70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tsk ederım canım darısı 60 olana kadar hepimizin basına sen tartıldın bugun varmı gelısme

aldım çayımı geldim
çok haklısın sevilcancım 1kilo 1kilo derken biranda bakıyoruz almış başımızı gitmişiz
ondan sonra da uğraş dur kilo vercem diye
bi hedeflerimize varalım da artık çok dikkat edicem
zaten midemiz de küçülüyor,biz onu büyütmek için çaba harcamasak bi de

canım sende bı degısıklık varmı fotograftakı senmısın

benim canım 63 kilo halim tombik bi gelindim yani
tartılmadım bugün ben yarın sabah inşallah

bu halınde guzel ama 60 bence tam olur hem bırazda boyun varya senın valla fıstıkkkk gibi anne adayı olursun:CüvCüv:

kızlar ben de aldım açyımı geldim..içelim güzelleşelim
ama hafiften kanım aç...sabah yarım simit ve yumurta zeytin peynir..bir çatal bal..bir çatal sucuk yedim ve fazla kaçırdıgım için öğle yemğini atladım..akşamada ayınvalidemgillere gidicez börek yapmışşş ben bir küçük parça yiycem..ama şimdi hafiften yatıştırmam gerek kendimi..yoksa böreklere saldırırımklava:

bence 100 gram makarna yap 350 kalori var hem karnın doyar hemde aksam karbonhıdrat ihtiyacı duymassın böylelıkle fazla kacırmassın afiyet olsun canım:içelim:

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım..
maşallah muhabbetler baya iyi gibi görünüyor
hepsini okumaya üşendim walla:)

bakalım yarın tartılar kaçı gösterecek?

kızlar bıde makarnadan kormayın benım dıyetlerımde olmazsa olmazımdır hem cok doyurucu bıcok ihtiyacı karsılıyordun sabah harıç öglen ve aksam degısık yapardım makarnayı bazen sebzelı bazen yrtlu bazen sadece ketcaplı ve ben buna rahmen gunde 300 gr giderdi

kızlar çeyrek susamsız simit arası az yağlı beyaz peynir kup yedim yatıştım...bana simit delisi diyebilirsiniz

sevil canım evet ben diyette makarnadan çok çekiniyorum...ama bundan sonra eşime makarna yaptıgıda haşladıktan sonra ayırıp yağlamadan yogurtlu yemeyi düşünüyorum

sevil canım evet ben diyette makarnadan çok çekiniyorum...ama bundan sonra eşime makarna yaptıgıda haşladıktan sonra ayırıp yağlamadan yogurtlu yemeyi düşünüyorum

cok guzel söyledın valla bende aynı öle yapıyorum buhafta 3,4 kere makarna yemısımdır

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım..
maşallah muhabbetler baya iyi gibi görünüyor
hepsini okumaya üşendim walla:)

bakalım yarın tartılar kaçı gösterecek?

sen sabahtandır nerelerdeydın bakalım dıyetın nasıl gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…