bakk doğru sölüo olabilir ballıkaymaklım bu konuda hiç sevmiyorum bu tip kızları
başta şey görünürler ay ekmek parası için hayat şartları böyle çalışmak zorundayım
bizde acırız aaa yardım edelim iyi kız konuşkan cana yakın deriz sonra
birden bakmışsın benim kocama karşı kulladığım en özel kelimeyi çalmış sahipleniyorr ya sen kimsin ki sahipleniosun
bu bile benim midemi bulandırmaya yetiyor resmen ayıpp yaaa birdee bu kız evlilik çağında olucak sözde
ben ondan kat kat daha akıllıyımdır o kesin
bütün erkekler onun etrafında dönücek o havalnıcak hiç hareketlerini değiştirmeyecek işte böyle kızların başına sonrasında kötü bireşy geldimi suçu başklarında arıolar yok kardeşim ben bu kadar modernizme karşıyımm
heee bide şöle dedim eşime tmm peki ben öle başka birine davransam başkası bana öyle sahiplenme ekiyle konuşsaa
offfff o zaman ortalık ayağa kalkıyor lafını bile yaptırmıyor adam
sen kadınsın sonuçta ben erkek ben kendimin ne olduğunu biliyormuyum biliyorum diyor benden o kız zarar görmez ama sana öle davranan bir erkek zarar verebilir Allah'ım bazen kavrayamıyorum
başka yerde erkek -kadın eşittir derler böle şeyylerde hayır değil oluyor nasıl iş bu dünnyanın işi anlamıyorum vallahi
dediğim gibi kızlar ama bu kızın sizce kocama karşı bişileri var dimi belli etmeye başladı yani
eğerki utanmayıp yüzsüzce birde eşimle paylaşırsa bu konuyu eşiimde gelip ban söler kesin o zaman ne yapmalıyım sizce böyle bir durum olduğunda:44::44:
şu durumda şu an için en iyisi beklemek ve gözlemek dimi :26: