Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abababa bu hafta kendini aştın hem süper kilo verdin hemde sınavları geçtin aferin sana
kıskanıyoreeee:84:Senin o bacakları eritcez her pazar bak gör sen
noram benim bacaklar da kalın ya nası eritcezzz:18:
Kızlar inciyle aynı semtteymişiz meğerse her pazar spor yapcaz , kilo alanın saçını yolcaz
noktayı koymuşsun bacım..Kısçeler!
Yazın yaklaşmasıyla yeni gelen kısçeler çok malum..
Kilo vermek bi anda olan birşey değil.
Emek ve sabır gerekiyor.
Biz sağlıklı beslenmeyi savunuyoruz bunu unutmayın lütfen.
Bu hafta yoğundum ilgilenemedim topikle kabulüm.
Bazı mesajlar canımı sıktı onları söylemeden edemicem.
Eğer hızlı ve aç kalarak kilo vermek istiyorsanız bu sizin bileceğiniz iş.
Ben 3-4 kere açıklarım destek mesajı atarım baktım karşımdaki insan almıyor bırakırım.
Beni bilen biliyor Hazirandan beri dikkat ediyorum.
Verdiklerimi çok şükür ki geri almadım
Çünkü dengeli beslendim... Ne yemem gerekiyorsa yedim.
Yeri geldi abur cubur yeri geldi sebze, tavuk, et.
Tek bi şekilde beslenirseniz ilk bi hafta güzel kilo gider ama sonrası hüsran olur.
Hepimizi buraya toplayan kiloysa bu bariz ki kilo alan bir yapımız var.
Sağlıklı beslenmenin mantığını çözmeden kilo verip burdan ayrılsanız bile.
1 ay içerisinde verdiklerinizi geri alabilirsiniz.
Cidden kilo vermek isteyene her zaman desteğimi gösteririm.
İlgilenirim... Bazı kişiler var ki bi mesaj atıyorlar sonra kayıp veya cevap yazıyorsun geçmişe bakmadan bana cevap yazılmadı diyor.
Cidden bu aralar buna tahammülüm yok.
Dediğim gibi kilo vermek sabır ve emek işi.
Hep beraber kilo vericez bu hafta gitmez sonraki hafta gider...
Hep dediğim gibi önünüzde 3 seçeneğiniz var...
Ya aynı kiloda kalarak,
Ya gitgide kilo alarak,
Ya da kilo verip istediğiniz bedende yaşamınıza devam edeceksiniz.
Seçim sizin.
efferün çatlak kısçeenormale dönmüşsünben toparladm kendımı bugn den ıtıbaren baslıo bzıım yuruyusler
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee durmak yok
spor az yemek su yesılcay
gıııı gaynanaaaaa nerelere gittin sennnhayirli cumalar citirlar inshepiniz kilocuklari vermisinizdirdilekkkkkkkkkkkkkk mesajim geldimiiiiiiiiii
ha maşallah ne hatunlar var topikte beyaavv :111:ewet ewet ewet bende
gecen hafta 74.8 dim
ama bugün 72.1im
yani ben bu hafta 2.700 gr daha verdim
inşallah herkes istedği rakamı bugün tartıda görmüştür
yarasın dicem,topiğin içeriğine uygun değilyawrucum bu zeroyu protein yada normal diyette içebilir miyim?:26:Benim bebeklerimmmmmm mesaj da atın banaaaa sonra yarın neden listede yokuz demeyinnn
Bi yandan semizotu yemeğimi yiyom bi yandan zeromu içiyom bi yandan size yazıyorum çok marifetliyim:82:
kızçe zeronun içinde olan böcüğün adı carminbu böcük gıdalarda doğal gıda boyası olarak kullanılabilir. Türk Gıda Kodeksinde de yasal limitleri var..sucuk,sosis,kola,dondurma,aromalı sütlerde.. bir çok üründe var..1 gramı ile 1 odayı boyayabilir..yasal limitler içinde kullanılırsa sıkıntı olmazzkız zeronun içinde böcük varmış bende öğlen ve akşam bazen içiyorum şişmek için ama
hehehe şerefe böcüğüne
tebrük ederim,delü kısçe geçtin işte bak,o kadar strese girdin bideeveee ben geldiiiimmm
nasılsınız canlarım???
ben iyiyim çok şükür..
sınava gittim bugün. hastamızı aldık hazırladım sunumyapmak için her şey güzel gidiyordu...
hocalar iki gruba ayrılmıştı çekiliş yapıp hangi hocadan gireceğimize karar verildi..
şu bana gıcık olan hoca var ya.. ondan girdim sınava..
benden önce girene gayet normal sorular sormuş..
beni o kadar zorladı ki anlatamam.. asistana sorsam bilmez muhtemelen o soruları.. ki sınıfın en çalışkanları bile pek cevap veremediler soruları söyleyince...
çok üzüldüm böyle davranmasına.. neyse...
bana sözlüden 58 vermişler
amaaaaa dünkü yazılıdan 80 almışım
ikisinin belli oranları var ona göre ortalaması alınıyor veee 67 ile geçtiiim
nasıl mutluyum anlatamam kızlar ya çok şükür...
sevgülüm de geçtiiii
3 gün tatil güzel güzel gezeriz inşallah...
hepinizi çok seviyoruuummm
iyi ki varsınız
iyi ki burası var yoksa ben motive filan olamazdım
bilmiyom dr murad kimmya kızlar ben size birşey sorucam bu arada :)
aranızda daha önce herhangi bir cilt probleminden dolayı dr muradın ürünlerini kullanmış olan var mı :) merak ediyorum, yakında sipariş vermek istiyorum bir tane
gözün aydın yawrucum,hayırlı uğurlu olsun..hoşgeldin özledik senii
kizlaar cok özledim sizi
herkesler iyidir umarim
ben coook yorgunum artik belim tutmuyor o derece:26:
bugün son insallah bitiyor
cok güzel oldu yani ben begendim
bildirim icin geldim bi selam vereyim dedim
kizlar odada yanlizim diye seviniyordum isarkadaslari kapiyi actilar kontrol altindayim gelemiyorum
carmin he he artık ismini bilerek içerimkıskanıyoreeee:84:
noktayı koymuşsun bacım..
efferün çatlak kısçeenormale dönmüşsün
gıııı gaynanaaaaa nerelere gittin sennn
ha maşallah ne hatunlar var topikte beyaavv :111:
yarasın dicem,topiğin içeriğine uygun değilyawrucum bu zeroyu protein yada normal diyette içebilir miyim?:26:
kızçe zeronun içinde olan böcüğün adı carminbu böcük gıdalarda doğal gıda boyası olarak kullanılabilir. Türk Gıda Kodeksinde de yasal limitleri var..sucuk,sosis,kola,dondurma,aromalı sütlerde.. bir çok üründe var..1 gramı ile 1 odayı boyayabilir..yasal limitler içinde kullanılırsa sıkıntı olmazz
tebrük ederim,delü kısçe geçtin işte bak,o kadar strese girdin bidee
bilmiyom dr murad kimm
yawrum gel bana,odada kimse yok şimdi..sevdiğim müzikleri açtım..masa evrak kaynıyo..ama ben size yazıyorum şimdi..mutluyummm uçuyorum adetaa,odada yalnız kalmak ne güzelll
teşekkür ederim şekerim
süper bi gün benim için Allah kötü haber göndermesin
bu arada ismim betül
kıskanıyoreeee:84:
kıskanıyoreeee:84:
noktayı koymuşsun bacım..
efferün çatlak kısçeenormale dönmüşsün
gıııı gaynanaaaaa nerelere gittin sennn
ha maşallah ne hatunlar var topikte beyaavv :111:
yarasın dicem,topiğin içeriğine uygun değilyawrucum bu zeroyu protein yada normal diyette içebilir miyim?:26:
kızçe zeronun içinde olan böcüğün adı carminbu böcük gıdalarda doğal gıda boyası olarak kullanılabilir. Türk Gıda Kodeksinde de yasal limitleri var..sucuk,sosis,kola,dondurma,aromalı sütlerde.. bir çok üründe var..1 gramı ile 1 odayı boyayabilir..yasal limitler içinde kullanılırsa sıkıntı olmazz
tebrük ederim,delü kısçe geçtin işte bak,o kadar strese girdin bidee
bilmiyom dr murad kimm
yawrum gel bana,odada kimse yok şimdi..sevdiğim müzikleri açtım..masa evrak kaynıyo..ama ben size yazıyorum şimdi..mutluyummm uçuyorum adetaa,odada yalnız kalmak ne güzelll
kız iddaa 10nisanda bitmesi gerekiyoduda eşim mayıs 18(doğumgünüme kadar uzatma vermişti)ama bi ara gıcıklık yaptı,dememesi gereken bişey dedi(dediki aslında iddaa biteli çok olmuş kazansamda kabul etmezmiş ''kızgındı bana''ama bende dedimki amaaan zaten senin yapıcan belliydi bi gancıklıkben bitiriyorum iddayı %75 ben kazandım ama dedim,strese giren ben 56yı gören ben okadar çabalayan ben,sense istediğin zaman gene dışarı çıktın durdun sen iddanın hakkını vermedin vs.dedim bitirdim)nasıl rahatım bilemezsin suzim yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim arık,bihafta normal beslenme,çünkü eşim akşamları evde oluyo,bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorumahanda öyle suzim öperim senihadi hayirli ugurlu olsun arabaniz tugbis allah kazadan beladan saklasin isallah kiz bende unutkanlik var nezaman son tarihdin idaanin bitmesine
bende severin seni severin onu severin bunu severin hepinizi severinselam citir adaylariiiii
en son yazdigimdan beri 100 sayfa akmiss masallah diyelimmm degmesin topigimize..topige uzun zaman ugramayinca motivasyonum dagildi:18::18::18: kiymetinizi bir kere daha anladimmm sizi cok severim ben o yuzden bu sarkiyi size armagan ediyorum
[video=youtube;MIJU6TuOwQ0]http://www.youtube.com/watch?v=MIJU6TuOwQ0[/video]
Sen beni severin ben seni severin o beni severin biz onu severin biz gene biribirimizi severin
egitimdeyim bu hafta menulerim fenaaa:18::18::18ersembe duzelicem sozz
valla geçmedi,yada ben görmedimgerçekten bilmio muyduuunnnn o kadar muhabbetimiz oldu burda
hç konusu qeçmedi mi kiiii hatırlamıomda
sende aramıza hoşgeldiiin dicektim ta geçen gün,alıntılar böyle kalmış giremedimki bidahaakızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve yeşil çay bakalım ne olucak...
Offff of, 6 olsa da gitsek. Sıkıldım ben, millet 23 nisan tatiline gircek, bize aynen devam. Kız tatile girenler söylemeyin barim, moralim bozuluyor vallahi. İş iş iş.........
dün foruma giremedim yoldaydım çünkü eşimn yanına geldim esim beni aldı hadi bişeler yiyelim dei ama ben diyetteyim deyince tmm sana uygun yere gideriz dedi inanırmısınız tam yarım saat gezdik heryer fast food dana lahmacun vb. cnm kocişkom sırf diyetim bozulmasın diye o kadar yol tepti..en son bir yer bulduk ızgara tavuk salata yedik cok sükür...dün yolda olduğumdan fzla su içmedim malum tahliyesi zor olurduama yanımda y.cayımı fındık badem götürdüm ve moladada sadece corba içtim..cok mutluyum diyetim sabote olmadığı için....ama ben daha tartılmadım yaa.. evde tartı yok sipariş vercem daha
Offff of, 6 olsa da gitsek. Sıkıldım ben, millet 23 nisan tatiline gircek, bize aynen devam. Kız tatile girenler söylemeyin barim, moralim bozuluyor vallahi. İş iş iş.........
EVET ....kocişi odun olmayan tek hatunsun bu topikte...
EVET ....alkışlıyoruz
evet katılıyorum benimki de avm ye gidince ya burda bana göre birşey yok diyom. bir tane lahmacun ya diyor. ama o kalorili diyorum o zaman iskender ye diyo
ya adam o kadar uzak ki kilo mevzularından kalorisi az olan nedir bilmiyor
Ben bi inek yiyim en iyisi kociş deseydin