Merhaba arkadaşlar ben şimdi tartıldım 70,80kg çıktı bu hafta 1 kg vermişim. Geçen hafta dr değiştirdim gittim 28 kasımdan (kürtajdan sonra) beri adet olamadım geçen hafta tam oldum dedim yine yok dr malesef PKOS dedi ve sen tedaviylemi hamile kalmıştın dedi hayır dedim mucize o zaman PKOS hastaları tedaviyle kalıyor hep dedi ve climen verdi kullan 7 gün adet bekle olmazsan rahimde yapışıklık olabilir histeskoropi dedi galima rahime bakacaz dedi. Moralim bozuldu ya . Diyete devam ettim ama sadece 1 kg vermişim.Arkadaşlar acaba ben yasmini bırakınca hayıt tohumu içtim hergün hamileliğe onun mu faydası olmuştu merak ediyorum. Yine başladım hayıt tohumu içmeye. Ama önce adet olmam gerek dedi dr. Sonra bebek çalışmaları. Arkadaşlar beni bu hafta listeye yazmayın şehir dışında olacam bir hafta. Yediklerime yine dikkat edecem ama ne derece olur misafirlikte bilemem. Size yeni yarışmada başarılar.
arkadaşlar ben 72.5 kiloyum şu an tam
kahvaltı
evde kepek ekmek alamadığım için ekmek yemek zorunda kaldım hemde yağlı
1 kk peynir
1 bardak çay
3 tane zeytin
ben yeni olduğumdan tam olarak ne yapmam gerek bilşmiyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
bugün hedefim 3 litre suyumu tamamlamak aralarda yeşil çayımı içmek ve bitkisel karışımlı çayımı içmek (doktorum vermişti)
arkadaşlar ben 72.5 kiloyum şu an tam
kahvaltı
evde kepek ekmek alamadığım için ekmek yemek zorunda kaldım hemde yağlı
1 kk peynir
1 bardak çay
3 tane zeytin
ben yeni olduğumdan tam olarak ne yapmam gerek bilşmiyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
bugün hedefim 3 litre suyumu tamamlamak aralarda yeşil çayımı içmek ve bitkisel karışımlı çayımı içmek (doktorum vermişti)
hepinizee kocamannn günaydın arkadaşlarrrr:teytey:
çok mutluyum..en son cuma tartılmıştım ve ogünden beri kilo veremicem diye korkarak tartıya çıktım ve durum olumlu..şu anki kilom 70.5..
haftaya 70 in altına düşeceğim allahın izniylekaydirigubbakcemile2
kilo veren tüm arkadaşlarımı ebrik ediyorum ve hepimize hızla erimeyi diliyorum:enbuyukkk:
sevilcim ve elsecim tebrkler..lapa işe yaramış sanırım değil mi..tavsiye ediyormusunuz?perşembe yapayım diyorum ben de bir aksilikk olmazsa
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün benim cok dşim ağrıyo ama yinede keyfimi bozmuyorum çünkü en sonunda kocişimi kardırdım ve kosu bantımı aldırdım o yüzde cok keyifliyim iki gündür biniyorum nasıl terletiyo yaza kadar incecik olcam inşallah:enbuyukkk:
kızlar bu kilo etiketinde degişmeleri nası ayarlıos biri yardım edebilir mi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?