70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmem ki yapsak mı....:KK52::KK52::KK52::KK52:
bak nasıl hemen cecik tuzağa düşüyor. diet topiğindeyiz hanııııııııııııım yok kaçamak falan:KK20:. akşamdan beri su içiyom mide şişsin diye.:KK1::KK1::KK1::KK1:
sorma ablacım yaa ağda ile ilgiliydi chosen sağolsun yanıtladı sorularımı (ilk nasıl oluyor falan kuaförde nasıl yapıyorlar falan diye sormuştum)ama ekstra bilgilerin çözümlerin varsa yazabilirisn bana :KK34:

şşşştttt noluyozz bakammmm :KK57::KK57::KK57:hiç ben acıkıyormuyum ama bak sessiz sessiz oturdum sizleri okuyorum hiç kalkmayın mutfağa oturun yerinize çabuk :KK20:

yok canım ben kaçamak falan yapmayacaktım. şaka takılmıştım. şaka şaka :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Pisicim ben de sana eşlik edicem galiba bu gidişle:KK37:
takıl bana fıstı 2013 te kesin zayıflayacağız:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
kocam mutfakta bir güzel gece gece tıkındı bense bakakaldım oylece.....açım işte açımmmmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ay bende akşam ızgara et 2 kaşık yoğurt 1/4 yufka yedim. heeeeeeeç doymadım hala açııııııım aç aç aç aç

takıl bana fıstı 2013 te kesin zayıflayacağız:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ay bende akşam ızgara et 2 kaşık yoğurt 1/4 yufka yedim. heeeeeeeç doymadım hala açııııııım aç aç aç aç

cancazım kg larımız yakın bu hafta senı gecmek lıstede yukarıda olmak ıcın senı yoldan cıkarayım dedım ama yemedım....herseyı ye bunu yeme...olmaz ki aammmmaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

selam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzz:KK43::KK43::KK43:hani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri :KK52::KK52::KK52:ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA
ben okulda modem bozuk için giremedim
yarın yapılmış olursa takibe devam
yoksa burayı bırakmaya niyetim yok
sorma ablacım yaa ağda ile ilgiliydi chosen sağolsun yanıtladı sorularımı (ilk nasıl oluyor falan kuaförde nasıl yapıyorlar falan diye sormuştum)ama ekstra bilgilerin çözümlerin varsa yazabilirisn bana :KK34:

şşşştttt noluyozz bakammmm :KK57::KK57::KK57:hiç ben acıkıyormuyum ama bak sessiz sessiz oturdum sizleri okuyorum hiç kalkmayın mutfağa oturun yerinize çabuk :KK20:
hmm malesef bilgim yok canım

cancazım kg larımız yakın bu hafta senı gecmek lıstede yukarıda olmak ıcın senı yoldan cıkarayım dedım ama yemedım....herseyı ye bunu yeme...olmaz ki aammmmaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kız beni yenmek çok kolay. zaten versem 100-200 gr veriyorum. sonraki haftada 500-600 gr alıyorum. 1 ileri 2 geri yani :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

arkidişler bugün ki menümü yazıyorum
sabah salatalık biber maydonoz 2 diilim peynir domates 5 zeytin 2 dilim ekmek
10dkka sonra yeşilçay
11:30da ara öğün.:10 fındık
13:30da aerobik 45 dk
2.ara öğün 2 galeta bir bardak ayran
17:00da 1 kase çorba ızgara et salata 1 dilim ekmek
2.5 ltre su kayısı çayı yeşilçay
az önce 15 dkka basen ve karın hareketleri yaptım :KK16::KK16::KK16::KK16:
yürüyüş yapamadım bugün çookkk yağmur yağdı
haydi bakalım herkese Allah kolaylık versin sabır versin irade versin

Diyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Selam Güzellerrr... Napiosunuz size ne getirdim bakinnn

$yesil-elma.jpg

selam kızlar.yeni haftamızın ilk gününü geride bırakmış bulunuyoruz :KK9: inş.ufak tefek kaçamaklar dışında diyetimize uyduğumuz bir gün olmuştur :KK56:
az önce benim yaramazları uyudu nihayet.bende şöle bi bakayım dedim ama topik hızla ilerlemiş bugün.oku oku bitmedi :KK23:
bugün çok yoruldum.sabah 10 da çıktık evden.4-5 saat gezdik,dolaştık eşimle.ama şunu anladımki diyetteyken dışarı çıkıp gezmek hiçte iyi bi fikir değilmiş.etrafımdaki herkes hominigırtlak götürürken ben sadece bakmakla yetindim :KK37: ve anladımki evde olmak daha iyi.ya birde işin garibi eşim kilo almak için uğraşırken,ben vermeye çalışıyorum.evde pişirsen olmuyo,pişirmesen olmuyo.çocuklar da var.vayy vayy vaayyyyy vay benim halimeeeeee.....:KK52:
yarında rahmetli dedemin ölüm senesi olduğu için annem konu komşuyu toplıcakmış,benide çağırıyo.ayyy korkar oldum valla anneme gitmekten.çünkü anneler nedense hep yiyelim istiyolar.senin kilonmu var diyo bana :KK53: neyse ben bugünki menümü yazayım size.
sabah: ılık limonlu bir bardak su.
1 saat sonra falan special k bir küçük kase.
ara: 5 form bisküvi.
öğlen: bir kase yoğurdun içine haşlanmış yağsız ve tuzsuz 2,3 kaşık nohut.(öle açtımki yemeye başladığımda ama bitiremedim bile.çok doyurucu oldu.lezzetlide oldu.ilk defa denedim.acıkmadım epey bi)
ara bir elma.
akşam haşlanmış bi parça et ve yanında salata.
ara:soda içcem şimdi sade bi tane.
eski arkadaşlar ne güzel yol almışsınız.darısı bizim başımıza inş. :26: :KK34:
iyi geceler...:nazar:

Görüşürüz çekirge:KK16:

Ne iş yapıyorsun dicektim de mühendismişsin.:KK53:
Koton da çok şık şeyler vardı bide mango da :KK53:
Ama gene de favorim koton benim.:KK9:

daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedim:KK14:yarin da mango ve koton yapicamm:KK14::KK14:
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?

$2012-04-16 20.10.38.jpg
$2012-04-16 20.16.36.jpg
$2012-04-16 21.33.02.jpg

daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedim:KK14:yarin da mango ve koton yapicamm:KK14::KK14:
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?

Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203

Ben ortadakini daha çok yakıştırdım:KK37:

Bu sırada benim de işim icabı klasik giyinmem gerekiyor:44: Ama kotonda çok güzel kıyafetler beğenmeme rağmen üstüme bi türlü olmuyor:KK50: 42 beden pantolonları bile bi garip duruyor:KK14: Benim bacaklarım özellikle de alt kısmı kalın olduğundan ve aşağıya doğru daralan pantolonlar olduğundan tayt gibi duruyorlar üstümde sinir oluyorum:KK43: Bi de o koco totomun girebildiği nadir pantolonlarda da bel kısmı bol geliyor:26: Böyle bi dertten muzdarip olan var mı acaba aranızda:KK52: Ve bu bedenle nerden rahatça pantolon bulurum yardımcı olabilir misiniz:44:

Bu sırada bugün uzun zamandır giyemediğimbi pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım darısı diğer alıp da bi kere bile giyemeden kaldırdığım pantolonlarımın başına diyorum:KK1:

X