aldım çayımı geldim
çok haklısın sevilcancım 1kilo 1kilo derken biranda bakıyoruz almış başımızı gitmişiz
ondan sonra da uğraş dur kilo vercem diye
bi hedeflerimize varalım da artık çok dikkat edicem
zaten midemiz de küçülüyor,biz onu büyütmek için çaba harcamasak bi de
canım sende bı degısıklık varmı fotograftakı senmısın
sevilcim tebrik ederim canıma.s.allahın izniyle yarın sabah 70in altına düşersin canım
benim canım 63 kilo halim tombik bi gelindim yani
tartılmadım bugün ben yarın sabah inşallah
sevilcim tebrik ederim canıma.s.allahın izniyle yarın sabah 70in altına düşersin canım
bence 100 gram makarna yap 350 kalori var hem karnın doyar hemde aksam karbonhıdrat ihtiyacı duymassın böylelıkle fazla kacırmassın afiyet olsun canım:içelim:kızlar ben de aldım açyımı geldim..içelim güzelleşelim
ama hafiften kanım aç...sabah yarım simit ve yumurta zeytin peynir..bir çatal bal..bir çatal sucuk yedim ve fazla kaçırdıgım için öğle yemğini atladım..akşamada ayınvalidemgillere gidicez börek yapmışşş ben bir küçük parça yiycem..ama şimdi hafiften yatıştırmam gerek kendimi..yoksa böreklere saldırırımklava:
bu halınde guzel ama 60 bence tam olur hem bırazda boyun varya senın valla fıstıkkkk gibi anne adayı olursun:CüvCüv:
sevil canım evet ben diyette makarnadan çok çekiniyorum...ama bundan sonra eşime makarna yaptıgıda haşladıktan sonra ayırıp yağlamadan yogurtlu yemeyi düşünüyorum
kızlar neler yapıyorsunuz bakalım..
maşallah muhabbetler baya iyi gibi görünüyor
hepsini okumaya üşendim walla:)
bakalım yarın tartılar kaçı gösterecek?
cok guzel söyledın valla bende aynı öle yapıyorum buhafta 3,4 kere makarna yemısımdır
ben hiç bi zaman makarnama yağ koyarak yemem ama bu hafta hiç makarna yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?