70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:
adet döneminde falan mısın yoksa?insanda şişkinlik oluyor bazen
bende yarın korkuyorum valla fazla çıkmaktan
iyi oldu böyle kendimizi kontrol ediyoruz hep birliktekaydirigubbakcemile5

canım rgl döneminde de degilim.ama anlamadım..çok sinir bi durum.kaçamakda yapmıyorum,tabi meyve dışında...ama başlayalı 2,5 hafta oldu 2,5 ,3 kg verdim.eskiden bu yememeye 5 kg veriyodum...:1shok:

bende anlatayım günümü....sabah 3\4 simit yedim 2 yumurta(ya be yumrta hastasıyım buna bi çözüm bulamıyorum yıllardr) bide tahin pekmez karışımından yedim...ama abartmş olablrm..derken kendmi suçlu hssttm çok...
öglende..bizimkilerin kahwe keyfleri wardr onlar kahwe çikolata yaparken..1tane king top boyunda bi çikolata yedim..dahada suçlu hissettm kardeşimi kandrp ikindi sularında yürüyşe çıktm 1 saat kadar...ewe geldm duş filan..akşamda yarım patatestn yagsz az kaşar bezelye we hawuçlu kumpir yaptım ama sosunu abartmadım...ardından akşam tekrar yürüyşe çıktm.. inş yarın sonucu güzell olurrr...fazla kaçırdm gbi gelio ama tatlı krizim tutuo reglimden dolayı

canım duzenlı spor dedıgın yuruyorum 45 dak....hergun olmasada gun asırı işte....yalnız senin spor ne yaptıgını cok merak ettim...850kalori delikafadulden çok super çunku. ben 45.dak yurumede 280 kalorı harcıyprum anlatırsan sewinirim...bence yaptıgın spor karşılar..bu arada afiyet olsun..

merhaba herkese bugün büyük gün saatler sonra kilolarımız açıklanıcak :dance:
en iddiasız toprak bakalım kaç kilo çıkacak :teytey:
bugün yemekte dışardaydık fazla aşırıya kaçmak istemedim ama arada kaçamaklar oluyor tabi :1rolleyes:

evet canım çok haklısın hızla verilen kilolar hızla alınır o yüzden bende yavaş yavaş ama sağlıklı vermeyi düşünüyorum Allah korusun hastalıklar da cabası o yüzden hiç acelem yok üstelik hızla kilo verip zamanla da kilolar geri alınınca insanın psikolojisi bozuluyor kendine inancını yitiriyor o yüzden yavaş ama sağlıklı kilo vermek çok önemli

:

canım rgl döneminde de degilim.ama anlamadım..çok sinir bi durum.kaçamakda yapmıyorum,tabi meyve dışında...ama başlayalı 2,5 hafta oldu 2,5 ,3 kg verdim.eskiden bu yememeye 5 kg veriyodum...:1shok:

üzülme canım bence çok sağlıklı kilo vermişsin haftada 1 kg çok iyi mesela ben ayda 2 kg vermeyi düşünüyorum 76 kilodan 66 kiloya inme düşüncesindeyim daha sonra geri almamak için 5 ayda 66 kiloya inersem sevinirim :teytey:

arkadaslar merhaba
su anda 78 kiloyum hedefim 56
beni de araniza alma nezaketini gosterirseniz cok sevinirim birlikten guc doguyor
selamlar

regl donemlerimde ozellikle tatli krizim tuttugunda eskiden cikolata yerdim
bir kac defa buzdolabinda meyveli yogurtlarin olduguna denk geldi onlari yedim . baya kestiler
deneyin bakalim sizde de ayni sonucu verecek mi?

herkesze gunaydınlar yellovs else adasu kusum dodo ısce merci toprak plazmıg makı adını sayamadım herkese günadın gununuz aydın olsun yenı gelen arkadaslar hepınız hosgeldınız a.s.:dance:

sagol canım ya valla içim rahatladı bide sabah tartılıp kılomu görünce evet karsılamıs sporum fotorafı avatara resmine koydum her hafta orayı degiştiricem yanı ıspatlı delilli umarım herkes iyi sonuç almıstır canım spor olarak ben hergün 2. 20 dakıka spor yapmaya calısıyorum ama dün regılımdenn dolayı fazla yapamadım bi 200 kalori kadar eksık yaptım fazla spor yapmanın acısınıda çekiyorum alt bacak kaslarım felaket arıyo nasıl geçiricem hiçbisey işe yaramıyo sıcak su kulanıyorum sonra kıremle ovuyorum nafile bikaç gune kadar işallah gecer ee sonuç almak için bazı sıkıntıları çekicez hepinizi öpüyorum Şeniz:hooray:

herkese günaydın, ben geçen hafta pek giremedim, hastalıkla uğraşmaktan, işlerimin yoğunluğundan kiloda veremedim, kilom 73

günaydın kızlar
çok mutluyum tam 2 kilo vermişim
yalnız kusura bakmayın bugün biraz yoğunum
listeyi en kısa zamanda hazırlıcam siz kilo bildirimlerinizi yapınca

günaydın kızlar
çok mutluyum tam 2 kilo vermişim
yalnız kusura bakmayın bugün biraz yoğunum
listeyi en kısa zamanda hazırlıcam siz kilo bildirimlerinizi yapınca

oooo neguzel tebrıklera.s. lapa işe yaramısmı dünle bugun arasında fark varmı canım :sm_cool:

günaydın ben yine bu hafta 1 kilo vermişim.haftada en fazla bir kilo verebiliyorum.böyle giderse bi hafta daha buradayım kilom 70

Merhaba arkadaşlar ben şimdi tartıldım 70,80kg çıktı bu hafta 1 kg vermişim. Geçen hafta dr değiştirdim gittim 28 kasımdan (kürtajdan sonra) beri adet olamadım geçen hafta tam oldum dedim yine yok dr malesef PKOS dedi ve sen tedaviylemi hamile kalmıştın dedi hayır dedim mucize o zaman PKOS hastaları tedaviyle kalıyor hep dedi ve climen verdi kullan 7 gün adet bekle olmazsan rahimde yapışıklık olabilir histeskoropi dedi galima rahime bakacaz dedi. Moralim bozuldu ya . Diyete devam ettim ama sadece 1 kg vermişim.Arkadaşlar acaba ben yasmini bırakınca hayıt tohumu içtim hergün hamileliğe onun mu faydası olmuştu merak ediyorum. Yine başladım hayıt tohumu içmeye. Ama önce adet olmam gerek dedi dr. Sonra bebek çalışmaları. Arkadaşlar beni bu hafta listeye yazmayın şehir dışında olacam bir hafta. Yediklerime yine dikkat edecem ama ne derece olur misafirlikte bilemem. Size yeni yarışmada başarılar.

geçmiş olsun canım benim.bizi haberdar et durumundan.kendine ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…