70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız naptın böyle oku oku bitiremedim
kaç gündür okuyorum yaşadıklarınızı
zor bir durum ama okadar kendini yıpratacağın bişey değil
eşinde bitiyor iş ona sahiplenme ekiyle seslenme fırsatını vermeyecek
o kız öyle olabilir ama eşin yüz vermezse o şekilde konuşamaz
benimde bir arkadaşım var erkek arkadaşlarıyla kol kola falan gezer
çok sıcak kanlıdır
bize geldiğindede eşimi yanaktan öptü bense onun eşiyle tokalaştım sadece
ama benim arkadaşım olduğu için, kötü niyetli olmadığını bildiğim için canım sıkılmadı
sevmem normalde öyle bişeyi
çalıştığım okulda erkeklerin muhabbetleri okadar çirkinleşiyorki bazı bayanlarla konuşmaları
biz o erkeklerin evliliğinden şüphe ediyoruz
allahtan benim eşim son derece ağırdır
yoksa yolardım valla
eşime anlatıyorum okuldaki konuşmaları o bile şaşırıyor
erkekte bayanda kendini bilecek evliyse daha çok dikkat edecek
evli olduğunu takmayan okadar çok insan varki
bide ben bişeyi merak ettim neden sevgilim dedi senin için, neden eşim demedi

yok canım benim o kızın amacı belli evde huzursuzluk çıkarıp eşimle mutsuzum modu yaratıcakve eşimi kendine çevirecek ama eşim ıı-ıh bakmam ben diyor onlar kendini pek güzel zannediyorlar ama öle değiller adlında diyor erkek arkadaşı ile konuşuolarmış bu konuyu hep ,alışmışlar artık onun bu tavırlarına ben alışçam artık hiçbişi demiyeceği dersem aramız bozuluyor ,eşimede dedim zaten eğer zaten kötü bir sonuç çıkarsa ortaya sorumlusu sensin dedim öle bişi oluncada napıcanıda yazdım yok yapmaz benim eşim öyle şeyler yine yukarda Allah var konuşacağı zaman ben yanlış anlamıyım diye söler banada eşim biliyor çünkü huyumu artık kalbimi ferah tutmaya çalışçam canım benim ,diğer türlü gerçekten çok yıpranıyorum eğer öyle birşeyde olursa dediğin gibi pisim Allahından bulsunlar

en son olarakda şey demişti eşim senin gibi böyle iyi bir eş bulmuşum Allah 'tan daha ne isteyeyiim ben belamımı isteyeyim dedi sizcede herşeyin tatlıya bağlanması için yeterli değilmi :44:tabii kız takipte kalıcak benim tarafımdan o kesin zaten

Son düzenleme:
Günaydın kizlarrrrrrr
Ayyyy saçma sapan bir rüya gordummmm tövbe tövbe....
Ufak oğlumu deprem de kaybettiğini gördüm(( heryer toz duman ortada kocaman bir çukur herkes var bı oğlum kayıp....ayyyy bı kalktimmm bişey yok hemen odasina gittim sarıldım ikisinde Ayyyy allahım rüyası bile kotuuuu...kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim.....
Ben halen bişey yemedimmmm o kadar kalmışım etkisinde.....

bilmem hiç böyle düşünmedimmm ama kötü amaçlı söylemez sürekli o bana bebeğim bitanem canım aşkım ,sevgilim der yazışmalarda hata şimdi baktım yazışmalara yenden çoğunlukla öle demiş yazışrken bana :44::44:ayyy bu bir şifremikiii yoksammmm

ayy kıyamam canım hayır olsun inş. bende kalırım böyle bazen rüyalarımın etkisinde iyi şeyler düşün kötüye yorma sakın rüyalarını

afiyet olsun canim
ay ben nezaman normale dönücem ya
su regl bi gelse

Selam kızlar herkese günaydıııııııııııııııııııııın

Balkaymakım birşey sorcam... Sende Regl öncesi kilo artışı yaşıyomusun? Ben acayip artı da çıkıyorum hastalığım başladı gibi bişy ama hala artıdayım. Bişey deyin nolur

Kilo mu aldım ya

Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel ve kaçamaksızzzzz bir gün dilerim.
günaydiiin

amiiin canim :26:

Bende hemen hemen 1 kg + oluyo bitincede o 1 kilo gidiyo normal bence....

Bende hemen hemen 1 kg + oluyo bitincede o 1 kilo gidiyo normal bence....

Yani regl öncesi ve regl dönemi boyunca artış oluyo değil mi?

Bende sadece regl öncesi sanıyordum ve ondan korktum. Regl olmama rağmen kilomda azalma olmadı. Demekki bitince düzelicek herşey.

Biran önce bitse çok merak ediyorum kilomu. Benim tartı da gördüğüm umarım en az 2 kilo fazlalıktır yoksa çıldırcam

Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
İyi bari yaaaaa ohhhhh icim rahatladı .....

Bende hemen hemen 1 kilo + oluyo bilmiyorum sizde nasil?????

kizlar bende 1,5 2 kilo arasi artida oluyorum :26:
ama bu rgl olur olmaz gitmiyo hemen hemen 1 hafta sonra oturuyor vücut yerine :26:

kizlar bende 1,5 2 kilo arasi artida oluyorum :26:
ama bu rgl olur olmaz gitmiyo hemen hemen 1 hafta sonra oturuyor vücut yerine :26:

O zaman cuma günü istemsiz olarak artılarda olacağım listede ki ilk haftamda şanssızlığa bakın ya

Ben daha önce hiç dikkat etmemiştim tartıdaki farka o yüzden bilmiyorum vücudum ne kadar fark ediyor regl döneminde

üzülme canim eger dikkat edersen ondan sonraki cumaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…