70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anlarım ben bebeğim nooldu söyle bakiim ceren ablana , herşeye çözüm söylerim canım :KK8::KK9:

Ceren kim ya, sen buse değil miydin :KK9:

Ben dün pek ders çalışamadım da vicdan azabı işte. Bugün çalışırsam geçer herhalde, hatta ben uçayım çalışmaya başlayayım. :KK3:

Günaydın kızlaaarrr... :KK31:

Gunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
gunaydın:KK16:
Bilmiyorum herhalde biz kendimizi beğenmediğimiz için karşımızdakinin beğenmesini beklemiyoruz galiba...

Yani ben beni beğenene kadar onun sevgisinden şüphe edicem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

O gelene kadar 60lara düşsem süper olucak yaaa ooooooooooof 3 mayısta geliyo , 10 günde 3 kilo vermem lazım :KK9::KK9:
uff bende ıstıorum 60 olmak yaa
60 olsam kendımı supr hıssetcem
werırız ıns mayısta sewdıcemın ablasının hazıranda kuzenmın dugunu war:18::18:
Aranızda haftdada 3 kilo verdirin diyeti soranlar olmuştu....4 üncü gunüm bugün sunu söyleyeyimmm cok aciktiriyo özellikle aksamlariiii....ben aynen devam edicem yanlış aksam oyunumu değiştiriyorum salata yerine nesfit yicem....daha tok tutacağından eminim......
ben cesaret edemedm ıste onu yapmaya
yazdım bende yapcm dıe ama
werılıo mu kac werdın baslayalıdan berı

ıyıyım canm sukur gune super basladım
hawa kotu ama ben ıyıyım:21::21::21:
ıse gec kaldım ama kacamk yapmamak ıcın yanıma yıyeck aldım
bu haftada weremessm cok fena olurum cnku
yuruyuse baslıcktık sewdıcmle ama hawalr cok kotu:KK19::KK19:
İnşallah canım hepimiz ekside oluruz.

Yaa ben ağlamazdım da uykusundan uyanıp beni araması ve söyledikleri beni çok etkiledi :KK14::KK14:

Oooooooof çoook özledim kızlaaaaaaaaar :KK43::KK43:

Birde kilo aldığım için beni artık sevmediğine çok inanıyordum :KK43:
Burda olduğun müddetçe istediğin kiloya ulaşacağına eminim.

ayy biz öyle 2 haftada bir küsmezsek sıkılıyoruz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İyi bakalım, herşey size şimdi güzel. Evlenince çoğu güzellikler kayboluyor maalesef.

Günaydınnn.

Günaydınnn.
Bilmiyorum herhalde biz kendimizi beğenmediğimiz için karşımızdakinin beğenmesini beklemiyoruz galiba...

Yani ben beni beğenene kadar onun sevgisinden şüphe edicem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

O gelene kadar 60lara düşsem süper olucak yaaa ooooooooooof 3 mayısta geliyo , 10 günde 3 kilo vermem lazım :KK9::KK9:
Bursa86 yapıyo canım, 1 haftada 3 kilo verdiriyo onun diyeti istersen dene. Doktorum programında vermişler.

Aranızda haftdada 3 kilo verdirin diyeti soranlar olmuştu....4 üncü gunüm bugün sunu söyleyeyimmm cok aciktiriyo özellikle aksamlariiii....ben aynen devam edicem yanlış aksam oyunumu değiştiriyorum salata yerine nesfit yicem....daha tok tutacağından eminim......
Hadi bakalım, inşallah faydasını görürsün.

Ceren kim ya, sen buse değil miydin :KK9:

Ben dün pek ders çalışamadım da vicdan azabı işte. Bugün çalışırsam geçer herhalde, hatta ben uçayım çalışmaya başlayayım. :KK3:

Ceren_buse ikiside benim bebeğim ikizler burcuyum aynı zamanda haha :KK9::KK9::KK9:

çalış sorcam sana , sözlü yapcam :KK4::KK4::KK4:

uff bende ıstıorum 60 olmak yaa
60 olsam kendımı supr hıssetcem
werırız ıns mayısta sewdıcemın ablasının hazıranda kuzenmın dugunu war:18::18:

:KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızım bizim bünyemizde iş yok valla , camış meatbolizması var bizde :KK52:

günaydın kızlar
fenalardayım......
diyetten eser kalmadı bende..
dün bütün qün kaynanamdaydım sabah öğle ve akşam yemeğim börek+kızartma+tatlı vs
oldu..
buqünde eşimin halasının kızına qidicez şimdi oda yapmıştır bişeyler
illaki tadıcam yani ama buqün daha çok dikkat edicem:26:
çarşamba qünüde bana qelcek tüm sülale :KK9:
oooooof ooooooooofffffff biran önce çarşamba qelsede
çıksalar aradan.... bende diyetime qeri dönsem..
dün yediklerimi ve buqün yiyeceklerimi çarşambaya kadar anca toparlarım ben:26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
fenalardayım......
dün bütün qün kaynanamdaydım sabah öğle ve akşam yemeğim börek+kızartma+tatlı vs
oldu..

Günaydın , toparlarsın sen beybi :KK23:

Son düzenleme:

canım ben markafoni, limango, morhipo ve trendyoldan alıyorum
üyeliğin varmı bilmiyorum yoksa özelden haberleşelim sana davet göndereyim üyelikler o şekilde sanırım
kızım sandaletide bugün geldi pek istediğim gibi çıkmadı :KK19:

ya ben internetten hic kiyafet alamiyorum:18::18:bedeni kucuk olur mu buyuk mu gelir diye endiseleniyorum..o yuzden magazada denemeden almiyorum..
zero iciyok bacimmm:KK53::KK53:
yanagima vurdu igneyi cenemi kipirtatma calisdim sen sorunca :KK1: cok aciyo :KK52::KK52::KK52:
gecmis olsun canim:KK14::KK14:
Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii:KK52:
bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrum:KK1::KK1:saat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycam:KK31::KK31:haftasonu esofmanla ise gelinse keskee:KK52:
Bende sendenim:KK5:

Ama 2'e kadar beybi :KK14:

Sabahın beş küsüründe de sevdicek aradı çok özledim fln dedi ağlattı beni, erken kaldırdı sıpaa :KK5::KK43:

Ama iyiyim yani dün de hiç kaçamak yapmadım :21:
asil sipa sensin noram:KK53::KK53:deli gibi asiksiniz,sabahin korunde agliyonuzzz:KK16::KK16::KK16:
gunaydin sekerr:KK3:
gunaydin tatlimm:KK3:
günaydın kızlar
fenalardayım......
oldu..
gunaydin dobicc:KK1::KK1:sen ciss gunu coktan yapmissin canimm:KK1::KK1:haftasonu hic kacamak yokk:KK20::KK20:

gunaydinn herkeseeee:KK16::KK16::KK16:
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm:KK56::KK56:
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm:KK19::KK19:
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim:KK14::KK14::KK14:
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! oha:KK53: oldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldum:KK52::KK52:hatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim:KK53::KK53:
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorum:KK5::KK5::KK5:sizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm:KK5::KK5:
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu:KK9::KK9::KK9:

bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrum:KK1::KK1:saat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycam:KK31::KK31:haftasonu esofmanla ise gelinse keskee:KK52:[/B]

Anlamadım, sadece cumatesi çalışıyo derken????

esim part time calisiyo canim,sadece cumartesi gunu ders veriyorlar,ing. ogretmenligi yapiyo dershanede:KK31::KK31: issiziz anliycagin yawrum:KK14::KK14:

gunaydinn herkeseeee:KK16::KK16::KK16:
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm:KK56::KK56:
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm:KK19::KK19:
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim:KK14::KK14::KK14:
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! oha:KK53: oldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldum:KK52::KK52:hatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim:KK53::KK53:
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorum:KK5::KK5::KK5:sizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm:KK5::KK5:
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu:KK9::KK9::KK9:

LAN NE PİZZASI :KK4: eksi görünce onu heemen korumaya alman lazım dobiç :KK57: :KK57: :KK57:

Yok pizza fln valla sümsüğü yersin haa totona :KK4::KK4:

:KK19::KK19:

Kahvaltı:
1 yumurtadan yapılan omletin yarısı
1 zeytin
Yarım yemek kaşığı vişne reçeli
2 dilim ekmek
Yarım litre su

Son düzenleme:
X