70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçayııımm
manitamla dışarı çıkcam
öğlen yemeği de yemedim eve gelince elma-yoğurt-incir filan yedim...
yemekte deeee balık yemeği düşünüyorum
hoşçakalııınn

Senin o bacakları eritcez her pazar bak gör sen
noram benim bacaklar da kalın ya nası eritcezzz:18:

Kızlar inciyle aynı semtteymişiz meğerse her pazar spor yapcaz , kilo alanın saçını yolcaz
kıskanıyoreeee:84:
noktayı koymuşsun bacım..
ben toparladm kendımı bugn den ıtıbaren baslıo bzıım yuruyusler
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee durmak yok
spor az yemek su yesılcay
efferün çatlak kısçeenormale dönmüşsün
hayirli cumalar citirlar inshepiniz kilocuklari vermisinizdirdilekkkkkkkkkkkkkk mesajim geldimiiiiiiiiii
gıııı gaynanaaaaa nerelere gittin sennn
ewet ewet ewet bende
gecen hafta 74.8 dim
ama bugün 72.1im
yani ben bu hafta 2.700 gr daha verdim
inşallah herkes istedği rakamı bugün tartıda görmüştür
ha maşallah ne hatunlar var topikte beyaavv :111:
Benim bebeklerimmmmmm mesaj da atın banaaaa sonra yarın neden listede yokuz demeyinnn
Bi yandan semizotu yemeğimi yiyom bi yandan zeromu içiyom bi yandan size yazıyorum çok marifetliyim:82:
yarasın dicem,topiğin içeriğine uygun değilyawrucum bu zeroyu protein yada normal diyette içebilir miyim?:26:
kız zeronun içinde böcük varmış bende öğlen ve akşam bazen içiyorum şişmek için ama
hehehe şerefe böcüğüne
kızçe zeronun içinde olan böcüğün adı carminbu böcük gıdalarda doğal gıda boyası olarak kullanılabilir. Türk Gıda Kodeksinde de yasal limitleri var..sucuk,sosis,kola,dondurma,aromalı sütlerde.. bir çok üründe var..1 gramı ile 1 odayı boyayabilir..yasal limitler içinde kullanılırsa sıkıntı olmazz
tebrük ederim,delü kısçe geçtin işte bak,o kadar strese girdin bidee
ya kızlar ben size birşey sorucam bu arada :)
aranızda daha önce herhangi bir cilt probleminden dolayı dr muradın ürünlerini kullanmış olan var mı :) merak ediyorum, yakında sipariş vermek istiyorum bir tane
bilmiyom dr murad kimm

kizlaar cok özledim sizi

herkesler iyidir umarim

ben coook yorgunum artik belim tutmuyor o derece:26:

bugün son insallah bitiyor

cok güzel oldu yani ben begendim
bildirim icin geldim bi selam vereyim dedim
gözün aydın yawrucum,hayırlı uğurlu olsun..hoşgeldin özledik senii
kizlar odada yanlizim diye seviniyordum isarkadaslari kapiyi actilar kontrol altindayim gelemiyorum

yawrum gel bana,odada kimse yok şimdi..sevdiğim müzikleri açtım..masa evrak kaynıyo..ama ben size yazıyorum şimdi..mutluyummm uçuyorum adetaa,odada yalnız kalmak ne güzelll

en sevdiğim parçalardan birini dinliyorum şuan,sizinle paylaşayım istedimm

[video=youtube;V3CQtnDfxRE]http://www.youtube.com/watch?v=V3CQtnDfxRE&feature=related[/video]

carmin he he artık ismini bilerek içerim

Dr a sormuştum canım içebilirsin demişti kalorisi çok az zaten.
Hem tatlı ihtiyacını karşılıyor.

hadi hayirli ugurlu olsun arabaniz tugbis allah kazadan beladan saklasin isallah kiz bende unutkanlik var nezaman son tarihdin idaanin bitmesine
kız iddaa 10nisanda bitmesi gerekiyoduda eşim mayıs 18(doğumgünüme kadar uzatma vermişti)ama bi ara gıcıklık yaptı,dememesi gereken bişey dedi(dediki aslında iddaa biteli çok olmuş kazansamda kabul etmezmiş ''kızgındı bana''ama bende dedimki amaaan zaten senin yapıcan belliydi bi gancıklıkben bitiriyorum iddayı %75 ben kazandım ama dedim,strese giren ben 56yı gören ben okadar çabalayan ben,sense istediğin zaman gene dışarı çıktın durdun sen iddanın hakkını vermedin vs.dedim bitirdim)nasıl rahatım bilemezsin suzim yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim arık,bihafta normal beslenme,çünkü eşim akşamları evde oluyo,bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorumahanda öyle suzim öperim seni
bende severin seni severin onu severin bunu severin hepinizi severin
gerçekten bilmio muyduuunnnn o kadar muhabbetimiz oldu burda
hç konusu qeçmedi mi kiiii hatırlamıomda
valla geçmedi,yada ben görmedim
sende aramıza hoşgeldiiin dicektim ta geçen gün,alıntılar böyle kalmış giremedimki bidahaa
hoşgeeellldddiiiinnnn

Offff of, 6 olsa da gitsek. Sıkıldım ben, millet 23 nisan tatiline gircek, bize aynen devam. Kız tatile girenler söylemeyin barim, moralim bozuluyor vallahi. İş iş iş.........

dün foruma giremedim yoldaydım çünkü eşimn yanına geldim esim beni aldı hadi bişeler yiyelim dei ama ben diyetteyim deyince tmm sana uygun yere gideriz dedi inanırmısınız tam yarım saat gezdik heryer fast food dana lahmacun vb. cnm kocişkom sırf diyetim bozulmasın diye o kadar yol tepti..en son bir yer bulduk ızgara tavuk salata yedik cok sükür...dün yolda olduğumdan fzla su içmedim malum tahliyesi zor olurduama yanımda y.cayımı fındık badem götürdüm ve moladada sadece corba içtim..cok mutluyum diyetim sabote olmadığı için....ama ben daha tartılmadım yaa.. evde tartı yok sipariş vercem daha

EVET ....kocişi odun olmayan tek hatunsun bu topikte...

EVET ....alkışlıyoruz

Offff of, 6 olsa da gitsek. Sıkıldım ben, millet 23 nisan tatiline gircek, bize aynen devam. Kız tatile girenler söylemeyin barim, moralim bozuluyor vallahi. İş iş iş.........

İş iyidir iyi .. Ne tatili kız çocuk muyuz biz

EVET ....kocişi odun olmayan tek hatunsun bu topikte...

EVET ....alkışlıyoruz

evet katılıyorum benimki de avm ye gidince ya burda bana göre birşey yok diyom. bir tane lahmacun ya diyor. ama o kalorili diyorum o zaman iskender ye diyo
ya adam o kadar uzak ki kilo mevzularından kalorisi az olan nedir bilmiyor

evet katılıyorum benimki de avm ye gidince ya burda bana göre birşey yok diyom. bir tane lahmacun ya diyor. ama o kalorili diyorum o zaman iskender ye diyo
ya adam o kadar uzak ki kilo mevzularından kalorisi az olan nedir bilmiyor

Ben bi inek yiyim en iyisi kociş deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…