70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada zayiflatan bir kuru uyguluyorum....
1 Lt kaynamış suya yarım limon sıkıyoruz ve icine 2 adet yeşil cay poşet halinde atıyoruz demlemeye bırakıyoruz....demledikten sonra o karışımın icine 1 adet maden suyu katiyoruzzzz ....bide ben yarım limonu sıktım kabuğunuda attım içineeee....
Tadı kötü değil ama yag yakiyormussss deniyorum bakalım sonucunu yazarım size.....

canim ya ne biliyomusun ben arkadaslarima cok deger veriyorum ve sonrada böyle cok üzülüyorum iste neyse bosver...
evet canim olucamda olamadim birtürlü :KK14:

yazdim ya pisim :26:
tekrar söylüyorum canimm canin sagolsun :KK54:
ver adresi kiz :KK23:

sen bilirsin :KK34:

Canım ben senin ne demek istediğini anladimmmm ama boğazıma hakim değilim isteeee 65 olayım başka bişey istemem....zor biliyorum ama iste insanlar hemen benim gibi sok diyetlere yoneliyoooo:KK43:((

Canım ben senin ne demek istediğini anladimmmm ama boğazıma hakim değilim isteeee 65 olayım başka bişey istemem....zor biliyorum ama iste insanlar hemen benim gibi sok diyetlere yoneliyoooo:KK43:((

fıstık çok diyet var aslında başka dene dukan var mesela yada kendini zorla zatn günde 2 kilo haşlamada yesen kilo veremezsin diye düşünüyorum mujukx yinede başarılar

şimdi bu cevaptan sonra ben aç kalırım ya kilo almış olursam size nasıl hesap vericem kendime ayıp ederim ya çok gezicem ya almam ama vermem lazım yemiycem ya ben hızzlı kilo almıyorum sanırım çünkü diyetten önce günde 2 ekmek yiyodurum kesin bolbolda yemek her aşkam 1 çikolata bisküvi kuruyemiş her akşam ama eşimin yüzünden tai o alıştırdı bi anda hepsini kestim bu arada herkes menüsünü paylaşıyo dimi burda bide kız ben 3 ögün yiyorum günde 300 kalorimi alcam ölürüüm kız:KK1:

Yok canım normal öğünleri demiyorum sabah öğle akşamı normal yiceksin zaten. Ara öğünlerde 100 kaloriyi geçmiceksin. Kendini zorlama. Burda kimseye ayıp olmaz. Herkes kilo vermiyo burdada ama kimse onlara bişey demiyo yada yapmıyo bazen olabilir öyle şeyler. Bu kadar takarsan işin çok zor.

canim ya ne biliyomusun ben arkadaslarima cok deger veriyorum ve sonrada böyle cok üzülüyorum iste neyse bosver...
evet canim olucamda olamadim birtürlü :KK14:

yazdim ya pisim :26:
tekrar söylüyorum canimm canin sagolsun :KK54:
ver adresi kiz :KK23:

sen bilirsin :KK34:
erzurumdaki dobiçko yaz gelir :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
of kızlar eşimi bekliyom ya kalksada evi temizlesem heryer leş leş :KK37:

bir tatlı krizi geldi ki sormayın sabah sabah!!onu mu yesem bunu mu derken kuru kayısılarla atlattık şimdilik inşllh şeytana uymam.gerçi evde cıslık pek bi şey yok aslında ama. haftaya 61 olmam lazım normalde haftasonları güzel kaçamaklar yapardım ama bu haftasonu kascam bisiklete de bincem şimdi yarım saat çok çalışmam lazım çoook:KK53:

Ne uyumuşum yaaaaa yeni uyandimmmm yuh bana:))))))

Bugün patates diyetine basliormmmm kizlarrrrr:))) bunuda denicem:)

Bende farklı bişiler denemek istiyorum ama cesaretim yok :KK9::KK9::KK9:

Patates diyeti nasıl bişi sadece patates mi yiyosun :KK53::KK36:

günaydin kizlaaar
saglikili mutlu huzurlu birgün olsun insallah:KK31:
bugünde karin agrisiyla uyandim ama :KK50:
2 gündür karnim agriyo ama tik yok :26:
ay morelde sifir sinirler tavan karnimda agriyor :KK14:

anliyacaginiz pisikolojim aynen söyle
:KK14::KK14::KK36: :84::KK56: :KK43:

dilekim emegine saglik canim..

Yavru kendini iyi hissetmen çok önemli ama :KK30:
Çorapsız mı geziyon len yoksa habire karnın ağrıyo :KK57:

Çoğumuz hesaplıyordur zaten. Kalori sepetinden faydalanıyorum ben.

Bu arada ara öğünlerinide 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde ayarlamaya çalış. Öyle olmalıymış.

Bi porsiyonu 2 kişi yemek çözüm olabilir. Deneyin bakalım. Gezi dönüşü nolcak ?? Bekliyoruz.

ayy ben hiç kalori hesaplamıyorum , eğer cıss yemem gerekirse bi yerde ya yarım bırakmaya yada sadece 1 tane yemeye çalışıyorum..

Dün komşu helva getirmiş "hadi bi tane yiyin" dedi, attım ağzıma bi lokma böyle nasıl da güzel yapmış...:KK56:

Sonra dedim ki "oofff dişim ağrıyo yaaa :KK14:" ve 1 lokmadan sonra bıraktım hem ayıp olmadı hem ısrar etmedi :KK9:

Yok canım normal öğünleri demiyorum sabah öğle akşamı normal yiceksin zaten. Ara öğünlerde 100 kaloriyi geçmiceksin. Kendini zorlama. Burda kimseye ayıp olmaz. Herkes kilo vermiyo burdada ama kimse onlara bişey demiyo yada yapmıyo bazen olabilir öyle şeyler. Bu kadar takarsan işin çok zor.
aşkım alıştım biliyomusun zorlanmıyorum şuan mesele sabah yarım salatalık 2 dal roka 1 kk yarısı kadar peynir yağsız ve bir dilim kızarmış çavdar ekmeği yedim ama iyiiyim şuan ben bunları ilk gün yesem bayılırdım sanırım şimdi tııınnn :KK70:buarada herkes kilo versin bi zahmet yazık etmiyelim canımıza ayaklarımıza ben bile 2 kiloyla yeniden doğdum şuan düşündümde benim 2 yaşında kızım var 13 kilo ben 59 kilo lolursam benden bi zeyno çıkıcak ay ben onu kucağımda taşıyınca yoruluyorum demekki ne kadar rahat edicem ay bu daha bi iyi geldi be:KK1::KK1::KK1:

canım ben dukan yapmış biri olarak söylüyom artık kesinlikle şok ve o tarz dietlere karşıyım neden dersen dukan ile 10 günde 2 kilo verdim nerede ise. ama sonra bırakınca geri aldım. birde üstüne üstlük dengem bozuldu ondan sonra bir daha düzenli kilo veremedim.
bence en iyisi dileğinki sağlıklı beslen az cıs yap her hafta gitsin yağlar:KK52::KK52::KK52:

Bu arada zayiflatan bir kuru uyguluyorum....
1 Lt kaynamış suya yarım limon sıkıyoruz ve icine 2 adet yeşil cay poşet halinde atıyoruz demlemeye bırakıyoruz....demledikten sonra o karışımın icine 1 adet maden suyu katiyoruzzzz ....bide ben yarım limonu sıktım kabuğunuda attım içineeee....
Tadı kötü değil ama yag yakiyormussss deniyorum bakalım sonucunu yazarım size.....

len yakında yağ yaksın diye kendini fırına atıcan haa :KK9::KK9::KK9:

Bende farklı bişiler denemek istiyorum ama cesaretim yok :KK9::KK9::KK9:

Patates diyeti nasıl bişi sadece patates mi yiyosun :KK53::KK36:

Yavru kendini iyi hissetmen çok önemli ama :KK30:
Çorapsız mı geziyon len yoksa habire karnın ağrıyo :KK57:

ayy ben hiç kalori hesaplamıyorum , eğer cıss yemem gerekirse bi yerde ya yarım bırakmaya yada sadece 1 tane yemeye çalışıyorum..

Dün komşu helva getirmiş "hadi bi tane yiyin" dedi, attım ağzıma bi lokma böyle nasıl da güzel yapmış...:KK56:

Sonra dedim ki "oofff dişim ağrıyo yaaa :KK14:" ve 1 lokmadan sonra bıraktım hem ayıp olmadı hem ısrar etmedi :KK9:

Kalori sepetinden hesapla canım. Ne yiyosan günlük menüne yaz. Toplam kaç kalori olduğunu gösteriyo. Aklına ne gelirse var orda :KK1:

Ben dün beytiye baktım meraktan. Bi porsiyon beyti 897 kaloriymiş. :KK1:

ya ben dün yaptığım sütlü tatlıdan yemek istiyorum:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yeme kız tartıyı düşün kiloları düşün ve istediğin kiloya gelince ye mujukx yazık etme emeğine yapma öle tatlı falan da be ne gerek var sen yemiyosan evdekilerde yemesin:KK70::KK70::KK70::KK70: tabi bana demesi kolay eşimde diyette yapmamaya çalış bebeğim

gunaydin kisceler!!!
liste cok guzel olmus dilekcim eline saglik,dobic gibi uyudum daha yeni uyandim..regl oldugumda cok uyuyorum,sizde mi oyle oluyosunuz sugar gacilar:44::44:
1de kursa gidicem,gelince gecmise bi el atmam lazim:KK1: operim hepinizi

$muah.gif

yeme kız tartıyı düşün kiloları düşün ve istediğin kiloya gelince ye mujukx yazık etme emeğine yapma öle tatlı falan da be ne gerek var sen yemiyosan evdekilerde yemesin:KK70::KK70::KK70::KK70: tabi bana demesi kolay eşimde diyette yapmamaya çalış bebeğim

ev arkadşaımın sınıfından bi arkadaşı geldi diye yaptım:KK14::KK14:
pek zor bu diyet işi:KK14::KK14:

gunaydin kisceler!!!
liste cok guzel olmus dilekcim eline saglik,dobic gibi uyudum daha yeni uyandim..regl oldugumda cok uyuyorum,sizde mi oyle oluyosunuz sugar gacilar:44::44:
1de kursa gidicem,gelince gecmise bi el atmam lazim:KK1: operim hepinizi

Eki Görüntüle 401831

Günaydın reglli dobiç :KK1:

Evet uyku saatim uzuyor regl olunca benim.

İyi dersler mi desem sana kurs içinde...

Bu çirkin şeyi neye koydun buraya biz dobiçlerden daha fena bişey :KK1::KK1:

Rujdan tiskindim valla.

X