70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne uyumuşum yaaaaa yeni uyandimmmm yuh bana:))))))

Bugün patates diyetine basliormmmm kizlarrrrr:))) bunuda denicem:)

Günaydııııııın

Kııız ben patates diyetini bi iki yıl önce denemiştim. Hiç tavsiye etmem en fazla 2 gün dayanabildim. Ama dene istersen içinde kalmasın.

Sadece patates yiyosun dimi bütün gün.

Ben artık kuscaktım valla 2 gün sonrasında. Sağlıksız bişey. Belki kalorisi ve karbonhidratı azdır bilmem ama şekeri fazla patatesin.

Birde sadece haşlanmış patates olarak yiceksin. Alternatif de yok. İyi düşün derim.

Günaydın şeker

Senin hala o terbiyesize mi moralin bozuk bakaım Ayrıca geçmiş olsun regl mi olcan şeker ?

kızlar pazartesi safranboluya gidicem gezmeye ama sizlerden ve burdan uzaklaşıcm şimdi si diceksiniz dün bir boğün iki ne diyo bu:)
ama ben 1 haftadır takip ediyorum sizi pilatonik aşk buğün blackcat burda bendee gelim dedim bu arda konuya dönelim ay ben nasıl diyete sadık kalıcam yaaaa azaz mı yiyim napıyım bilmem

Yok canım o ne demek. Bize göre programını ayarlayamazsın zaten. Git tabi gezmene. Diyetteyiz diye eve tıkılıp kalamayız. En hafif şekilde atlatmaya çalış. Dışarda salatalardan ızgaralardan tüket. Aralarda yemek için yanına elma , badem , beyaz leblebi ,kuru meyvelerden alabilirsin. Yeşilçay bulunsun yanında yemek yediğiniz yerde sıcak su rica edersin. İçersin çayını.

negüzel düsünüyosun bencede öyle olmali
sagol cnim
ben geldim bebekler nasılsınız bende size katılabirmiyim bende buu boğazı tutup kilo verirmiyim sizi seviyorum hayatı seviyoru m zayıflamak istiyorum öf pöf puf
hosgeldin

oyy pisimm canin sagolsun
ayrica sen 60 olucaksin insallahh
öyle tabi pisim begenmek zorunda degil zaten alsin kullanmasada olur :26:

Ne uyumuşum yaaaaa yeni uyandimmmm yuh bana:))))))

Bugün patates diyetine basliormmmm kizlarrrrr:))) bunuda denicem:)
canim gecnde yazdim sana ama sen gecmise bakmiyorsun galiba
bence bosuna vakit harcarsin ve bu sana + olarak döner

börek ve baklavayı yemezsen sorun olma zaten canım
bende bir kez yapmayı denemiştim daha ilk günün akşamı öğüre öğüre bir hal olmuştum patatesten soğutmuştu beni

sizede günydınnn canlarrrr
canım püsküüte mesaj yazdım izin verirlerse faaliyette olmayan 10 takımı canlandıracağım. 1 takımdan umudum kalmadı artık sıfırdan yeni kişilerle başlayalım diyorum. kaptanlığıda ben yaparım.şöyle çok sıkı kurallar lazım bana. burada da kasımdan beri yazıyorum. buraya takıl burda sohbet hoştur. burasıda her cuma liste yapıyor ama burası yarışmaya dahil değil ne yazık ki .ama urdaki kızların hepsini çok seviyoooooooooooooooom

kız bal bak cevapta vermi nerde benim kolyem

kolye isterim bananeeeeeeeeeeeeeeeeee
he he he elime düştün isterim işte bananeeeeeeeeeeeeeeee

eşimle iki gündür onu tartışıyoruz ama ikimizde diyette olduğumuz için az yeriz heralde bi bi karar aldın salat hariç ne yersek tek porsiyonu iki kişi yicez :)başka bi yol dulamadım ben ya dün çok iyi diyete başladım hale sürdüyom ve iyi gidiyo diyet dediysem kendi kndime uyduruyom yemem gerekenleri kalorilerine bakıpta benim hazirana kadar 59 yada 65 olmam lazım annem yazlıkta süpriz yapcam ona bu arada yedikleriizin kalorilerini hesaplayın derim size çok hatalarınız çıkar zaten onları görünce iştah kalmıyor benim gibi

Canım elimden geleni yapıcam konuştum baştan bak dedim sakın ısrar etmek yok. Yemem dedim. En hafif şekliyle atlatıcam gitmsem de olmaz. Kardeşimin nişan yapacağı çocuğun ailesi. Kaynaşmak lazım

Bende dedim arkadaşa patates diyetinin sağlıksız olduğunu. inşallah vazgeçer... Ben yine iyi dayanmışım o zaman 2 gün. Sen hiç dayanamamışsın.

kız ben senin yazılarını cevaplarını okurken bile içim kıpır kıpır oluyo çok sevdim ben seni ben herzamn senin yanında ve takımındayım sewgılım

Gecmise bakıyordum tam sen yazdın okuyorum şimdi neler yazmışsın:))))
Valla + olarak aslında dikkat etmeyende bütün diyetlerde donüyor o kg koruma süresi bence her diyetten sonrası kg vermekten daha zor.....denicem bakalım sonucunu mrk ediyorum....

Çoğumuz hesaplıyordur zaten. Kalori sepetinden faydalanıyorum ben.

Bu arada ara öğünlerinide 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde ayarlamaya çalış. Öyle olmalıymış.

Bi porsiyonu 2 kişi yemek çözüm olabilir. Deneyin bakalım. Gezi dönüşü nolcak ?? Bekliyoruz.

Valla + olarak aslında dikkat etmeyende bütün diyetlerde donüyor o kg koruma süresi bence her diyetten sonrası kg vermekten daha zor.....denicem bakalım sonucunu mrk ediyorum....

Günaydın şeker

Senin hala o terbiyesize mi moralin bozuk bakaım Ayrıca geçmiş olsun regl mi olcan şeker ?
canim ya ne biliyomusun ben arkadaslarima cok deger veriyorum ve sonrada böyle cok üzülüyorum iste neyse bosver...
evet canim olucamda olamadim birtürlü

yazdim ya pisim :26:
tekrar söylüyorum canimm canin sagolsun
ver adresi kiz

sen bilirsin

şimdi bu cevaptan sonra ben aç kalırım ya kilo almış olursam size nasıl hesap vericem kendime ayıp ederim ya çok gezicem ya almam ama vermem lazım yemiycem ya ben hızzlı kilo almıyorum sanırım çünkü diyetten önce günde 2 ekmek yiyodurum kesin bolbolda yemek her aşkam 1 çikolata bisküvi kuruyemiş her akşam ama eşimin yüzünden tai o alıştırdı bi anda hepsini kestim bu arada herkes menüsünü paylaşıyo dimi burda bide kız ben 3 ögün yiyorum günde 300 kalorimi alcam ölürüüm kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…