işte böylee kızlar kaç günden beri şişirdim kafanızı ama sonucuda merak ettiğiniz için son olarak paylaşmak istedim ,eşim o kız afedersiniz bir taraflarınıda yırtsa yine dönüp bakmaz bundan kesinlikle eminim ve dediği gibi ben karısıyım o ise arkadaşı hep böyle kalıcak bu dadesteğiniz için sağolun
canım sonuna kadar haklısın. üniversite yok açık görüşlü olma falan hikaye bence. bir erkek veya kadın evli ise hareketlerine dikkat edecek. evli bir erkekle konuşan kadın da dikkat edecek. hiç hoşlanmam öle samimi konuşma kulağa fısıldamalardan falan. benim eşimle olsa bu olay eve geldiğinde saç baş yolardım valla. benim eşim mesela bir keresinde. okuldan eski bir bayan arkadaşı iş yerine ziyarete gelecekmiş. beni aradı böle böle gelecek gelsin mi bak haberin olsun falan. tabii dedim bende. ama mesela haber vermese ben onları bir şekilde görsem valla hinlik girerdi aklıma.yolarım ben öööööle sırnaşık karılarııııııııııııı yanaşmasınlar eşlerimizeeeeeeeeeee
evet bir erkek karısını seviyordur aldatmaz falan. ama öle kadınlar varki valla azmedip her erkeği yoldan çıkarabilir. o yüzden yaklaşmayacak eşlere samimiyetin sınırını bilecek ben anlamam. isteyen geri kafalı desin bunun modernlikle alakası yok.biz nişanlıyken bir iş arkadaşı bayan benim yanımda eşimin omuzuna gayrisamimi bir hareketle dokunmuştu o gün bir cırladım eşim bir daha çok çoooooooook dikkat eder oldu. haklısın ve bu konularda her zaman ses çıkar. susarsan asıl suçlarım seni
bilmem hiç böyle düşünmedimmm ama kötü amaçlı söylemez sürekli o bana bebeğim bitanem canım aşkım ,sevgilim der yazışmalarda hata şimdi baktım yazışmalara yenden çoğunlukla öle demiş yazışrken bana :44::44:ayyy bu bir şifremikiii yoksammmm
kız naptın böyle oku oku bitiremedim
kaç gündür okuyorum yaşadıklarınızı
zor bir durum ama okadar kendini yıpratacağın bişey değil
eşinde bitiyor iş ona sahiplenme ekiyle seslenme fırsatını vermeyecek
o kız öyle olabilir ama eşin yüz vermezse o şekilde konuşamaz
benimde bir arkadaşım var erkek arkadaşlarıyla kol kola falan gezer
çok sıcak kanlıdır
bize geldiğindede eşimi yanaktan öptü bense onun eşiyle tokalaştım sadece
ama benim arkadaşım olduğu için, kötü niyetli olmadığını bildiğim için canım sıkılmadı
sevmem normalde öyle bişeyi
çalıştığım okulda erkeklerin muhabbetleri okadar çirkinleşiyorki bazı bayanlarla konuşmaları
biz o erkeklerin evliliğinden şüphe ediyoruz
allahtan benim eşim son derece ağırdır
yoksa yolardım valla
eşime anlatıyorum okuldaki konuşmaları o bile şaşırıyor
erkekte bayanda kendini bilecek evliyse daha çok dikkat edecek
evli olduğunu takmayan okadar çok insan varki
bide ben bişeyi merak ettim neden sevgilim dedi senin için, neden eşim demedi
Günaydın kizlarrrrrrr
Ayyyy saçma sapan bir rüya gordummmm tövbe tövbe....
Ufak oğlumu deprem de kaybettiğini gördüm(( heryer toz duman ortada kocaman bir çukur herkes var bı oğlum kayıp....ayyyy bı kalktimmm bişey yok hemen odasina gittim sarıldım ikisinde Ayyyy allahım rüyası bile kotuuuu...kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim.....
Ben halen bişey yemedimmmm o kadar kalmışım etkisinde.....
afiyet olsun canim
ay ben nezaman normale dönücem ya
su regl bi gelse
günaydiiinGünaydın kızlarrr,
Herkese güzel ve kaçamaksızzzzz bir gün dilerim.
Günaydın kizlarrrrrrr
Ayyyy saçma sapan bir rüya gordummmm tövbe tövbe....
Ufak oğlumu deprem de kaybettiğini gördüm(( heryer toz duman ortada kocaman bir çukur herkes var bı oğlum kayıp....ayyyy bı kalktimmm bişey yok hemen odasina gittim sarıldım ikisinde Ayyyy allahım rüyası bile kotuuuu...kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim.....
Ben halen bişey yemedimmmm o kadar kalmışım etkisinde.....
Selam kızlar herkese günaydıııııııııııııııııııııın
Balkaymakım birşey sorcam... Sende Regl öncesi kilo artışı yaşıyomusun? Ben acayip artı da çıkıyorum hastalığım başladı gibi bişy ama hala artıdayım. Bişey deyin nolur
Kilo mu aldım ya
ayy kıyamam canım hayır olsun inş. bende kalırım böyle bazen rüyalarımın etkisinde iyi şeyler düşün kötüye yorma sakın rüyalarını
Bende hemen hemen 1 kg + oluyo bitincede o 1 kilo gidiyo normal bence....
Selam kızlar herkese günaydıııııııııııııııııııııın
Balkaymakım birşey sorcam... Sende Regl öncesi kilo artışı yaşıyomusun? Ben acayip artı da çıkıyorum hastalığım başladı gibi bişy ama hala artıdayım. Bişey deyin nolur
Kilo mu aldım ya
Bende hemen hemen 1 kilo + oluyo bilmiyorum sizde nasil?????
kizlar bende 1,5 2 kilo arasi artida oluyorum :26:
ama bu rgl olur olmaz gitmiyo hemen hemen 1 hafta sonra oturuyor vücut yerine :26:
O zaman cuma günü istemsiz olarak artılarda olacağım listede ki ilk haftamda şanssızlığa bakın ya
Ben daha önce hiç dikkat etmemiştim tartıdaki farka o yüzden bilmiyorum vücudum ne kadar fark ediyor regl döneminde
üzülme canimeger dikkat edersen ondan sonraki cumaaaa
Yeni bir diet yöntemi keşfettim. İsmi "Ayna Dieti":
Canınız her çikolata çektiğinde aynanın karşısına geçip göbeğinize bakın.