merabaaa
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
biraz peynir
Ara :
1 elma
Öğlen
1 kase süt ile speciel k
Ara:
temizlik,aeorbik
Akşam:
1 dilim kepek ekmeği
2 dolu tabak salata (yağsız)
tarçınlı yeşil çay
İlerleyen saatlerde bir kepekli galeta yiyebilirim :26:
reglın yaklastıysa ondandır cnm
vay vay vaaayyy demek rakipcik diyet yapmakta
az yemişsin bebeğim kahvaltını biraz zenginleştir kendine salatalık, yeşil biber filan al kahvaltıda ye
:
yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Kızlar şuan 72.2 kiloyum...
Cumaya kadar niyetim 70 olmak..
Çok değil dimi yani 2.20 kg iyi diye düşünüyorum.
Mayısın başına kadar 68-69 u görmem gerekKi mayısta da en az 5 kilo verebileyim de sevgilime sürpriz yapabileyim
Şuan askerde gelince şok olsun istiyorum
yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
cnm ben sabah kahvaltıyı anca12de yapıyorum kahvaltım 1 barda yeçıl çay 1 yumurta domatessalatalık ara elma ogl yeme yok aksam genelıkle sebze yemegı salata aksam 6 dan sonrada bısı yok sadece yesıl cay ve su bıde cok acıırsam elma
Ama sabah ot akşam ot nereye kadar
canım günlük kilo değişimi normal. ben 1 hafta cıs yapmadığım halde artı olduğumu bilirim
he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerindeno zaman kendine light yoğurt al akşam yemeklerinde ye.. çorba,yoğurt, salata yersin
ama neden yaaa ben mi acaba yanlış gördüm diyorum bi de cuma günü 66 değil miydim diye ama biden fazla çıkmıştım tartıya...
ne güzel zayıflıyordum neden tartı bana kalleşlik yapıyor
Sende kendimi gördüm bende ilk topiğe geldiğimde sevgilim askerde geldiğinde şok olsun diyordum.:82:
17 gün sonra bitiyor askerliği.
Askere gittiğinde 84düm.
Geldiğin 57 olcak insaallah:82:
Bol bol sebze ye. yememezlik yapma kilo veremezsin yemezsen.
Hergün tartılma tatlım vücut bu arada bi şişkinlik oluyor.
Bişey yemediğinde eminsen diyeti sabote edicek yarın bol su ve bitki çayı iç eski kilonda olursun
Yediklerini,
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam olarak yazmaya çalışır mısın bide bu şekilde beslen.
Blackte açıklamış yemeden kilo veremezsin şekerim.
Bişey yemediğinde eminsen diyeti sabote edicek yarın bol su ve bitki çayı iç eski kilonda olursun
s.a. kizlaar
dilekim liste fena degil en son anlarda gelmisim aklina ki beni asagilara yazmissinüstlerde olaydim eyiydi
ay neler yaptiniz neler ettiniz aklim sizdeydi
ben duvar boyadim yemek yedim
yerleri yaptik yemek yedim
mobilya kurduk yemek yedim
esyalari yerlestirdim yemek yedim
temizlik yaptim yemek yedim
öyle iste
cizelgeme bakincadaoldum ay ben 69 u görmüstüm simdi yine 71 lerdeyim hep dilegin yüzünden hic ilgilenmiyo
benlee
oof oooff cok yiyorumdün diyorumki kendi kendime yeter artik yeme sonrada kendim diyoki kendime amaan simdi topike girmeye baslayinca istesende yiyemezsin firsat bu firsat ye bol bol ay cidden ya icimden aynen böyle gecti sanki sizin icin zayifliyom
ayy cenem düstü
aleykumselam tatlimSelamun aleykum arkadaşlaaar.
kocisiyle film izliyoduroooooooooooooooooooof ay_nil nerde yaaaaaaaaaa
bence ara niyetine ic yawrumoglen yemegımde 1 bardk meywe suyu ıcsem zararı olurmu kı acep:18::18::18:
gecmis olsun canimm yaa,isallah simdi daha iyisindir:94::94::94: ben dobicken disim cekildikten yarim saat sonra yemek yedigimi hatirliyom yaaselam kizlarsabah sabah nöbetci disciye gittim oraya vardigimda kiza dolgu yaptirdim yanagim sis kaldi agrim var dedim gülmeye basladi dedim noluyo
kusura bakma dedi bugün tek kisi sen degilsin dün cogu kisi dolgu yaptirmis ayni problemlen geldigi icin komigime gitti dedidedim demek dün benlen birlikde ayni doktora gidenlerdin kesin dedim de gülümsedi söylemedi ama öyle kesin bidaha giderim son bitti
antibiotik verdiler 2 tane birden yuttum aksam yutcam 16 hap bitince gecmesze dolguyu cikartip tekrar yapacaklar
dedim kendi kendime dertsiz basima dert aldim yokdun hic birseyim nevarda gidiyon sanki disciye
yemek yiyemiyorum yutuyorum sabah cok acikdim biraz ekmek ici peynirle yuttumne domates sert seyleri zaten yiyemiyorum
pizza demeyin banaagörecegiz senide
amannnn nora hayat kısa boşver spordan sonrada pizza yeriz
sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakkDaha koskoca 6 günümüz var Red:119:
Bende cozuttum pilav yedim.
Normalde pek canım istemez ama evde bi o vardı.
Tatlıların hepsini yedim dün akşam
noldu yawrum??:26:
oyyy oyyy tamam yawru bugun cislarini yemissin..cumaya kadar cis mis yok sanaayaa bugun menumu yazmaya yuzum tutmuyor sırf dıyetım bozulmasın dıye kımsecıklerle fazla gezmeye cıkmıyorum.ama bugun kocam evdeydı kemeraltına gıtttık hersey ogle yemegınde çorba salata ve 1 adet borekle basladıkahvaltıda da az bırsey kuymak yedım ndan sonra ara yapmadıgım ıcın cok acıktım ve 1 adet kır pıdesı yedım .sımdıde tabak nohut tabak bulgur pilavı yedım ustunede bardak zero ıctım.vee karnım agrıyorrr .kendımı cok kotu hıssedıyorum uzun zamandan berı boyle gozum donmemıstı...bu hafta artı cıkmak ıstemıyorum ..off offfff kafacımı hangı taslara vurayım..hep ooo kocamın yuzunden dıyetımı sabote ettııı...
kendin pisir kendin ye kendin sürücanım ya net gitti gece bekledi gelmedi sinir oldum kapattım yattım. nasıl oldu dişin. biraz daha iyi mi
slm kızlar nasılsınıııııız. akşam koca bir tabak topalak yedim. mantı gibi birşey. ama yağ dökmedimnerden kurtarsak kar di mi
durun ben sürüyem saçımı
he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerinden
he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerinden
dileeeeeek nasılsın eline sağlık liste yine şahane
evet ya her gün ortalama 1000 kalori civarında almaya çalışıyorum aşmamaya dikkat ediyorum ama neden böyle oldum anlamadım
ben sürekli tartılıyorum ya tuvaletten çıkınca, yemekten sonra vs...saçmalıyorum sanrıım
sınavzamanı erkenden kalkıp güzelce kahvaltımı yapıyordum ve gün içinde bitki çayımı ve suyumu içiyordum o yüzden verdim sanırım
dışarı çıkınca o kadar da istediğim gibi suyumu bitki çayımı içemiyorum ona dikkat etsem iyi olcak
sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk
puccaacım ben sana msj atamıyorum bu hafta benıde lısteye almayı unutma
Sende kendimi gördüm bende ilk topiğe geldiğimde sevgilim askerde geldiğinde şok olsun diyordum.:82:
17 gün sonra bitiyor askerliği.
Askere gittiğinde 84düm.
Geldiğin 57 olcak insaallah:82:
Bol bol sebze ye. yememezlik yapma kilo veremezsin yemezsen.
Yediklerini,
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam olarak yazmaya çalışır mısın bide bu şekilde beslen.
Blackte açıklamış yemeden kilo veremezsin şekerim.
İyidirrr bebimmmmm sen nasılsın???
Ne demeekk şekerim her daim.:82:
Bizim arkadaşlarla sahile kadar gitttik yürüdük geldim.
Evde mevlüt pilavı lokma falan.
Bi vardı bi yok oldu.:82:
Rogar gibiyim maşaallah bna
Öhhhh yawru kaldır tartıyı yoksa diyetten sıkılırsın abartma.
Vücut bu da makine değil ki.
Senin daha iyi bilmen gerek.
Gazın olur yeterli su içmezsin vs vs bi sebebi olabilir boşverrr
Buraya PUCCCaaa'nın dikkatine! yazarsın canım alırım
Cuma yoğun oluyo malum gözümden kaçabiliyor.
o zaman kendine light yoğurt al akşam yemeklerinde ye.. çorba,yoğurt, salata yersin
ama neden yaaa ben mi acaba yanlış gördüm diyorum bi de cuma günü 66 değil miydim diye ama biden fazla çıkmıştım tartıya...
ne güzel zayıflıyordum neden tartı bana kalleşlik yapıyor
sorma canım benimde canım feci un helvası çekiyor. un yağ şeker üç zaralı ama leziz birleşim
tmm cnm saolasın bu arada gozunaydın allah bıda ayırmasın
Sen başarmışsın şok etceksin onu demek ki
Darısı başıma muhtemelen aynı anda gitti bizimkiler, ama benim sevgilim 1 ay geç katıldıO yüzden mayısın sonunda gelecek. Az zamanım var ya. ama sen başarmışsın bende başarabilirim
Tek hatam geç başlamak oldu