Doğumda zaten en çok korkuyorum...Doğumun acısını falan geçtim yaniKötü bi durum ya.
Benimde var şimdilik totom da ve bacağımda
Bence de genetik benim yengem de neler sürdü ama hiiiç bi şekilde faydası olmadı... Ve benim annem de de var ne yazık ki
Valla ben hiç bi yöntemle geçtiğine inanmıyorum açıkcasıKaldık böyle kısacası. Herkeste varmış nerdeyse yaw
almanyadayim canim ben boyanin rengidee :44: sweet di yanilmiyorsamsahi ballıkaymağım o duvarın rengini bicik söle bana çok beğendim şahsen yaptırıciimmm yeni evlerimizeçok zevklisin valla ben çok beğendim yatak odasını beyaz çabuk kirlenmezmiki acep bendemi beyaz alsam diyorum ama şu lanet olasıca sigaralar evleri resmen batırıolar :18::18:
oooooyyy canimmmmm
Seni seviorummm amaaaaaaaaaaa
Allah kavustursun canimslmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm özledim sanirsam sizleribir derdim var kizlar ben son 1 haftadir su icemiyorum 1 bardak zorla ve bu bana siskinlik yapiyor resmen pompayla sisirilmis gibi oluyorum bel falan belli degil resmen küp oluyorum günde 3 litreye yakin su icen bana ne olduuuuu
dilek resimlerine baktimdaEvet canım adım Dilek
Sizi bırakmamak için hedefimi 50 yaptım daha nolsun canım benim.
Twitter da biri yazmış; Sevgili mayo firmaları,kataloglarınıza bakınca bikinilerinizi almayı hiç düşünmüyorum aksine kiloluyum diye gidip intihar etmeyi düşünüyorum.
oooyy kiyamam pisiimm
Kilo veren çıtırlaaaaaaaaaaarr
Zayıflayınca vücudunuz da çatlak oldu mu ?? Ben çok korkuyorumm bundan
esinturgay bacim ben buraya katilip diyete basladigimdan beri sac derimde ve ensemde catlaklar olustuEvet şeker kilo almaya başladıkca oluşuyo zaten.
Benim belimde ve totomda var.
ihihihi çok konuşuruz biz öylee :82:
İyidir şeker yağızla sen nabaysun?
Merhaba Kızlaaaaaaaar
Bende Aranıza Katılmak İstiyorum çıldırmak üzereyim artık.
İlk 65 Kiloydum Yavaş yavaş kilo almaya başladım 68 olmuştum İşe başladım Ailemden ayrılıp başka bi şehire geldim yalnız yaşıyorum dışardan yiyodum sürekli yada pratik diye makarna felan .. 3 ayda 68 kilodan 75 e çıktım şaka gibiiii bi durumdayım tam 7 kilo aldım 3 ayda yaSpora Başlıyorum ve sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum .. Boyum 172 63-64 Kilo Olmak istiyorumm Banada Yardımcı Olrumusnuzzzz .
bunun ortası yok muuuu?????hanı 6 gıbı yemek yıyebılcegın bır saat....
cnm ben 30kılo alıp gıttım doguma suan bır ıkı cızgıden baska bışı yok ve çatlak olmasın dıyede hıç kremmış yok yağmış hıç bişi surmedım bence genetık bnm annemdede yok ve dogumdan sonra 30kılo verdım ama suanda cok sıkıyım sporla verırsen hıç bışıcık olmaz korkma yavas olsun temız olsun
Bende kaçtım kızlar iyi akşamlar.
Merhaba Kızlaaaaaaaar
İlk 65 Kiloydum Yavaş yavaş kilo almaya başladım 68 olmuştum İşe başladım Ailemden ayrılıp başka bi şehire geldim yalnız yaşıyorum dışardan yiyodum sürekli yada pratik diye makarna felan .. 3 ayda 68 kilodan 75 e çıktım şaka gibiiii bi durumdayım tam 7 kilo aldım 3 ayda yaSpora Başlıyorum ve sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum .. Boyum 172 63-64 Kilo Olmak istiyorumm Banada Yardımcı Olrumusnuzzzz .
almanyadayim canim ben boyanin rengidee :44: sweet di yanilmiyorsam
benim evimde sigara icmek yasak canim
cok karsiyim cocuklu evlerde sigara icilmesine
oooooyyy canimmmmmbende seniii
Allah kavustursun canim
dilek resimlerine baktimdane o toto göbek yok bacim bence 35 olman lazim
oooyy kiyamam pisiimm
esinturgay bacim ben buraya katilip diyete basladigimdan beri sac derimde ve ensemde catlaklar olustu
bilmem anlata biliyormuyum dileeeek
ben hamileyken bikrem kullandım sadece karnıma sürdüm bitane bile çatlak yokDoğumda zaten en çok korkuyorum...Doğumun acısını falan geçtim yaniKötü bi durum ya.
Benimde var şimdilik totom da ve bacağımda
Bence de genetik benim yengem de neler sürdü ama hiiiç bi şekilde faydası olmadı... Ve benim annem de de var ne yazık ki
Valla ben hiç bi yöntemle geçtiğine inanmıyorum açıkcasıKaldık böyle kısacası. Herkeste varmış nerdeyse yaw
esinturgay bacim ben buraya katilip diyete basladigimdan beri sac derimde ve ensemde catlaklar olustu
ben hamileyken bikrem kullandım sadece karnıma sürdüm bitane bile çatlak yok
bileydim etkili olacağını bacağıma falanda sürerdim
karnım koccaman oldu karnım dışında heryerim çatladı valla
saçını çeke çeke oralar zayıflamıştır aslında
çek bırak çek bırak çalışmıştır kaslar
bencede 35 hatta 30 olmalı çok çıkıyor totosu falan
hoşgeldın aramıza
Hoşgeldin canım tabi ki herkes elinden geldiğinde yardımcı olur. Öncelikle buraya hergün günlük menünü yazmaya çalış bizde görelim neler yiyosun. Bi hata olduğunu düşünenler söyler hemen zaten. Onun dışında sporunu da düzenli yapmaya çalışmalısın.
Teşekkür Ederim Canım Hoşbulduuum.
Teşekkür ederim canım hoşbuldum . Nöbetlerimden vakit bulduğumca yazmaya çalışcam inşallah bi spor salonuyla konuştum oraya kaydolcam inşallah bende tekrar alışveriş yapmayı sevmeye başlıcamm :44:
hosgeldin canim aramizaiyi akşamlar balık etli hatunlar
kilom 74
amacım hamilelikte almış olduğum kiloları vermek . ilk hedefim 64 daha sora 58 başarılı olacağıma inanıyorum
haftaya varmisin ama yine regl diyon sen yadileeek sen nasil doyuyon bunlarla yaa
ay senin yediklerine bakiyorum bide benim YUTTUKLARIM a ooooooooff oooooooff
bencede canim kudursun kizda
ahh suzim verdimde ne oldu aldim yine
verirse alin canim isallah olur haberlerini bekliyorumm marketci belki haledebilir konusarak isallahyakın canım evet bikaç alt sokakta ,hemde orası dahada kestirme annemlere ,anlıycan şimdiki evle yani ablamın eviyle annemin evinin tam oratsında olucaktık,o ev olsaydı,ama fiyatı azaltıcana dünkü kişinin verdiği fiyatın çok üstünde fiyat verdi evsahibinin kızıymış,,ay bide demezmi bu ev 275 aslındada çıkan 250den çıktığı için 250ye veriyoz,valla babam öyle tembih etti,son fiyat bu''dedi,,halbuki dün alttaki market 220ye veriyolar demişti,bizde belki200e iner diye bugün ev sahibiyle konuşmaya gttik,bitane kadın çıktı ben kızıyım babam eskişehirde dedi bana 250ye vercez son fiyat bu dedi,falan dedi, salakmı ne ya sinir etti,nasip değilmiş dedik,markete anahtarı verdi eşim adam demişki ben adamı ararım 200e indiririz onu,ben haber veririim size okadından sonra evden soğumuştum ama,şuanki hislerim sırf o kadna inat 200e indirirse evin sahibi adam,gir taşın,o kadında çatlasın he suzim sencede öyle yapmıyımmı:26:
[/SIZE][/B][/COLOR]
ben fazla kahve cesitleri bilmem zaten filtre kahve türk kahvesi birde nescafe 3ü1 aradayok tatlim,bir kahve cesidi..citlenbik kahvesi de deniyormus:26:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
güle güle kulan takilarini sekerselam citirlar
gezmenin adi yorgunlukmus yaahinca hinc insan vardi disarida..deli gibi yuruduk..kocacim bana kolye,kupe aldi bi de diyodu ki bugun benim gunumm
tüh ya niye degistirmislerse ben o saatde isde oluyorum yaakızlar yeni bir hayat programı hafta içi artık 16.30 daymış
hadi bakalim güzel sonuc görürsün isallah cumaya canimbugün ve dün tartıda eksileri gördüm bakalım, cumaya ne olacak, nisan ayı hedefime ulaşabilmem için cumaya ucundan da olsa 70 i görmem gerek :)
yazik ya isallah sag salim askerligini bitirir canim aklina kötü seyler getirme allah korusun mehmetciklerimiziNaber kızlar
Moral bozukluğu ve çöküntü yaşıyorum şuan
Sevgilim aramadı bugün, komutan ceza vermiş dışarda yatacaklarmış. Dağın başında öyle ceza verilir mi ya ? Ya bişey olursa o anda.
fondü cikolata selalesi deyilmiselam kızlaarr
ay bugün yedim yattım yedim yattım ne oldu bana anlamadım sürekli uykum geliyor:26:
bugün sevgilimin bana söylediği en güzel sözlerden biri "ekmeksiz de doyulabiliyormuş" oldu
o da cebren ve hile ile diyet yapıyor bitki çayları içiyor
böyle giderse 3 hafta sonra ben 80'in altna inerim dedi ben de tamam dedim sen 80'in altına inince fondü yemeğe gideriz
nasıl gaza geldi bi bununla anlatamam
yaza nişan olması bu kadar gaza getirmemişti yaa
oo benimde daha birsürü isim var ama otura kaldimmerhabalarrr
umarım iyisinizdir.bikaç gündür yoktum.biyere gitmek istememekte haklıyım işte.gidince mutlaka düzen değişiyo.ablamda kaldım hafta sonu.yemekleri geçinde birde şerbetli tatlılar.herkes yerken sen bakamıyosun.azda olsa tatmadan olmuyo.az ondan,az bundan derken kötü oluyo.yinede otursam hepsini yerim dediğim şeylerde kendimi frenlemeyi başardığımı düşünüyorum.pazartesi olunca cuma çabuk geliyo.yarından itibaren bol salatalı günler beni bekliyo.haftada en az 1 kilo gitmeli diye düşünüyorum.bugünkü menümü yazamayacağım,çünkü çok karışıkaz yedim ama karışık oldu biraz.düzenli olmadı malesef.:44::44::44:
çok yorgunum bugün.bi an önce yatasım var.hiçbişi yapmak gelmiyo içimden.gündüz evde tadilat işleri vardıda.birde bahar temizliği beni bekliyo.sonra kışlık kıyafetler kalkcak.iş çok
herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın
benn ben ne mi yapiyorum
netten pastalara bakiyom
dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senerlerceeeeeyarın benim doğum günüm kızlaaar
Ama bana arkadaşlarım pastalar alacaklaaaar :18::18::18::18:
calısıosan daha kolay işte dısarda yemek aklına fazla gelmez eve gelıncede salatanı yapar yanınada bir sebze yemegı tmm işte öğle aralarında fastfooda uğrama sakın
[sıze=2]canım hemşireyim nöbet usulü çalıştığım için sabah nöbetten cıkıyorum acilde çalısıyorum bide cok yorgun oluyorum bisey yapıcak halim kalmıyo dısardan hazır bisiler alıp geliyorum yatıyorum böle yapa yapaa obeeez olcam(((([/sıze]
2 saatdir gecmisdeyim1.5 gün gelmedim sadece anlatacaklarim var alintilarimi cevaplayayim bi
hosgeldin canim aramizabana balina etli hatun diyebülün :84:
haftaya varmisin ama yine regl diyon sen yaanam daha gecenlerde regl olmusdun ne bu ikiyebi regl regl
verirse alin canim isallah olur haberlerini bekliyorumm marketci belki haledebilir konusarak isallah
ben fazla kahve cesitleri bilmem zaten filtre kahve türk kahvesi birde nescafe 3ü1 aradaamaaa kahve icmedim hic ben bugün
güle güle kulan takilarini seker
tüh ya niye degistirmislerse ben o saatde isde oluyorum yaa
hadi bakalim güzel sonuc görürsün isallah cumaya canim
yazik ya isallah sag salim askerligini bitirir canim aklina kötü seyler getirme allah korusun mehmetciklerimizi
fondü cikolata selalesi deyilmibende istiyom ama beyaz cikolatali
oo benimde daha birsürü isim var ama otura kaldim
yemiyceksin bakmayacaksin dokunmuycasin üleeeennnn
dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senerlerceeeee
kizlar acil cikis yapiyorum yarida kaldi alintilarim
saçını çeke çeke oralar zayıflamıştır aslında
çek bırak çek bırak çalışmıştır kaslar
bencede 35 hatta 30 olmalı çok çıkıyor totosu falan
oooyy kiyamam pisiimm
Merhaba Kızlaaaaaaaar
Bu arada selam çıtırlaaar
Şimdi gelelim benim bugün yanlış olduğunu bile bile yediğim haltlara...
Birincisi bi güzel max dondurma yedim :26:
İkincisi de yemekten yarım saat sonra spora gittim bi güzel kramplarla geri döndüm.
Şimdi sizlere bi sorum olacak. Spora gitmeden önce yesem en geç 5 buçukta falan yemem lazım çok acıkırım geceye kadar. Spordan gelince yesem saat 8 i bulur.
Sizce ne zaman yeyim yemeğimi ben ya ?
evet burnumdan soluyorum dileğim
ya ben gelemiyorum sohbetlerinize çok yoğun işlerim
çok özlüyorum sizleri
slm kızlar eve geldim acık tıkındım şimdi ödeve bakmaya
bugunku menumu paylasayimmm
sabah
ac karnina 1 tk keten tohumu
3 dilim salam
2 dilim beyaz peynir
domates,salatalik,yesillik..
ara
2 bardak yesilcay
ogle
bol salata (ton baligi goturmustum yanimda canim istemedi,yemedim)
ara
yesilcay
10-15 badem,findik(saymadim tahmini yaziyomm)
aksam
ac karnina 1 tk keten tohumu
4 dilim ince hindi salami
2 kk beyaz peynir
bol salata
1 kupa filtre kahve(azicik sut koydum)
birazdan spora gidiyorumm