Şubat'ın sonunda gitmişti canım.
Benim kafama dank ettiği ay Haziran oldu.
Geç kaldım diye düşünme o burdayken verebilirsin.
Dobiç kalmaktansa
yawrucum,sevgilinin sasiracagi kesin de..ya simdi sen onu begenmezsen nolcakkdobic degildir isallahh
Arkadaşlar aranızda yeniyim size hikayemi anlatmak istiyorum isteyen olursa şayet resimde yollayabilirim ben geçen sene nisan ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdim kızım bu sene 1 yaşını bitirdi allahın izni ile 60 kilo başladığım hamileliğim i 9 ayın sonunda 76 kilo olarak bitirdim tamı tamamına 16 kılo aldım bebeğim emmedi ve 6 aydan sonra mama yemeye başladı zayıflamak uğruna yemediğim ot içmediğim kür kalmadı lahanadan elma sirkesine maydonoz suyuna diyetler yapmaya başlayıp yarım kalan sporlar egzersizler uyulmayan diyet listeleri tabi bunun sonrasında kendime olan oz guven eksikliği bakımsızlık hepsi bir araya gelince eşimle sorunlar yaşamaya başladım artık evden çıkmayan eski kıyafetlerine sığmayan giydiği kıyafetlerden taşan etlerden oluşan iğrenç bir yaratığa donüp insanlıktn çıktım diyebilirim hatta o kadar psikolojim bozulduki kilolarımdan kızımı sorumlu tutup onu suçladım neyse konuyu toparlıyorum eşim askeri personel eşimin işi dolayısıyla ağrıya yerleştim burada bir aktara kızımın rahatsızlığı için polen almaya gitmiştim ki oradaki bayanın başka bir arkadaşa çay sattığını gordüm kadın daha önce gelmiş aldığı çaydan çok menmun kalmış 2 ayda 10 kılo vermiş teşekkür edip eş dosta almaya gelmiş ses etmedim iş yerınden çıkıp bi kosede başladım beklemeye aktardakı bayan alışverişi yapıp çıktı ondan özür dileyerek durdurdum ve 2 ayda nasıl 10 kılo verdiğini sordum aktardan bi çay aldığını istediğini yeyip içtiğini ve kılo verdiğini söyledi çooook fazla çay denemiş biri olarak ınanmadım tabıkı teşekkür edip inanmaz bı halde aktara gidip o çayı aldım eve geldim ve içmeye başladım günde 3 bardak yemeklerden önce ben 3 aydır kullanıyorum ve 64 kıloyum isteyene eski ve yeni resimlerimi yollayabilirim :)) çok menmunum bunu ne çay satmak için nede reklam için yazmadım sadece benim gibi umudunu kayıp edip kılo veremeyeceğini düşünen arkadaşlar a belkı bır faydam olur dıye yazıyorum 64 kıloyum ve çok mutluyum isteyen arkadaşlara aktarın numarasını verebilirim hepiniz hoşçakalın
ben daha olmama gibi bir problem yaşamadım canımya ben internetten hic kiyafet alamiyorum:18::18:bedeni kucuk olur mu buyuk mu gelir diye endiseleniyorum..o yuzden magazada denemeden almiyorum..
ben vereyim canım sanasıbel canı cok begenırım ben dun sabada kalca sov yapmıs
masllah yanıcok da fazla yahu
bende hıcc yok keske bende bırazck olsaydı:18:
bunda biyanlışlık olmasınMerhaba kızlaaaarpazartesinden bu yana diyet yapmaktayım diyet derken hiç bişe yememek değil tabi
sürekli domates salatalık meyve , sebze yemekleri yiyorum ve sabahları 1 saat spor yapıyorum spor aletlerinde çalısıyorum konusuyorum ve bunun dışında gün içerisinde içtiğim zayıfLama çayım vaar.. Bi arkadaşım bu yöntemlerle 3 ayda 20 kilo vermiş ( düzenli sporunu yapmıs ve rejimine devam ederek)
Tarif:
Mate yprağı(1 tatlı kaşığı)
Funda yaprağı(1 tatlı kaşığı)
Kekik(1 tatlı kaşığı)
Biberiye (1 tatlı kaşığı)
Yeşil çay ( 2 tatlı kaşığı)
1 litre suda 20 dk kaynatıyoruz ve u 1 lt suyu gün içerisinde içiyoruuuz
iihihihi yok canım ya çok zayıf.
Bide orda sırf kola ve cipsle beslenmiş iyicene çöktü.
Erimesi gereken biri varsa benim sen değilsin diyorum bende.
canım çok uğraştım içinde olanları öğrenmek için bi yalvarmadığım kaldı neredeyse kadın içeriği söylemedi bunu türkiyenin her yerine sattığını ve bununla çoçuklarının geçimini izah etti zorlayamadım ben 40 tl ye alıyorum bır 20 paketını ve günde 3 bardak içiyorum yemek öncesi yemeğimi yiyorum yarım saat geçmeden zaten çok afedersınız tuvalette çıkarıyorsunuz o yuzden çabuk zayıflanıyor snırım[sıze=3]nasil bir caymis bu merak ettim:26::26: Bilgilendirdigin icin sagol tatlim..cayin icerigini soylersen hazirlayabiliriz[/sıze]
ben daha olmama gibi bir problem yaşamadım canım
kilo verdikçe daha iyi oluyor zaten standart bedenler uyuyor artık bana
mankenin üzerinde görüyorsun problem olmuyor hem daha ucuz
ben vereyim canım sana
yeni bifoto daha ekledim albüme koca totomu gör istersen seve seve veririm
bunda biyanlışlık olmasın
ot olan şeyler kaynatılmaz demlenir diye biliyorum hemde 20dk kaynatmak çok gibi geldi bana
genelde 5 dk demlenir
Arkadaşlar aranızda yeniyim size hikayemi anlatmak istiyorum isteyen olursa şayet resimde yollayabilirim ben geçen sene nisan ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdim kızım bu sene 1 yaşını bitirdi allahın izni ile 60 kilo başladığım hamileliğim i 9 ayın sonunda 76 kilo olarak bitirdim tamı tamamına 16 kılo aldım bebeğim emmedi ve 6 aydan sonra mama yemeye başladı zayıflamak uğruna yemediğim ot içmediğim kür kalmadı lahanadan elma sirkesine maydonoz suyuna diyetler yapmaya başlayıp yarım kalan sporlar egzersizler uyulmayan diyet listeleri tabi bunun sonrasında kendime olan oz guven eksikliği bakımsızlık hepsi bir araya gelince eşimle sorunlar yaşamaya başladım artık evden çıkmayan eski kıyafetlerine sığmayan giydiği kıyafetlerden taşan etlerden oluşan iğrenç bir yaratığa donüp insanlıktn çıktım diyebilirim hatta o kadar psikolojim bozulduki kilolarımdan kızımı sorumlu tutup onu suçladım neyse konuyu toparlıyorum eşim askeri personel eşimin işi dolayısıyla ağrıya yerleştim burada bir aktara kızımın rahatsızlığı için polen almaya gitmiştim ki oradaki bayanın başka bir arkadaşa çay sattığını gordüm kadın daha önce gelmiş aldığı çaydan çok menmun kalmış 2 ayda 10 kılo vermiş teşekkür edip eş dosta almaya gelmiş ses etmedim iş yerınden çıkıp bi kosede başladım beklemeye aktardakı bayan alışverişi yapıp çıktı ondan özür dileyerek durdurdum ve 2 ayda nasıl 10 kılo verdiğini sordum aktardan bi çay aldığını istediğini yeyip içtiğini ve kılo verdiğini söyledi çooook fazla çay denemiş biri olarak ınanmadım tabıkı teşekkür edip inanmaz bı halde aktara gidip o çayı aldım eve geldim ve içmeye başladım günde 3 bardak yemeklerden önce ben 3 aydır kullanıyorum ve 64 kıloyum isteyene eski ve yeni resimlerimi yollayabilirim :)) çok menmunum bunu ne çay satmak için nede reklam için yazmadım sadece benim gibi umudunu kayıp edip kılo veremeyeceğini düşünen arkadaşlar a belkı bır faydam olur dıye yazıyorum 64 kıloyum ve çok mutluyum isteyen arkadaşlara aktarın numarasını verebilirim hepiniz hoşçakalın
kızlarr yeni bir hayat programı başladı benim gibi izleyen var mı
e cnm o senın zayıfladıgını bılıomu pekı
selam kızlar
haftasonu pek uğrayamıyorum
ancak girebildim 1 saattir geçmişteyim
dilekçim ellerine sağlık liste süper
listeyi incelerken düşündüm ben hiç öyle 2 kiloya yakın veremiyecekmiyim acaba diye
şimden sonra imkansız gibi
1. arkadaşıda tebrik ediyorum
başarılarının devamını diliyorum
bugünde menü yok çok kilo verdim yaaa ödüller bitmiyor
selam fıstıklarrr
evet canım biliyorumselam kızlarrr
o tarifi doktorum programında vermişlerdi ama kaynatılmıyor sıcak kaynar suyun içinde 3-4 dk bekletilip süzülüp içiliyo
ayrıca doktor şunuıda ekledi
kaynatılan bitki çaylarının 5 dk dan sonra bütün etkileri kaynayarak öölüyormuş
boşu boşuna posa içiyormuşuz
bilginize
selam fıstıklarrr
bana hıç ınandırıcı gelmedı bu çay işi neden çayın tarıfını degılde aktarın telını vermek ıstıyorsun her aktardan alabılırız sonucta sende ne cayı iiçtini bılere ıçmıssındır bıraz reklam kokuo sankı
canım cayın adı ve içeriği yok kadın vermıyor içine ne kattığını bılsem soylerdım ınan kaç kez gıttım onu sattığını geçimini bu şekilde sağladını soyledi zorla içeriğin i alamam kı ben 40 tl ye alıp sıcak suyla yapıp ıcıyom hepsi bu sadece paylaşmak istedim siz bılırsınız ben aktar değilim :)
Hayırdır sanki bir suç işlenmiş duyumu alıyorum:82::82: :82:
anammmm paçiyide öğrenmişŞimdi bende ona bakıyorum
Biliyo canım.
İzinlere de geldi.
Bi izne geldi 72 dim. Bi izne geldi 66 Bunda da 57 olacak insaallah
Selam MineCimm
ahahahha ödülleri bende doldurdum bu hafta
Selamm paçimmm
datlummm
evet canım biliyorum
kök , sap olanlar kaynatılıyor tarçın gibi, zencefil kiraz sapı gibi
ama yaprak olanlar demleniyor
onu kaynatırsak bir anlamı kalmıyor
yeşilçayın bile demlenme süresi varmış fazla kalırsa olmuyor
selam canım
boşu boşuna 40lt veriyon sık kendini azucukun boğazını tut sonracıma 3 kupa günde bitki çayı iç yeşil çay gibi doğadanın forma çayları var onlar gibi sonracıma spor yap bak nasiiiiiiiii gidiyor bende emziriyorum senin gibi hatta çok aaz emziriyorumcanım cayın adı ve içeriği yok kadın vermıyor içine ne kattığını bılsem soylerdım ınan kaç kez gıttım onu sattığını geçimini bu şekilde sağladını soyledi zorla içeriğin i alamam kı ben 40 tl ye alıp sıcak suyla yapıp ıcıyom hepsi bu sadece paylaşmak istedim siz bılırsınız ben aktar değilim :)
pekı iiçinde ne oldugunu bılmedıgın seyı nasıl ıcıosun.tuvalete cıkarıodemıssın buyuk ıhtımal iiçinde sinamekiii var ve sınamekının 1 haftanan fazla kullanılmasını dotorlar onermıolar zayıflıcaz dıe saglımızdan olmayalım ve bence ıcınde ne oldugunu bılmedıgın sylerıde ıcme sonuçta bıtkının bıle fazlası zarar
haklı olabilirsin ama ben kılolarımla hayatımı mahvettım bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırdım ona kızmaktan vakıt bıle ayırmadım kılolarımın ve eşimin benden uzaklaşmasının sebebı olarak bebeğimi suçladım( 90 gun oldu kullanıyorum bı sıkıntısını gormedım şukur bakalım 60 olabılırsem bırakacağım