70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay vay vaaayyy demek rakipcik diyet yapmakta
az yemişsin bebeğim kahvaltını biraz zenginleştir kendine salatalık, yeşil biber filan al kahvaltıda ye

reglın yaklastıysa ondandır cnm

yaklaşmadııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım günlük kilo değişimi normal. ben 1 hafta cıs yapmadığım halde artı olduğumu bilirim

Sende kendimi gördüm bende ilk topiğe geldiğimde sevgilim askerde geldiğinde şok olsun diyordum.:82:
17 gün sonra bitiyor askerliği.
Askere gittiğinde 84düm.
Geldiğin 57 olcak insaallah:82:
Bol bol sebze ye. yememezlik yapma kilo veremezsin yemezsen.

Hergün tartılma tatlım vücut bu arada bi şişkinlik oluyor.
Bişey yemediğinde eminsen diyeti sabote edicek yarın bol su ve bitki çayı iç eski kilonda olursun

Yediklerini,
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam olarak yazmaya çalışır mısın bide bu şekilde beslen.
Blackte açıklamış yemeden kilo veremezsin şekerim.

Ama sabah ot akşam ot nereye kadar

o zaman kendine light yoğurt al akşam yemeklerinde ye.. çorba,yoğurt, salata yersin

canım günlük kilo değişimi normal. ben 1 hafta cıs yapmadığım halde artı olduğumu bilirim

ama neden yaaa ben mi acaba yanlış gördüm diyorum bi de cuma günü 66 değil miydim diye ama biden fazla çıkmıştım tartıya...
ne güzel zayıflıyordum neden tartı bana kalleşlik yapıyor

he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerinden

dileeeeeek nasılsın eline sağlık liste yine şahane

Hergün tartılma tatlım vücut bu arada bi şişkinlik oluyor.
Bişey yemediğinde eminsen diyeti sabote edicek yarın bol su ve bitki çayı iç eski kilonda olursun

evet ya her gün ortalama 1000 kalori civarında almaya çalışıyorum aşmamaya dikkat ediyorum ama neden böyle oldum anlamadım
ben sürekli tartılıyorum ya tuvaletten çıkınca, yemekten sonra vs... saçmalıyorum sanrıım
sınavzamanı erkenden kalkıp güzelce kahvaltımı yapıyordum ve gün içinde bitki çayımı ve suyumu içiyordum o yüzden verdim sanırım
dışarı çıkınca o kadar da istediğim gibi suyumu bitki çayımı içemiyorum ona dikkat etsem iyi olcak

bahane yok artik..evi yerlestirdin,sildin,supurdun yetivesin..simdi topik zamaniii
Selamun aleykum arkadaşlaaar.
aleykumselam tatlimnasilsin?
oooooooooooooooooooof ay_nil nerde yaaaaaaaaaa
kocisiyle film izliyodur
oglen yemegımde 1 bardk meywe suyu ıcsem zararı olurmu kı acep:18::18::18:
bence ara niyetine ic yawrum aslinda meyveyi direk tuketsen daha saglikli..liflerini daha cok alirsinn
gecmis olsun canimm yaa,isallah simdi daha iyisindir:94::94::94: ben dobicken disim cekildikten yarim saat sonra yemek yedigimi hatirliyom yaa
görecegiz senide
amannnn nora hayat kısa boşver spordan sonrada pizza yeriz
pizza demeyin banaa demeyinnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Daha koskoca 6 günümüz var Red:119:
Bende cozuttum pilav yedim.
Normalde pek canım istemez ama evde bi o vardı.
Tatlıların hepsini yedim dün akşam
sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk
noldu yawrum??:26:
oyyy oyyy tamam yawru bugun cislarini yemissin..cumaya kadar cis mis yok sanaa
kendin pisir kendin ye kendin sürü

he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerinden

dileeeeeek nasılsın eline sağlık liste yine şahane

İyidirrr bebimmmmm sen nasılsın???
Ne demeekk şekerim her daim.:82:
Bizim arkadaşlarla sahile kadar gitttik yürüdük geldim.
Evde mevlüt pilavı lokma falan.
Bi vardı bi yok oldu.:82:

Rogar gibiyim maşaallah bna

Öhhhh yawru kaldır tartıyı yoksa diyetten sıkılırsın abartma.
Vücut bu da makine değil ki.
Senin daha iyi bilmen gerek.
Gazın olur yeterli su içmezsin vs vs bi sebebi olabilir boşverrr

carminle ilgili aciklama yapmis Ankara universitesi gida muh. bolumu paylasiyim didim
[video=youtube;dgRYy_nenpI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dgRYy_nenpI[/video]

sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk

Şeekeriimm şekerimmmmmmmm h.içi kaçamak yapmam diyorsan 2 dilim ye yanında da 1 bardk ayran veya zero.
Bi kere dr a pizza yedim demiştim.
1 dilim yanında da ayran tamam bunda bişi yok demşşti
Tabi sen orta boyu götürmüşsündür demişti.
Ben hiç öyle kötü bişi yapar mıyım:82:

Sen başarmışsın şok etceksin onu demek ki

Darısı başıma muhtemelen aynı anda gitti bizimkiler, ama benim sevgilim 1 ay geç katıldı O yüzden mayısın sonunda gelecek. Az zamanım var ya. ama sen başarmışsın bende başarabilirim

Tek hatam geç başlamak oldu

sorma canım benimde canım feci un helvası çekiyor. un yağ şeker üç zaralı ama leziz birleşim

dilommmm eline saglikk,kilo veren ya da alan demiycem,foruma katilan herkesi tebrik etmek isterimmburaayi takip etmek bile azimli oldugunuzun bir isareti
bugunku karman corman menum

sabah
tavada yumurta
3 ince dilim salam
3-4 parca peynir
domates,maydonoz
1 dilim tam tahilli ekmek
bu arada keten tohumu yedim,aklima sonradan dank etti

1 bardak filtre kahve

ara
7-8 badem,findik

ogle yemegi
1 tabak salata, 3-4 parca tavuk
2 bardak yesilcay

aksam 5 de ara yapabildim:26:
6-7 kuru kayisi
aksam 7 de bir ara daha
6-7 findik,badem

aksam kocayi yemege bekledim,disarda yemis de bana soylememis o yuzden gecikti biraz..8:30da yedim
4 kasik mantar sote
4 kasik yogurt
1 tabak salata

pizza yimedim,kendime zero odulu verdimm

light yogurt alabilirm ama çorba olarak çabuk çorba içebilirim olur mu ki :26::26::26::26:

sorma canım benimde canım feci un helvası çekiyor. un yağ şeker üç zaralı ama leziz birleşim

Kalori patlaması
Annenler gitti mi canım?
Gittiyse sana yok helva flaan uslu uslu yemeklerini ye artık.

tmm cnm saolasın bu arada gozunaydın allah bıda ayırmasın

Amin canımmm aminnnnn

Şubat'ın sonunda gitmişti canım.
Benim kafama dank ettiği ay Haziran oldu.
Geç kaldım diye düşünme o burdayken verebilirsin.
Dobiç kalmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…