Ne uyumuşum yaaaaa yeni uyandimmmm yuh bana:))))))
Bugün patates diyetine basliormmmm kizlarrrrr:))) bunuda denicem:)
günaydin kizlaaar
saglikili mutlu huzurlu birgün olsun insallah
bugünde karin agrisiyla uyandim ama
2 gündür karnim agriyo ama tik yok :26:
ay morelde sifir sinirler tavan karnimda agriyor
anliyacaginiz pisikolojim aynen söyle
:84:
dilekim emegine saglik canim..
güüüüüünaaaaaayyyyyyyydddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnn :119::119::119:
kızlar pazartesi safranboluya gidicem gezmeye ama sizlerden ve burdan uzaklaşıcm şimdi si diceksiniz dün bir boğün iki ne diyo bu:)
ama ben 1 haftadır takip ediyorum sizi pilatonik aşk buğün blackcat burda bendee gelim dedim bu arda konuya dönelim ay ben nasıl diyete sadık kalıcam yaaaa azaz mı yiyim napıyım bilmem
negüzel düsünüyosun bencede öyle olmalisen bu çorbayı zayıflamak için kullandın mı canım??? bu arada eline sağlık liste süper olmuş da neden bu hafta bu kadar kilo alan var:26: ben de dahil
canım ya dişinin gazabına uğramışın sen birazsakız çiğnemeyi dene bakalım ilk başta zorlanırmışsın ama sonra geçermiş.. inşallah işe yarar
vay be ne faydalıymış bu ama ben yapınca resmen yağlı oluyor ben sütle yapıyorum onun yağı mı acaba:44:
canım ya arkadaşın terbiyesizin tekiymiş hiç hoşlanmam öle şeylerden ben hiç beğenmediğim bi hediye bile olsa teşekkür ederim en azından bi kere onun göreceği bi yerde kullanırım.. nolcak üzerime yapışcak değil ya arkadaşımı kırmaktan önemli mi...canını sıkma sen
canım sen bayaaa bi şişmişsin yaa:26: bu normal bi durum mudur acaba:26:
hosgeldinben geldim bebekler nasılsınız bende size katılabirmiyim bende buu boğazı tutup kilo verirmiyim sizi seviyorum hayatı seviyoru m zayıflamak istiyorum öf pöf puf
oyy pisimm canin sagolsunöle kuru kuru sağolla olmaz çabukyap kolyemi yolla bana bakim.
bak eğer 60 kilo olursam yolla okey nasılsa bu boğazla imkanı yok
şaka bir yana lüzumsuzmu arkadaşın boşver canım. ben beğenmemeyi geçtim tamamaen zevkim dışı çooooooooook kötü bir hediye bile alsam mutlu olurum. çünkü mühim olan bir insanın seni düşünüp sana özel birşey alması. hele seninki daha güzel. kendi elinle yapmışsın
canim gecnde yazdim sana ama sen gecmise bakmiyorsun galibaNe uyumuşum yaaaaa yeni uyandimmmm yuh bana:))))))
Bugün patates diyetine basliormmmm kizlarrrrr:))) bunuda denicem:)
günaydıııngunaydinnnnnnn kuzulaaarrrrrr
sizede günydınnn canlarrrr
börek ve baklavayı yemezsen sorun olma zaten canımKahvaltı (10:00) : Kk peynir , 2 zeytin , Domates , Salatalık , Maydonoz , Bi dilim tahıllı ekmek
Ara (11:30) : Yeşilçay bugün spor yok misafirliğe gitcem...
Ara ( 12:30) : Bi avuç beyaz leblebi , Bi elma
Öğlen (14:30-15:30 arası) : Yarım karnıyarık , Fırında tavuk , Kabak salatası , Yaprak sarma 2 adet
Ara: Yeşilçay ( Misafirlikte içicem. Yanıma alıcam çayımı )
Akşam : Salata, yoğurt veya nesfit
Öğlen menüsünün fazla olduğun farkındayım. Misafirlikte olacağım ve hiç utanmadım sordum kıza neler var yarın menüde menümü ona göre ayarlıcam dedim.
Kız benim için ; Karnıyarık , fırında tavuk , kabak ve havuç salatası , baklava, yaprak sarma , su böreği , ıspanaklı börek yapmış.
Bende hepsinden yiyemem ben kendime menü yapcam dedim. Anca öyle kurtarabildim öğleni :26:
Öğlen öyle yoğun olduğundan da sabah ve akşam öğünlerini hafiflettim azalttım ve araları azalttım.
Bugünü atlatabilirsem çok sevinceğim. Ama bu arada çok fazla da yürüyüş yapmış olacağım. Hareketsiz de kalmayacağım yani.
bende bir kez yapmayı denemiştim daha ilk günün akşamı öğüre öğüre bir hal olmuştum patatesten soğutmuştu beniGünaydııııııın
Kııız ben patates diyetini bi iki yıl önce denemiştim. Hiç tavsiye etmem en fazla 2 gün dayanabildim. Ama dene istersen içinde kalmasın.
Sadece patates yiyosun dimi bütün gün.
Ben artık kuscaktım valla 2 gün sonrasında. Sağlıksız bişey. Belki kalorisi ve karbonhidratı azdır bilmem ama şekeri fazla patatesin.
Birde sadece haşlanmış patates olarak yiceksin. Alternatif de yok. İyi düşün derim.
canım püsküüte mesaj yazdım izin verirlerse faaliyette olmayan 10 takımı canlandıracağım. 1 takımdan umudum kalmadı artık sıfırdan yeni kişilerle başlayalım diyorum. kaptanlığıda ben yaparım.şöyle çok sıkı kurallar lazım bana. burada da kasımdan beri yazıyorum. buraya takıl burda sohbet hoştur. burasıda her cuma liste yapıyor ama burası yarışmaya dahil değil ne yazık ki .ama urdaki kızların hepsini çok seviyoooooooooooooooomsizede günydınnn canlarrrr
Yok canım o ne demek. Bize göre programını ayarlayamazsın zaten. Git tabi gezmene. Diyetteyiz diye eve tıkılıp kalamayız. En hafif şekilde atlatmaya çalış. Dışarda salatalardan ızgaralardan tüket. Aralarda yemek için yanına elma , badem , beyaz leblebi ,kuru meyvelerden alabilirsin. Yeşilçay bulunsun yanında yemek yediğiniz yerde sıcak su rica edersin. İçersin çayını.
börek ve baklavayı yemezsen sorun olma zaten canım
bende bir kez yapmayı denemiştim daha ilk günün akşamı öğüre öğüre bir hal olmuştum patatesten soğutmuştu beni
canım püsküüte mesaj yazdım izin verirlerse faaliyette olmayan 10 takımı canlandıracağım. 1 takımdan umudum kalmadı artık sıfırdan yeni kişilerle başlayalım diyorum. kaptanlığıda ben yaparım.şöyle çok sıkı kurallar lazım bana. burada da kasımdan beri yazıyorum. buraya takıl burda sohbet hoştur. burasıda her cuma liste yapıyor ama burası yarışmaya dahil değil ne yazık ki .ama urdaki kızların hepsini çok seviyoooooooooooooooom
kız bal bak cevapta vermi nerde benim kolyem
kolye isterim bananeeeeeeeeeeeeeeeeee
he he he elime düştün isterim işte bananeeeeeeeeeeeeeeee
börek ve baklavayı yemezsen sorun olma zaten canım
bende bir kez yapmayı denemiştim daha ilk günün akşamı öğüre öğüre bir hal olmuştum patatesten soğutmuştu beni
canım püsküüte mesaj yazdım izin verirlerse faaliyette olmayan 10 takımı canlandıracağım. 1 takımdan umudum kalmadı artık sıfırdan yeni kişilerle başlayalım diyorum. kaptanlığıda ben yaparım.şöyle çok sıkı kurallar lazım bana. burada da kasımdan beri yazıyorum. buraya takıl burda sohbet hoştur. burasıda her cuma liste yapıyor ama burası yarışmaya dahil değil ne yazık ki .ama urdaki kızların hepsini çok seviyoooooooooooooooom
negüzel düsünüyosun bencede öyle olmali
sagol cnim
hosgeldin
oyy pisimm canin sagolsun
ayrica sen 60 olucaksin insallahh
öyle tabi pisim begenmek zorunda degil zaten alsin kullanmasada olur :26:
canim gecnde yazdim sana ama sen gecmise bakmiyorsun galiba
bence bosuna vakit harcarsin ve bu sana + olarak döner
eşimle iki gündür onu tartışıyoruz ama ikimizde diyette olduğumuz için az yeriz heralde bi bi karar aldın salat hariç ne yersek tek porsiyonu iki kişi yicez :)başka bi yol dulamadım ben ya dün çok iyi diyete başladım hale sürdüyom ve iyi gidiyo diyet dediysem kendi kndime uyduruyom yemem gerekenleri kalorilerine bakıpta benim hazirana kadar 59 yada 65 olmam lazım annem yazlıkta süpriz yapcam ona bu arada yedikleriizin kalorilerini hesaplayın derim size çok hatalarınız çıkar zaten onları görünce iştah kalmıyor benim gibi
sagol cnim
hosgeldin
sagol cnim
hosgeldin
:44:ımmm şey kem küm
canim ya ne biliyomusun ben arkadaslarima cok deger veriyorum ve sonrada böyle cok üzülüyorum iste neyse bosver...Günaydın şeker
Senin hala o terbiyesize mi moralin bozuk bakaımAyrıca geçmiş olsun regl mi olcan şeker ?
yazdim ya pisim :26:börek ve baklavayı yemezsen sorun olma zaten canım
sen bilirsinGecmise bakıyordum tam sen yazdın okuyorum şimdi neler yazmışsın:))))
Valla + olarak aslında dikkat etmeyende bütün diyetlerde donüyor o kg koruma süresi bence her diyetten sonrası kg vermekten daha zor.....denicem bakalım sonucunu mrk ediyorum....
Çoğumuz hesaplıyordur zaten. Kalori sepetinden faydalanıyorum ben.
Bu arada ara öğünlerinide 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde ayarlamaya çalış. Öyle olmalıymış.
Bi porsiyonu 2 kişi yemek çözüm olabilir. Deneyin bakalım. Gezi dönüşü nolcak ?? Bekliyoruz.