- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
canım ya çok tşk ederimkaydirigubbakcemile5burdaki manevi destek şahse benim sosyal hayaımdaki hiç bir arkadaşımda yok...her canım sıkıldıgında başınızı şişiricem ona göre..motive edin beni ...ve hepimiz birbirimiziŞeniz
bende 60 olmak istiyorum sonra bende cıcı anne olmak istiyorum bugun sıgarayıda bıraktım işallah hepımız bır aynı zamanlarda anne olma dılegıyle tabıkı zayıflayınca Şeniz
elsecim az bi kahvaltıdan bısey olmaz bıraz fala spor yaparsın ortaboy çaybardagıyla 2 bardak pirinç bire 2,5 koydum birazda tuzot attım canım okadarcık tuzottan bısey olmaz atabılırsın daha öncede yapmıstım öyle sonuç almıstım öptum canım kolay gelsın
daha önce de 1 günlük mü yapmıştın?
kio farkı olmuş muydu?
artık başını şişiririm bugün bu konuda
şimdi yapçam bende hemen
tuzot yok ama biraz baharat katarım
benim şimde bana sen artık zayıflayamazsın diyor ..adam haklı ben aylardır diyete girip çıkıyorum ama bu sefer başka...olacak ALLAHIN izniyle dimi kızlar kaydirigubbakcemile5
sanırım aranızda ben gibi evlendikten sonra kilo alan arkadaşlarımız var...sizde ben gibi hamilemisin sorusuna çok maruz kalıyomusunuz arkadaşlarlaelaelaelaelaehamile kalınca basın açıklaması yapıcam benmilletekötükedihüso
bu arada 45 dakika yürüyüp geldim..çok mutluyum
şimdi de meyve yiycem..metabolizmam durmasın:icecream:
ordamısınız kızlar ben cay demledım geldım :içelim:
kızlar bende kılo vermısım ama supruz olsun diye söylemedım söyleyımmı size yoksa yarınmı?
ben burdayım
afiyet olsun
sogol canım sanada afiyet olsun bitirdinmi temizligini bizimkiler geç cıktılar evden ben ondan geç bitirdim işimi evde biri varken temizlik yapamıyorum
bitti canım lapamı da yedim şimdi
şimdi kalkıp duşa gitmem lazım ama üşendim
sonra da bende yeşil çay içeyim bari:içelim:
şimdi giysilerimle 70,5 geldi sabah giysisz 70 bu lapadanda sonuç alsak iyi olucakalmasakta zoruma gitmez çünkü dün cok kötü yemek yedim ben
2 dakka koyda gel beraber içelim çaylarımızı:içelim:
oohh tebriklera.s.
gitsin kilolar,gelsin çıtır kızlar:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?