tamam tatlım listeyi yarın hazırlıcam eklerim
hedefimiz aynı,bende temmuza kadar 58 olmak istiyorum
inanmak başarmanın yarısıdır
birlikte başarıcaz:hooray:
tamam mutlaka başarıcazz, ayy birden kendime güvendim hadi bakalım =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım listeyi yarın hazırlıcam eklerim
hedefimiz aynı,bende temmuza kadar 58 olmak istiyorum
inanmak başarmanın yarısıdır
birlikte başarıcaz:hooray:
adet döneminde falan mısın yoksa?insanda şişkinlik oluyor bazen
bende yarın korkuyorum valla fazla çıkmaktan
iyi oldu böyle kendimizi kontrol ediyoruz hep birliktekaydirigubbakcemile5
kızlar bende bugun lapamı tamamladım hatta lapanın ustune bıde kaymak sürdüm valla aksam bızımkılere yemek hazırlarken karnım nasıl zil çalıyo ekmek taze taze cıtır dayanamadım hemde neye zeytın ekmekge ekmegı biraz kacırdım yarım ekmek kadar 5 tanede bıskuvı yedım sabahkı sporla bırlıkte 850 kalori harcadım kızlar sizce yedıklerımı karsılamısmıdır artık kaslarım arıyo spora cok yulendım yururken zorlanıyorum nasıl yumsatabılırım kas arılarını ısce senın 1 kılo fazla cıkmana gelınce düzenlı spora baslamıssan kas yapıyosundur ondan diyetını aksatmadıysan bidahaki haftaya tersine döner ve daha cok kalorı harcarsın önümüzdekı hafaya daha iyi sonuç alırsın
kızlar diyet yaparken doktor kontrolu dışında yapmayın yaparsanızda ağır proteinten noksan diyetlere girmeyin
ben kendi hikayemi anlatayım 6 ay önce tam 80 kilodaydım evet tam 80 ama boyum 1.74 olduğu için çok kötü durmuyordu ama ben kendimi iyi hissedemez olmuştum ve kararlı bir şekilde başladım diyete 5biryerde çay termal şort haftanın 3 günü 2 saat yürüyüş ve en kötüsü maalesef ağır diyet yaptım
ve 5 ay sürdü diyetim tam 13 kilo verdim ,inanamadım kendime giremediğim pantolonlarımın içine giriyordum çok mutluydum 67 kiloydum derken bu mutluluğum uzun sürmedi arkadaşlar 1 ay sonra öyle yoğun saç dökülmesi yaşadım ki anlatamam siz ve halada yaşıyorum demir eksikliğine bağlı kansızlık teşhisi koydu doktor inanın şimdi aklım olsa doktor kontrolu dışında asla diyet yapmazdım ne önemi kaldı zayıfladım derken o güpgür güzelim saçlarımın yarısı döküldü inanın çok pişmanım neyse ki erken teşhis yaptım doktora gittim kan ilacı çinko ilacı derken dün tartıldım 72 kiloyum ama kötü durmuyor boyum olduğu için tam istediğim vucudum var ama birde saçlarım düzelse dünyalar benim olcak.
sizi uyarmak istedim sadece benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin
hoşçakalın..
:
canım rgl döneminde de degilim.ama anlamadım..çok sinir bi durum.kaçamakda yapmıyorum,tabi meyve dışında...ama başlayalı 2,5 hafta oldu 2,5 ,3 kg verdim.eskiden bu yememeye 5 kg veriyodum...:1shok:
canım duzenlı spor dedıgın yuruyorum 45 dak....hergun olmasada gun asırı işte....yalnız senin spor ne yaptıgını cok merak ettim...850kalori delikafadulden çok super çunku. ben 45.dak yurumede 280 kalorı harcıyprum anlatırsan sewinirim...bence yaptıgın spor karşılar..bu arada afiyet olsun..
gunaydınlar
![]()
günaydın kızlar
çok mutluyum tam 2 kilo vermişim
yalnız kusura bakmayın bugün biraz yoğunum
listeyi en kısa zamanda hazırlıcam siz kilo bildirimlerinizi yapınca
Merhaba arkadaşlar ben şimdi tartıldım 70,80kg çıktı bu hafta 1 kg vermişim. Geçen hafta dr değiştirdim gittim 28 kasımdan (kürtajdan sonra) beri adet olamadım geçen hafta tam oldum dedim yine yok dr malesef PKOS dedi ve sen tedaviylemi hamile kalmıştın dedi hayır dedim mucize o zaman PKOS hastaları tedaviyle kalıyor hep dedi ve climen verdi kullan 7 gün adet bekle olmazsan rahimde yapışıklık olabilir histeskoropi dedi galima rahime bakacaz dedi. Moralim bozuldu ya . Diyete devam ettim ama sadece 1 kg vermişim.Arkadaşlar acaba ben yasmini bırakınca hayıt tohumu içtim hergün hamileliğe onun mu faydası olmuştu merak ediyorum. Yine başladım hayıt tohumu içmeye. Ama önce adet olmam gerek dedi dr. Sonra bebek çalışmaları. Arkadaşlar beni bu hafta listeye yazmayın şehir dışında olacam bir hafta. Yediklerime yine dikkat edecem ama ne derece olur misafirlikte bilemem. Size yeni yarışmada başarılar.