tarifini tekrar paylasirmisin tatlim:26:ben de karnibahari yediremiyorum kocaya,guzel tariflere ihtiyacim var
hosgeldinMerhaba Kızlaaaaaaaar
Bende Aranıza Katılmak İstiyorum çıldırmak üzereyim artık.
İlk 65 Kiloydum Yavaş yavaş kilo almaya başladım 68 olmuştum İşe başladım Ailemden ayrılıp başka bi şehire geldim yalnız yaşıyorum dışardan yiyodum sürekli yada pratik diye makarna felan .. 3 ayda 68 kilodan 75 e çıktım şaka gibiiii bi durumdayım tam 7 kilo aldım 3 ayda yaSpora Başlıyorum ve sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum .. Boyum 172 63-64 Kilo Olmak istiyorumm Banada Yardımcı Olrumusnuzzzz .
hemen hallederiz canimbenım karnım acıktı
ay koptuuuummmmmmmmmHoşgeldin canım tabi ki herkes elinden geldiğinde yardımcı olur. Öncelikle buraya hergün günlük menünü yazmaya çalış bizde görelim neler yiyosun. Bi hata olduğunu düşünenler söyler hemen zaten. Onun dışında sporunu da düzenli yapmaya çalışmalısın.
Bacım ne diyon ya ense ve saç derisimiOlamaz yaa...O kadar görünür yerlerde olmasın bariiiiiii.
:13:
ben hamileyken bikrem kullandım sadece karnıma sürdüm bitane bile çatlak yok
bileydim etkili olacağını bacağıma falanda sürerdim
karnım koccaman oldu karnım dışında heryerim çatladı valla
saçını çeke çeke oralar zayıflamıştır aslında
çek bırak çek bırak çalışmıştır kaslar
bencede 35 hatta 30 olmalı çok çıkıyor totosu falan
gel suziim kapisak bu haftada2 saatdir gecmisdeyim1.5 gün gelmedim sadece anlatacaklarim var alintilarimi cevaplayayim bi
hosgeldin canim aramizabana balina etli hatun diyebülün :84:
haftaya varmisin ama yine regl diyon sen yaanam daha gecenlerde regl olmusdun ne bu ikiyebi regl regl
verirse alin canim isallah olur haberlerini bekliyorumm marketci belki haledebilir konusarak isallah
ben fazla kahve cesitleri bilmem zaten filtre kahve türk kahvesi birde nescafe 3ü1 aradaamaaa kahve icmedim hic ben bugün
güle güle kulan takilarini seker
tüh ya niye degistirmislerse ben o saatde isde oluyorum yaa
hadi bakalim güzel sonuc görürsün isallah cumaya canim
yazik ya isallah sag salim askerligini bitirir canim aklina kötü seyler getirme allah korusun mehmetciklerimizi
fondü cikolata selalesi deyilmibende istiyom ama beyaz cikolatali
oo benimde daha birsürü isim var ama otura kaldim
yemiyceksin bakmayacaksin dokunmuycasin üleeeennnn
dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senerlerceeeee
kizlar acil cikis yapiyorum yarida kaldi alintilarim
he bacim hee cok siskosunKafasında saç bırakmadım kaymağın.
O da haketti ama ben nabayımm.
Herşey onun iyiliği için.
Bu arada 35 ve hatta 30 olmak iyi fikirmiş
Organlarım kalsa o kadan olur muyum acep
Kesinlikleee balkaymakkk
Toto, basen, göbek her tarafım aldı başını gitti.
Spor yapmam gerek artık yaaaç
Ben saçlarından sürümesem 6 yı göremezdin bi kereeee
Hoşgeldin aramıza
Hemşireymişsin saatler malum değişiktir ama gene de dışardan salata, ızgara, yogurt falan söyleyebilirsin.
Sakın aç kalma zaten sende biliyorsundur bunları.
Beraber sohbet muhabbet kilo veriyoruz işte bizde.
Ben 19:30 da yiyorum yemeğimi akşam spordan sonra hafif bişeyler yesen sorun olmaz bence kaldı ki nesfit yiyorsun sadece.:26:
Yawrummm gitmişin geneee
Güzelmiş canım benim
Uyanınca:
Akşamdan 2 tane kayısı suya koymuştu annem onu yedim.
Sabah:
Kaşarlı, 2 dil sucuklu çavdar ekmeğine yapılmış tost,
Ihlamur
Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) ( Yavaş vurun yolarım yoksa en ufak hatanızda)
Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt
Ara:
2 badem 6 tane falan fındık,
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam:
Yarım dankek 8 kek ( dışardaydım hem yürüdüm hem yedim.),
1 yemek kaşığının ucuyla bulgur pilavı
Akşam dandirik oldu kusura bakmayın.
hosgeldin
hemen hallederiz canim
doydunmu canim
ay koptuuuummmmmmmmmdileeeek okudunmu
:13:
gel suziim kapisak bu haftada
he bacim hee cok siskosun
sorma dilekim ya ben yine 7 lerdeyim ki
ay inan yediklerime ben bile inanamiyorum :26:dilek ne olur bisey söyle bisey yapayim yaa bugün yediklerimi bir saysam varya gercekden inananamzsin
gofret mi bensiz tatlı yersin haa çok kırıldım
ben ki 1 haftadır çiko yemiyorum bu bana yapılmaz
ama sen yeye kiloları ben veririm
Niye yiyon be kaymağım yiyince de mutlu olmuyon ki.
Ne güzel 6ları görmüştün gene çozuttun.
Yarın için kendine bi liste çıkar bi gün tut kendini eminim ben devamı gelecek.
Cumaya kadar ne kadar toplansan kardır.
Ayrıca çok güldüm bende ona ama bilmiyo napsın seni yolduğumu.
Heytt bebeimmm ben yemiyoken de sen götürüodun hapur hupur
Ayrıca yarından itibaren kaçamak yapmıcam 14 günüm kaldı 57i görmem gerek.
Evde çikolar var ama ben yemiorum bak bulgur pilavı da var nasıl tutuorum kendimi bi ben bilirim.
Niye yiyon be kaymağım yiyince de mutlu olmuyon ki.
Ne güzel 6ları görmüştün gene çozuttun.
Yarın için kendine bi liste çıkar bi gün tut kendini eminim ben devamı gelecek.
Cumaya kadar ne kadar toplansan kardır.
Ayrıca çok güldüm bende ona ama bilmiyo napsın seni yolduğumu.
Heytt bebeimmm ben yemiyoken de sen götürüodun hapur hupur
Ayrıca yarından itibaren kaçamak yapmıcam 14 günüm kaldı 57i görmem gerek.
Evde çikolar var ama ben yemiorum bak bulgur pilavı da var nasıl tutuorum kendimi bi ben bilirim.
.ya kızlar ıkı gundur 68.6dım simdi 70 çıkıom kaçamakta yapmadım nıye ole oldukı:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldiiiiiiiiinMerhaba Kızlaaaaaaaar
Bende Aranıza Katılmak İstiyorum çıldırmak üzereyim artık.
İlk 65 Kiloydum Yavaş yavaş kilo almaya başladım 68 olmuştum İşe başladım Ailemden ayrılıp başka bi şehire geldim yalnız yaşıyorum dışardan yiyodum sürekli yada pratik diye makarna felan .. 3 ayda 68 kilodan 75 e çıktım şaka gibiiii bi durumdayım tam 7 kilo aldım 3 ayda yaSpora Başlıyorum ve sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum .. Boyum 172 63-64 Kilo Olmak istiyorumm Banada Yardımcı Olrumusnuzzzz .
kz hiç güleceğim yoktu.Hoşgeldin canım tabi ki herkes elinden geldiğinde yardımcı olur. Öncelikle buraya hergün günlük menünü yazmaya çalış bizde görelim neler yiyosun. Bi hata olduğunu düşünenler söyler hemen zaten. Onun dışında sporunu da düzenli yapmaya çalışmalısın.
Bacım ne diyon ya ense ve saç derisimiOlamaz yaa...O kadar görünür yerlerde olmasın bariiiiiii.
Doğumda zaten en çok korkuyorum...Doğumun acısını falan geçtim yaniKötü bi durum ya.
Benimde var şimdilik totom da ve bacağımda
Bence de genetik benim yengem de neler sürdü ama hiiiç bi şekilde faydası olmadı... Ve benim annem de de var ne yazık ki
Valla ben hiç bi yöntemle geçtiğine inanmıyorum açıkcasıKaldık böyle kısacası. Herkeste varmış nerdeyse yaw
cnm ben 30kılo alıp gıttım doguma suan bır ıkı cızgıden baska bışı yok ve çatlak olmasın dıyede hıç kremmış yok yağmış hıç bişi surmedım bence genetık bnm annemdede yok ve dogumdan sonra 30kılo verdım ama suanda cok sıkıyım sporla verırsen hıç bışıcık olmaz korkma yavas olsun temız olsun
niye agladin pisiimmhoşgeldiiiiiiiiin
kz hiç güleceğim yoktu.:60
kızlar ya biraz önce saçma sapan bir sebepten oturup ağladım ya regli geliyo yada kafayı yediğim onaylandı
bu kadın olmak ne gıcık iş ya. hala sinirim bozuk ağlamak için yer arıyorum. mutfaktada cevizli tarçınlı kek var annemlere yapmıştım götürmedi hepsini oda beni çağıriiii
ben kek istiyoooooooooooom :84::84::84::84:
canim kk dan bulmustumbalkaymakim
avatarın güzelmiş hangi siteden buldun :44:
hemde ne götürüyodum
bende cmtesi 67 görürüsem mini magnum alıcam onun hayaliyle yaşıyorum
hergün öyle diyorum ama olmuyo dilekim yaa
yani yesem ama normal yesem onada raziyim
göbegim gitmisti biraz yine cikti simdi
.ya kızlar ıkı gundur 68.6dım simdi 70 çıkıom kaçamakta yapmadım nıye ole oldukı:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldiiiiiiiiin
kz hiç güleceğim yoktu.:60
kızlar ya biraz önce saçma sapan bir sebepten oturup ağladım ya regli geliyo yada kafayı yediğim onaylandı
bu kadın olmak ne gıcık iş ya. hala sinirim bozuk ağlamak için yer arıyorum. mutfaktada cevizli tarçınlı kek var annemlere yapmıştım götürmedi hepsini oda beni çağıriiii
ben kek istiyoooooooooooom :84::84::84::84:
[sıze=3]canim neden hergün tartiliyosunkisadece cumalari tartil yeter hem kafanda karismamis olur [/sıze]
ay napım cnm merak edıom tutamıom kendımı ama bnmde reglı gunum gelıo ondanmıdırkı sımdı sebeb buluyum kendıme
niye agladin pisiimm
canim kk dan bulmustum
dilekim
gecen cuma 71.2 dim simdi kesin 73 felan olmusumdur
ay cok üzülüyorum yaa
sorma balkaymak ya şu sıralar yine bunalımdayım.çok stresliyim sanırım.
Sıkıldım hayattan
aman pisim Rabbim baska dert vermesinsorma balkaymak ya şu sıralar yine bunalımdayım.çok stresliyim sanırım.
sıkıldım hayattan
Buna bi dur demezsen 78 i görmek hiç zor olmaz biliyorsun dimi.
Bahanen de kalmadı artık.
Yarın düzgün bi menü görmek istiyorum senden!
2 gün tut şu gırtlağını.