GÜAAYDINNN DOBİÇKOLAAAAAARR
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
HAFTASONU LEN BUGÜN BEN OYnamayayım da kim oynasın
Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii
bende geldım bende
gunaydın kısceler
Gunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr
Anladım, Allah yardımcınız olsun, işsizlik de zor.esim part time calisiyo canim,sadece cumartesi gunu ders veriyorlar,ing. ogretmenligi yapiyo dershanedeissiziz anliycagin yawrum
Yeşillik hiç yok.Kahvaltı:
1 yumurtadan yapılan omletin yarısı
1 zeytin
Yarım yemek kaşığı vişne reçeli
2 dilim ekmek
Hazır eksi görmüşsen, cumaya kadar sabredebileceksen yeme derim, ama bozarım diyosan, bugünden yiyip, hafta içi dikkat et derim.gunaydinn herkeseeee
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! ohaoldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldum hatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorumsizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu
Günaydın canım, hiç görüşemez olduk senle. Nasıl gidiyor hayat? Tatile de gittin geldin.
günaydın kızlar bende geldim
LAN NE PİZZASIeksi görünce onu heemen korumaya alman lazım dobiç
Yok pizza fln valla sümsüğü yersin haa totona
1 dilim karisik pizza 170 kaloriymisAnladım, Allah yardımcınız olsun, işsizlik de zor.
Yeşillik hiç yok.
Hazır eksi görmüşsen, cumaya kadar sabredebileceksen yeme derim, ama bozarım diyosan, bugünden yiyip, hafta içi dikkat et derim.,ben 4 dilim yicektim-680 kalori yapiyo,,ogle ve aksam yemegim olcak,bugun 4 dilimden baska hicbisi yemiycemm:109::109::109: bide zero iccem 3 hadi 3 dilim olsun pazarlik yapalim be yaww
gunaydin yawrucummm
Günaydınnn arkadaşlarrrrrr
Bugünden itibaren sıkıya alıyorum kendimi.biraz daha hızlanmam lazım.eşim akşam çıkmış tartıya,69,5 olmuş.az kaldı 70 olmama diye seviniyoBende 6 lı rakamlara inmeme az kaldı diyom.senden gidenler bana gelmiş,gelsin gelsin diyo adamcağız.bende sen böle çalışmaya devam edersen biraz zor ama bakalım görcez dedim.
Güzel bi gün olsun hepimizee inşallahhhh
slm kızlar 73 görmenin ratlığıyla
bir çikolata
bir porson pilav ve iki karnı yarık yedim
pişmanım çok pişmanım
haftada bir gun kacamak yapmiyo muyuzzz:86::86::86: ben her hafta cumartesi yapiyodum daa:103::103::103:
1 dilim karisik pizza 170 kaloriymis,ben 4 dilim yicektim-680 kalori yapiyo,,ogle ve aksam yemegim olcak,bugun 4 dilimden baska hicbisi yemiycemm:109::109::109: bide zero iccem 3 hadi 3 dilim olsun pazarlik yapalim be yaww
gunaydin yawrucummm
Kızım kaçamak yapmayıver yaa haftaya o pizzayı ye oooof
slm kızlar 73 görmenin ratlığıyla
bir çikolata
Pişmanım çok pişmanım
Son pişmanlık fayda vermez, sen hafta içi düzenli beslenirsen, toparlarsın. Sonuçta cuma günleri eksi görünce hepimiz kaçamak yapıyoruz. Hep diyet hep diyet olmuyor zaten.slm kızlar 73 görmenin ratlığıyla
bir çikolata
pişmanım çok pişmanım
haftada bir gun kacamak yapmiyo muyuzzz:86::86::86: ben her hafta cumartesi yapiyodum daa:103::103::103:
Başka bişey yemicen ama, anlaştık mı???:1 dilim karisik pizza 170 kaloriymis,ben 4 dilim yicektim-680 kalori yapiyo,,ogle ve aksam yemegim olcak,bugun 4 dilimden baska hicbisi yemiycemm:109::109::109: bide zero iccem 3 hadi 3 dilim olsun pazarlik yapalim be yaww gunaydin yawrucummm
Kızım kaçamak yapmayıver yaa haftaya o pizzayı ye oooof
Son pişmanlık fayda vermez, sen hafta içi düzenli beslenirsen, toparlarsın. Sonuçta cuma günleri eksi görünce hepimiz kaçamak yapıyoruz. Hep diyet hep diyet olmuyor zaten.
Başka bişey yemicen ama, anlaştık mı???:
yemicemmm tamam yemicemmmm
Günaydın canım, hiç görüşemez olduk senle. Nasıl gidiyor hayat? Tatile de gittin geldin.
günaydın cnmgünaydın kızlar
Merhaba bn 27 haftalik hamileyim , 63 kilo ile hamile kaldim ve suan 70 kilodayim. Tabiki bu surecte diyet yapmiyorum fakat ne bulursam onu da yemiyorum. Dogumdan sonra bu kilolari geri vermem icin nasil bir yol izlemeliyim acaba? Hani soyle 55 olsam cok guzel olur:)) ahhhh ahhh bu yoldaki herkese Allah azim versin
baksa neslicim ne haldeyim foto cekdim simdi
Eki Görüntüle 396706 Eki Görüntüle 396705 Eki Görüntüle 396704
gunaydinn herkeseeee
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! ohaoldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldum hatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorumsizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu