70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pisi haniim pisi haniimm :KK57:

rüyaniza bedavadan yorum yapdik :KK14:

sağol canım benim. işte yoğunum arada bakiiiiiiiim yazamadım cevap. birde gıcık bils arada alıntı yapmıyo sinir ediyor benii
yok canım benim o kızın amacı belli evde huzursuzluk çıkarıp eşimle mutsuzum modu yaratıcakve eşimi kendine çevirecek ama eşim ıı-ıh bakmam ben diyor onlar kendini pek güzel zannediyorlar ama öle değiller adlında diyor erkek arkadaşı ile konuşuolarmış bu konuyu hep ,alışmışlar artık onun bu tavırlarına ben alışçam artık hiçbişi demiyeceği dersem aramız bozuluyor ,eşimede dedim zaten eğer zaten kötü bir sonuç çıkarsa ortaya sorumlusu sensin dedim öle bişi oluncada napıcanıda yazdım yok yapmaz benim eşim öyle şeyler yine yukarda Allah var konuşacağı zaman ben yanlış anlamıyım diye söler banada eşim biliyor çünkü huyumu artık kalbimi ferah tutmaya çalışçam canım benim ,diğer türlü gerçekten çok yıpranıyorum eğer öyle birşeyde olursa dediğin gibi pisim Allahından bulsunlar

en son olarakda şey demişti eşim senin gibi böyle iyi bir eş bulmuşum Allah 'tan daha ne isteyeyiim ben belamımı isteyeyim dedi sizcede herşeyin tatlıya bağlanması için yeterli değilmi :44:tabii kız takipte kalıcak benim tarafımdan o kesin zaten :KK1::KK1::KK1::KK1:
tabii canım işi uzatmaya gerek yok. ama sen hep tetikte kal. sakın yanlış anlama ama bu erkek milletine güven olmaz. ben de eşimin beni aldatmayacağına güvenirim mesela . gözü dışarda değildir. ammaaaaaa bunların içinde şeytan var her daim tetikte olmak lazım :KK52::KK52::KK52:
kalbini ferah tutu bol bol dua et ama aklının bir köşeside hep tetikte olsun. o kadar çok boşanma gördüm ki. bir müvekkilim vardı 40 lı yaşlarda hatun taş gibi. bakımlı hoş giyinmeyi bilen. kapalıydı ama çok güzel giyinirdi çok hoşuma giderdi. 2 tane kocaman kızları vardı. kocasıda hacı hoca takımından. dini bütün hani eşini aldatacak bir erkek demezsiz. adam sen git (mesleği küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın) AVM de tezgahtarlık yapan 23 yaşında bir kızla işi pişir birde ona ev aç oooooooooh kızı kadar kadınla aşk yaşa:KK53::KK53::KK53: ve eşini ve kızlarını umursama.
birde çok samimi bir arkadaşım vardı. kız 7-8 aylık hamile iken eşinin mailinde bir akrabası ile hemde kadında evli samimi mesajlar görüyor ve öğreniyorki meğer ilişkileri varmış. :KK53::KK53:ve ben bunun kocasını tanırdım hani eşini aldatacak dünyadaki son adam denecek biri. ama yapıyo pislikler:KK47::KK47::KK47: o yüzden ben eşime güvenirim demiyom asla şeytana uyar korkarım. Eşime diyorumki bak böle bir nietin olursa söyle ayrıllalım bitsin ama yaparsan ve yakalarsam. benle yatma ve yemeğimi yeme valla sonun kötü olabilir :KK52::KK52::KK52::KK52:keserim sen uyurkenee .....yı diyom :KK52::KK52::KK52::KK52: bir daha kadın madın hepiciğini unutursun :KK52::KK52::KK52::KK52:

sağol canım benim. işte yoğunum arada bakiiiiiiiim yazamadım cevap. birde gıcık bils arada alıntı yapmıyo sinir ediyor benii

tabii canım işi uzatmaya gerek yok. ama sen hep tetikte kal. sakın yanlış anlama ama bu erkek milletine güven olmaz. ben de eşimin beni aldatmayacağına güvenirim mesela . gözü dışarda değildir. ammaaaaaa bunların içinde şeytan var her daim tetikte olmak lazım :KK52::KK52::KK52:
kalbini ferah tutu bol bol dua et ama aklının bir köşeside hep tetikte olsun. o kadar çok boşanma gördüm ki. bir müvekkilim vardı 40 lı yaşlarda hatun taş gibi. bakımlı hoş giyinmeyi bilen. kapalıydı ama çok güzel giyinirdi çok hoşuma giderdi. 2 tane kocaman kızları vardı. kocasıda hacı hoca takımından. dini bütün hani eşini aldatacak bir erkek demezsiz. adam sen git (mesleği küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın) AVM de tezgahtarlık yapan 23 yaşında bir kızla işi pişir birde ona ev aç oooooooooh kızı kadar kadınla aşk yaşa:KK53::KK53::KK53: ve eşini ve kızlarını umursama.
birde çok samimi bir arkadaşım vardı. kız 7-8 aylık hamile iken eşinin mailinde bir akrabası ile hemde kadında evli samimi mesajlar görüyor ve öğreniyorki meğer ilişkileri varmış. :KK53::KK53:ve ben bunun kocasını tanırdım hani eşini aldatacak dünyadaki son adam denecek biri. ama yapıyo pislikler:KK47::KK47::KK47: o yüzden ben eşime güvenirim demiyom asla şeytana uyar korkarım. Eşime diyorumki bak böle bir nietin olursa söyle ayrıllalım bitsin ama yaparsan ve yakalarsam. benle yatma ve yemeğimi yeme valla sonun kötü olabilir :KK52::KK52::KK52::KK52:keserim sen uyurkenee .....yı diyom :KK52::KK52::KK52::KK52: bir daha kadın madın hepiciğini unutursun :KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: delüüüüüüüü

Menümü yazmamışım bugün beeen. Hemen yazayım.

Kahvaltıdan önce: bir bardak su

Kahvaltı(10:30) : Bi dilim tahıllı ekmek , kk peynir , 3 zeytin , bi tutam çeçil peyniri , domates ,salatalık

Kahvaltı sonrası : Yeşilçay

Öğlen(13.30) : Tavuk göğsünden ince dilim ızgara , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt , salata

Ara : 2 salatalık

Ara: Çok acıkırsam yicem yine salatalık falan yerim. Ve yanında yeşilçay

Akşam(19.00) : Special K ve belki bi elma

En az 2 litre su daha fazla da olabiliyor bazen.

günaydın kızlar
ben dün hiç bişey yemeim desem yeridir

sabah 2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtayla kahvaltı yaptım
öğlen:10 badem yedim

akşamda artık açlıktan bayılacaktım kuzenlerim geldi iş yerine günden geliyorlarmış pasta börek getirmişler
ama çok yemedim 1 küçük ev poaca 2 tane bilye kadar kurabiye yedim 3 tanede yaprak sarma
burda tane olarak fazla gibi duruyor ama çok azdı

sonra kocişle yemeğe gidecektik kavga ettik :KK14:
aç uyudum bende
bu olayın güzel yanı tartıda bugün cumadan -300 çıkmam
ben regl olmadım daha gerginimde gerginim:KK14:
bende böle durumlar

Onun için bu var şekerim :KK57::KK57::KK57::KK57::KK4::KK4::KK4::KK4: Olmaz mı:KK52::KK52::KK52:

Dobiçççç dobiçççççççç:KK36::KK36::KK36::KK36:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende aksam yemekten önce bi göbegime bakayım sonra iştahım kesilir zaten.:KK9:

hahahaha:KK9::KK9: dobiçim ben dobiççççççç.....
ama doktor haftada 2 defa olmak kaydıyla izin verdi bi parça bitter çikolataya :KK56:
dilek özelden msj yazdım cnm gördünmü???

ballıkaymak bu sendende delü çıktıı amaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:o son dediklerine bende diyorum bazen valla eşime ne yalan söyliyimmm :KK1::KK1::KK1::KK1:ayy biz kadınlardan korkulur ,Allah biliyor kızlar kalbimi bugüne kadar eşime sadakatim hep sonsuzdu aama eğer yapıcaksada Allah 'a havale ederim ,dünkü konuşmalardan sonra zanetmiyorum o kız onun tarzı değil ,yani dediği gibi benim öyle biri olmamı istemiyorsa demekki onada ters bunlar ,işte mesai değişimi için o da çabalıyor eee bana karşıda ilgisi çok yüksek yani ne diyim benden de çok memnun olduğunu söylüyor daha ne diyim ki bak şimcik böyle şeyler söyleiynce accık işkilleniyom ben :18::18:aslında tek duam ne biliomusunuz o kızın öyle bir olayının çıkması ,kocamın benim sözüme gelmesi,işte o zaman ben edeceklerimi biliyorumm ne diiym daha kızçelerimmmm ,kız milleti işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:bunlarrı alacaksın tüm kk döveceksin o zaman görecekler dünyanın kaç bucak olduğunu :KK53:

Günaydın canııım :KK16:

Kendi adıma hiç hafif değilim :KK1:

Sen sanırım kilo vermiştin geçmişte grdüm yanılmıyorsam :KK23:

evet cnm 68.6 cıkıyorum sabah kahvaltı yapmak işe yaradı meger yememekten kılo alıyormusum ben dengelı beslenınce hersey gıdıo bıde 2gundur lahana suyu ıcıyorum vucuttakı odemı atıormus

günaydın kızlar
ben dün hiç bişey yemeim desem yeridir

sabah 2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtayla kahvaltı yaptım
öğlen:10 badem yedim

akşamda artık açlıktan bayılacaktım kuzenlerim geldi iş yerine günden geliyorlarmış pasta börek getirmişler
ama çok yemedim 1 küçük ev poaca 2 tane bilye kadar kurabiye yedim 3 tanede yaprak sarma
burda tane olarak fazla gibi duruyor ama çok azdı

sonra kocişle yemeğe gidecektik kavga ettik :KK14:
aç uyudum bende
bu olayın güzel yanı tartıda bugün cumadan -300 çıkmam
ben regl olmadım daha gerginimde gerginim:KK14:
bende böle durumlar

oooff ooof geldi yine topikin regl günleri :KK14::KK14:

günaydın kızlar nasılsınız hafıfmıyız bugun:nazar::nazar:

İyidir şeker seni sormalı?:KK52:

benim göbeeem mingil mingil ya pudung aklima geliyo ondan sey ettiydim saplagi yedim yine :KK14::KK14:

Ama nabiyim şaplak atmayı seviorum sana :KK19:

Benim göbeğime baktıkça bırak çikolatayı yemek yeme hevesim bile kaybolup gidiyor :KK1::KK1:

Off aynen yaa fenalardayım hala :KK52:

Menümü yazmamışım bugün beeen. Hemen yazayım.

Kahvaltıdan önce: bir bardak su

Kahvaltı(10:30) : Bi dilim tahıllı ekmek , kk peynir , 3 zeytin , bi tutam çeçil peyniri , domates ,salatalık

Kahvaltı sonrası : Yeşilçay

Öğlen(13.30) : Tavuk göğsünden ince dilim ızgara , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt , salata

Ara : 2 salatalık

Ara: Çok acıkırsam yicem yine salatalık falan yerim. Ve yanında yeşilçay

Akşam(19.00) : Special K ve belki bi elma

En az 2 litre su daha fazla da olabiliyor bazen.

Güzel şeker:KK9::KK9::KK9:

X