70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada selam çıtırlaaar

Şimdi gelelim benim bugün yanlış olduğunu bile bile yediğim haltlara...

Birincisi bi güzel max dondurma yedim :26:

İkincisi de yemekten yarım saat sonra spora gittim bi güzel kramplarla geri döndüm.

Şimdi sizlere bi sorum olacak. Spora gitmeden önce yesem en geç 5 buçukta falan yemem lazım çok acıkırım geceye kadar. Spordan gelince yesem saat 8 i bulur.

Sizce ne zaman yeyim yemeğimi ben ya ?

cnm ben 30kılo alıp gıttım doguma suan bır ıkı cızgıden baska bışı yok ve çatlak olmasın dıyede hıç kremmış yok yağmış hıç bişi surmedım bence genetık bnm annemdede yok ve dogumdan sonra 30kılo verdım ama suanda cok sıkıyım sporla verırsen hıç bışıcık olmaz korkma yavas olsun temız olsun

Merhaba Kızlaaaaaaaar
Bende Aranıza Katılmak İstiyorum çıldırmak üzereyim artık.
İlk 65 Kiloydum Yavaş yavaş kilo almaya başladım 68 olmuştum İşe başladım Ailemden ayrılıp başka bi şehire geldim yalnız yaşıyorum dışardan yiyodum sürekli yada pratik diye makarna felan .. 3 ayda 68 kilodan 75 e çıktım şaka gibiiii bi durumdayım tam 7 kilo aldım 3 ayda ya Spora Başlıyorum ve sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum .. Boyum 172 63-64 Kilo Olmak istiyorumm Banada Yardımcı Olrumusnuzzzz .

almanyadayim canim ben boyanin rengidee :44: sweet di yanilmiyorsam
benim evimde sigara icmek yasak canim
cok karsiyim cocuklu evlerde sigara icilmesine

Seni seviorummm amaaaaaaaaaaa
oooooyyy canimmmmm bende seniii Allah kavustursun canim
Evet canım adım Dilek
Sizi bırakmamak için hedefimi 50 yaptım daha nolsun canım benim.
dilek resimlerine baktimda ne o toto göbek yok bacim bence 35 olman lazim

Twitter da biri yazmış; Sevgili mayo firmaları,kataloglarınıza bakınca bikinilerinizi almayı hiç düşünmüyorum aksine kiloluyum diye gidip intihar etmeyi düşünüyorum.

oooyy kiyamam pisiimm

Kilo veren çıtırlaaaaaaaaaaarr

Zayıflayınca vücudunuz da çatlak oldu mu ?? Ben çok korkuyorumm bundan

Evet şeker kilo almaya başladıkca oluşuyo zaten.
Benim belimde ve totomda var.

ihihihi çok konuşuruz biz öylee :82:
İyidir şeker yağızla sen nabaysun?
esinturgay bacim ben buraya katilip diyete basladigimdan beri sac derimde ve ensemde catlaklar olustu
bilmem anlata biliyormuyum dileeeek

hoşgeldın aramıza

bunun ortası yok muuuu?????hanı 6 gıbı yemek yıyebılcegın bır saat....

Canım 6 da yesem işte 7 de gidicez spora. 6 da yersem çok acıkırım diye endişeleniyorum. acaba 6 da yesem spordan gelince de bi ara öğün yapsam nasıl olur?

Evet yani bas baya genetik. Benim cildim de pek esnek değil çatlamaya çok müsait sporumu aksatmıyorum ama inşallah olmaz.. :44:

Hoşgeldin canım tabi ki herkes elinden geldiğinde yardımcı olur. Öncelikle buraya hergün günlük menünü yazmaya çalış bizde görelim neler yiyosun. Bi hata olduğunu düşünenler söyler hemen zaten. Onun dışında sporunu da düzenli yapmaya çalışmalısın.

Bacım ne diyon ya ense ve saç derisimi Olamaz yaa...O kadar görünür yerlerde olmasın bariiiiiii.

ben hamileyken bikrem kullandım sadece karnıma sürdüm bitane bile çatlak yok
bileydim etkili olacağını bacağıma falanda sürerdim
karnım koccaman oldu karnım dışında heryerim çatladı valla
dilek resimlerine baktimda ne o toto göbek yok bacim bence 35 olman lazim

esinturgay bacim ben buraya katilip diyete basladigimdan beri sac derimde ve ensemde catlaklar olustu
bilmem anlata biliyormuyum dileeeek

saçını çeke çeke oralar zayıflamıştır aslında
çek bırak çek bırak çalışmıştır kaslar
bencede 35 hatta 30 olmalı çok çıkıyor totosu falan

Umarım bu bikremi unutmam birgün hamile olduğumda...

hoşgeldın aramıza

Teşekkür Ederim Canım Hoşbulduuum.

Teşekkür ederim canım hoşbuldum . Nöbetlerimden vakit bulduğumca yazmaya çalışcam inşallah bi spor salonuyla konuştum oraya kaydolcam inşallah bende tekrar alışveriş yapmayı sevmeye başlıcamm :44:

calısıosan daha kolay işte dısarda yemek aklına fazla gelmez eve gelıncede salatanı yapar yanınada bir sebze yemegı tmm işte öğle aralarında fastfooda uğrama sakın

2 saatdir gecmisdeyim 1.5 gün gelmedim sadece anlatacaklarim var alintilarimi cevaplayayim bi

iyi akşamlar balık etli hatunlar

kilom 74

amacım hamilelikte almış olduğum kiloları vermek . ilk hedefim 64 daha sora 58 başarılı olacağıma inanıyorum
hosgeldin canim aramiza bana balina etli hatun diyebülün :84:
dileeek sen nasil doyuyon bunlarla yaa
ay senin yediklerine bakiyorum bide benim YUTTUKLARIM a ooooooooff oooooooff

bencede canim kudursun kizda
ahh suzim verdimde ne oldu aldim yine
haftaya varmisin ama yine regl diyon sen ya anam daha gecenlerde regl olmusdun ne bu ikiyebi regl regl
verirse alin canim isallah olur haberlerini bekliyorumm marketci belki haledebilir konusarak isallah
yok tatlim,bir kahve cesidi..citlenbik kahvesi de deniyormus:26:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
ben fazla kahve cesitleri bilmem zaten filtre kahve türk kahvesi birde nescafe 3ü1 arada amaaa kahve icmedim hic ben bugün
selam citirlar
gezmenin adi yorgunlukmus yaa hinca hinc insan vardi disarida..deli gibi yuruduk..kocacim bana kolye,kupe aldi bi de diyodu ki bugun benim gunumm
güle güle kulan takilarini seker
kızlar yeni bir hayat programı hafta içi artık 16.30 daymış
tüh ya niye degistirmislerse ben o saatde isde oluyorum yaa
bugün ve dün tartıda eksileri gördüm bakalım, cumaya ne olacak, nisan ayı hedefime ulaşabilmem için cumaya ucundan da olsa 70 i görmem gerek :)
hadi bakalim güzel sonuc görürsün isallah cumaya canim
yazik ya isallah sag salim askerligini bitirir canim aklina kötü seyler getirme allah korusun mehmetciklerimizi
fondü cikolata selalesi deyilmi bende istiyom ama beyaz cikolatali
oo benimde daha birsürü isim var ama otura kaldim
benn ben ne mi yapiyorum

netten pastalara bakiyom
yemiyceksin bakmayacaksin dokunmuycasin üleeeennnn
yarın benim doğum günüm kızlaaar
Ama bana arkadaşlarım pastalar alacaklaaaar :18::18::18::18:
dogum günün kutlu olsun mutlu ol sen senerlerceeeee

kizlar acil cikis yapiyorum yarida kaldi alintilarim

calısıosan daha kolay işte dısarda yemek aklına fazla gelmez eve gelıncede salatanı yapar yanınada bir sebze yemegı tmm işte öğle aralarında fastfooda uğrama sakın

canım hemşireyim nöbet usulü çalıştığım için sabah nöbetten cıkıyorum acilde çalısıyorum bide cok yorgun oluyorum Bisey yapıcak halim kalmıyo dısardan hazır bisiler alıp geliyorum yatıyorum böle yapa yapaa obeeez olcam ((((

yapacakvaktın yoksa salata al cnm yada çorba ev yemekleri bence fastfoodu hayatından cıkarmalısın

yeni bir hayat programı tüm bölümleri STAR TV nin sitesinde var

saçını çeke çeke oralar zayıflamıştır aslında
çek bırak çek bırak çalışmıştır kaslar
bencede 35 hatta 30 olmalı çok çıkıyor totosu falan

Kafasında saç bırakmadım kaymağın.
O da haketti ama ben nabayımm.
Herşey onun iyiliği için.
Bu arada 35 ve hatta 30 olmak iyi fikirmiş
Organlarım kalsa o kadan olur muyum acep

Kesinlikleee balkaymakkk
Toto, basen, göbek her tarafım aldı başını gitti.
Spor yapmam gerek artık yaaaç

Ben saçlarından sürümesem 6 yı göremezdin bi kereeee

Hoşgeldin aramıza
Hemşireymişsin saatler malum değişiktir ama gene de dışardan salata, ızgara, yogurt falan söyleyebilirsin.
Sakın aç kalma zaten sende biliyorsundur bunları.
Beraber sohbet muhabbet kilo veriyoruz işte bizde.

Ben 19:30 da yiyorum yemeğimi akşam spordan sonra hafif bişeyler yesen sorun olmaz bence kaldı ki nesfit yiyorsun sadece.:26:

evet burnumdan soluyorum dileğim
ya ben gelemiyorum sohbetlerinize çok yoğun işlerim
çok özlüyorum sizleri

slm kızlar eve geldim acık tıkındım şimdi ödeve bakmaya

Yawrummm gitmişin geneee

Güzelmiş canım benim

Uyanınca:
Akşamdan 2 tane kayısı suya koymuştu annem onu yedim.

Sabah:
Kaşarlı, 2 dil sucuklu çavdar ekmeğine yapılmış tost,
Ihlamur

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) ( Yavaş vurun yolarım yoksa en ufak hatanızda )

Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt

Ara:
2 badem 6 tane falan fındık,
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
Yarım dankek 8 kek ( dışardaydım hem yürüdüm hem yedim. ),
1 yemek kaşığının ucuyla bulgur pilavı

Akşam dandirik oldu kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…