70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gerçektenmiii :) korkudan makarna yiyemiyordum ben iyi oldu sylediğin çok da severimm.Bu hafta arada pişireyim bariii kaydirigubbakcemile5. kepeklisi çok kötüydü en azından ondan kurtulmuş olurum yerimseniben.gerçi biryerde okumuşum spagetti olanını tercih etmek lazımmış sanırım..a.s

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum ve grubunuza katılmak isiyorum.Ben 74 kg yum ve lahana suyu kürünün 2.haftasındayım.Ayrıca hergün 1 saat pilates yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum tabii.Hepinize başarılar:)

hoşgeldin canım yarın yeni listeyi hazırıcaz seni de eklerim ok

arkadaşlar az önce yarım saat daha yürüdüm ve bugün toplam 75 dakika oldu...
ama akşam yemeğimde bir tane ıspanaklı börek yedim ve isyanlardayım...marım tartı yüzümü güldürür yarın..az sonra sirkeli suyumu içicem

merhaba kızlar..bugunumu anlatayım...sabah kahvaltıdan once 45.dak.yurudum.2 dilim lıgt ekmek,peynir,domotes..oglen 4mandalina...ikindi 5 lıgt bisküvi,aksam ızgara tavuk salata...fakat canım sabah spordan sonra tartıldım 71,çıktım....acayip sinir bi durum...yemiyorum ,yuruyorum,bune şimdi...yarına 69 beklerken...bugun sabah 71..yarına bakalım ne olcak?

adet döneminde falan mısın yoksa?insanda şişkinlik oluyor bazen
bende yarın korkuyorum valla fazla çıkmaktan
iyi oldu böyle kendimizi kontrol ediyoruz hep birliktekaydirigubbakcemile5

ooohh afiyet olsun kayınvalidenin böreklerinden de yedin yanicokacimcoook

ya benide alın aranıza ben 78 kiloyum ve temmuza kadar 20 kilo vermek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum off yaa =((

kızlar bende bugun lapamı tamamladım hatta lapanın ustune bıde kaymak sürdüm valla aksam bızımkılere yemek hazırlarken karnım nasıl zil çalıyo ekmek taze taze cıtır dayanamadım hemde neye zeytın ekmekge ekmegı biraz kacırdım yarım ekmek kadar 5 tanede bıskuvı yedım sabahkı sporla bırlıkte 850 kalori harcadım kızlar sizce yedıklerımı karsılamısmıdır artık kaslarım arıyo spora cok yulendım yururken zorlanıyorum nasıl yumsatabılırım kas arılarını ısce senın 1 kılo fazla cıkmana gelınce düzenlı spora baslamıssan kas yapıyosundur ondan diyetını aksatmadıysan bidahaki haftaya tersine döner ve daha cok kalorı harcarsın önümüzdekı hafaya daha iyi sonuç alırsın

ya benide alın aranıza ben 78 kiloyum ve temmuza kadar 20 kilo vermek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum off yaa =((

tamam tatlım listeyi yarın hazırlıcam eklerim
hedefimiz aynı,bende temmuza kadar 58 olmak istiyorum
inanmak başarmanın yarısıdır
birlikte başarıcaz:hooray:

bende normalde zeytin çok fazla yemem,hatta hiç yemediğim günlerde çoktur
ama benim canımda acayip zeytin istiyorkaydirigubbakcemile3

else canım ben önceden kahvaltıda 5 zeytin filan yerdim ..ama diyet gruplarındaki arkadaşlardan diyet esnasında falz zeytinin eksi oldugunu öğrendim artık1 yada 2 ane yiyorum...önceden akupunktura gitmiştim doktorum 4 ya da 5 veriyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…