- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
valla cok az kullanıyorum yagı salcasını pısırebılmek için birazda etsuyu atarım öle lezzetlı oluyokı
etsuyunu çok kullanıyosun galiba
ben hiç sevmiyorum,et de yemem gerçi de
arkdaslar spor yapmadınızmı ben yapmadım bıraz spor yapalım
yok canım yapmadım daha
yoruldum valla bi de duşa girince uyku bastırdı iyice
sen sabahtandır nerelerdeydın bakalım dıyetın nasıl gectı
uyuma spor yap sen hangı arada banyonu yaptın bende gidip spor yapayım barı sabaha iyi sonuç alalım :sm_cool:
kızlar bıde makarnadan kormayın benım dıyetlerımde olmazsa olmazımdır hem cok doyurucu bıcok ihtiyacı karsılıyordun sabah harıç öglen ve aksam degısık yapardım makarnayı bazen sebzelı bazen yrtlu bazen sadece ketcaplı ve ben buna rahmen gunde 300 gr giderdi
Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum ve grubunuza katılmak isiyorum.Ben 74 kg yum ve lahana suyu kürünün 2.haftasındayım.Ayrıca hergün 1 saat pilates yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum tabii.Hepinize başarılar:)
merhaba kızlar..bugunumu anlatayım...sabah kahvaltıdan once 45.dak.yurudum.2 dilim lıgt ekmek,peynir,domotes..oglen 4mandalina...ikindi 5 lıgt bisküvi,aksam ızgara tavuk salata...fakat canım sabah spordan sonra tartıldım 71,çıktım....acayip sinir bi durum...yemiyorum ,yuruyorum,bune şimdi...yarına 69 beklerken...bugun sabah 71..yarına bakalım ne olcak?
arkadaşlar az önce yarım saat daha yürüdüm ve bugün toplam 75 dakika oldu...
ama akşam yemeğimde bir tane ıspanaklı börek yedim ve isyanlardayım...marım tartı yüzümü güldürür yarın..az sonra sirkeli suyumu içicem
ya benide alın aranıza ben 78 kiloyum ve temmuza kadar 20 kilo vermek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum off yaa =((
kızlar bende bugun lapamı tamamladım hatta lapanın ustune bıde kaymak sürdüm valla aksam bızımkılere yemek hazırlarken karnım nasıl zil çalıyo ekmek taze taze cıtır dayanamadım hemde neye zeytın ekmekge ekmegı biraz kacırdım yarım ekmek kadar 5 tanede bıskuvı yedım sabahkı sporla bırlıkte 850 kalori harcadım kızlar sizce yedıklerımı karsılamısmıdır artık kaslarım arıyo spora cok yulendım yururken zorlanıyorum nasıl yumsatabılırım kas arılarını ısce senın 1 kılo fazla cıkmana gelınce düzenlı spora baslamıssan kas yapıyosundur ondan diyetını aksatmadıysan bidahaki haftaya tersine döner ve daha cok kalorı harcarsın önümüzdekı hafaya daha iyi sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?