaat diye bağırasım var:bbo: inanın.

kıyamam ben sana geçmiş olsun canım ama kendini çok yrma kimin için yapacaksınki okadar temizliği bşver kendin için yaşa

kıyamam ben sana geçmiş olsun canım ama kendini çok yrma kimin için yapacaksınki okadar temizliği bşver kendin için yaşa

bencede yorma kendini o kadar nasılsa yarın gene batıcak ev :)

bu arada serwenay ben sana msj atcam die ziyaretci msjı bırakmışım gördünmü?
doktora gidicektin bugün o ne oldu?

bencede yorma kendini o kadar nasılsa yarın gene batıcak ev :)

bu arada serwenay ben sana msj atcam die ziyaretci msjı bırakmışım gördünmü?
doktora gidicektin bugün o ne oldu?
canım msj görmedim doktora 2 gün deil 3 gün gidilcemmiş 21. gün için tahlil verdi sonra 3 gün gene gidip ona göre öğrencez hayatım

canım msj görmedim doktora 2 gün deil 3 gün gidilcemmiş 21. gün için tahlil verdi sonra 3 gün gene gidip ona göre öğrencez hayatım

hımm tahlillerin varsa onlarıda götür yaptırmak zorunda kalmazsın o zaman :) hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2

gecmis dogum gunun kutlu olsun canim. :)

yeni yasin sana saglik mutluluk huzur getirsin. kilolarini da gotursun :)

canım teşekkür ederim ...hepimiz kurtuluruz inş .....çıtır kızlar olalım ...

madamxl teşekkür ederim canım yazdım ama çıkmamış ...inş hepimiz incecik oluruz ...sana madams daha çok yakışır....olucaz ama eminim ...kadın isterse herşeyi yapar...yaşasın kadın dayanışması ...

canım çok geçmiş olsun anlıyorum senı bende eskıden kaynanamgılle oturuyodum çokşükür şimdi ayrıyız üstümde oturuyolar bizikilerin de ne gelenı ne gıdenı hiç eksin olmazdı-tatlicadiarzu- işallah en kısa zamanda kendı evınde olman dılegıyle :Saruboceq: bende şimdi yedım yemegımı makarna sarımsaklı yogurt biraz yogurdu abarttım neyse eritiriz aksama canım sana çokkkk kolay gelsin öpt canım

valla ben 2 yıl kaynanamla beraber oturmuş olsam zaten saylı gün derim geçer. 13 ( karışıklı olmasın yanlış yazmadım -yazıyla da onüç-) sene bitti aynı evde oturalı. gerçi bu sene son sene diyoruz da bu kriz ortamında çok zor. neyseki kira vermeyeceğiz inşallah.

teşekkür ederim canım. yaşayan bilir valla. bir de benimki gibi çok gelenekçi bi aileye düşünce sudan çıkmış balığa dönersiniz. istanbulda doğ, büyü; sonra ,çocuğunu kucağına alıp sevince bile ayıp sayıldığı bi aileye gelin düş. kısmet işte.

kuusum naptın sen öle yaa heheh bayuıldım ben daha yeniyim ya yapamıom öle tek tek cevap veriyorum valla işyerinde ne gelirse yemekte ben idare etmeye çalışıyorum salata geldi ama mayonezli yoğurtlu bişi yapmışlar napiyymmm yoksa pilav yicektim :))

hımm tahlillerin varsa onlarıda götür yaptırmak zorunda kalmazsın o zaman :) hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2
canım kusura bakma işler yoğundu yazamadım tahlillerimi bugune kadar yaptırdığım işlerleri anlattım ama insanın her ay hormonları değiştiği için o yüzden tahlileri yenilemek gerekiyomuş o yüden canım tahliller bitince belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…