70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım insanlar daga geçmekten başka bişey yapmıyor
eşim bile sizin kadar destek olmuyor
kilomla dalga geçen insan şimdi ye demeye başladı:roflol:

bende 60 olmak istiyorum sonra bende cıcı anne olmak istiyorum bugun sıgarayıda bıraktım işallah hepımız bır aynı zamanlarda anne olma dılegıyle tabıkı zayıflayınca Şeniz

bende canım bende
düşünsenize bu kilolarla hamile kaldığımızı:1shok:

daha önce de 1 günlük mü yapmıştın?
kio farkı olmuş muydu?
artık başını şişiririm bugün bu konuda
şimdi yapçam bende hemen
tuzot yok ama biraz baharat katarım

daha önce de 1 günlük mü yapmıştın?
kio farkı olmuş muydu?
artık başını şişiririm bugün bu konuda
şimdi yapçam bende hemen
tuzot yok ama biraz baharat katarım

valla bıkere yaptım ama hiç spor falan yapmamıstım 400 gram kadar gitmişti bide regıl olunca daha guzel etkı edıyomus kekık nane atma hıç guzel olmuyor yınede sen bılırsın etsuyu minnacık varsa at yoksa karabıber yakısıyo biraz lapa sulu olursa daha kolay yenıyo bırazdan işim bitiyo bulasıklarımla bi oda kaldı onlarıda bıtırıp hemen geleyım

benim şimde bana sen artık zayıflayamazsın diyor ..adam haklı ben aylardır diyete girip çıkıyorum ama bu sefer başka...olacak ALLAHIN izniyle dimi kızlar kaydirigubbakcemile5
sanırım aranızda ben gibi evlendikten sonra kilo alan arkadaşlarımız var...sizde ben gibi hamilemisin sorusuna çok maruz kalıyomusunuz arkadaşlarlaelaelaelaelaehamile kalınca basın açıklaması yapıcam benmilletekötükedihüso
bu arada 45 dakika yürüyüp geldim..çok mutluyum
şimdi de meyve yiycem..metabolizmam durmasın:icecream:

benim kociş te inanmıyor
biz aynı üniversitede okuduk,her yı memlekete giderken görürüsün zayıflıcam bak deyip giderdim
sonra eylülde yine aynı ben
artık çok duyduk bunları diyordu
ama bu sefer 4 günde 1 kilo verdim deyince aferin dedi bana:roflol:
bende evlendikten sonra kilo aldım çok
9 aylık evliyim 9 kilo aldım
başkaları değil ama benim kociş dedi hamile gibi duruyosun diye.bigün elbise giymiştim evde sakın dışarda elbise giyme hamile sanarlar seni dedi banakötükedihüsoklava:

kızlar bende kılo vermısım ama supruz olsun diye söylemedım söyleyımmı size yoksa yarınmı?

sevilcim ben de çay itiyorum canım..açık ve şekersiz olsun :içelim:
ne kadar verdin canım kilo?merak ettim ben hadiçıtlat bize :dance:

sogol canım sanada afiyet olsun bitirdinmi temizligini bizimkiler geç cıktılar evden ben ondan geç bitirdim işimi evde biri varken temizlik yapamıyorum

bitti canım lapamı da yedim şimdi
şimdi kalkıp duşa gitmem lazım ama üşendim
sonra da bende yeşil çay içeyim bari:içelim:

şimdi giysilerimle 70,5 geldi sabah giysisz 70 bu lapadanda sonuç alsak iyi olucakalmasakta zoruma gitmez çünkü dün cok kötü yemek yedim ben

oohh tebriklera.s.
gitsin kilolar,gelsin çıtır kızlar:dance::dance::dance:

kızlar varya busefer cok akılı olalım bikere istedimiz kiloya inelim ondan sonra kendımı koruyalım çok sükür hersey elımızın alında sıkıldımızda net var bilgileniyoruz herseyden hedefimize ulastımızda hep takıp edelım kendımızı hemen 1 kılo aldımızı gördumuzde diyetle onu atalım böle 3 .5 ay kendimizi korusak daha kılo almayız diyetısyenler bıle en az altı ay karuyun diyo allah izin verirse işallah hedefimize ulasırsak mutlaka bu yolu izleyelim herzaman bizler kazanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…