70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman pisim Rabbim baska dert vermesin :KK54:

haklisin dilekim :26::26:
alerji icin kullandigim ilacda böyle yapti beni :26:
prospektüsündede yaziyor zaten kilo aldirabilir diye :26:
tamam söz veriyorum yarin yediklerime dikkat edicem ve yazicam yediklerimi insallah :KK31:
sonrada devam edebilirm insallah :26:
sagol dilekim :KK16:

Sadece ilaca suç atma istersen yediğini itiraf ediyosun sende.:KK37::KK37:
Dikkat et canım sar başa durumu olursa zor toparlarsın aynı rakamları görünce insanın şevki kırılıyor battı balık yan gider diyip sallayabiliyorsun.

Sadece ilaca suç atma istersen yediğini itiraf ediyosun sende.:KK37::KK37:
Dikkat et canım sar başa durumu olursa zor toparlarsın aynı rakamları görünce insanın şevki kırılıyor battı balık yan gider diyip sallayabiliyorsun.

Ben yatar kızlar.
İyi geceler :KK16::KK16:

yok yani ilac istahimimi acti acaba diye dedim:26:
öyle oldu zaten canim saldim:26:

iyi geceler canim :KK16:

Umarım bu bikremi unutmam birgün hamile olduğumda...
bi krem derken markası değil canım haaa
markası chicconun mamma donna çatlak önleyici kremi
bende etkili oldu yada kullanmasamda çatlamayacaktı
Uyanınca:
Akşamdan 2 tane kayısı suya koymuştu annem onu yedim.

Sabah:
Kaşarlı, 2 dil sucuklu çavdar ekmeğine yapılmış tost,
Ihlamur

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) ( Yavaş vurun yolarım yoksa en ufak hatanızda :KK60::KK60::KK60::KK60:)

Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt

Ara:
2 badem 6 tane falan fındık,
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
Yarım dankek 8 kek ( dışardaydım hem yürüdüm hem yedim. :KK36: ),
1 yemek kaşığının ucuyla bulgur pilavı

Akşam dandirik oldu kusura bakmayın.:nazar::nazar:
dankek 8 kek yettimi sana canım yaaa
hemde yarım
ben bugün yine bozdum hemde feciiii :KK14::KK14:
haklisin dilekim :26::26:
alerji icin kullandigim ilacda böyle yapti beni :26:
prospektüsündede yaziyor zaten kilo aldirabilir diye :26:
tamam söz veriyorum yarin yediklerime dikkat edicem ve yazicam yediklerimi insallah :KK31:
sonrada devam edebilirm insallah :26:
sagol dilekim :KK16:
canım yaaa sende alerji nasıl oluyor
2 haftadır gözlerimde yanma, kaşınma vardı boğazım kaşınıyordu ayrıca
nezle olsam dedim şimdiye hasta olurum alerjiden şüphelendim doktorada gitmedim birtürlü üşengeçliğimden
bugün gerçekten nezle gibiyim ama gözlerim feci durumda
alerjide nasıl oluyor, ilaç fayda ettimi
sanki gözümde bişey var kaşınmaktan kızardı şişti kötü görünüyorum

Son düzenleme:
Hadı herkese ıı geceler kızlar ben yatıyorum yarın gorş:KK42::KK42::KK42:

İyi geceler canım...

dankek 8 kek tuttumu seni canım yaaa
hemde yarım

nezle olsam dedim şimdiye hasta olurum alerjiden şüphelendim doktorada gitmedim birtürlü üşengeçliğimden

Hımm tamam canım yani ben zamanı gelince kullanayım da elimden geleni yapayım olursa yapacak bişey yok zaten. :KK14:

Kızlar ben bu halam benim bi gün elimde kalacak :KK47::KK47:

Sakızdan nefret ettiğimi bile bile her gün gelip burda öyle takılıyo ve gidiyo. Ve benim bu takıntım ciddi boyutta bi gün yapıştırabilirim kendisine bitane.

Ayrıca her zaman benimle dalga geçti kilolu olduğum için kendiside kilolu aynı benim gibi oldun diyip durdu :KK47:

Şimdi diyet yapıyorum onunlada dalga geçiyo ıyy bunu mu yicen , şimdide yeşilçaya mı başladın , ee kilo verebildin mi bari ve bunun gibi şeyler söyleyip duruyo.

Gebertcem ya gerizekalı :KK47::KK47:

Hadı herkese ıı geceler kızlar ben yatıyorum yarın gorş:KK42::KK42::KK42:
iyi geceler :KK34:

dankek 8 kek tuttumu seni canım yaaa
hemde yarım

canim cok agir geciriyorum ben :26:
hapsurma ,göz kasintisi , bogazda kasinti ,burun akmasi
ama bende birde cok agir bir öksürük
hele birde o gün disaridaysam o gece öksürükden bana rahat uyku yok :KK50:
gecen yil astimlilarin kullandiklari nefes acicilar varya onlardan kullandim o derece kötüydüm :26::26:
ilacda fayda etmedi bende gecen yil inan agliyordum artik :26::26:
bu yil daha bi iyiiym sanki cok sükür :KK34:
ilaci kullanmaya basladim dahada iyi oldum :KK9:
inan cok seviniyorum gecen yil cok cektim cünkü:26:
saman alarjiside var seninki öyle biseyde olabilir :26:
o daha hafif oluyor benimkisi polen alerjisi
ayriyetten bazi agaclarin hem kendilerine hemde meyvelerina alerjim var bu mevsimlerde :26:
eger cok rahatsiz oluyorsan bir test yaptir canim
eger cok agir degilse bak ibrahim saracoglunun sayfasinda
saman alerjisi icin bir tarif var dene istersen :KK34:
ay amma yazdim ayol ne dertliymisim :KK37:

Sakızdan nefret ettiğimi bile bile her gün gelip burda öyle takılıyo ve gidiyo. Ve benim bu takıntım ciddi boyutta bi gün yapıştırabilirim kendisine bitane.

Ayrıca her zaman benimle dalga geçti kilolu olduğum için kendiside kilolu aynı benim gibi oldun diyip durdu :KK47:

Şimdi diyet yapıyorum onunlada dalga geçiyo ıyy bunu mu yicen , şimdide yeşilçaya mı başladın , ee kilo verebildin mi bari ve bunun gibi şeyler söyleyip duruyo.

kendisi kilo veremiyordur iradesi olmadığından seni kıskanıyordur belki
aslında seni değil kendi yapamadığı başaramadığı şeyleri başkasında gören insanlar hep kıskanç ve fesat olurlar ve ayağının altına hep takoz koyup dururlar
duymamazlıktan gel sonuçta halan ve dolayısıyla babanın kardeşi kan bağınız var
çirkin kelimeler kullanma o iyi yada kötü de olsa sen küçüklüğünü ve seviyeni herzaman koru canım
mesafeli davran okadar

bosver canim büyükdür yine sen duymamazlikdan gel :KK34:

selam kızlar nasılsınız bakalım
:KK3:

a.s sükür sen nasilsin :KK34:

sabah:
bir bardak ılık limonlu su
kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 tutam maydonoz
domates,salatalık,2 tanede biber

ara:
şekersiz sütlü kahve
1 tane form bisküvi

öğlen:
1 kase çorba

ara:
3 tane çilek
1 galeta

akşam:
tavuklu mantar sote 5-6 kaşık
tere
1 kase cacık

ara:
soda
3 lt su

çoooookkkk yorgunum.havalardanmı acep yaa.:KK25: benim yaramazlar hiç durmuyo.bütün gün onlarla uğraşmaktan hal kalmıyo.5 dk. oturmuyom.akşam oluncada pilim bitiyo.bisiklete falan bincek halim yok.offff uyumam lazım bi an önce.hadi size iyi geceler kızlar.hoşçakalın.

evet burnumdan soluyorum dileğim
ya ben gelemiyorum sohbetlerinize çok yoğun işlerim
çok özlüyorum sizleri:KK14:
islerin guzel gitsin de canim,yetisirsin hizimizaa:KK55::KK55::KK55:
Bu arada selam çıtırlaaar :KK16:

Şimdi gelelim benim bugün yanlış olduğunu bile bile yediğim haltlara...

Birincisi bi güzel max dondurma yedim :26:

İkincisi de yemekten yarım saat sonra spora gittim bi güzel kramplarla geri döndüm.

Şimdi sizlere bi sorum olacak. Spora gitmeden önce yesem en geç 5 buçukta falan yemem lazım çok acıkırım geceye kadar. Spordan gelince yesem saat 8 i bulur.

Sizce ne zaman yeyim yemeğimi ben ya ?
canim ben 5 gibi isten eve geliyorum..15 dk icinde salata falan yapip masayi hazirliyorum..yemek yiyoruz,kahve iciyoruz derken 6yi buluyor.7 gibi de evden cikiyoruz.salon 15 dk yurume mesafesinde..yaklasik 1,5 saat spor yapiyoruz..dus alip,kurulaniyoruz falan saat 10a geliyo..eve gelince de yesil cay,sut ya da kefir iciyoruz..spora basladigim ilk bir kac gun deli gibi ac hissettim kendimi..ama simdi sporda en az 1 lt su ictigim icin tok hissediyorum..ilk gunlerde eve gelince bi ara daha yaparsin..alisirsin bence:KK34::KK34:
Merhaba Kızlaaaaaaaar :KK16:
Bende Aranıza Katılmak İstiyorum çıldırmak üzereyim artık. :KK14:
İlk 65 Kiloydum Yavaş yavaş kilo almaya başladım 68 olmuştum İşe başladım Ailemden ayrılıp başka bi şehire geldim yalnız yaşıyorum dışardan yiyodum sürekli yada pratik diye makarna felan .. 3 ayda 68 kilodan 75 e çıktım şaka gibiiii bi durumdayım tam 7 kilo aldım 3 ayda ya :KK14: Spora Başlıyorum ve sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum .. Boyum 172 63-64 Kilo Olmak istiyorumm Banada Yardımcı Olrumusnuzzzz .:KK17:
tabiki yardimci oluruz canim, buraya gunluk menulerini paylasirsan..yorum yaparak seni yonlendiririz..hosgeldin aramizaa:KK52:

ben hamileyken bikrem kullandım sadece karnıma sürdüm bitane bile çatlak yok
bileydim etkili olacağını bacağıma falanda sürerdim
karnım koccaman oldu karnım dışında heryerim çatladı valla

saçını çeke çeke oralar zayıflamıştır aslında
çek bırak çek bırak çalışmıştır kaslar :KK9::KK9::KK9:
bencede 35 hatta 30 olmalı çok çıkıyor totosu falan
cocuk yok ama kremi simdiden surmeli :KK9::KK9::KK9:
Uyanınca:
Akşamdan 2 tane kayısı suya koymuştu annem onu yedim.

Sabah:
Kaşarlı, 2 dil sucuklu çavdar ekmeğine yapılmış tost,
Ihlamur

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi,
Milka beyaz gofret ( 222 kaloriymiş ) ( Yavaş vurun yolarım yoksa en ufak hatanızda :KK60::KK60::KK60::KK60:)

Öğlen:
7 yk kapuska,
4 yk yoğurt

Ara:
2 badem 6 tane falan fındık,
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
Yarım dankek 8 kek ( dışardaydım hem yürüdüm hem yedim. :KK36: ),
1 yemek kaşığının ucuyla bulgur pilavı

Akşam dandirik oldu kusura bakmayın.:nazar::nazar:
Yarım dankek 8 kek kac kek yapiyooo:KK37::KK37::KK37::KK37: 4 kek mi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
.ya kızlar ıkı gundur 68.6dım simdi 70 çıkıom kaçamakta yapmadım nıye ole oldukı:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canim siskinlik olabilir,odem toplamistir vucudun..
hoşgeldiiiiiiiiin

kz hiç güleceğim yoktu.:KK60::KK60::60

kızlar ya biraz önce saçma sapan bir sebepten oturup ağladım ya regli geliyo yada kafayı yediğim onaylandı:KK52::KK52::KK52:
bu kadın olmak ne gıcık iş ya. hala sinirim bozuk ağlamak için yer arıyorum. mutfaktada cevizli tarçınlı kek var annemlere yapmıştım götürmedi hepsini oda beni çağıriiii:KK50::KK50::KK50::KK50:
ben kek istiyoooooooooooom :84::84::84::84:
canim cok sukur sagligin sihhatin yerinde,ailen hayatta..sahip oldugun seyleri dusun ve sukret..umarim daha iyi hissedersin:KK34:
Ben yatar kızlar.
İyi geceler :KK16::KK16:
iyi geceler seker:KK16:

dankek 8 kek yettimi sana canım yaaa
hemde yarım

benim de gerdanim kasiniyo deli gibi:18::18:alerjim varmis doktor dedi..gecmis olsun tatlim,isallah atlatirsin :KK34:

ona inat vazgecme..laflarinla vur,kir,parcala..diyetim daha da iyi gidiyo de..3-4 ay sonra senin 4te birin olcam felan de..dalagaya vur:KK4:
iyi geceler :KK34:

canim cok agir geciriyorum ben :26:
hapsurma ,göz kasintisi , bogazda kasinti ,burun akmasi
ama bende birde cok agir bir öksürük
hele birde o gün disaridaysam o gece öksürükden bana rahat uyku yok :KK50:
gecen yil astimlilarin kullandiklari nefes acicilar varya onlardan kullandim o derece kötüydüm :26::26:
ilacda fayda etmedi bende gecen yil inan agliyordum artik :26::26:
bu yil daha bi iyiiym sanki cok sükür :KK34:
ilaci kullanmaya basladim dahada iyi oldum :KK9:
inan cok seviniyorum gecen yil cok cektim cünkü:26:
saman alarjiside var seninki öyle biseyde olabilir :26:
o daha hafif oluyor benimkisi polen alerjisi
ayriyetten bazi agaclarin hem kendilerine hemde meyvelerina alerjim var bu mevsimlerde :26:
eger cok rahatsiz oluyorsan bir test yaptir canim
eger cok agir degilse bak ibrahim saracoglunun sayfasinda
saman alerjisi icin bir tarif var dene istersen :KK34:
ay amma yazdim ayol ne dertliymisim :KK37:
gecmis olsun tatlim yaa,ne agirmis alerjin..Allah sifani versin:KK31:

Son düzenleme:
kizlar!!
bugun rekor kirdimmmmmm:KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64::KK64:
tam tamina 750 kalori yaktimmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
cimcikleyin,pupupupupupu diye salya yagmuruna tutun..aman :nazar: degmesin..
yarin da bi problem olmazsa platese basliyorum isallah..size ogrendigim tuyolari anlatirim kiscelerr:KK52::KK52:

kendisi kilo veremiyordur iradesi olmadığından seni kıskanıyordur belki
aslında seni değil kendi yapamadığı başaramadığı şeyleri başkasında gören insanlar hep kıskanç ve fesat olurlar ve ayağının altına hep takoz koyup dururlar
duymamazlıktan gel sonuçta halan ve dolayısıyla babanın kardeşi kan bağınız var
çirkin kelimeler kullanma o iyi yada kötü de olsa sen küçüklüğünü ve seviyeni herzaman koru canım
mesafeli davran okadar

bosver canim büyükdür yine sen duymamazlikdan gel :KK34:

a.s sükür sen nasilsin :KK34:

islerin guzel gitsin de canim,yetisirsin hizimizaa:KK55::KK55::KK55:

canim ben 5 gibi isten eve geliyorum..15 dk icinde salata falan yapip masayi hazirliyorum..yemek yiyoruz,kahve iciyoruz derken 6yi buluyor.7 gibi de evden cikiyoruz.salon 15 dk yurume mesafesinde..yaklasik 1,5 saat spor yapiyoruz..dus alip,kurulaniyoruz falan saat 10a geliyo..eve gelince de yesil cay,sut ya da kefir iciyoruz..spora basladigim ilk bir kac gun deli gibi ac hissettim kendimi..ama simdi sporda en az 1 lt su ictigim icin tok hissediyorum..ilk gunlerde eve gelince bi ara daha yaparsin..alisirsin bence:KK34::KK34:

tabiki yardimci oluruz canim, buraya gunluk menulerini paylasirsan..yorum yaparak seni yonlendiririz..hosgeldin aramizaa:KK52:

cocuk yok ama kremi simdiden surmeli :KK9::KK9::KK9:

Yarım dankek 8 kek kac kek yapiyooo:KK37::KK37::KK37::KK37: 4 kek mi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

canim siskinlik olabilir,odem toplamistir vucudun..

canim cok sukur sagligin sihhatin yerinde,ailen hayatta..sahip oldugun seyleri dusun ve sukret..umarim daha iyi hissedersin:KK34:

iyi geceler seker:KK16:

benim de gerdanim kasiniyo deli gibi:18::18:alerjim varmis doktor dedi..gecmis olsun tatlim,isallah atlatirsin :KK34:

ona inat vazgecme..laflarinla vur,kir,parcala..diyetim daha da iyi gidiyo de..3-4 ay sonra senin 4te birin olcam felan de..dalagaya vur:KK4:

gecmis olsun tatlim yaa,ne agirmis alerjin..Allah sifani versin:KK31:

Teşekkürler kızlar şuan daha sakinim :KK31::KK31: Neyseki gitti :KK9: Minderbob'um önerini beğendim...Uygulanabilir saygısızlıkta sayılmaz. Ondan küçük olabilirim ama onun da benim yaşam alanıma ve yaşamıma saygı duyması gerekir.

Bu arada canım sporla ilgili önerilerini okudum da senin dediğin gibi yapabilirim aslında. İnsan nelere alışmıyo gece acıkmamaya da alışırım heralde :44:

O değilde az önce yaşadığım sinir harbinde sayamadığım kadar badem ve 5 adet çağlayı da indirdim mideme :KK17::26:

iyigeceler kızlar:KK31::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

İyi geceler canım :KK16:

kizlar!!
bugun rekor kirdimmmmmm:KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64::KK64:
tam tamina 750 kalori yaktimmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
cimcikleyin,pupupupupupu diye salya yagmuruna tutun..aman :nazar: degmesin..
yarin da bi problem olmazsa platese basliyorum isallah..size ogrendigim tuyolari anlatirim kiscelerr:KK52::KK52:

Kaç kalori yaktığını nasıl hesaplıyorsun spor salonunun özelliklerinden mi yoksa kendin mi hesapladın ? Öğğren tabi çıtırcık bize de anlat. Gerçi evde topsuz falan plates zor ama olsun :KK1:

Teşekkürler kızlar şuan daha sakinim :KK31::KK31: Neyseki gitti :KK9: Minderbob'um önerini beğendim...Uygulanabilir saygısızlıkta sayılmaz. Ondan küçük olabilirim ama onun da benim yaşam alanıma ve yaşamıma saygı duyması gerekir.

Bu arada canım sporla ilgili önerilerini okudum da senin dediğin gibi yapabilirim aslında. İnsan nelere alışmıyo gece acıkmamaya da alışırım heralde :44:

O değilde az önce yaşadığım sinir harbinde sayamadığım kadar badem ve 5 adet çağlayı da indirdim mideme :KK17::26:
bademler kavrulmamissa ucundan yirtarsin yawrumm..sinirlenince yemege vermee kendini..cik disari yuruyus yap ulen,sinirlenince hemen homili girtlak:KK57::KK57::KK57::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
İyi geceler canım :KK16:

Kaç kalori yaktığını nasıl hesaplıyorsun spor salonunun özelliklerinden mi yoksa kendin mi hesapladın ? Öğğren tabi çıtırcık bize de anlat. Gerçi evde topsuz falan plates zor ama olsun :KK1:
spor salonundaki aletler elektronik canim,kalorilerin gittigini gormesem bu kadar azimli olmazdim heralde:KK9: topsuz da plates hareketleri var canim,internetten arastir istersen:KK34:alternatif cok yani leslie var zumba var..sen yeter ki spor yapmak istee:21:

X