Karpuz kesecektik kız, nereye
kız nereye gittin üzlediydim seni, azcık iki lafın belini kıraydık şurdaçatlkak kızçemm cadım benim
O mesaiyi erken bitirdi bugün. Dünkü kaçamakların devamını yapmaya gitti galiba
yesin yesin hep o bize şaplak atıodu accık da biz ona şaplatalımmnora gelince eğer kaçamak yaptığını duyarsam ve bende burda olmazsam al sana canım hediyem önce fur sonra gönül al gibi oldu ama çok özlemişim topiğimi ve sohbet etmeyi beni özleyenler beğene tıklayın dermişim ve bir bakarmışım hiç kimse tıklamazmış isyannnn şarkısını sölerim artık napiiimmm
Sen de mi cumartesi mesaidesin? He he başbaşayık...GÜAAYDINNN DOBİÇKOLAAAAAARR
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
HAFTASONU LEN BUGÜN BEN OYnamayayım da kim oynasın
Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii
Bende sendenim
Ama 2'e kadar beybi
Sabahın beş küsüründe de sevdicek aradı çok özledim fln dedi ağlattı beni, erken kaldırdı sıpaa
Ama iyiyim yani dün de hiç kaçamak yapmadım
Sen nasılsın beybi
Günaydın, hoşgeldin, moralin düzeldi mi? Dünkü kilo sonucundan sonra aramızdasın yine, tebrik ederim, devam etme kararı aldığın için.bende geldım bende
gunaydın kısceler
Bende sendenim
Ama 2'e kadar beybi
Sabahın beş küsüründe de sevdicek aradı çok özledim fln dedi ağlattı beni, erken kaldırdı sıpaa
Ama iyiyim yani dün de hiç kaçamak yapmadım
Sen nasılsın beybi
Günaydın, hoşgeldin, moralin düzeldi mi? Dünkü kilo sonucundan sonra aramızdasın yine, tebrik ederim, devam etme kararı aldığın için.
Bizim de, 3'e kadar muhtemelen. Barışmanıza sevindim, geçen gün kötü aramız demiştinya. Allah herkesi mutlu bahtiyar eylesin inşallah. Kimseye küslük vermesin. Ben de iyiyim şükür, idare ediyoz işte. allah bugünümüzü aratmasın.
bazen ınsan gerckten mutluluktan aglayabılıo
sewdıcm senı sewıorum dıe mesela ben baslıorum aglamaya
bayanlar ne tuaf yahu
Günaydın, hoşgeldin, moralin düzeldi mi? Dünkü kilo sonucundan sonra aramızdasın yine, tebrik ederim, devam etme kararı aldığın için.
Bizim de, 3'e kadar muhtemelen. Barışmanıza sevindim, geçen gün kötü aramız demiştinya. Allah herkesi mutlu bahtiyar eylesin inşallah. Kimseye küslük vermesin. Ben de iyiyim şükür, idare ediyoz işte. allah bugünümüzü aratmasın.
Yaa ben ağlamazdım da uykusundan uyanıp beni araması ve söyledikleri beni çok etkiledi
Oooooooof çoook özledim kızlaaaaaaaaar
Birde kilo aldığım için beni artık sevmediğine çok inanıyordum
heh aynı ben
kızzzz sewdıcklerımız zaten bızı bole sewdıler smdı mı sewmıckler
bende sen gıbıydım benı begenmıosun feln dıodum
amannn allahn gucune gıtmesn ama zayf olupta guzl olmaynlarda war bosweeeeeeeeeeeer
saglıgımz yerınde ya ona bak
ahh bılmezmıyım ozlemenın cok zor oldugunu kac ay ayrı kaldık bızde
aramızda 8 saatlık mesafe wardı sabbh gelıp aksama donuodu
Günaydın kızlaaarrr...
Günaydın küçüğüm canın mı sıkkın senin bakiim
Nerden anladın :44: içim huzursuz biraz sadece. :)