70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karpuz kesecektik kız, nereye

Karpuz mu

kız nereye gittin üzlediydim seni, azcık iki lafın belini kıraydık şurda çatlkak kızçemm cadım benim

oooyyy bebeeeeeeem görmedim kıııı seni biraz agresifleştim de dün gitmem lazımdı

O mesaiyi erken bitirdi bugün. Dünkü kaçamakların devamını yapmaya gitti galiba

hiçte bilem

baak baaak arkadamdan ne şaplak atmış banaaaa

Len facebook mu sandın "beğenmeler" fln

bi şaplak da benden sana bu hafta doğru dürüst gelmediğin için topiğe

GÜAAYDINNN DOBİÇKOLAAAAAARR

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

HAFTASONU LEN BUGÜN BEN OYnamayayım da kim oynasın

Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii

Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii

Bende sendenim

Ama 2'e kadar beybi

Sabahın beş küsüründe de sevdicek aradı çok özledim fln dedi ağlattı beni, erken kaldırdı sıpaa

Ama iyiyim yani dün de hiç kaçamak yapmadım

Sen nasılsın beybi

bazen ınsan gerckten mutluluktan aglayabılıo
sewdıcm senı sewıorum dıe mesela ben baslıorum aglamaya
bayanlar ne tuaf yahu

bende geldım bende
gunaydın kısceler
Günaydın, hoşgeldin, moralin düzeldi mi? Dünkü kilo sonucundan sonra aramızdasın yine, tebrik ederim, devam etme kararı aldığın için.

Bizim de, 3'e kadar muhtemelen. Barışmanıza sevindim, geçen gün kötü aramız demiştinya. Allah herkesi mutlu bahtiyar eylesin inşallah. Kimseye küslük vermesin. Ben de iyiyim şükür, idare ediyoz işte. allah bugünümüzü aratmasın.

ıyıyım canm sukur gune super basladım
hawa kotu ama ben ıyıyım
ıse gec kaldım ama kacamk yapmamak ıcın yanıma yıyeck aldım
bu haftada weremessm cok fena olurum cnku
yuruyuse baslıcktık sewdıcmle ama hawalr cok kotu

bazen ınsan gerckten mutluluktan aglayabılıo
sewdıcm senı sewıorum dıe mesela ben baslıorum aglamaya
bayanlar ne tuaf yahu

Yaa ben ağlamazdım da uykusundan uyanıp beni araması ve söyledikleri beni çok etkiledi

Oooooooof çoook özledim kızlaaaaaaaaar

Birde kilo aldığım için beni artık sevmediğine çok inanıyordum

ayy biz öyle 2 haftada bir küsmezsek sıkılıyoruz

Yaa ben ağlamazdım da uykusundan uyanıp beni araması ve söyledikleri beni çok etkiledi

Oooooooof çoook özledim kızlaaaaaaaaar

Birde kilo aldığım için beni artık sevmediğine çok inanıyordum

heh aynı ben
kızzzz sewdıcklerımız zaten bızı bole sewdıler smdı mı sewmıckler
bende sen gıbıydım benı begenmıosun feln dıodum
amannn allahn gucune gıtmesn ama zayf olupta guzl olmaynlarda war bosweeeeeeeeeeeer
saglıgımz yerınde ya ona bak
ahh bılmezmıyım ozlemenın cok zor oldugunu kac ay ayrı kaldık bızde
aramızda 8 saatlık mesafe wardı sabbh gelıp aksama donuodu

Bilmiyorum herhalde biz kendimizi beğenmediğimiz için karşımızdakinin beğenmesini beklemiyoruz galiba...

Yani ben beni beğenene kadar onun sevgisinden şüphe edicem

O gelene kadar 60lara düşsem süper olucak yaaa ooooooooooof 3 mayısta geliyo , 10 günde 3 kilo vermem lazım

Aranızda haftdada 3 kilo verdirin diyeti soranlar olmuştu....4 üncü gunüm bugün sunu söyleyeyimmm cok aciktiriyo özellikle aksamlariiii....ben aynen devam edicem yanlış aksam oyunumu değiştiriyorum salata yerine nesfit yicem....daha tok tutacağından eminim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…