70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yenı resım ekledımmmm....

Oğluna bayıldım canım

Güzelmiş canım

Güzelmiş minderimm

yarın benim doğum günüm kızlaaar
Ama bana arkadaşlarım pastalar alacaklaaaar :18::18::18::18:

Doğum günün kutlu olsunn şekerimm

benn ben ne mi yapiyorum

netten pastalara bakiyom

Ballıııııııııııııııı

yok bacim yaa ikizler kuculdu benim yaa kilolar gittikce toto duruyoevde spor yapmiyom bacim,sirf komsularin huzuru icinn

ahahahha süpermiş arada bi huzursuz et dicem de sen zaten spor salonunda yapacagını yapıyorsun.

Günaydın HasretCim..

Günaydınnnnnn

herkescikler nerede :44::44::44:

Günaydın GamzeCimm

Guu nayyyy diiiiiin kizlarr

Sabah kahvaltim
2 dilim kizarmis uno ligtin ustune labne peyniri surdum inceden
3 zeytin
Sutlu nesli kahve

Arada
Yarim dan az fazla elma 1 gun kurusu 1 omega 3 tablet 2 cig badem yemeyi dusunuyorum

Oglen
tavuklu salata
3 yk yogurt ve 1 tk keten tohumu

Ara
bi kupa kayisili form cayi

Aksam
tost mak pismis avuc ici kadar kirmizi et
salata
3 yk yogurt + 1 tk keten tohumu

Planim bu degisim olmaz insallah

Ay oglana ayri babasina ayri kendima ayri.. Hosgor lokantasi gibi oldum

Allah nasip ederse haftasonu memlekete gd babam geliyo bize persembe gunu beraber doncz
Bi hafta evimde birakicak kocisim tatil baabinda
Bu yuzden evde birsuruuu isim var

Hepimizin tum isteklerinin olacagi bol enerjili kacamaksiz mutlu bi gun diliyorum

Piskopatla gibi is yapmam lazim hala yatiyorum o ayri

dolu yemek kaşığı ile 2-2,5 yemek kaşığı kadar canım yani çok az ya benim onunla dişimin kovuğu doymaz

günaydın kızlaaaaaaaaaar bugün annemler gidiyor çok alışmıştım gitmesin yaaa:84:
b arada hala diet modundan çok uzaktayım. dilekçim zahmet olmazsa sabah öğle akşam ve 2 ara olmak üzere günde 5 kerecik saçımdan sürüsen belki akıllanırım.
geçen akşam nişan fotolarıma baktım oldum. o zamanlar 62-63 falandım ama şuan ki halimle karşılaştırınca fıstık gibiyim. 38 beden takımımla incecik hoş bir hatunum. sonra üniversite fotolarına baktım onlarda 55 falanım ve kol falan yok incecik. şimdiki kolumun 1/3 eder ancak.
sonra lise fotolarına baktım. duba gibiyim bir elbise giymişim. o ne hal kocaman toto göbek falan lisede ne kadar şişkoymuşum ya. onları size göstermeyi isterdim ne yazık ki kağıt üstündeler. tanıyamazsınız...15 yaşlarında iken 35 falan gösteriyo muşum o kilo ile yaa
ha birde anlatmazsam çatlarım. gece yatarken rüyamda yemek yiyim falan diyordum ya. rüyamda restorandayım. ne yemek yedim bilmiyorum ama hesabı gördüm 400 tl ne yedi isem artıkın

Not: yogurda keten tohumunun yani sira corek ootu da dokuyorum hep yazmayi unutuyorum
Tavsiye ederim canlar

günaydın puccaaa,ben 10 gün önce katılmıştım aranıza ama geçen pztesi tam da diyete başlamışken çok kötü hasta oldum
kızım grip olmuştu,bana da bulaştı ama ardına ateş başladı,boğazım dolmuş
1 kutu antibiyotik aldım ama yetmedi,dr 6 tane iğne verdi
buna rağmen geçmeyince 10'a çıkardık iğne sayısını
tam 1 haftadır yatıyodum evde
sonuç olarak daha yeni düzelebildim ve bgn işyerindeyim
bgn yediklerimi azaltarak ve hafif sporla başlamak istiyorum,bu hafta cumaya beni de katın listeye
topik moral motivasyon için çok güzel bence,aranızda olmak istiyorum

Günaydın yawrular.:82:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah

günaydın puccaaa,ben 10 gün önce katılmıştım aranıza ama geçen pztesi tam da diyete başlamışken çok kötü hasta oldum
kızım grip olmuştu,bana da bulaştı ama ardına ateş başladı,boğazım dolmuş
1 kutu antibiyotik aldım ama yetmedi,dr 6 tane iğne verdi
buna rağmen geçmeyince 10'a çıkardık iğne sayısını
tam 1 haftadır yatıyodum evde
sonuç olarak daha yeni düzelebildim ve bgn işyerindeyim
bgn yediklerimi azaltarak ve hafif sporla başlamak istiyorum,bu hafta cumaya beni de katın listeye
topik moral motivasyon için çok güzel bence,aranızda olmak istiyorum

bugun formundasin gaymagimmmm
he bacim karnim tok altim temiz daha ne isterim

insalllahhh

bende açım midem ağrıyor açlıktan gurulduyor
ama yemeyelim bebeğim zayıf olcaz ya
şişkoyken daha mutluyuz ama yaaa:84::84::84::84:

iyi geceler canım

böyle tutar cekerim dediydım
ay hem matematikci hemde vahsiii
yatıyom bende kızlar belki rüyamda yemek yerim ne oluyo bana anlamadım ki 2-3 gündür her akşam midem kazınıyor.
iyi geceleeeeeeeer

kalk artikk kiz seytan isicek üstüne ay öyle derlerdi ya ay niye bunlar ortalikda gezip onun bunun üstüne sey ediyoki acaba bak simdi aklima takildi

fotoğraf makinasının hafıza kartını kaybettim
nereye koydum ne yaptım hatırlayamıyorum birtürlü
daha yeni almıştık ama bol bolda foto çektik
gitti bütün fotolar
ahhh canim ahh sorma benim öyle makinam komple kayboldu gerci günahlari boynuna kaybolmasina imkan yok cantamdan uctu ve onda babacigimin son resimleri ve yigenimin ilk resimleri vardi keske makinayi alsalardida karti biraksalardi

Günaydınnnnnn

günaydiin
günaydın fıstıklar
güzel bir gün olması dileğiyle
günydiiin

günaydin kirmiziii

günaydiin dilekim

günaydin pisim
kiyamam ya zor olucak simdi sana :26:

rüyani yorumluyorum

canim o gelen hesap dilegi temsil ediyor
yemek yersen eger dilek seni yedigine yicegine bin pisman edicek :26:
hic bulasma yani

anam nedir cektigimiz rüyada bile rahat yok

hosgeldin gecmis olsun ..

ya bide dilek saplak yapistirmisti bana o alintim nerdeki :44:

bak hafizami kaybettim dileek senin yüzünden

Günaydın GamzeCimm

Günaydınnnnn
+1 le yeniden aranızdayım
noraaaa nerdesinnnn????

evet geçmişten anca gelebildim 45 dak. dan beri geçmişteyim

herkese günaydın kızlar

yeni gelişmler var son olarak sonucu yazacağım bugün size dün eşimle gayet oturup medeni bir şekilde konuştuk bakalım

çok seviyorumm seni ballıkaymağımmmmmmmmmmmmm valla tuttum bu fikrii bennnn elbet günün birinde konusu çıkar bende sölerim bunları sokuşturmalar yaparım arada

evet trendycim inanırmısın bazen ben bile yazdıklarımı anlayamıyorum ,çünkü sinirli bir halde olduğum için o sinirle aklıma gelen herşeyi düzensiz yazmışım aama inan o halde hangi kadın olsa aynısını yapar

ben senin sorduğum sorulara kısaca özet geçeyim bugün çok sakinim

iş yerinde 3 kız var
bu kızlardan 2 si ile tanışma fırsatı buldum, diğeri nişanlı olan kızla tanışmadım.
tanıdığım 2 kızdan birinin hareketleri aşırı samimi geldi salaş tarzı mı derler aklına geleni hemen söyleyen tipler vardır yılışık gibi işte o tarz bişi kız ve sürekli tanıştığımız gece gözleriyle dik dik bana baktı,artık bende ne anormallik varsa
sonuçta bende insanım ve bende o kadar dik dik bakılcak bir durum yoktu şahsen bana göre
o gece ayrıca kız beni kıskandırmak için eşimin kulağına 2 sefer bişi söyledi birini anlamamış eşim o zaman ne söledi die sormuştum eşime ,diğer seferinde de üstelemedim ne söylediğini eşime güveniyordum ve o gece eşim bana haddinden fazla ilgili idi yani kıskanan biri varsa o da o kız dı eminindim
diğer söylenen sözünde bence aklımdan şey olduğunu düşünüom yan tarafta bayaa hoş olmayacak kız tipleri vardı ki biz bile bayan halimizle o kızlara bakakaldık ki erkek ne yapmaz benimkisi de baktı biliyorum hatta ben konu hakkında bile espriler yapmıştım göz yani bu ne amaçla geldikleri belliydi kızların yanlarında da erkekler vardı zaten ,eşim bakar ama bişi hissetmediğini biliyorumm ,iş arkadaşıda bu olayı farkedince benim farketmediğimi düşünüp oonu uyardı sanırım kulağına benim üzülmemem için ,ama bilmiyorki ben bu tip şeylere kafamı takmadığımı
şimdi diceksiniz bunu nerden bilebiliosun
akabinde kız öle eşimin kulağına bişi sorunca ben karşılıkla kıza dedim noldu hayırdırrr
kızda yok bişi dedi sonraa düşündü az şöyle kulağıma eğilip müzik söyleyen kişiyle ilgili bişi söyledim anormallik vardı gibilerinden ama ben baktığımda hiçbir şey yoktu adamda gayet normal işini yapıyordu +ertesi gün kız eşime şey demiş yazık eşin hiç farketmedi çok saygılı biri ,siz erkek arkadaşınla yandaki kızlara baktınız eşin görmedi bile diyerek bir acıma duygusu içine giriyor kız (bu yüzdende çok kızmıştım eşime)
neyse bu yüzden bunları düşünebiliyorum ama belki bu konu hakkında haksızımdır ,

tanışma faslı böyleydi canım benim kızdığım konuşma ise
eşime sahiplenme ekiyle (-im,-ım)netten bişiler yazması ve ertesi günlerde bir yerden konu açılıyor kızla eşim arasında ve kız eşime şunu sölemiş başka kadın olsa saçımı başımı yolardı bana kızardı yanlış anlardı benim konuşma tarzımı demiş ama senin eşin çok hoşgörülü,anlayışlı biri hiçbirşey sölemedi demiş (aslında hala merak ediyorum bu konu nerden çıktı nasıl çıktı ve sonucunda eşim ne söledi diye havada kaldı resmen konu biliyorum)bu demek oluyorki evli birinin eşinin yanında böyle konuşunca kızılabileceğini biliyorsun ,huzursuzluk çıkabilir diye düşünüosunda neden o zaman sölüosun kocama bu kelimeyi nedenn ,
resmen gıcıklık olsun diye işte huzur bozmak için yapıyor ki o gün eşimde sırf beni mutlu etmek için ona karşı benden dolayı sevgilim diye hitap etti kıza kapak oldu resmen
işte benim olay buydu canım
geçenlerdede kız hasta olmuş işe gelemiyecekmiş ,ben açmıştım teli yine ve sonunda eşimin aramasını istemişti kız işte sölemiştim sizede bunu kızlar ama eşim aramaya gerek yok ben hallederim işleri demişti ve çok mutlu olmuştum öyle o kızı geçiştirmesine
eşimde kıza kaç gün geçtikten sonra,bana geçmiş olsun diyim kıza ayıp olcak dedi ,tmm dedim benim yanımda konuş netten, zaten senin yanında konuşmak için sana söledim dedi ve konuşma geçerken hemen araya girdim dediğiniz gibi taktik uyguladım hehehe benim ,eşime sürekli geçmiş olsun diye arasana kızı dediğimi fakat eşimin yoğunluğundan dolayı arayamadığını sölettirdim eminim almıştır msjı herhalde ama hala aynı tavırlara devam etti kız hatta eşim benim onun yanında olduğumu belirticek sözlerde söyledi selamı var falan gibilerinden öyle işte sonra kız fazla bişi yazmadı eşimde öle yazmayan olursa sinir olur çıkar netten heemn çevrim dışı yaptı durumu falan filan kzında iş varmış sanırım öle yazmış sonra gördüm yazıları çevrimdışı

dünde ikna ettim eşimi medeni bir şekilde konuşmak için ve gayet çok cidddiydi

yukarıdakilerin aynısını söledim
ek olarak ;
eğer bu kız böyle yapacaksa eğer sana karşı bişi hissediyorsa çıkıp gitçem hayatından dedim ben böyle oyunlarla uğraşamam kendimi de yıpratamam dedim,ama sana gerçekten eş olacağını bilsem bu sözü bile söylemeden çıkıp gidicektim hayatından dedim biizmki tam bu sözü söylediğimde kahkahalara boğuldu dedim gülmee hiç ciddiyim ben kaç günden beri görmüyonmu halimi ruh gibiyim ,sürekli ağlıyorum kimin için kıçı kırık bir kızın sölediği sözler yüzündeneşimde benim suçum ne ki ben kızı sevmiyorumki neden bırakıp gideceksin beni dedi

sonraaa konuşmam bitti anladınmı beni dedim düz mantık bakıyorsun olaylara ve kaç yıllık karını değil 3-5 aylık tanıdığın kızı savunuyorsun dedim sizin yöntemleride söledim kızlar, ya dieğr arkadaşınla konuşçam bu konuyu değiştircez mesaini yada ben o kızla bişekilde konuşma modum var (ballıkaymağın yöntemini anllattım)onu söyleyeceğim ona anlayacak durumu dedim onun amacına karşılık tam tersi durum çıkartıcam dedim

sonraa eşim gel kollarıma bakalım deyip sarıp sarmaladı beni eet dedim sıra sende konuş bakalım sende anlattım tüm içimdekileri ben başta konuşçak bişi yok anlattım ben dedi bende böyle kestirip attığın için sorun yaşıyoruz dedim sonra biraz öle kaldıktan sonra ortamın sakinleşmesini bekledi sanırım eşim ve konuşmaya başladı

o kız öle ,tarzı bu ,gidip o kızı uyarırsam bizzat kendim yanlış anlaşılırım olmaz ,zaten bana güvendikleri için o kızla benim çalışmamı istediler çünkü diğer çocuklar aşık oldular kızın hareketlerinden dolayı ,ama beni biliyorlar seni ne kadar sevdiğimi biliyorlar evli biriyim sonuçta ben ,o yüzden bana güveniyorlar,ama sen bunu yanlış anlıyorsun tıpkı o çocuklar gibi yanlış anlıyorsun dedi çünkü böyle bir ortam görmemişsin hiç hayatında dedi (bende :tmm ben üni .okumadım ondan böyleyim dimi )karşılığında bana eşim :hayır olay üni. ile alakalı değil ,kendini geliştirmek ve öyle ortamda bulunmak ile alakalı dedi ,o kız bütün erkeklerle öyle konuşuyor diğer kişilerle olay çıktığı için şu an arasına mesafe koydu ,zaten kızın bir sevgilisi var bu kadar abartmana gerek yok karıcım en sonunda bu işten çıkartıcaksın beni (dedim sanki başka iş varda çalışçak burdan başka yer yok çalışma açısından mecbursun burda çalışmaya dedim,sadece ben senden mesafe koymanı istiyorum arana ,mesela el kol hareketleri oluyormu aranzıda dedim)hayır öyle bir ortam değil öyle bir davranışlarınıda görmedim ,sana şunu söyliyim o kızların hiçbiri benim ilgimi çekemez dedi ,ben onların kat kat daha güzelleri ile çıktım dedi bunlar benim için istesem çantada keklik ama ben istemiyorum neden çünkü evliyim ve böyle birşeye ihtiyacım yok benim ,hepsi onların boya güzeli bunu yüzlerine de söylüyoruz diğer erkek arkadaşımla dalga bile geçiyoruz onlarla ,badana gibi sürüyorsunuz boyları diyoruz uyarıyoruz onları kendilerine zarar veriyorlar aslında ,(peki o kız gibi olmamı istermiydin)aslaaaaaaaa zaten öyle birini isteseydim senle evli olmazdım dedi ,(geldin sözüme işte dedim)hayır sözüne gelmekle alakası yok bunun o kızın tarzı öyle diye o kızı hemen kötüleyemeyiz şu güne kadar bir erkekle yanlışını gördük mü hayır ,o zman bişi söyleyemeyiz hakkında ,bu saatten sonrada onu değiştiremeyiz onun hayatı bizi ilgilendirmez o öle gelmiş öle gider ama emin ol yaptığı şeyler bana karşı arkadaşça (ama sana sahiplanme ekiyle öle söylediği için ben o kelimeyi söyleyemiyorum artık sana)neden söyleyemiyeceksin ki o kim sen kimsin sen neden onla kendini aynı kefeye koyuyorsun tıpkı bu Atatük ile Peygamberimizi karşılaştıran salakların düşüncesine benziyor,biri dini lider biri ise ülkenin lideri ikiside ayrı şeyler sizinde ranızda fark var ve senin o kelimeyi söylediğinde hissettiğim duygular farklı onun söylediğinde hissettiğim duygular farklı bu yaşta bunu ayırt edebilirim ben dedi sen karımsın o arkadaşım sen onu kenidni aynı kefeye bile koyma öyle yaptığın için oluyor bunlar zaten ,(tmm peki o kız oldu bir gün sana duygularını açıladı naparsın o zaman?)böyle bir şey asla olmaz ,olursa zaten direk kendimi korumaya alırım ,el kol hareketinde bulunsa hemen terslerim napıyorsun sen ben evliyim der çeker giderim ertesi günde oranın baş sorumlusu ile paylaşırım konuyu o da çözüm bulmazsa fabrikanın baş müdürü ile konuşurumm başka bölüme verin beni derim ve bir dahada yüzüne bile bakmam ,onlar afedersin açık saçık giyinseler bile kafamı çevirip bile bakmam o derece çirkin onlar (tmm peki beni neden seçtin bende çirkinim hep sevgiliykende sölüodum sana öle bakımlı biride değilim bende ne buldun)sence ne?sen biliyorsun bu cevabı (hayır ben senden duymak isitiyorum sen söyle bir kerede)tmm sölerim :yemek yapabiliyrsun(ben hizmetçimiyim )hizmetçilikle ne alaksı var bunun annemde o zaman hizmetçimi oluyor yemek yapıyor diye (tmm başka neler )tam bir ev kızısın ,nerde nasıl davranacağını biliyorsun ,ağırbaşlısın,daha önce hayatında hiç kimsenin olmaması ve benim hayatında ilk sevdiğin olmam bunlar bende seni cezbedenler ve gayet mutlu bir evliliğimiz var ,bütün zorluklara katlandın ve durmuş sen bana eğer o kız sana karşı bişi hissederse giderim hayatından diyorsun o kızamı bırakçan aldığım tv yi falan diye espriler yapmaya başladı eşim ve kollarının arasına aldı yine canım karım deyip sarıldı bana ben seniin için neler alıyorum mutlu olasın diye iş yokken çalışmazken özendiğin şeyleri alamadım şimdi çalışıyorum paramız var sana herşeyi almak istiyorum dedi sen her şeyi hak ediyorsun bizde yaşamayı hakediyoruz dedi benim yelkenler suya düştü sarıldım öpüp kokladım zaten diğer iş arkadaşımla da bugün azcık laf çarpıttım senin kıskandığını direk değilde başka yoldan söylemeye çalıştım diğer arkadaşı ile huzursuz olduğunu söledim dedi seninle daha rahatım ben demiş arkadaşına ayarlıyacğız bu konuyu demiş diğer kızda biraz daha bekleyelim bakalım müsait zamanda hep birlikte konuşalım demişler

işte böylee kızlar kaç günden beri şişirdim kafanızı ama sonucuda merak ettiğiniz için son olarak paylaşmak istedim ,eşim o kız afedersiniz bir taraflarınıda yırtsa yine dönüp bakmaz bundan kesinlikle eminim ve dediği gibi ben karısıyım o ise arkadaşı hep böyle kalıcak bu da desteğiniz için sağolun

Son düzenleme:

Günaydınnnnnn

günaydın fıstıklar
güzel bir gün olması dileğiyle

hepiciğinize günaydın güzeller
ayy kız bunu duydum yatarmıyım daha
öylemi oluyormuş gerçekten

seninki daha kötü olmuş canım yaaa
bende okadar önemli fotolar yok ama yinede üzüldüm
dün en son ben kullandım sonra püfff uçtu
kızım attı kesin biryere
afiyet olsun canim
ay ben nezaman normale dönücem ya
su regl bi gelse
ben bugün döndüm gibi normale
inşallah yoldan çıkmam tekrar
benim reglmi erken geldi seninkimi geç kaldı
benimki bitti bitecek

canım sonuna kadar haklısın. üniversite yok açık görüşlü olma falan hikaye bence. bir erkek veya kadın evli ise hareketlerine dikkat edecek. evli bir erkekle konuşan kadın da dikkat edecek. hiç hoşlanmam öle samimi konuşma kulağa fısıldamalardan falan. benim eşimle olsa bu olay eve geldiğinde saç baş yolardım valla. benim eşim mesela bir keresinde. okuldan eski bir bayan arkadaşı iş yerine ziyarete gelecekmiş. beni aradı böle böle gelecek gelsin mi bak haberin olsun falan. tabii dedim bende. ama mesela haber vermese ben onları bir şekilde görsem valla hinlik girerdi aklıma. yolarım ben öööööle sırnaşık karılarııııııııııııı yanaşmasınlar eşlerimizeeeeeeeeeee
evet bir erkek karısını seviyordur aldatmaz falan. ama öle kadınlar varki valla azmedip her erkeği yoldan çıkarabilir. o yüzden yaklaşmayacak eşlere samimiyetin sınırını bilecek ben anlamam. isteyen geri kafalı desin bunun modernlikle alakası yok.biz nişanlıyken bir iş arkadaşı bayan benim yanımda eşimin omuzuna gayrisamimi bir hareketle dokunmuştu o gün bir cırladım eşim bir daha çok çoooooooook dikkat eder oldu. haklısın ve bu konularda her zaman ses çıkar. susarsan asıl suçlarım seni

ptty

canim ya yazdiklarinin yarisin okudum gözlerim acidi inan :26:
ama yanlis anlamadiysam tatliya baglanmis iyi bari
canim 32. günüm benim hala gelmedi bekliyorum iste :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…