Nasıl ölçüyorsun ben geçen bi ölçeyim dedim beceremedim
mezurayla olcuyorum cnm bel gogus kalca basen hepsını olcuphaftalık deısıme bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl ölçüyorsun ben geçen bi ölçeyim dedim beceremedim
anam topikte hep kocişler le kavga olayı var nazar değdi hani bizim diğer aşk bööcüğü nerdeki umarım ondada yoktur kötü durumlar o bari kocişinle iyi olsunn kızzzzlarr ay_nilll nerlerdesin canım benim
günaydın kızlar
ben dün hiç bişey yemeim desem yeridir
sabah 2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtayla kahvaltı yaptım
öğlen:10 badem yedim
akşamda artık açlıktan bayılacaktım kuzenlerim geldi iş yerine günden geliyorlarmış pasta börek getirmişler
ama çok yemedim 1 küçük ev poaca 2 tane bilye kadar kurabiye yedim 3 tanede yaprak sarma
burda tane olarak fazla gibi duruyor ama çok azdı
sonra kocişle yemeğe gidecektik kavga ettik
aç uyudum bende
bu olayın güzel yanı tartıda bugün cumadan -300 çıkmam
ben regl olmadım daha gerginimde gerginim
bende böle durumlar
evet cnm 68.6 cıkıyorum sabah kahvaltı yapmak işe yaradı meger yememekten kılo alıyormusum ben dengelı beslenınce hersey gıdıo bıde 2gundur lahana suyu ıcıyorum vucuttakı odemı atıormus
mezurayla olcuyorum cnm bel gogus kalca basen hepsını olcuphaftalık deısıme bakıyorum
Ama nabiyim şaplak atmayı seviorum sana
İyidir şeker seni sormalı?
Off aynen yaa fenalardayım hala
Güzel şeker
Tabi ki öyle her zaman söylenir kahvaltısız kilo verilmez diye...Hadi bakalım nazar değmesin
Bende öyle ölçmeye çalıştım ama belimin arka kısmında boşluk kalıyo yanlış ölçüyormuşum gibi geliyor o yüzden. Bende bıraktım o işi pantolonlardan ölçecem bi ay sonra
anam topikte hep kocişler le kavga olayı var nazar değdi hani bizim diğer aşk bööcüğü nerdeki umarım ondada yoktur kötü durumlar o bari kocişinle iyi olsunn kızzzzlarr ay_nilll nerlerdesin canım benim
İyidir şeker seni sormalı?
Off aynen yaa fenalardayım hala
Güzel şeker
biz saçma sapan bi nedenden kavga ettik
arabayı ben sürüyordum sağda dur demiş duymamışım
ben onu dinlemiyormuşum
ondan kavga ettik
akşama kadar çalışmışım yorulmuşum
tabi benm regl geliyor
sinirler tavan
anaaa öğlen bitek salatamııı ben doymazdım şahsen:18::18::18:MENUM :
SABAH
1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen
salata
ara
portakal yesılcay
aksam
tawuk bol salata
ara belkı meywe
anaaa öğlen bitek salatamııı ben doymazdım şahsen:18::18::18:
selam kızlaarr
ay bugün yedim yattım yedim yattım ne oldu bana anlamadım sürekli uykum geliyor:26:
bugün sevgilimin bana söylediği en güzel sözlerden biri "ekmeksiz de doyulabiliyormuş" oldu
o da cebren ve hile ile diyet yapıyor bitki çayları içiyor
böyle giderse 3 hafta sonra ben 80'in altna inerim dedi ben de tamam dedim sen 80'in altına inince fondü yemeğe gideriz
nasıl gaza geldi bi bununla anlatamam
yaza nişan olması bu kadar gaza getirmemişti yaa
anam ne yidin öle pisimmmmdolu yemek kaşığı ile 2-2,5 yemek kaşığı kadar canım yani çok az ya benim onunla dişimin kovuğu doymaz
günaydın kızlaaaaaaaaaar bugün annemler gidiyor çok alışmıştım gitmesin yaaa:84:
b arada hala diet modundan çok uzaktayım. dilekçim zahmet olmazsa sabah öğle akşam ve 2 ara olmak üzere günde 5 kerecik saçımdan sürüsen belki akıllanırım.
geçen akşam nişan fotolarıma baktım oldum. o zamanlar 62-63 falandım ama şuan ki halimle karşılaştırınca fıstık gibiyim. 38 beden takımımla incecik hoş bir hatunum. sonra üniversite fotolarına baktım onlarda 55 falanım ve kol falan yok incecik. şimdiki kolumun 1/3 eder ancak.
sonra lise fotolarına baktım. duba gibiyim bir elbise giymişim. o ne hal kocaman toto göbek falan lisede ne kadar şişkoymuşum ya. onları size göstermeyi isterdim ne yazık ki kağıt üstündeler. tanıyamazsınız...15 yaşlarında iken 35 falan gösteriyo muşum o kilo ile yaa
ha birde anlatmazsam çatlarım. gece yatarken rüyamda yemek yiyim falan diyordum ya. rüyamda restorandayım. ne yemek yedim bilmiyorum ama hesabı gördüm 400 tl ne yedi isem artıkın
afiyet olsun canım güzelmişşgünaydın kızlar
gelin kahvaltı yapalım
pek ağzınıza layık bişey yok ama
Eki Görüntüle 398601
aynı şey benimde başıma geldicanım sonuna kadar haklısın. üniversite yok açık görüşlü olma falan hikaye bence. bir erkek veya kadın evli ise hareketlerine dikkat edecek. evli bir erkekle konuşan kadın da dikkat edecek. hiç hoşlanmam öle samimi konuşma kulağa fısıldamalardan falan. benim eşimle olsa bu olay eve geldiğinde saç baş yolardım valla. benim eşim mesela bir keresinde. okuldan eski bir bayan arkadaşı iş yerine ziyarete gelecekmiş. beni aradı böle böle gelecek gelsin mi bak haberin olsun falan. tabii dedim bende. ama mesela haber vermese ben onları bir şekilde görsem valla hinlik girerdi aklıma. yolarım ben öööööle sırnaşık karılarııııııııııııı yanaşmasınlar eşlerimizeeeeeeeeeee
evet bir erkek karısını seviyordur aldatmaz falan. ama öle kadınlar varki valla azmedip her erkeği yoldan çıkarabilir. o yüzden yaklaşmayacak eşlere samimiyetin sınırını bilecek ben anlamam. isteyen geri kafalı desin bunun modernlikle alakası yok.biz nişanlıyken bir iş arkadaşı bayan benim yanımda eşimin omuzuna gayrisamimi bir hareketle dokunmuştu o gün bir cırladım eşim bir daha çok çoooooooook dikkat eder oldu. haklısın ve bu konularda her zaman ses çıkar. susarsan asıl suçlarım seni
dileeeeeeeeeeeek heç pas vermiyon bugün :26:
ptty içini ferah tut canım. işkillenme yine. sen tetikte ol yeter. çok sıkarsakta elimizde patlar kocişler
chosen kız o salatayı verde ben yiyem akşama ne güzel görünüyor avatarda
kızlar alıntıların hepsi çıkmıyo kusura kalmayın yoksa okuyorum hepinizin yazdıklarını.
o ölçü alma işini bende pek beceremiyorum ya. :26:
aman şekerrrrr taktığın şeyee bakkkk hiç takılmyaınnn bak benim başımda ne olaylar dönüo bende aldırış etmemek için sakinleştirmeye çalışıyorum resmen evin delisi ilan edicem kendimi ,çünkü kendi kendime konuşarak yatıştırmaya çalışıyorum duygularımı