70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorumahanda öyle öperim sizi

bu arada reglimin 2.günündeyimhayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturdukdüşünmeden yaşamak ne rahatmış beayalnız aklım yinede hep tardtıda,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli]

havalar ısındıkça ev arayışlarımız hızlandı,biran evvel kurtulmak istiyorum burdan,gidicem yerde internet ne zaman açılır bilmem,ev telimizde yokki,burda ablamla ortak kullanıyoduk altlı üstlü:26:hayırlısı napalım!!!

Kızlaar bilginize...

Karbonhidrat biraz yüksek ama günlük atıştırmalarınız arasında yerini alabilir. Bağırsak çalışmasına faydalı olması biz diyetteki bayanlar için önemli tabii

KURU DUT
Ürün Bilgisi:

-Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
-Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
-Ateş düşürür.
-Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
-Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
-Aç karnına yenirse kabızlığı giderir ve hatta ishal yapabilir, bağırsak kurtlarını düşürmeye de yardımcı olur.

Ürün Besin Değeri

KURU DUT BESİN TABLOSU (100 gr )
Kalori
43 kcal

Protein
1,44 gr

Kalsiyum
39 mg

Potasyum
299 mg

Karbonhidrat
9,8 mg

selam,
müthiş umutsuzdum bu haftadan acayip kaçamaklar yaptım hafta boyu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ve ekside çıktım yine.

başlangıç kilom:74
geçen hafta:63
bu hafta .62.2
giden:0.8 gr
toplam giden.11.8
hedef:57

Sabah : Yarım litre su

Kahvaltı : Bi haşlanmış yumurta , kk peynir , bi dilim kepekli ekmek

Yeşilçay

Ara: Bi adet form bisküvi

Öğlen(14.00) : 1 tavuk but, bi dilim kepekli ekmek, 3 yk yoğurt

Ara(15:15) : 10 adet beyaz leblebi

Ara( 16:15) : 4 adet kuru dut

Ara(17:00) : 2 dilim kepekli ekmekten sandviç(domates,salatalık,beyaz peynir)

Akşam(19:30) : Special K

Gün içinde toplam : 2.5 litre su

Akşamki arada yediğin sandvic fazla olmuş sadece
Güzel ama sebze yemeklerine ağırlık vermeni tavsiye ederim

ben kaçar kızlaaaaaar size iyi tatiller. çantamı toplayana kadar son dklarda geçer
byeeeeeeeeee

Öperim iyyi aksamlar tatlım.

Arkadaşlar merhaba

benı tebrık eden arkadasların hepsıne cok tesekkurler ben toplu alıntı yapamıyorum tamamen becerıksızlıgımden ...bende kılo veren herkesı tebrık edıyorum...

Sımdı menumu payşasıp herzaman kı gıbı kacacagım kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere...

Sabah

1 domates
1 salatalık
1 acı yeşil biber
bıraz dereotu ve taze nane
1 dilim peynır
1 dilim uno lıght ekmek
1 çay kasıgı bal
1 çay kasıgı tereyağ
4 zeytın

ara :
1 yeşil elma

öğle

4 yk kapuska
1 kucuk danone meyvelı yogurt
2 yk.erişte

ara
1 bardak nescafe
bir parça haslanmıs tavuk etı ( çok alakasız ama yedım valla)

aksam

*4 yk kapuska
3 yk.yogurt
salata
*2 adet tavuk pirzola
3 yk.pirinç pilavı
salata
1 bardak zero

umarım kacamak falan olmaz

ılaveler:3 lt.su,2 bardak nescafe sekersız,1 kupa form cayı..........

selam kızçeler hemen bildirim yapayım şahsen mutluyum neden çünkü geçen hafta hep şey diye dua ettim 1 kg 100 gr bile geçse çok sevinicem verdiğim kiloya demiştim ve öylede oldu çok mutluyumm ama bir yandanda mutsuzumnm(ikizler burcu tipik değişti hemen bir anda)sağlıksız gitti bu hafta bu kilo kesin
Başlangıç kilo: 75.4 kg
Geçen hafta: 72.5 kg:18::18::18::18:
Bu hafta: 71.4 kg
Giden: 1.1 kg
Toplamdan verilen: 4 kg
Hedef: 55 kg

işlerimin yoğunluğu nedeniyle birazcık meraktan bakabildim geçmişe ama güzel kilo verilmiş bu arada dileğim kızçem bir 58 i göremedin 100 gr daha gitseydi görecekmiiş gözlerin olsun ama az kaldı hedefine bakalım bizler senin kadar azimli olabilecekmiyiz :18::18:bu arada gwnnaz sakın üzülme az kilo verdim diye sonuçta 600 de az rakam değil canım benim ,yeterki gitsinde kilolar gr ma da razıyız bazen

Yemekler ne alaka desemde güzelmiş canım

Woww süper tebrik ederim canım
Gördüm aslında 58 i ama sonra 59 da durdu.
Hafta ici 58.6 ı gördügüm olmuştu.

Bu hafta bakalım

Sabah:
1 tane bitter çikolata

Sucuklu - kaşarlı tost

Ara:
1 paket çikolu etiform

Öğlen:
Semizotu,
Yoğurt,
Zero

Ara:
Beyaz leblebi

Akşam:
K-fleks
Light süt
Bugün kendime tatil ilan etmiştim:119:
Sabah yiyeceğimi yedim patlıyorum şu anda.
Bide bünyemin şaşması için bu hafta k-fleks tüketicem sadece akşamları bakalım ne olacak.

Akşamki arada yediğin sandvic fazla olmuş sadece
Güzel ama sebze yemeklerine ağırlık vermeni tavsiye ederim

Öperim iyyi aksamlar tatlım.

Hımm şöyle bi bakınca bencede fazla olmuş

Pişman oldum yediğime onun yerine keşke salatalık havuç falan yeseydim...

Evde sebze yemeği olunca special k yerine onu yemeyi düşünüyorum. Anneme bağlı akşam değişebilir yani.

Teşekkürler, menümü yorumladığın için.

Yemekler ne alaka desemde güzelmiş canım

Woww süper tebrik ederim canım
Gördüm aslında 58 i ama sonra 59 da durdu.
Hafta ici 58.6 ı gördügüm olmuştu.

Bu hafta bakalım
kız sorma dün ben sabah 70.9 kg gördüm böle kalkaldım dedim bismillah nnoluyozzz gözlerim uykulu yanlış görüom sanırım dedim inip baktım ki yakından doğru rakam ama bu sabah o rakamı göremedim die çok üzülmüştüm sonraada akllıma geçen hafta gelince helal be ptty yürü be kim tutar seni dedim kocişe dahi sölemedim şimdi o daha beni 6 lı rakamlara inemeyeceğimi zannediyor ama bu kapuska yeemği ile kesinlikle görürüm 6 lı rakamlaır üşenme yok bu hafta hep sebze yemeği ve bol bol marul salata yicem annem bahçesinden yolluyor taze taze yine
bide dileğim portakal suyu içebilirmiyiz ben meyve sıkacağında sıkıyorum portakaları kociş pek seviyor abnada varmı izin ne kadar içebilirim mesela aralarda falan içsem kabul mu :44::44:

Oww sucuklu- kaşarlı tost muuuuu Canım çekti valla

Afiyet bal şeker olsun.. Arada öyle yemenin ne zararı olcak. Çok güzel kilo vermişsin. Darısı başımıza

Son düzenleme:

Zamanla düzeltirsin yazdıkca insan yanlışlarını görüyor işte.
Havucun şeker oranı fazla o yzden diyette pek önerilmiyor:26:
Salatalık en masumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…