- 13 Şubat 2012
- 623
- 0
12 dakkam kaldi kaciyorum kizlar öpüldünüz giderken folyeli badem alayim görüsürüz canlar
Folyeli badem ne olaki suzicim etkisi mi var - görmek için
Hemen bizde alalım.Ne bulursak deniyoruz zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 dakkam kaldi kaciyorum kizlar öpüldünüz giderken folyeli badem alayim görüsürüz canlar
Canım belli ölçüsü var ama.Zaten 1,5 litrelik ayranla yapıyorum.
Ve iç malzemesi az oluyor dolu dolu olmuyor pilav makarna yer gibi:)
Ayrıca bu malzemeler bir araya geldiğinde bağırsakları çalıştırıyor.
Yinede çok bilmişlik yapmiyim.Ben bu yazıya en önce yoğurt çorbalarını araştırırken rasladım.
Diyet çorba diye geçiyordu.Pek umursamadım ama benim annemde yapar bunu farklı şekilde.
sonra bu alıntı yaptığım yazıyı okudum denemeye karar verdim.
İki hafta kadar arada aklıma estikçe içtim akşamları.Ve 2,800 gitti.
Tamamen buna uydum diyemem ama farklı bir seçenek oldu.
affiyet olsun oh iskenderi cok özledim burdada yapiyorlar ama türkiyedeki gibi lezziz olmuyor ben 1.5 yerdim
nilaycim cok güzel özetlemissin ama arkadas yazisini tam yazamamis bence birsey cikacak bekliyorum devamini
mrb kıslarr
bugün yeni bir diyete başladım sevgili kayınvalideciğimin light çorbasıyla bakalım başarılı olucakmıyım ama bu kez kararlıyıııımmmm:))
önce çorbanın tarifini vereyim:
nuhut, bugday, kuru fasulye bir gün önceden ıslatılıyor. ıslatılan malzemeleri tencereye koyuyoruz ve üzerine su koyuyoruz ama çok değil 1 parmak kadar. bunu ocaga koyuyoruz ve kaynamaya başlayınca 2 dkk sonra altını kapıyoruz sogumasını bekliyruz. sogudukdan sonra tekrar ocaga koyuyoruz üzerine bukez göz kararı malzemelerin pişecegi kadr su ekliyoruz ve pişiyoruz.
bu pişen karışımı yogurtlayıp üzerine nane koyarak tüketiyoruz.
NOT]: yiyeceğiniz kadar yogurtlayın ve kesinlikle yağ koymayın..ister sıcak ister soğuk
DİYET LİSTESİ:
SABAH: domates, salatalık,peynir 1 tatlı kaşıgı pekmez(yani güzel bi kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle)
ÖĞLEN: tarifdeki çorbadan koccaa bi tabak tıka basa yiyebilirsiniz.
AKŞAM: yine tarifdeki çorbadan ama bu kez öğlen yediğiniz porsiyonun yarısı kadar
ARALARDA : çilek,kayısı,erik,elma, yani kalorisi az meyvelerden öğün aralarında acıkıncada yiyebilirsiz bu çorbodan birde 2 litre su tüketmeyi unutmayın...sabah haricinde ekmek yemek yok,hele hele tatlı hiiiiiiççç yokk
kayın validem 1 ayda 10 kilo verdi. hemde 60 yaşında kendisi metabolismasıda muhtemelen yaşından dolayı yavaşdır. ben veremezsem bu yaşımda 10 kilo deliririm herhalde....lülülülülülü
Kızlar bu yazı KK da var geçmişde alıntı yaptım.Ben bunu baz olarak uyguladım.
Ve faydasını gördüm.Ama alışkanlık haline getirmicem tabi,ayda bir hafta bence yeterli.
slm kizlar bu corba bizim yozgatda cok yapilir özellikle yazin ve süper olur ama biz icine sarimsakda ezeriz tabi zevk meseleside.bu carbayla ARMAGAN CAGLAYANIN kilo verdigini okumusdum bir yerde babaannesi yaparmis bilincli olarak baalamamis ama fark ettiginde devam etmis ve bu haline gelmis.2de bu ayran detoxu olarak geciyor ve icine salatalikda rendeleniyor deneyen herkezde cok memnunCanım belli ölçüsü var ama.Zaten 1,5 litrelik ayranla yapıyorum.
Ve iç malzemesi az oluyor dolu dolu olmuyor pilav makarna yer gibi:)
Ayrıca bu malzemeler bir araya geldiğinde bağırsakları çalıştırıyor.
Yinede çok bilmişlik yapmiyim.Ben bu yazıya en önce yoğurt çorbalarını araştırırken rasladım.
Diyet çorba diye geçiyordu.Pek umursamadım ama benim annemde yapar bunu farklı şekilde.
sonra bu alıntı yaptığım yazıyı okudum denemeye karar verdim.
İki hafta kadar arada aklıma estikçe içtim akşamları.Ve 2,800 gitti.
Tamamen buna uydum diyemem ama farklı bir seçenek oldu.
insallah haftaya verirsin
:84::84::84::84: ama kizceler genelde hep cuma ödül yapiyo fistik yaa
1 kilo verdim ama ben birde yaninda zero ictim normal cola icmedim
alemsin valla güldürdün beni, nerden biliyorsun sen bu kadar kocakarı lafı ya :)
dileeeekkk doktorum diri diri yiyecek beni :18::18: çok kızacak korkuyorum ya :18:
Benim mesajım geldi mi canım? Bi sorun yok gibiydi ama belli mi olur. Hoş listede olmasam olur dobiçliğim artılarda bu hafta
kızlar lıste burdamı olacak acaba
Evet canım, yarın Dilek arkadaşımız yayınlayacak.kızlar lıste burdamı olacak acaba
Sen ye ye sonra kork yawrım olmadı ki böleeeeeeeeeee
Daha 68 kilosun 55 lik bi çıtır değilsin ne bu rahatlık??
çok pişmanımmmm
bende arastırıorum bısuru sey:82::82:Eyttt ben geldimm.:82::82:
Bugün pek bi çalışıyor benim agresif kullanıcılarım.:84:
Gelen sövüyo giden sövüyo :84:
6 olmasına az kaldı Allah'tan bitecek bu işkence.:104:
Annemi aradım semizotu pişirmiş.
Bide tartıyı sakla dedim.
58'i görünce bi gevşeme yaşadım sanırım.:99:
Tartıyı görmezsem kendimi hala 62-65 gibi hisseder ona göre yememe dikkat ederim.:103:
50 olmak istiyorum fena hâlde olamazsam bile 53-54 bile kâfi.:96:
Bi yandan da ingilizce kursu araştırıyorum.
1.000 lerden başlıyoda indiriyorlar 800-900 e.
Off ki ne offff:95::95:
Benden bu kadar işteee:124: