Günaydın cadııııııııı
Gunaydinnnnnnm ex rakibimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cadııııııııı
Anlarım ben bebeğim nooldu söyle bakiim ceren ablana , herşeye çözüm söylerim canım
Günaydın kızlaaarrr...
gunaydınGunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr
uff bende ıstıorum 60 olmak yaaBilmiyorum herhalde biz kendimizi beğenmediğimiz için karşımızdakinin beğenmesini beklemiyoruz galiba...
Yani ben beni beğenene kadar onun sevgisinden şüphe edicem
O gelene kadar 60lara düşsem süper olucak yaaa ooooooooooof 3 mayısta geliyo , 10 günde 3 kilo vermem lazım
ben cesaret edemedm ıste onu yapmayaAranızda haftdada 3 kilo verdirin diyeti soranlar olmuştu....4 üncü gunüm bugün sunu söyleyeyimmm cok aciktiriyo özellikle aksamlariiii....ben aynen devam edicem yanlış aksam oyunumu değiştiriyorum salata yerine nesfit yicem....daha tok tutacağından eminim......
uff bende ıstıorum 60 olmak yaa
60 olsam kendımı supr hıssetcem
ı
İnşallah canım hepimiz ekside oluruz.ıyıyım canm sukur gune super basladım
hawa kotu ama ben ıyıyım
ıse gec kaldım ama kacamk yapmamak ıcın yanıma yıyeck aldım
bu haftada weremessm cok fena olurum cnku
yuruyuse baslıcktık sewdıcmle ama hawalr cok kotu
Burda olduğun müddetçe istediğin kiloya ulaşacağına eminim.Yaa ben ağlamazdım da uykusundan uyanıp beni araması ve söyledikleri beni çok etkiledi
Oooooooof çoook özledim kızlaaaaaaaaar
Birde kilo aldığım için beni artık sevmediğine çok inanıyordum
İyi bakalım, herşey size şimdi güzel. Evlenince çoğu güzellikler kayboluyor maalesef.ayy biz öyle 2 haftada bir küsmezsek sıkılıyoruz
Günaydınnn.Günaydın kızlaaarrr...
Günaydınnn.Gunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr
Bursa86 yapıyo canım, 1 haftada 3 kilo verdiriyo onun diyeti istersen dene. Doktorum programında vermişler.Bilmiyorum herhalde biz kendimizi beğenmediğimiz için karşımızdakinin beğenmesini beklemiyoruz galiba...
Yani ben beni beğenene kadar onun sevgisinden şüphe edicem
O gelene kadar 60lara düşsem süper olucak yaaa ooooooooooof 3 mayısta geliyo , 10 günde 3 kilo vermem lazım
Hadi bakalım, inşallah faydasını görürsün.Aranızda haftdada 3 kilo verdirin diyeti soranlar olmuştu....4 üncü gunüm bugün sunu söyleyeyimmm cok aciktiriyo özellikle aksamlariiii....ben aynen devam edicem yanlış aksam oyunumu değiştiriyorum salata yerine nesfit yicem....daha tok tutacağından eminim......
Ceren kim ya, sen buse değil miydin
Ben dün pek ders çalışamadım da vicdan azabı işte. Bugün çalışırsam geçer herhalde, hatta ben uçayım çalışmaya başlayayım.
uff bende ıstıorum 60 olmak yaa
60 olsam kendımı supr hıssetcem
werırız ıns mayısta sewdıcemın ablasının hazıranda kuzenmın dugunu war:18::18:
günaydın kızlar
fenalardayım......
diyetten eser kalmadı bende..
dün bütün qün kaynanamdaydım sabah öğle ve akşam yemeğim börek+kızartma+tatlı vs
oldu..
buqünde eşimin halasının kızına qidicez şimdi oda yapmıştır bişeyler
illaki tadıcam yani ama buqün daha çok dikkat edicem:26:
çarşamba qünüde bana qelcek tüm sülale
oooooof ooooooooofffffff biran önce çarşamba qelsede
çıksalar aradan.... bende diyetime qeri dönsem..
dün yediklerimi ve buqün yiyeceklerimi çarşambaya kadar anca toparlarım ben:26:
Ceren_buse ikiside benim bebeğim ikizler burcuyum aynı zamanda haha
çalış sorcam sana , sözlü yapcam
Kızım bizim bünyemizde iş yok valla , camış meatbolizması var bizde
Günaydın , toparlarsın sen beybi
Benim daha en az 1 ay var 6 lılar için önümde. Gerçi ilk haftalarda çabuk kilo veriliyor ben biraz asılırsam daha erkene de olabilir.
alsimi kilodasım ne güzel 2,4 kilo vermişsin ben daha tartılmadım yaa...inş ben de öyle kilo veririm....
canım ben markafoni, limango, morhipo ve trendyoldan alıyorum
üyeliğin varmı bilmiyorum yoksa özelden haberleşelim sana davet göndereyim üyelikler o şekilde sanırım
kızım sandaletide bugün geldi pek istediğim gibi çıkmadı
zero iciyok bacimmm
gecmis olsun canimyanagima vurdu igneyi cenemi kipirtatma calisdim sen sorunca cok aciyo
bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrumsaat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycamhaftasonu esofmanla ise gelinse keskeeHerkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii
asil sipa sensin noramdeli gibi asiksiniz,sabahin korunde agliyonuzzzBende sendenim
Ama 2'e kadar beybi
Sabahın beş küsüründe de sevdicek aradı çok özledim fln dedi ağlattı beni, erken kaldırdı sıpaa
Ama iyiyim yani dün de hiç kaçamak yapmadım
gunaydin sekerrGünaydın kızlaaarrr...
gunaydin tatlimmGunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr
gunaydin dobiccsen ciss gunu coktan yapmissin canimmhaftasonu hic kacamak yokkgünaydın kızlar
fenalardayım......
diyetten eser kalmadı bende..
dün bütün qün kaynanamdaydım sabah öğle ve akşam yemeğim börek+kızartma+tatlı vs
oldu..
buqünde eşimin halasının kızına qidicez şimdi oda yapmıştır bişeyler
illaki tadıcam yani ama buqün daha çok dikkat edicem:26:
çarşamba qünüde bana qelcek tüm sülale
oooooof ooooooooofffffff biran önce çarşamba qelsede
çıksalar aradan.... bende diyetime qeri dönsem..
dün yediklerimi ve buqün yiyeceklerimi çarşambaya kadar anca toparlarım ben:26:
bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrumsaat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycamhaftasonu esofmanla ise gelinse keskee[/B]
Anlamadım, sadece cumatesi çalışıyo derken????
bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrumsaat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycamhaftasonu esofmanla ise gelinse keskee[/B]
Anlamadım, sadece cumatesi çalışıyo derken????
esim part time calisiyo canim,sadece cumartesi gunu ders veriyorlar,ing. ogretmenligi yapiyo dershanede issiziz anliycagin yawrum
asil sipa sensin noramdeli gibi asiksiniz,sabahin korunde agliyonuzzz
gunaydinn herkeseeee
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! oha oldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldumhatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorumsizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu